-
jimny ???
-
Ο χρήστης sirros έγραψε:
jimny ???ναι δεν σου αρεσει?? μηπως θελεις να δειξω στο κοσμο το τζιμνακι σου???
-
Ο χρήστης lepes έγραψε:
jimny ???
ναι δεν σου αρεσει?? μηπως θελεις να δειξω στο κοσμο το τζιμνακι σου???
το δικο μου ηταν κατι απο γυμνι. ξουτ!!!
-
Καλησπέρα παιδιά,
έχει κανείς εμπειρία από τις ελκτiκές ικανότητες του Jimny ? Μπαγκαζιέρα ή σκάφος και σε τι φορτία ? -
Ο χρήστης karamteo έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
έχει κανείς εμπειρία από τις ελκτiκές ικανότητες του Jimny ? Μπαγκαζιέρα ή σκάφος και σε τι φορτία ?Καλησπέρα για σκάφος ως τώρα δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα σε πατημένες παραλίες (2-3 έχω δοκιμάσει όχι άπειρες) και γλίστρες σε πιο αμμουδερές υπάρχουν κίνδυνοι-λογικό- κυρίως λόγω εργοστασιακών ελαστικών-αν υπάρχουν ακόμα .
Το σκάφος, το τρέιλερ και ο εξοπλισμός που έλκει είναι κοντά στον τόνο+ (με μέγιστο φορτίο κατά την suzuki 1400 με φρένα και 300-350 δεν θυμάμαι ακριβώς χωρίς). Το τρέιλερ έχει φρένα αλλά και χωρίς δεν έχω συναντήσει πρόβλημα τηρουμένων πάντα των αναλογιών (πάντως σίγουρα δεν έχουν τελειώσει τα φρένα του jimny). Γενικά τώρα δεν έχει πρόβλημα στη κίνηση σε ανηφορικά κομμάτια ζορίζεται αλλά αντέχει. Ο συμπλέκτης ως τώρα παλικάρι δεν έχει μυρίσει σχεδόν. Με τα κοντά για την ανέλκυση δεν έχει πρόβλημα όσο βέβαια παρέχουν πρόσφυση τα λάστιχα -βλέπε παραλίες και εργοστασιακά λάστιχα αν κι με άλλα λάστιχα σίγουρα βελτιώνεται η κατάσταση.
Το απόλυτο εργαλείο έλξης δεν είναι αλλά μια χαρά αντεπεξέρχεται στις συνθήκες που σου περιέγραψα . Πάντως ελκτική δύναμη δεν του λείπει λόγω κοντών, στο δρόμο διατηρεί αξιοπρεπέστατες ταχύτητες για τα κυβικά του. Με ένα μπλοκέ(ή και δύο), λάστιχα και ένα εργάτη για τα τελείωμα θα βελτιωνόταν σίγουρα και στη παραλία αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες.
Μπαγκαζιέρα δεν έχω αλλά με μπαγκαζιέρα οροφής είναι που είναι ευαίσθητο στους πλευρικούς ανέμους θα γίνει βάρκα γυαλό. -
Thanks potge2.Mε κάλυψες.
-
Ο χρήστης potge2 έγραψε:
στο δρόμο διατηρεί αξιοπρεπέστατες ταχύτητες για τα κυβικά του.Ώπα, άνετα με jimny πάω μέχρι 90. Μετά
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
στο δρόμο διατηρεί αξιοπρεπέστατες ταχύτητες για τα κυβικά του.
Ώπα, άνετα με jimny πάω μέχρι 90. Μετά
Αν και δεν νομίζω πως διαφωνούμε αναφερόμουν στη ταχύτητα με το έξτρα βάρος της έλξης, οι επιδόσεις στο δρόμο του jimny δεν με πολυαφορούν έκαστος στο είδος του.
-
Οκ, παρανόησις!
-
-
omg
-
Suzuki Jimny