-
Το είπες και στο άλλο τόπικ. Προχώρα.
-
Ειρήνη ημίν! . ότι αρέσει στον καθένα και ότι χρειάζεται ο καθένας! Και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Λοιπόν εδώ και 1,5 μήνα έχω ένα sx4. Το αυτοκίνητο το κινώ μόνο τα Σαββατοκύριακα μιας που λόγω δουλειάς στην πόλη κινούμαι 95% με το scooterάκι. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο το πήρα πρωτίστως γιατί το χειμώνα κάθε ΣΚ ανεβαίνω στα βουνά για σκι (ξέρει ο Λάππας και ο Leonp ) και ήθελα τετρακίνhση χωρίς όμως να έχω τον όγκο μεγάλων suv τα οποία δεν πολυσυμπαθώ ιδιαίτερα λόγω ψηλού κέντρου βάρους. Αν δεν σου αρέσει golf πάρε το sx4 το δικίνητο όπως προείπε φίλος εκτός και αν χρειάζεσαι την τετρκίνηση. Τώρα πώς βλέπουν οι γυναίκες τα αυτοκίνητο αυτό είναι μεγάλη ιστορία και μην σε πολυνοιάζει δεν θα βγάλεις άκρη με δ'αύτες .Όπως και να έχει πάρε αυτό που θέλεις γιατί αλλιώς άδικα θα στενοχωριέσαι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ειρήνη ημίν! . ότι αρέσει στον καθένα και ότι χρειάζεται ο καθένας! Και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι. Λοιπόν εδώ και 1,5 μήνα έχω ένα sx4. Το αυτοκίνητο το κινώ μόνο τα Σαββατοκύριακα μιας που λόγω δουλειάς στην πόλη κινούμαι 95% με το scooterάκι. Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο το πήρα πρωτίστως γιατί το χειμώνα κάθε ΣΚ ανεβαίνω στα βουνά για σκι (ξέρει ο Λάππας και ο Leonp ) και ήθελα τετρακίνhση χωρίς όμως να έχω τον όγκο μεγάλων suv τα οποία δεν πολυσυμπαθώ ιδιαίτερα λόγω ψηλού κέντρου βάρους. Αν δεν σου αρέσει golf πάρε το sx4 το δικίνητο όπως προείπε φίλος εκτός και αν χρειάζεσαι την τετρκίνηση. Τώρα πώς βλέπουν οι γυναίκες τα αυτοκίνητο αυτό είναι μεγάλη ιστορία και μην σε πολυνοιάζει δεν θα βγάλεις άκρη με δ'αύτες .Όπως και να έχει πάρε αυτό που θέλεις γιατί αλλιώς άδικα θα στενοχωριέσαι.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΤΟ GOLF TSI ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ AΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΒ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ SUZUKI SX4.ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕς ΑΠΩΛΕΙΕς?
-
Γκομενικές απώλειες θα έχεις σίγουρα.
Στις γκομενες αρέσει το Γκολφ επειδή είναι πρίμιουμ.Δεν το πιστευω τι λέω βραδιάτικα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
**Γκομενικές απώλειες θα έχεις σίγουρα.
Στις γκομενες αρέσει το Γκολφ επειδή είναι πρίμιουμ.
**Δεν το πιστευω τι λέω βραδιάτικα...
Ναι γμτφκ, ισχύει ΚΑΙ αυτό.
-
Μην στενοχωριέσαι είναι απλό. Αν δεν σου αρέσει το αμάξι που πήρες σεβαστό. Δώστο όσο πιο γρήγορα μπορείς και πάρε ένα αυτοκίνητο να γεμίζει εσένα πρωτίστως. Δεν ξέρω πόσα θα χάσεις αλλά τουλάχιστον θα βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Είναι κρίμα να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν σου αρέσει.
-
Μην στενοχωριέσαι είναι απλό. Αν δεν σου αρέσει το αμάξι που πήρες σεβαστό. Δώστο όσο πιο γρήγορα μπορείς και πάρε ένα αυτοκίνητο να γεμίζει εσένα πρωτίστως. Δεν ξέρω πόσα θα χάσεις αλλά τουλάχιστον θα βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Είναι κρίμα να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν σου αρέσει.+1 πρωτίστως πρέπει το αμάξι να ικανοποιεί εσένα (έστω και μέσω της ικανοποίησης που προσφέρει στις γυναίκες). Αν όντως σε χαλάει το γκολφ σου, δώσε το μια ώρα αρχύτερα, και πάρε αυτό που ακριβώς επιθυμείς, σύμφωνα με την δική σου πάντα ιδιοσυγκρασία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην στενοχωριέσαι είναι απλό. Αν δεν σου αρέσει το αμάξι που πήρες σεβαστό. Δώστο όσο πιο γρήγορα μπορείς και πάρε ένα αυτοκίνητο να γεμίζει εσένα πρωτίστως. Δεν ξέρω πόσα θα χάσεις αλλά τουλάχιστον θα βρεις την ψυχική σου ηρεμία. Είναι κρίμα να οδηγάς ένα αυτοκίνητο που δεν σου αρέσει.
+1 πρωτίστως πρέπει το αμάξι να ικανοποιεί εσένα (έστω και μέσω της ικανοποίησης που προσφέρει στις γυναίκες). Αν όντως σε χαλάει το γκολφ σου, δώσε το μια ώρα αρχύτερα, και πάρε αυτό που ακριβώς επιθυμείς, σύμφωνα με την δική σου πάντα ιδιοσυγκρασία.
ΠΩς ΘΑ ΤΟ
-
Δεν μπορείς να το εξοφλήσεις όλο με την μία χωρίς ποινή; Αφού σε καίει τόσο, τι να πω...
Για να έχεις την λιγότερη χασούρα, σε ιδιώτη θα έλεγα μάλλον.
-
Μην σε απασχολεί αυτό θα υπάρχει λύση. Αυτός που θα το αγοράσει ή θα αναλάβει τις δόσεις ή θα εξοφλήσει το υπόλοιπο. Βάλε αγγελία και θα φύγει αμέσως νομίζω.
-
Μην σε απασχολεί αυτό θα υπάρχει λύση. Αυτός που θα το αγοράσει ή θα αναλάβει τις δόσεις ή θα εξοφλήσει το υπόλοιπο. Βάλε αγγελία και θα φύγει αμέσως νομίζω.ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΛΩ ΑΓΓΕΛΙΑ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ?
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ GIA GOLF TSI 6 MHNΩΝ ΠΑΙΔΙΑ? -
Δεν ξέρω και πολλά από αγγελίες κλπ. Ξεκίνα από εδώ βάλτο στις 'αγγελίες'. Τα υπόλοιπα παιδιά μπορούν να σε κατατοπήσουν καλύτερα από εμένα.
-
**Μοderator αλλαξε το τοπικ σε 'Turbo h Τετρακινηση Golf tsi η Suzuki Sx4!'
Moderator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Akoys???**
-
Αγοράζω ένα SX4 και το κάνουμε αμέσως ανταλλαγή με το TSi σου. Τι λες ?!?!? Πάει?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Αγοράζω ένα SX4 και το κάνουμε αμέσως ανταλλαγή με το TSi σου. Τι λες ?!?!? Πάει?**ΜΕΣΑ!! ΣΤΕΙΛΕ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!
(ΣΕ PRIVATE MESSAGE)
** -
καλά εσύ είσαι τελείως ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Συγνωμη το Suzuki Sx4 δεν ειναι καλυτερο απο ενα γολφακι tsi??
Kαταρχας ειναι τζιπ.Τετρακινηση και ατμοσφαιρικος κινητηρας,ιδια καταναλωση.Φυσικα και το Sx4 αλλο πρεστιζ αφου ειναι τζιπ και φυσικα πιο wild εμφανιση απο τα φλωρικα golf.Aπαντηστε ολοι ξεκαθαρα
ok you asked for it!
ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
εχεις περιεργες ιδεες και ισως αυτο να σε οδηγησε στην αγορα του golf που δε γουσταρεις. προσεξε μη τη παθεις και με το νεο ετσι. δηλαδη πηγες σε χωμα και δεν μπορεσες να περασεις με το golf και θα πας με το τζιπ?
ειναι φλωρικο το γκολφ? ναι (αν εξαιρεσουμε τα 140)
εχει πρεστζ το suzuki? οχιβασικα αλλα πραγματα ειναι στο κεφαλι σου αλλα δε μας τα λες , γιατι καποιος που πηρε γκολφ να θελει να παρει SΧ4? εκανες μεταμοσχευση εγκεφαλου? σε τυλιξαν οι πωλητες στη VW?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Συγνωμη το Suzuki Sx4 δεν ειναι καλυτερο απο ενα γολφακι tsi??
Kαταρχας ειναι τζιπ.Τετρακινηση και ατμοσφαιρικος κινητηρας,ιδια καταναλωση.Φυσικα και το Sx4 αλλο πρεστιζ αφου ειναι τζιπ και φυσικα πιο wild εμφανιση απο τα φλωρικα golf.Aπαντηστε ολοι ξεκαθαρα
ok you asked for it!
ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
εχεις περιεργες ιδεες και ισως αυτο να σε οδηγησε στην αγορα του golf που δε γουσταρεις. προσεξε μη τη παθεις και με το νεο ετσι. δηλαδη πηγες σε χωμα και δεν μπορεσες να περασεις με το golf και θα πας με το τζιπ?
ειναι φλωρικο το γκολφ? ναι (αν εξαιρεσουμε τα 140)
εχει πρεστζ το suzuki? οχιβασικα αλλα πραγματα ειναι στο κεφαλι σου αλλα δε μας τα λες , γιατι καποιος που πηρε γκολφ να θελει να παρει SΧ4? εκανες μεταμοσχευση εγκεφαλου? σε τυλιξαν οι πωλητες στη VW?
**Kαλα γιατι παιρνετε τοσο στα σοβαρα τα αμαξια?? Γουστα ειναι αυτα αλλαζουν με τον καιρο! Εδω αλλαζουν στις γυναικες στα αμαξια θα κολλησουμε τωρα??
Δεν ηξερα καν το συκεκριμενο μοντελο της Suzuki .(SX4)!!!
Aπλα οταν το ειδα μου γυαλισε και σκεφτηκα οτι μου ταιριαζει κατι πιο wild!**
ΔΕν με ενδιαφερουν τα sec επιταχυνσης. -
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
Kαλα γιατι παιρνετε τοσο στα σοβαρα τα αμαξια?? Γουστα ειναι αυτα αλλαζουν με τον καιρο! Εδω αλλαζουν στις γυναικες στα αμαξια θα κολλησουμε τωρα??
Νταξ, εμεις τα παιρνουμε ποιο σοβαρα γιατι δεν εχουμε τον μπαμπακα απο πισω να μας το αλλαζει καθε εξι μηνες επειδη ξαφνικα μας ξυνησε η επειδη νοιωθουμε ποιο wild...
ΔΕν με ενδιαφερουν τα sec επιταχυνσης.
Famous last words...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Kαλα γιατι παιρνετε τοσο στα σοβαρα τα αμαξια?? Γουστα ειναι αυτα αλλαζουν με τον καιρο! Εδω αλλαζουν στις γυναικες στα αμαξια θα κολλησουμε τωρα??
Νταξ, εμεις τα παιρνουμε ποιο σοβαρα γιατι δεν εχουμε τον μπαμπακα απο πισω να μας το αλλαζει καθε εξι μηνες επειδη ξαφνικα μας ξυνησε η επειδη νοιωθουμε ποιο wild...
ΔΕν με ενδιαφερουν τα sec επιταχυνσης.
Famous last words...
Αν κοιταγες τις προηγουμενες σελιδες θα καταλαβαινες οτι και γω θεωρω φλωρους αυτους που παιρνουν αμαξι με τα λεφτα του μπαμπα!
Με μενα λιγο δυσκολο να συμβαινει καθοτι δημοτικος συμβουλος στον τοπο καταγωγης μου.Γιαυτο καλυτερα να μασας παρα να μιλας ..
Βιαστηκες
TURBO H TETΡΑΚΙΝΗΣΗ? GOLF TSI H SUZUKI SX4 ?