-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από εχθές είμαι κάτοχος και αυτού για δεύτερη συσκευή, μιας και το Κ 750 όσο λειτουργεί δεν αντικαθίσταται.
καλοτάξιδο Φράγκι
Ευχαριστώ Σάββα.
-
Μια βοηθεια εσεις που ξερετε απο κινητα....εχει φτασει πια το πληρωμα του χρονου....και μαλιστα με ολυμπιακη (επρεπε να εχει ερθει κανα χρονο νωριτερα δλδ ) Να αλλαξω το Νοκια 6230 μου....!
Το κινητακι αυτο το θεωρω τελειο, κανει αυτα που πρέπει λογικο μεγεθος και βαρος και απλα δεν παθαινει τπτ (σχεδον)
Αφου εψαξα σε ενα γερμανο σημερα βρηκα 2 ΝΟΚΙΑ κινητα....το Ε65 και το 6300 (τριτη κρυφη επιλογη μενει το 6230i, απλα θεωρω οτι πρεπει να ειμαι πολυ καμενος να παρω το ιδιο κινητο )
το 6300 πολυ πιο μαζεμενο χωρις κινουμενα μερη οικονομικοτατο κλπ. 2 ενστασεις το εχει ενας φιλος και μου ειπε οτι δεν εχει καλο σημα ουτε καλη μπαταρια (κα ιαυτος 6230 ειχε πριν το i ομως) και το οτι εμενα μου φαινετε οτι θα πεσει μια φορα κατω και θα σπασει...σαν ψευτικο μου φαινεται.
Απο την αλλη το Ε65 ειναι πολυ ομορφο...ανοιγοκληνει βεβαια...εμενα δεν μου πολυαρεσει αυτο, αλλα διχνει πιο στιβαρο. Εχει και τα διπλα λεφτα σχεδονΓενικα δεν ασχολουμε πολυ με το κινητο εσεις τι λετε?
ΥΓ. Ο πωλητης στο γερμανο μου λεει για το Ε65 αυτο ειναι (ή εχει δεν θυμαμαι) σιμπιαν!
Τι εχει του κανω?
Σιμπιαν μου λεει....ενα λειτουργικο μπλα μπλα μπλα!
Ρεζιλι γμτ εγινα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΥΓ. Ο πωλητης στο γερμανο μου λεει για το Ε65 αυτο ειναι (ή εχει δεν θυμαμαι) σιμπιαν!
Τι εχει του κανω?
Σιμπιαν μου λεει....ενα λειτουργικο μπλα μπλα μπλα!
Ρεζιλι γμτ εγινα
Αποψή μου; Ξέχνα το Ε65, καλό κινητό (όταν δεν χαλάει... ή κολλάει...), αλλά δεν το χρειάζεσαι και θα μπλέξεις χωρίς λόγο. Πάρε κάτι απλούστερο, ή καλύτερα, πάρε κάποιο....Sony Ericsson! Κάνε το βήμα τώρα, πάρε ένα Κ750 με 180
-
Τα λεφτα δεν ειναι τοσο προβλημα γιατι τα κινητα τα κραταω 2 χρονια περιπου. Το κακο ειναι οτι ειμαι κολημενος με τα ΝΟΚΙΑ! Δεν παιρνω τπτ αλλο.
-
N95.
-
Το κακο ειναι οτι ειμαι κολημενος με τα ΝΟΚΙΑ! Δεν παιρνω τπτ αλλο.Κοιτα, ακριβως τα ιδια ελεγα κι εγω πριν απο 2 χρονια. Και τωρα, με ειδοποιουν για την επιδοτηση και δεν ξερω τι να την κανω, αφου το το Κ750 κλεινει οπου να'ναι 2 χρονια και παει για τριτο...
Δες το τηλεφωνο και, αν το αποφασισεις, θα σου βρω εγω αυτοκολλητα ΝΟΚΙΑ να τα κολλησεις επανω, να αισθανεσαι καλυτερα
-
Ρε ειναι σα να λετε σε καποιον που αγοραζει επι 25 χσρονια κορολλα να αγορασει Alfa romeo
-
Ρε ειναι σα να λετε σε καποιον που αγοραζει επι 25 χσρονια κορολλα να αγορασει Alfa romeoτα sony ericsson όμως είναι ....πούπουλα!
-
Ρε ειναι σα να λετε σε καποιον που αγοραζει επι 25 χρονια Fiat Seicento να αγορασει 106 Rallyeαυτό είναι το σωστό!
-
Ρε ειναι σα να λετε σε καποιον που αγοραζει επι 25 χσρονια κορολλα να αγορασει Alfa romeoτο παράδειγμα μια χαρά το πέτυχες
άντε βάλε μυαλό τώρα κ χτύπα κανα SE και κόψε τις βλακείες περι νοκια....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
N95.Το πηρε ενας κολλητος και επαιξα λιγακι το ΣΚ... Ηταν σε λιστα αναμονης για να του το φερουν και πολυ περηφανος γι' αυτο
Πρεπει να ψαχνουν για μλκες εκει στη ΝΟΚΙΑ να σε βαζουν να σκασεις 700+ γιουροζ για δαυτοSony Ericsson ρεεεεεεε
-
Αφου εψαξα σε ενα γερμανο σημερα βρηκα 2 ΝΟΚΙΑ κινητα....το Ε65 και το 6300 (τριτη κρυφη επιλογη μενει το 6230i, **απλα θεωρω οτι πρεπει να ειμαι πολυ καμενος να παρω το ιδιο κινητο **:lol: )
Μα είσαι.
Ρε ειναι σα να λετε σε καποιον που αγοραζει επι 25 χσρονια κορολλα να αγορασει Alfa romeo
Ανάποδα τα λες. Η SE είναι η Toyota και η Nokia η Alfa. Οπότε θα είναι πιο εύκολη η αλλαγή σου. Ειδικά όταν σου πουν ότι η Toyota πλέον στρίβει σαν την Alfa και συνεχίζει να έχει την αξιοπιστία του Ιάπωνα.
Το συγκεκριμένο κινητό που σου πρότεινε ο HighFidelity είναι η καλύτερη επιλογή. Δοκιμασμένο με όλα τα προβλήματα λυμένα και γι αυτά που προσφέρει πλέον πάμφθηνο..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το συγκεκριμένο κινητό που σου πρότεινε ο HighFidelity είναι η καλύτερη επιλογή. Δοκιμασμένο με όλα τα προβλήματα λυμένα και γι αυτά που προσφέρει πλέον πάμφθηνο..Παίδες εγώ παρέλαβα σήμερα αυτό. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000962
Εγώ βέβαια το πήρα στα 155, λόγω μιας προσφοράς, αλλά ακόμη και 169 αξίζει, smartphone γαρ. Κοτσάρεις πάνω και μια μνήμη 1 γίγα και με 180
-
Ωραια, για να βοηθησετε και λιγο δεν μου λετε ποιο απο αυτα που σας ειπα να παρω?
Elteo....
-
σήμερα είδα live το Ν95, πολύ εντυπωσιακό και εμφανισιακά και σε λειτουργίες
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από εχθές είμαι κάτοχος και αυτού για δεύτερη συσκευή, μιας και το Κ 750 όσο λειτουργεί δεν αντικαθίσταται.
καλοτάξιδο Φράγκι
Ευχαριστώ Σάββα.
2 κινητα samsung περασαν απο τα χερια μου, κατεστησαν μη λειτουργικα αμφοτερα!
το πρωτο δεν μπορει να βρει το λαθος ουτε καν η samsung, το δευτερο ξαφνικα απλα σταματησαν να με ακουνε! (το εχω ξαναγραψει!) το πρωτο ηταν αυτο το γουτσου γουτσου slide κινητο το ασπρο που ηταν σαν μικρο αυγο και το δευτερο το SGXH-700 ή κατι τετοιο.. μαυρο ψαρωτικο και καλα business.. οσο δουλεψε ηταν σουπερ.. μετα το πακεταρισα και το εχω στο κουτακι του!για το σκυλο να ψαξει να βρει το πιο απλο κινητο που υπαρχει και να το παρει. Καλα, Ν95 δεν θα ελεγα σε κανεναν να παρει με ΤΙΠΟΤΑ και ας θεωρω οτι ειμαι φαν της Νοκια.. Μετα απο λιγο ουτε σε κωλοτσεπη δεν θα μπορει να το βαλει χωρις να ανοιξει το καπακι και ειδικα το συγκεκριμενο που ανοιγει και προς τα πανω και προς τα κατω..
το Κ750 το εχω σαν εταιρικο.. απροβληματιστο, κραταει η μπαταρια του αρκετα, αλλα εχω την εντυπωση πως με ενεργοποιημενο bluetooth, την τρωει πολυ πιο γρηγορα απο το Νοκια
κανενα 6300 δεν σκεφτεσαι αφου εισαι Νοκια τυπος? εχω παραγγειλει 2 για ... δοκιμη! -
τελικα η δοκιμη θα αργησει λιγακι...
αντ αυτων (6300) θα μου ερθουν 2 Κ510 να δουμε τι φρουτα ειναι..
συμπαθητικα φαινονται... -
Ωραια, για να βοηθησετε και λιγο δεν μου λετε ποιο απο αυτα που σας ειπα να παρω?Elteo....
SE K550i @200 euros
απέφυγε τις ηλιθιότητες της Nokia.
-
Ε εισαι μεγιστος καφρος!
Ρε...πειτε εχει όντως προβλημα με το σημα και την μπαταρια το 6300?
Πρεπει να αλλαξω κινητο αμεσα!
και θα ειναι ΝΟΚΙΑ....ο κοσμος να γυρισει αναποδα!
-
Δεν ασχολούμε με Νοκια...
μου θυμίζεις την κοπέλα μου...που δεν της αρέσουν τα πορτοκάλια χωρίς να έχει δοκιμάσει ποτέ στην ζωή της. Βρε μωρό μου δοκίμασες και δεν σου αρέσουν; ΟΧΙ...πώς το ξέρεις τότε ότι δεν σου αρέσουν; ...ΤΟ ΞΕΡΩ.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]