-
νταξει.. παντα ηθελα ενα σπιτι στο βουνο
-
Πάει η Χαλκιδική, πάει η Πάρνηθα, πάει η Πεντέλη....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
νταξει.. παντα ηθελα ενα σπιτι στο βουνοτο ανέφερα και στο αντίστοιχο θέμα για το εξοχικό στο βουνό, δυστυχώς πουθενά δε μπορείς να σωθείς, στη θάλασσα σε πνίγει το τσουνάμι και βουνό σε καίει η φωτιά
-
δωστε λιγα χρονια και δεν θα εχουμε φωτιες πλεον!
αφου το ξερουμε το κολπο..
θα κοπουν οικοπεδα, θα αγοραστουν, θα χτιστουν, θα γινει και μια αναδασωση ρε παιδι μου, μην σηκωσουμε τη βιλα στις πετρες και ολα θα ειναι μια χαρα..
γιατι αγχεστε? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
δωστε λιγα χρονια και δεν θα εχουμε φωτιες πλεον!αφου το ξερουμε το κολπο..
θα κοπουν οικοπεδα, θα αγοραστουν, θα χτιστουν, θα γινει και μια αναδασωση ρε παιδι μου, μην σηκωσουμε τη βιλα στις πετρες και ολα θα ειναι μια χαρα..
γιατι αγχεστε?ναι θα βάζουν πλαστικά δέντρα...
πού είναι ο ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάει η Χαλκιδική, πάει η Πάρνηθα, πάει η Πεντέλη....ξανακαινε και την Πεντέλη;;;;;;;;;;;
-
Η Πεντέλη έχει τελειώσει εδω και πολύ καιρό Ηλία. Δεν υπάρχει πιά κάτι για να καεί!
Στην τελευταία φωτιά, η Πυροσβεστική έφτιαξε φράγματα από τους καμμένους κορμούς, για να περιορίσει την ζημιά από την παράσυρση εδάφους από τις βροχές. Εξυπνη ιδέα.
Οι 'μάγκες' έμποροι της περιοχής, πήραν νύχτα τους κορμούς, και τους πούλησαν για τα τζάκια!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η Πεντέλη έχει τελειώσει εδω και πολύ καιρό Ηλία. Δεν υπάρχει πιά κάτι για να καεί!Στην τελευταία φωτιά, η Πυροσβεστική έφτιαξε φράγματα από τους καμμένους κορμούς, για να περιορίσει την ζημιά από την παράσυρση εδάφους από τις βροχές. Εξυπνη ιδέα.
Οι 'μάγκες' έμποροι της περιοχής, πήραν νύχτα τους κορμούς, και τους πούλησαν για τα τζάκια!!
ω ρε γαμωτο, ειμαστε πολυ πιο μπροστα απ οσο πιστευα!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αψεντι; Δεν ειν κακη ιδεα.Δεν το σηκωνει ο Ολυμπιος ομως ρε γμτ το πιοτο...Για την ακρίβεια, το πιοτό δε σηκώνει τον Ολύμπιο...
Μιλούσα χθες το βράδυ με φίλο δόκιμο πυροσβέστη που (όπως ήταν φυσικό) πάλευε (κι ακόμα παλεύει) με τις φλόγες, κατά την προσφιλή στον τύπο έκφραση. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όχι μόνο στην Πάρνηθα.
Οι γονείς μου ξεκίνησαν χθες το πρωί για Πήλιο, έφτασαν μέχρι πριν την Αργαλαστή και αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω. Κατά την επιστροφή δε, στην ΕΟ στο ύψος του Κρυονερίου, στο τσακ πρόλαβαν να περάσουν (κυριολεκτικά μέσα από φλόγες) πριν η Αστυνομία κλείσει το δρόμο.
-
I stood upon the balcony with my brand new bride
the clink of bells came drifting down the mountainside
When in our sight something moved- lightning eyed and cloven hooved -
The great god Pan is alive!
He moves amid the modern world in disguise
it's possible to look into his immortal eyes
He's like a man you'd meet anyplace
Until you recognise that ancient face
The great god Pan is alive!At sea on a ship in a thunder storm
on the very night that Christ was born
A sailor heard from overhead
a mighty voice cry 'Pan is dead!'
So follow Christ as best you can
Pan is dead! Long Live Pan!From the olden days and up through all the years
from Arcadia to the stone fields of Inisheer
Some say the Gods are just a myth
but guess who I've been dancing with
The great god Pan is alive!Εκανα 200χλμ. ακούγοντάς το... Τί κομματαρα.......
- lightning eyed and cloven hooved -
-
Waterboys!!
(Τους έχασα φετος... Δεν μπορεσε ο μπαμπας μου τελευταια στιγμη να πάμε..)
-
επί 200χλμ άκουγες 1 τραγούδι;;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Waterboys!!(Τους έχασα φετος... Δεν μπορεσε ο μπαμπας μου τελευταια στιγμη να πάμε..)
Δεν βρέθηκε ούτε μια δίδυμη ψυχή για να πάτε στους Waterboys αίσχος
Απίστευτο κομμάτι, απίστευτο live, μπορείς να το ακούς επί 200χλμ όσο και αν ακούγεται παράξενο. Αυτό και το the Pan within εναλάξ -
Ax Asimov τί μου θύμησες . Waterboys - dream harder το πρώτο μου cd όταν πρωταγόρασα cd player. Στο κομμάτι που ανέφερες το 'the return of Pan' παίζει κλαρίνο ένας Έλληνας ο Γεώργιος Στάθος .
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Waterboys!!
(Τους έχασα φετος... Δεν μπορεσε ο μπαμπας μου τελευταια στιγμη να πάμε..)
Δεν βρέθηκε ούτε μια δίδυμη ψυχή για να πάτε στους Waterboys αίσχος
θα σου λεγα τιποτα aλλά μας διαβαζει κόσμος
My best: The whole of the moon Red army blues the Pan within
-
Ακούνε και στο εξωτερικο κλαρινα ρε;
-
Eγώ προτιμώ τους Πάνες, μετά το φεγγάρι και μετά τα Μπλούζ του κόκκινου στρατού. Αλλά έχουν και πολλά άλλα καλά τραγούδια
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακούνε και στο εξωτερικο κλαρινα ρε;εννοειται (και οχι, δεν εννοω την τουρκια και τους αθιγγανους μονο)
νομιζω απλα οτι το ανατολιτικο κλαρινο (δλδ αυτο που παιζουν στα πανηγυρια και που παιζουν οι τσιγγανοι να το πω απλα) ειναι διαφορετικο σε καποια πραγματα (οχι, δεν τα ξερω ποια ειναι ) απο το δυτικο
δεν ειμαι 100% αλλα κατι τετοιο θυμαμαι -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ακούνε και στο εξωτερικο κλαρινα ρε;http://www.youtube.com/watch?v=PAKLoseK2qs
Το τραγούδι live στην συναυλία της Αθήνας
Κλαρίνα ακούνε και στον υπόλοιπο κόσμο είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο όργανο στην jazz και την κλασσική μουσική. Ειδικά στην Jazz έχω ακούσει κομμάτια που ακούγονται πάρα πολύ κοντά σε αυτό που εννοούμε εμείς με την λέξη 'κλαρίνα'. Το όργανο σαν όργανο έχει νομίζω μερικές διαφορές απο το Δυτικό κυριώς προσαρμογές που βολεύουν το παίξιμο του όπως το έχουμε συνηθίσει στα 'κλαρίνα' -
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#14]