-
Εννοεις Πωλ Σκοτ; ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ειπαμε
-
Ο κουτσαν με απογοητευει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο κουτσαν με απογοητευειΔεν πιστευω να ενοεις τον λουκας
-
Δεν εχω αναφερει σε ποιον τομεα δημιουργει
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν εχω αναφερει σε ποιον τομεα δημιουργειΣπηλμπεργκ
-
Οπως το παρει κανεις, αλλα δεν εννοω ουτε σκηνοθετη ουτε λογοτεχνικο συγγραφεα. Στα δυο ειδη χρησιμοποιει διαφορετικα ονοματα, στο ενα το κανονικο του (ή μια παραλλαγη του) ατο αλλο φευδωνυμο
-
Δεν φανταστηκα οτι θα ηταν δυσκολο.
Θελει κανεις βοηθεια να το βρει τα επομενα λεπτα; Γιατι αλλιως παμε Δευτερα -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν φανταστηκα οτι θα ηταν δυσκολο.
Θελει κανεις βοηθεια να το βρει τα επομενα λεπτα; Γιατι αλλιως παμε ΔευτεραΕιναι ομως απο τους κυριους συντελεστες σε μια παραγωγη το νουμερο δυο χοντρικα ????????
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντε να βαλω ενα ευκολο να το βρει ο κουτσαν παλι να χαρειΠοιος δημιουργος εχει ασχοληθει στην καρριερα του με το mainstream western με την προχωρημενη επιστημονικη φαντασια και θεωρειται κορυφαιος (ή εστω εκ των ...) στο ειδος του και στα 2;
Επιχειρώντας να διεισδύσω λίγο στην προσωπικότητά σου :
**Jean Giraud (Gir)- Moebius **?
(αν είναι αυτό, δεν είναι πολύ εύκολο για μη γνώστες...)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αντε να βαλω ενα ευκολο να το βρει ο κουτσαν παλι να χαρει
Ποιος δημιουργος εχει ασχοληθει στην καρριερα του με το mainstream western με την προχωρημενη επιστημονικη φαντασια και θεωρειται κορυφαιος (ή εστω εκ των ...) στο ειδος του και στα 2;
Επιχειρώντας να διεισδύσω λίγο στην προσωπικότητά σου :
**Jean Giraud (Gir)- Moebius **?
(αν είναι αυτό, δεν είναι πολύ εύκολο για μη γνώστες...)
Eπιτελους
Δυσκολο ηταν ε; Ε! δε βαριεσαι, πιστευω οτι και με τα δυο ονοματα ειναι αρκετα γνωστος, ισως δεν ειναι γνωστο οτι ειναι το ιδιο προσωπο.
Εχουν μεταφραστει σχεδον τα παντα απο τις δουλειες του, αρα καποιοι τις αγοραζουν, σωστα; -
Το όνομα Moebius μπορεί και να λέει 'κάτι' - γενικά και αόριστα -ακόμα και σε μη λάτρεις του κόμικ (και πάλι απίθανο είναι), αλλά το να σκεφτεί κάποιος την απάντηση στην ερώτηση όπως τη διατύπωσες είναι δύσκολο...
Μου ήρθε φλασιά κι εμένα ότι αυτός ο 'άρρωστος' (δηλ. εσύ ) κάποιον σχεδιαστή κόμικ θα εννοεί, οπότε τα υπόλοιπα ήταν πλέον πολύ εύκολα -
Η αληθεια ειναι οτι το παν σε ενα κουιζ ειναι η διατυπωση της ερωτησης. Ειδικα στην εποχη του google πρεπει η ερωτηση να γκουγκλιζεται δυσκολα και μονο απ οκαποιον που καπου παει το μυαλο του
-
Σαν ονομα τον ηξερα , μετα ομως την απαντηση του greo (κορυφαιος) εψαχνα για σκηνοθετη .
Δεν γκουγκλιζω
-
ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Άντζελα τι έβαλε για να βελτιώσει την αναπνοή της τελικά;
Χοάνη ή ελεύθερο φιλτράκι; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Η Άντζελα τι έβαλε για να βελτιώσει την αναπνοή της τελικά;
Χοάνη ή ελεύθερο φιλτράκι;Καινουργιο μοντελο ειναι . Τι μαρκα ? Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο .
-
Μη διαπραγματευεστε με τα αφεντικα , καταργηστε τα.
Ποια εξαγερση σας θυμιζει και ποιο ηταν αυτο (συνθημα) που ευχομαστε και σημερα
-
Μαης 68
Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ (φοβερο συνθημα)
-
Aυτο δεν ειναι Σιδηροπουλος;
Αντε να βλαω κατι ευκολο.
Απο που ειναι η υπογραφη μου; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτο δεν ειναι Σιδηροπουλος;
Αντε να βλαω κατι ευκολο.
Απο που ειναι η υπογραφη μου;βΑΡΝΑΛΗΣ
-
Βαρναλης - Οι μοιραίοι
Quiz γενικών γνώσεων