-
Γεια σε όλους!
Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιος να μου πει, αν ξέρει, αν η διαφορά των εκδόσεων trend και sport του focus είναι πολύ διαφορετική στον δρόμο. Σε test drive πάντως που έκανα στην έκδοση sport 1600 115hp έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το στήσιμο του αυτοκινήτου. Αξίζει η διαφορά των 800euros για την sport ή να προτιμήσω την Trend;
-
Γεια σε όλους!
Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιος να μου πει, αν ξέρει, αν η διαφορά των εκδόσεων trend και sport του focus είναι πολύ διαφορετική στον δρόμο. Σε test drive πάντως που έκανα στην έκδοση sport 1600 115hp έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το στήσιμο του αυτοκινήτου. Αξίζει η διαφορά των 800euros για την sport ή να προτιμήσω την Trend;
-
Γεια σε όλους!
-
Την έκδοση Ghia που δοκίμασα την βρήκα αρκούντως μαλακή πάντως,μάλλον η σπορ πρέπει να έχει διαφορά
-
Focus Sport EXTRA
Βασικά χαρακτηριστικά, επιπλέον του Trend*:
- Μοναδική σπορ ανάρτηση
- Αυτόματος κλιματισμός 2 ζωνών
- Ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESP με EBA
- Χρωμιωμένο πλαίσιο μάσκας
- Σκούρο πλαίσιο προβολέων
- Προβολείς ομίχλης εμπρός
- Εμπρός σπορ καθίσματα
- Πλαίσια οργάνων με φινίρισμα σατέν αλουμινίου
- Κουμπί χειρόφρενου με φινίρισμα αλουμινίου
- Δερμάτινο τιμόνι 3 ακτίνων
- Κεντρικό υποβραχιόνιο
*Εξαιρείται η ηλεκτρική ηλιοφορή
http://www.ford.gr/ns7/foc_c307/foc_c30 ... rt/-/-/-/-
το μόνο παραπάνω που έχει η Trend είναι η ηλιοροφή...
-
Φίλος μου που έχει το Ghia μπήκε στο δικό μου (Sport) και διαπίστωσε διαφορές στις κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές. Του έδινε πιο πολύ σιγουριάΕίναι λίγο πιο σφικτό αλλά όχι κουραστκό. Γνώμη μου είναι να το προτιμήσεις. Δεν είναι σκληρό για τη μέση.Εμένα προσωπικά δεν με κουράζει.Και σκέψου ότι φορώ ελαστικά 225/45 17.
-
Ο χρήστης charilaos έγραψε:
Γεια σε όλους!Είμαι νέος στο forum και θα ήθελα κάποιος να μου πει, αν ξέρει, αν η διαφορά των εκδόσεων trend και sport του focus είναι πολύ διαφορετική στον δρόμο. Σε test drive πάντως που έκανα στην έκδοση sport 1600 115hp έμεινα πολύ ικανοποιημένος από το στήσιμο του αυτοκινήτου. Αξίζει η διαφορά των 800euros για την sport ή να προτιμήσω την Trend;
το σεπτεμβρη βγαινει το φοκους facelift..κριμα δεν ειναι να παρεις το παλιο??περιμενε λιγο...
focus trend ή sport