-
Εδω ειμαι παλι και θελω σοβαρες γνωμες..σκεφτομαι να δωσω το γιαρις στην αδελφουλα μου και να παρω κατι εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ..σκεφτομουν το auris λογω ιαπωνικης αξιοπιστιας...με ενδιαφερει πολυ η πολυετης εγγυηση...
-
Εδω ειμαι παλι και θελω σοβαρες γνωμες..σκεφτομαι να δωσω το γιαρις στην αδελφουλα μου και να παρω κατι εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ..σκεφτομουν το auris λογω ιαπωνικης αξιοπιστιας...με ενδιαφερει πολυ η πολυετης εγγυηση...
-
-
flame bait?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
fkame bait?Τι ειναι παλι αυτο???????
-
Περιμενε το bravo.
-
πάρε golf... ..............................
-
Στυλατο μουρατο με πρεστιζ? Ολα αυτα ειναι το Auris?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Περιμενε το bravo.[i]αμα εχεις και καμμια φωτογραφια θα ηταν ωραια..[i]
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
κατι εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ..σκεφτομουν το auris .Το auris πρεπει να πηγαινει πανω απο 15κ, και δεν μου κανει για στυλατο και μουρατο με πρεστιζ...
-
Please define 'στυλατο και μουρατο με πρεστιζ'...
-
κανα μεταχειρισμενο Μινι?
-
Νταξ μαλακες η emmanouela ειναι καποιος απο εσας, οτι θεματα εχει ανοιξει είναι οτι πρεπει για να γινει πανικος!
Δεν μπορει να υπαρχει τετοια συμπτωση, αν κάνω λάθος πήγαινε αυριο στο προποτζιδικο και παρε ενα δελτιο τζοκερ σημειωσε 5 πανω ενα κατω...δεν χρειαζεσαι δευτερο δελτιο....αχαστο ειναι οτι θα κερδισεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ μαλακες η emmanouela ειναι καποιος απο εσας, οτι θεματα εχει ανοιξει είναι οτι πρεπει για να γινει πανικος!Ο3, λαικη απαιτηση η ψηφοφορια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ μαλακες η emmanouela ειναι καποιος απο εσας, οτι θεματα εχει ανοιξει είναι οτι πρεπει για να γινει πανικος!Σιγα μην σκοτωθουμε για τα Toyota...
-
Ρε νταξ ποιος τα χεζει τα ΤΟΥΟΤΑ, μονο ο Βασιλης με το ροζ κορολα
Αλλα ριχνει λεξεις κλειδια, αξιοπιστια, πρεστιζ, μουρη, στυλ κλπ....αυτο ειναι 100% εγκαθετο ποστ....φαντασου να ειχε κανει τετοιο θεμα ο lkar ας πουμε...θα ειχαν πεσει πανω του ολοι
-
Ο χρήστης Emmanouela έγραψε:
εως περιπου 15 000Ε καινουριο, στυλατο και μουρατο με πρεστιζ+να παίρνει τα πόδια του = Grande Punto 1.4 TJet
Με 5 χρόνια εγγύση. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ρε σεις μήπως είναι η κόρη του Αρίστου? -
-
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ.
ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΙΘΜΙΜΙΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Γωνιες του παλανητη,οταν ηταν ο αριστος ναυτικος.ΟΜΩς την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΛΑ-ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΝΕΤΑ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.νΑ ΑΜΑΡΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΜαννουελλα στειλε ΠΜ στον ΑΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ.μη σκας κορη μου.
Εως 15 000Ε...