-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παντως αυτο το flybook το εχω δει απο κοντα και δουλεψα λιγακι μαζι του. Το βρισκω αρκετα οικτρο. Νταξ, για καποια πολυ basic stuff θα κανει την δουλεια του... αλλα απο εκει και περα... η κατασκευη του ειναι... σαν απο playmobil.
Σε καθε περιπτωση δειτε το απο κοντα προτου κανετε καποια κινηση αγορας...
Μerci ...
αν εχει Γαλλικο αμαξι ας το παρει, δε θα χαλαστει απο θεμα ποιοτητας...
Leon ( 1.8Τ ) έχει χωρίς πλάκα ...
παλιοεγκαθετόμουτρο...
ε τοτε να μη το παρει...
-
μετα απο βοηθεια του θεου και του corsair βρηκα το αρχειο .pst (αρχειο του outlook) στον παλιο σκληρο και θελω να το βαλω στον καινουριο ωστε να υπαρχουν και τα παλια μειλς κτλ κτλ..(δεν ειναι δικα μου και με χουν πρηξει.. )...
που στον φουτσο το ριχνω η ποια διαδικασια ακολουθω για να παει στο νεο outlook..?
-
Ο θείος κορσαίρ δεν μπορεί να σου πει τώρα;
-
ειπε ο ανθρωπος να κανω drag and drop αλλα με τοση πρηξα σημερα δε τη παλευω αλλο...
που παει?
εχει μια λειτουργια ιμπορτ στο outlook αλλα δε το βλεπω να κανει κατι..
υγ. αυτη τη στιγμη το χω ριξει μεσα στο c\ program files\outlook express
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειπε ο ανθρωπος να κανω drag and drop αλλα με τοση πρηξα σημερα δε τη παλευω αλλο...που παει?
ΑΔΗ ΠΑΛΙΟ^$&^%Ρ*&*( ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?
ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ DIRECTORY ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ... ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟ....Μισο.... θα σε βρισω στο MSN τωρα για εμπεδωσεις...
-
Όλα τα μηχανήματα θέλουν και καμια χ:lipslealed:α για να πάρουν μπρος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ειπε ο ανθρωπος να κανω drag and drop αλλα με τοση πρηξα σημερα δε τη παλευω αλλο...
που παει?
ΑΔΗ ΠΑΛΙΟ^$&^%Ρ*&*( ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?
ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ DIRECTORY ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ... ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΣΚΛΗΡΟ....Μισο.... θα σε βρισω στο MSN τωρα για εμπεδωσεις...
μη χασεις...
ειπα δε τη παλευω...δε πα να μαμηθει το outlook..αμα ηταν στο χερι μου θα την ειχε μπουλεψει...
-
Έπεσε η τάση (χαμήλωσαν τα φώτα, ατμόσφαιρα κλπ) και σε μερικά δευτερόλεπτα έπεσε και το ρεύμα. Το πισί έκλεισε σούμπιτο, παρ' όλη την ύπαρξη του ups!
Πόσο γτπ μπορεί να είναι; -
α δεν ηταν τοπικό;
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έπεσε η τάση (χαμήλωσαν τα φώτα, ατμόσφαιρα κλπ) και σε μερικά δευτερόλεπτα έπεσε και το ρεύμα. Το πισί έκλεισε σούμπιτο, παρ' όλη την ύπαρξη του ups!
Πόσο γτπ μπορεί να είναι;στο ναυτικό: 2 υπολογιστές, ο ένας με ups ο άλλος χωρίς. Γίνεται στιγμιαία διακοπή ρεύματος, κλείνει αυτός με το ups, ο άλλος όπως ήταν ούτε καν επανεκκίνηση!!!
-
δωσε στοιχεια ups
παω να παρω τωρα!!
(μηπως τρομαξε ρε?) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
(μηπως τρομαξε ρε?)Ένα trust (πανάθεμα τ΄όνομα! ), αγνώστων λοιπών στοιχείων.
-
τι λένε οι οθόνες Asus ? Είναι καινούριες στον χώρο της εικόνας. Ψάχνω μια αξιόπιστη και φθηνή είτε 17-19 tft για τη μάνα μου. `Εχουμε 2 LG, την 1980Q (εγώ φυσικά) και την 1715S και ειναι τζιτζί
-
I love my laptop, όσο κρατάει η μπαταρία έχω και Internet
Άντε να δούμε πότε θα έρθει το ρεύμα -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πόσο γτπ μπορεί να είναι;Αν ταλαιπωρήθηκε το UPS τις τελευταίες μέρες από μικροδιακοπές ή πτώσεις τάσης, μπορεί να εξασθένησε ή να χάλασε η μπαταρία του.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τι λένε οι οθόνες Asus ? Είναι καινούριες στον χώρο της εικόνας. Ψάχνω μια αξιόπιστη και φθηνή είτε 17-19 tft για τη μάνα μου. `Εχουμε 2 LG, την 1980Q (εγώ φυσικά) και την 1715S και ειναι τζιτζίEκει που έχουν πέσει οι τιμές για entry level (και λιγο παραπάνω) εγώ δεν θα σύστηνα οτιδήποτε λιγότερο από LG
Αν περισσεύουν λεφτά, δες Samsung, Dell, EIZO
Μην πάρεις οτιδήποτε λιγότερο απο 19 ιντσες... (σε 5:4)
-
Τελικά μάλλον για Flybook μας βλέπω...κοιτάζαμε εναλλακτικές ...πολύ λίγες θα έλεγα ...κάτι Sony Vaio Picturebook C1 τα οποία εκτός του ότι ήταν για τον λούτσο καβάλα από specs ήταν κ πανάκριβα.
Flybook ...beta tester...(my cousin)
-
http://news.google.gr/nwshp?client=fire ... &tab=wn&q=
-
Το εσωτερικό μόντεμ του υπολογιστή μου δεν απαντά (μόνο του) τις κλήσεις fax παρά μόνο χειροκίνητα (το ρυθμίζω να απαντά αυτόματα αλλά αυτό κοιμάται). Αν πάρω καινούριο θα λυθεί το πρόβλημα;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]