-
[quote='Asimov'][quote='HighFidelity']Αν πάρεις καινούριο, πήγαινε για κορεάτικο, προτείνω LG, γιατί έχουν πολύ καλή υποστήριξη για ελληνικούς υπότιτλους. Εγώ πήρα το DVD-R με σκληρό δίσκο 80GB 190
-
Απο τις πιο αναλυτικες απαντησεις που εχω διαβασει σε ερωτημα
Θα παω για LG αν δε δουλεψει, καθως τα ιδια πανω-κατω μου ειπε κι ενας φιλος.
Χιλια ευχαριστω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Απο τις πιο αναλυτικες απαντησεις που εχω διαβασει σε ερωτημα
Θα παω για LG αν δε δουλεψει, καθως τα ιδια πανω-κατω μου ειπε κι ενας φιλος.
Χιλια ευχαριστωδεν εισαι ενταξει.. δεν ειδες ολοκληρη αναλυση που εκανα για το star trek enterprise!
-
Οχι, παω τωρα
-
λοιπον, δε θυμαμαι αν εχω ξαναρωτησει..
υπαρχουν βιντεο divx και θελω να τα μετατρεψω σε αρχεια dvd (για να παιζουν σε dvd player) και να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι.. ποιο προγραμμα χρειαζομαι? -
ConvertXtoDVD
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ConvertXtoDVDσας μερσω!
το γεγονος οτι ειναι 30 day trial με ανησυχει ή σφυριζω αδιαφορα? -
Εξαρταται απο το αν σκοπευεις να το αγορασεις ή να το 'αγορασεις'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Windows movie maker
εγώ χρησιμοποιώ το Intervideo WinDVD Creator
Υποθέτω ότι μιλάμε για την ίδια κάμερα.
Ποιό movie maker, αυτό των xp ή αυτό των svista; Με αυτό των xp δεν τα κατάφερα, τα svista πριν απο το sp2 και τον οκταπύρηνο amd, δεν πρόκειται να τα βάλω, οπότε μένει να δοκιμάσω το windvd. Άντε να δούμε...Ευχαριστώ!
Πρέπει να τη συνδέσεις με το καλώδιο firewire (για βίντεο) όχι με το USB (δουλεύει μόνο για φωτογραφίες). Μόλις συνδέσεις τη κάμερα την αναγνωρίζουν τα ΧΡ και την ελέγχεις από το πρόγραμμα, δεν χρειάζεται drivers.
Αυτό χρησιμοποιούσα, αλλά μου πήρε μέρες να καταλάβω ότι έφταιγε το καλώδιο. Το άλλαξα και όλα εντάξει.
Όλα;;;
Μπά... Η πρώτη ύλη μου για το δρόμο προς την διασημότητα συλλαμβάνεται άνευ ήχου.
Επειδή δεν αντέχω να τα ψάχνω όλα απο την αρχή, καμμιά ιδέα;;; -
λοιπον, το convertxtodvd το κατεβασα και φαινεται οτι ειναι το προγραμμα που ψαχνω.. η τελευταια εκδοση (αυτη που κατεβασα, δηλαδη) και ειναι try ειναι η 2.2.3.258 και η χαζομαρα ειναι οτι στην δοκιμαστικη εκδοση θα μου βαλει ενα watermark λεει στο κεντρο της οθονης...
ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ WATERMARK...καθε βοηθεια δεκτη
(επειγον..)
thank you very much -
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Μπά... Η πρώτη ύλη μου για το δρόμο προς την διασημότητα συλλαμβάνεται άνευ ήχου.
Επειδή δεν αντέχω να τα ψάχνω όλα απο την αρχή, καμμιά ιδέα;;;Έχεις επιλέξει σαν πηγή βίντεο τη κάμερα και σαν πηγή ήχου τη κάρτα ήχου.
Άλλαξε τη κάρτα ήχου με τον ήχο της κάμερας (χρησιμοποιείς το windows movie maker?) Δε θυμάμαι ακριβώς πως το κάνεις, ιδιότητες;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια για πεστε κανα προγραμμα που να βαζει Ελληνικους υποτιτλους σε ξενες ταινιεςGOM Player
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επειδη εχουν ξεκινησει ο ιδιακοπες ρευματος ( ), τι παιζει με ups? Υπαρχει κανενα φθηνο, μην παθει τπτ η μλκια και τρεχω μετα?http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701304
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701600
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.701034Για ενα normal Η/Υ υπεραρκουν τα 600 VA για να εχεις και λιγα λεπτακια μεχρι να κλεισεις Η/Υ σου
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια για πεστε κανα προγραμμα που να βαζει Ελληνικους υποτιτλους σε ξενες ταινιεςSub2DivX αλλά αντί για κατάληξη avi θα έχουν divx.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
υπαρχουν βιντεο divx και θελω να τα μετατρεψω σε αρχεια dvd (για να παιζουν σε dvd player) και να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι.. ποιο προγραμμα χρειαζομαι?Παιζει και το WinAVIvideoconverter
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
υπαρχουν βιντεο divx και θελω να τα μετατρεψω σε αρχεια dvd (για να παιζουν σε dvd player) και να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι.. ποιο προγραμμα χρειαζομαι?εγω χρησιμοποιω το ConvertXtoDVD το οποιο ειναι ευκολο και κανει ολοκληρωμενη δουλεια (μολις τελειωσει τη κωδικοποιηση, καιει και το DVD μονο του).
ειναι σχετικα γρηγορο, δεν ειναι βαρυ, και ευκολο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
υπαρχουν βιντεο divx και θελω να τα μετατρεψω σε αρχεια dvd (για να παιζουν σε dvd player) και να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι.. ποιο προγραμμα χρειαζομαι?Παιζει και το WinAVIvideoconverter
επισης πολυ καλο, και ακομη πιο γρηγορο απο αυτο που λεω εγω, απλα απο καποια στιγμη και μετα, εβγαζε σφαλμα οταν πηγαινε να γραψει το αρχειο στο DVD
μαλιστα για να συνελθει το PC μετα, επρεπε να απεγκαταστησω το dvd και να το ξαναβαλω...δοκιμασα διαφορα, μεταξυ αλλων να βαλω και πιο παλιες/πιο καινουργιες εκδοσεις του, αλλα δεν καταφερα να παιξει παλι σωστα...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
υπαρχουν βιντεο divx και θελω να τα μετατρεψω σε αρχεια dvd (για να παιζουν σε dvd player) και να ειναι ενσωματωμενοι οι υποτιτλοι.. ποιο προγραμμα χρειαζομαι?εγω χρησιμοποιω το ConvertXtoDVD το οποιο ειναι ευκολο και κανει ολοκληρωμενη δουλεια (μολις τελειωσει τη κωδικοποιηση, καιει και το DVD μονο του).
ειναι σχετικα γρηγορο, δεν ειναι βαρυ, και ευκολο.
ναι το ειπαμε... θα ηθελα 'κατι' για να βγαλω το watermark που κοτσαρει στη μεση της οθονης του οταν ειναι trial version..
εχεις τιποτα υπ' οψιν? -
στειλε ενα email με pm να δω τι μπορω να κανω
ή μπες στο msn
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Flybook A33i ;http://flybook.biz/en/?section=generic&page=a33i
αυτή η cpu (Transmeta Crusoe TM-5800, @ 1GHz) τι λέει σε σχέση με τους intel-amd ;
όλοι desktopάδες...;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]