-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
http://citcity.citroen1.info/Library/traction.jpg
( Ξέρει κανείς από πιο ελληνικό κόμικ προέρχεται η τελευταία φωτό του Traction Avant? )να το πάρει το ποτάμι;
Oύτε και εγώ το ξέρω γι αυτό ρώτησα μπας και
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://citcity.citroen1.info/Library/traction.jpg
( Ξέρει κανείς από πιο ελληνικό κόμικ προέρχεται η τελευταία φωτό του Traction Avant? )να το πάρει το ποτάμι;
Oύτε και εγώ το ξέρω γι αυτό ρώτησα μπας και
Μικρός Ήρωας;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
που ειναι αυτη η γεφυρα?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/11605/kal6.jpg
4 NIGA...Ευχαριστώ Αλέξανδρε.
Είναι όλες υπέροχες οι φωτογραφίες σου!!!!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... 5/kal4.jpg
που ειναι αυτη η γεφυρα?
καλά συγγνώμην η γέφυρα σου έκανε εντύπωση;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που ειναι αυτη η γεφυρα?Καλαμπάκα->Περτούλι
-
αλεξ
φοβερη ποιοτητα και περιεχομενονικολα
σε υπερευχαριστωμηπως πρεπει να παμε εκει για σαφαρι?
αυριο θα κανω επαφη
και ενημερωνω -
Κι ενώ ο Αλέξανδρος απολάμβανε την υπέροχη Θεσσαλική φύση και τα υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα, κάποιοι άλλοι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν χειροτεχνίες:
Quiz: ποιός ήταν ο διασημότερος ιδιοκτήτης και οδηγός Ami 6 (ο SirGus δεν πιάνεται γιατί οδηγεί Ami 8 );
Προειδοποίηση: αν δεν μου απαντήσετε θα βάλω την ερώτηση στο thread quiz γενικών γνώσεων όπου ο koutsan θα το απαντήσει πάραυτα και θα σας ξεφτιλίσει!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Κι ενώ ο Αλέξανδρος απολάμβανε την υπέροχη Θεσσαλική φύση και τα υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα, κάποιοι άλλοι το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν χειροτεχνίες:Quiz: ποιός ήταν ο διασημότερος ιδιοκτήτης και οδηγός Ami 6 (εκτός από τον SirGus φυσικά!);
Προειδοποίηση: αν δεν μου απαντήσετε θα βάλω την ερώτηση στο thread quiz γενικών γνώσεων όπου ο koutsan θα το απαντήσει πάραυτα και θα σας ξεφτιλίσει!!!!
ούτε οδηγός ούτε ιδιοκτήτης ami 6 είμαι
ami 8 παρακαλώ!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ούτε οδηγός ούτε ιδιοκτήτης ami 6 είμαιami 8 παρακαλώ!
Το διόρθωσα αμέσως αλλά εσύ πια δεν πιάνεσαι από ταχύτητα! Όση λείπει στο Ami την έχεις στο πληκτρολόγιο!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ούτε οδηγός ούτε ιδιοκτήτης ami 6 είμαι
ami 8 παρακαλώ!
Το διόρθωσα αμέσως αλλά εσύ πια δεν πιάνεσαι από ταχύτητα! Όση λείπει στο Ami την έχεις στο πληκτρολόγιο!
-
Μια για το φίλο μου τον Joe Bar Team απο αυτές που του αρέσουν!
Και φυσικά για τον αγαπητο Καπαπή:
Οι σεβαστοί γέροντες:
Και οι δυναμικοί νεολαίοι:
-
σε ολα μεσα έπεσες
το targa florio ελπιζω να το έριξες μια ματιά ε...
και απο βδομάδα ετοιμασε τα χάπια σου... ε ε ε ε ε ε ε ερχεται
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
και απο βδομάδα ετοιμασε τα χάπια σου... ε ε ε ε ε ε ε ερχεταιΔεν ήθελα να σχολιάσω γιατί θα φώναζα ότι ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ και κυκλοφορούν πολλοί ιταλόφιλοι... καταλαβαίνεις!
Θα περιμένω με τα χάπια στο χέρι! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
και απο βδομάδα ετοιμασε τα χάπια σου... ε ε ε ε ε ε ε ερχεται
Δεν ήθελα να σχολιάσω γιατί θα φώναζα ότι ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ και κυκλοφορούν πολλοί ιταλόφιλοι... καταλαβαίνεις!
Θα περιμένω με τα χάπια στο χέρι!ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και φυσικά για τον αγαπητο Καπαπή:
Οι σεβαστοί γέροντες:
Και οι δυναμικοί νεολαίοι:
ευγε νεε μου
-
από το rally.gr
***Επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στην Πορτογαλία **
Οι Ιάσων Φωτόπουλος – Αριστοτέλης Γεωργίου τα κατάφεραν περίφημα στο Ιστορικό Ράλλυ Madeira, που προσμετρά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων Regularity, παίρνοντας τη νίκη.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν στην Πορτογαλία οι Ιάσων Φωτόπουλος – Αριστοτέλης Γεωργίου, που με μια Alfa Romeo GT Veloce 2000 εκπροσώπησαν την εθνική ομάδα αυτοκινήτου, έχοντας και την υποστήριξη της ΕΘ.Ε.Α. στον 4ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ιστορικών αυτοκίνητων για την regularity.
Ο αγώνας της Πορτογαλίας, διήρκεσε από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στη Μαδέιρα, με το συναγωνισμό να είναι εντονότατος. Οι Έλληνες, κατέκτησαν τη σπουδαία νίκη έχοντας συγκεντρώσει 20,78 δλ. ποινής, ενώ οι δεύτεροι της κατάταξης Πορτογάλοι Joao Mota – Miguel Correia, με MG B, συγκέντρωσαν 20,85, δηλαδή μόλις 0,07 δλ. ποινής περισσότερο. Αναντίρρητα, η μάχη ήταν συγκλονιστική, αν και το ελληνικό πλήρωμα δεν ξεκίνησε ιδανικά, όντας την πρώτη ημέρα στη 19η θέση. Όμως, ευτυχώς η συνέχεια ήταν καταπληκτική και με αντεπίθεση διάρκειας 3 ημερών, οι Φωτόπουλος – Γεωργίου κατόρθωσαν να ανέβουν στην κορυφή. Τρίτοι, ολοκλήρωσαν οι Miguel Teixeira - Dulio Martins, επίσης με MG B, έχοντας συγκεντρώσει 23,31 βαθμούς ποινής.
Η επίδοσή τους αυτή, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, από τη στιγμή που οι Ιταλοί Raffaello Raimondo – Marco Maria Callegari, που προηγούνταν στη βαθμολογία του θεσμού, δεν συμμετείχαν στον αγώνα και πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει το ελληνικό πλήρωμα, το οποίο υπενθυμίζουμε πως συμμετέχει σε επιλεγμένους αγώνες του θεσμού.
Ο Ιάσων Φωτόπουλος δήλωσε μετά την ευτυχή έκβαση του αγώνα:
«Ο αγώνας ήταν καταπληκτικός. Βέβαια, ήταν πιο εύκολος σε σχέση με το Ιστορικό Ακρόπολις. Η οργάνωση ήταν πολύ καλή, ενώ ο κόσμος ήταν φιλόξενος τη στιγμή που στον αγώνα απασχολήθηκαν πολλά άτομα. Ο αγώνας ήταν σχετικά χαλαρός, σε τεχνικό επίπεδο, αλλά για εμάς ήταν δύσκολος, αφού οι δοκιμασίες ήταν διαφορετικές από ότι έχουμε συνηθίσει στη χώρα μας. Το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί απόλυτα. Φαίνεται πως η Πορτογαλία ταιριάζει στους Έλληνες. Ευχαριστούμε πολύ την ΕΘ.Ε.Α., διότι χωρίς τη βοήθειά της δε θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εδώ».*
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... 5/kal4.jpg
που ειναι αυτη η γεφυρα?
καλά συγγνώμην η γέφυρα σου έκανε εντύπωση;
οχι, η ξανθια στο τιμονι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι, η ξανθια στο τιμονι...Η ξανθιά στο τιμόνι έβγαλε 1500 χιλιόμετρα, κάποια από τα οποία ιδιαίτερα δύσκολα, με ένα ιδιαίτερα δύσκολο αυτοκίνητο στην οδήγηση, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την οροφή (όπως φαίνεται και στη φωτό) ανοικτή.
Οι περισσότεροι λεβέντες (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) με λίγο ήλιο στο κεφάλι παθαίνουμε ηλίαση ενώ με βροχή δε θα τολμούσαμε να βγάλουμε αυτό το θηρίο ούτε μέχρι τη Γλυφάδα, όχι να το τρέξουμε σε αγώνα στο Μέτσοβο και να κάνουμε το πέρασμα στην κατάρα!
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος... το να κρατήσεις μ.ω.τ 40-50km/h σε ένα δύσκολο δρόμο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και ένα ιδιότροπο, παλιό αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα επίπονο (ειδικά για τα μικρά αυτοκίνητα που δεν έχουν αρκετή ισχύ και 'κόβουν' πολύ στις στροφές).
Σεβασμός, λοιπόν, στην ξανθιά από εμένα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
οχι, η ξανθια στο τιμονι...
Η ξανθιά στο τιμόνι έβγαλε 1500 χιλιόμετρα, κάποια από τα οποία ιδιαίτερα δύσκολα, με ένα ιδιαίτερα δύσκολο αυτοκίνητο στην οδήγηση, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την οροφή (όπως φαίνεται και στη φωτό) ανοικτή.
Οι περισσότεροι λεβέντες (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) με λίγο ήλιο στο κεφάλι παθαίνουμε ηλίαση ενώ με βροχή δε θα τολμούσαμε να βγάλουμε αυτό το θηρίο ούτε μέχρι τη Γλυφάδα, όχι να το τρέξουμε σε αγώνα στο Μέτσοβο και να κάνουμε το πέρασμα στην κατάρα!
Αν νομίζετε ότι το regularity δεν είναι αγώνας κάνετε μεγάλο λάθος... το να κρατήσεις μ.ω.τ 40-50km/h σε ένα δύσκολο δρόμο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες και ένα ιδιότροπο, παλιό αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα επίπονο (ειδικά για τα μικρά αυτοκίνητα που δεν έχουν αρκετή ισχύ και 'κόβουν' πολύ στις στροφές).
Σεβασμός, λοιπόν, στην ξανθιά από εμένα...Σωστά. Εγώ την θαύμασα την κυρία. Κάνει κάτι που εγώ δεν θα άντεχα να κάνω........
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]