-
Ο χρήστης Calibrator έγραψε:
β. Αν βγει η Ρένα, θα έχουμε ατόπημα αφού (κι ας με διορθώσει κάποιος) η Φαλμπαλά ποτέ δεν έτρεχε με την DigiCam να καρφώνει τον αρχηγό ότι τρώει πολύ
βρε δεν ντρέπεσαι? αμέσως να με καρφώσεις?
αλλά έτσι είναι όσα δεν πιάνει η αλεπού -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αλλά έτσι είναι όσα δεν πιάνει η αλεπούΝαι ναι, αυτό είναι...
Καλά βρε Ρενάκι (άντε πάλι σού 'φεξε, έτσι αποκαλώ το Twingo μου) τόση αγωνία να βγεις Φαλμπαλά;; Σκέψου ότι έχει εκείνον τον ξενερουά ξανθό που λέγαμε, που όχι μόνο τον πιάσανε οι Ρωμαίοι, αλλά χοροπηδάει και σαν χαζός όταν του λένε ότι θα ξαναδεί την Φαλμπαλά...
Μμμμμ... κάτσε να σβήσω το τελυταίο, κι εγώ έτσι θα έκανα, άκυρον λοιπόν
-
-
εδώ που τα λέμε πάντως δεν έχω καμία σχέση με την Falbala, μάλλον μοιάζω περισσότερο στην
Λατραβιατα, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο έχει σηματνικό ρόλο στο χωρίο
Κωσταντίνεεεεεε για πες μας τι κάνει η Λατραβιάτα -
Η Λατραβιάτα είναι μια Ρωμαία ηθοποιός του Ρωμαϊκού θεάτρου, η οποία επιστρατεύτηκε από τον Βρούτο - αν ενθυμούμαι καλώς - για να αποσπάσει κάποια όπλα ενός επιφανούς Ρωμαίου, παριστάνοντας τη Φαλμπαλλά, εκμεταλλευόμενη τη σωματική και φυσιογνωμική ομοιότητα. Δεν πολυπρόσεξα τη συγκεκριμένη ιστορία, γιατί ήταν επιφανειακή, βαρετή, χωρίς έξυπνα ευρήματα και χωρίς καμία απολύτως πλοκή. Επρόκειτο για τη χειρότερη ιστορία που έγραψε ποτέ ο Uderzo. Χίλιες φορές καλύτερο ήταν το 'Ο Αστερίξ και η Χαλαλιμά' ή το 'Ρόδο και Ξίφος'.
-
οκ μην συνεχίζεις....
το πιάσαμε το υπονοούμενο ...
η Λατραβιάτα είναι μια αποτυχημένη...
οπότε επιστρέφουμε στην διεκδίκηση του τίτλου -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η Λατραβιάτα είναι μια Ρωμαία ηθοποιός του Ρωμαϊκού θεάτρου, η οποία επιστρατεύτηκε από τον Βρούτο - αν ενθυμούμαι καλώς - για να αποσπάσει κάποια όπλα ενός επιφανούς Ρωμαίου, παριστάνοντας τη Φαλμπαλλά, εκμεταλλευόμενη τη σωματική και φυσιογνωμική ομοιότητα. Δεν πολυπρόσεξα τη συγκεκριμένη ιστορία, γιατί ήταν επιφανειακή, βαρετή, χωρίς έξυπνα ευρήματα και χωρίς καμία απολύτως πλοκή. Επρόκειτο για τη χειρότερη ιστορία που έγραψε ποτέ ο Uderzo. Χίλιες φορές καλύτερο ήταν το 'Ο Αστερίξ και η Χαλαλιμά' ή το 'Ρόδο και Ξίφος'.συγνωμη αλλα τωρα πιανω εμενα αδιαβαστο
αυτο σε πια ιστορια εγινε και δεν το θυμαμαι?? -
Στο 'Ο Αστερίξ και η Λατραβιάτα'. Πολύ κακό σενάριο, με διαρκή επανάληψη των κλισέ που είχαν πλέον καθιερωθεί από τις παλιές ιστορίες, χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον. Πάντως, η Λατραβιάτα ήταν αρκετά διάσημη ως ηθοποιός.
-
Στο 'Ο Αστερίξ και η Λατραβιάτα'. Πολύ κακό σενάριο, με διαρκή επανάληψη των κλισέ που είχαν πλέον καθιερωθεί από τις παλιές ιστορίες, χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον. Πάντως, η Λατραβιάτα ήταν αρκετά διάσημη ως ηθοποιός.πιο νουμερο ειναι αυτο στα τευχη ??
ελπιζω να μην μιλαμε για καμια απο τις προσφατες γελιοτητες που ατιμαζουν ο ειδος -
Είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία απ'όλες (και έφαγε το ξύλο της αρκούδας από πλευράς κριτικής). Νομίζω πέρισυ ή πρόπερσι βγήκε.
-
Απειλήθηκα!!!!
ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑ
Εκβιάστηκα!!!!
ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΑ
Δωροδοκήθηκα!!!!
Ε, ναι λοιπόν, ομολογώ. Έχω έξοδα ... (για την παράγκα) .... Για το καλό του Forum .... Και έτσι ψήφισα .... -
Και για πόσα ευρά πούλησες τη συνείδησή σου;
-
Και για πόσα ευρά πούλησες τη συνείδησή σου;Πόσα δίνεις να σου πώ;
-
Πες εσύ μια τιμή εκκίνησης και βλέπουμε... Όλοι και όλα έχουν την τιμή τους και όλα είναι παζαρέψιμα...
-
Θα απογοητεύσω άπαντες και άπασες φορουμίτες/φορουμίτισσες...
Τελικά, τον τίτλο της Φαλμπαλλά τον απονέμω σε μια νοστιμότατη ξανθούλα κοπελίτσα, παλιά μου συμμαθήτρια, που είναι το μεράκι μου από τότε που πήγαινα στο δημοτικό κι ο έρωτάς μου (που ως τώρα παρέμενε ανομολόγητος) γι'αυτήν ξαναφούντωσε. Σκοπεύω δε να πάω να της μιλήσω τη βδομάδα που μας έρχεται ή την επόμενη. Ευχηθείτε μου καλή τύχη και να μην πάθω ό,τι έπαθε ο καημένος ο Οβελίξ.
-
Κράνος έχεις ή να σου φέρουμε????
-
Τη μενιριά την έχω φάει ήδη στο κεφάλι... Και την τρώω έτσι κι αλλιώς κάθε φορά που σκέφτομαι τα μεταξένια της μαλλάκια, τα καστανά της μάτια, το κορμάκι της...
-
Εσύ χρειάζεσαι και..εσωτερικό και εξωτερικό κράνος....
Αν και δεν είναι του παρόντος θέματος για ρώτα και κανένα μεγαλύτερο....
πφφφφ τι ενθουσιασμός τα νιάτα...... -
1 εβδομάδα απούσα αλλά τώρα I AM BACK! μπουα χα χα χα χα χα χα χα!!!!
Μην νομίζετε οτι δεν μάθαινα τι παιζόταν ε?????
Λοιπον εκει στην θάλασσα που μαύριζα όλη μέρα το σκέφτηκα πάρα πολύ το θέμα! Και αποφάσισα!!! Δεν θέλω να είμαι η Φραμπαλά μου θυμίζει φραπόγαλο!! Θέλω να είμαι η κα Μαθουσαλίξ!!! Τι φταίω εγώ??? Αφού ο άντρας μου είναι πουρό!!!!
-
Λογικό είναι, αφού είσαι κλινικά παντρεμένη...
Μία κυρία Μαθουσαλίξ όμως χρειάζεται και την ανάλογη αμφίεση... (Χάλκη)
Ποια φορουμίτισσα θα έχει το ψευδώνυμο Φαλμπαλλά;