-
με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα. Νομίζω πως τα άρθρα στο σαλόνι του περιοδικού μας έχουν γίνει πολύ μικρά και τελικά, 'δεν μένει τίποτα'. Συμφωνείτε;Α, καλό θα ήταν να πούμε και αν μας αρέσει ο καινούργιος αντίλογος γενικοτερα(είχε ζητήσει και ο Κ.Κ γνώμες)
-
με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα. Νομίζω πως τα άρθρα στο σαλόνι του περιοδικού μας έχουν γίνει πολύ μικρά και τελικά, 'δεν μένει τίποτα'. Συμφωνείτε;Α, καλό θα ήταν να πούμε και αν μας αρέσει ο καινούργιος αντίλογος γενικοτερα(είχε ζητήσει και ο Κ.Κ γνώμες)
-
-
Σκέφτηκες καθόλου ότι μπορεί κάποιοι εξ αυτών να γράφουν τόσο λίγα γιατί δεν τους αρέσει η ανάπτυξη επιχειρηματολογίας, αλλά προτιμούν να εκτοξεύουν μερικές ανοησίες προς δημιουργία εντυπώσεων (τις οποίες η γραβάτα καθιστά αυτομάτως 'έγκυρες') και μετά να φεύγουν σαν τους γνωστούς-αγνώστους μετά από ρίψη μολότοφ;
-
Πράγματι έχουν παραμικρύνει τα άρθρα στον αντίλογο (εκτός του Κ.Κ)! Ωραία η νέα μορφή του αντιλόγου όμως όσον αφορά στα άρθρα των τελευταίων μηνών, πριν προλάβω να 'καταλάβω' τι λένε έχουν τελειώσει! (μήπως πρέπει να διαβάζω πιο αργά?!?)
Πού είναι εκείνα τα άρθρα που τα έβλεπα και αναρωτιόμουν ποτε θα προλάβω να τα τελειώσω?
Θα μου πείτε 'ουκ εν τω πολλώ το ευ' όμως νομίζω πως τώρα έχει συμβεί το αντίθετο.... -
Να γίνουν πιο πολλές οι λέξεις αλλά με μικρότερο γράμμα ώστε να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο. Γιατί αν μιλάμε για περισσότερες σελίδες αντίλογο θα έχουμε λιγότερες σελίδες για τα υπόλοιπα θέματα ή για περισσότερες σελίδες στο περιοδικό που θα οδηγήσει σε αύξηση της τιμής του.
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΟΓΩΝ