-
Καλά ρε πάσκο, πως νιώθεις που σε κέρδισε 2 φορές αυτή η αγέλη και η μία μέσα στο σπίτι σου?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και μηδεν μεταγραφες να κανω παλι απο κατω θα σε εχω.Ακομα δε λες να το χωνεψεις ρε -17 βαθμοί; Παρε τον ταυρομαχο σου τωρα τον Πεσειρο και πηγαινε στο μπασκετ...
Αν παίζεις σαν πρωταθλητής στην Ευρώπη χωρίς προκριματικά το οφείλεις στον Παναθηναικό και τους βαθμούς που έχει στην λίστα της Ευρώπης. Εσύ είσαι από κάτω.....
Λοιπόν τσιμουδιά......Ρε σεις ελεος.. Αν τε πολυ γραψατε στο ποδοσφαιρο τωρα...
Γιατί .... στεναχωρήθηκες ?
Είπαμε την αλήθεια
Τσούζει η Ευρώπη ..... αλλά δεν πειράζει....
κάποτε .... θα πάτε καλά...... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά ρε πάσκο, πως νιώθεις που σε κέρδισε 2 φορές αυτή η αγέλη και η μία μέσα στο σπίτι σου?Σιγα μην τον πειραξε, εδω 7 εφαγε και το ειδε ολη η Ευρωπη και δεν ιδρωσε το αφτακι του
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Καλά ρε πάσκο, πως νιώθεις που σε κέρδισε 2 φορές αυτή η αγέλη και η μία μέσα στο σπίτι σου?
Σιγα μην τον πειραξε, εδω 7 εφαγε και το ειδε ολη η Ευρωπη και δεν ιδρωσε το αφτακι του
Είπαμε όνειρο τρελλό.....όνειρο απατηλό......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά ρε πάσκο, πως νιώθεις που σε κέρδισε 2 φορές αυτή η αγέλη και η μία μέσα στο σπίτι σου?Μικρε χαλια ενιωσα γιατι δε νοείται να χανει ο Ολυμπιακος απο τετοια ομαδα... Αλλα ειπαμε.Ο Ολυμπιακος ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα απ τον βαζελο.Ειτε σας αρεσει είτε οχι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Και 17 να φαω απο την οποια Γιουβεντους τον βαζελο μια φορα τον εχω οπως ο Ατζας τον Κυριακο στη Ριζούπολη.Εχει πιαστει η μεση μου ομως τοσα χρονια να ειμαι σ αυτη τη σταση... Τεσπα,νταξ,τωρα για ποδοσφαιρο να μιλανε και οι λαγοι τι να πει κανεις;Χαλασε η κοινωνια.. Οταν φτασετε τα πρωταθληματα μου,και με περασετε στις μεταξυ μας νικες,να ρθετε να μιλησετε για τον Ολυμπιακο και τοτε ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ να απαντησω..
-
Παντος μην τρωτε παραμυθι, κανονισμενα ειναι ολα, φετος θα το παρει το ΑΕΚακι, και μολις φτιαξει γηπεδο η Παναθα θα το παρουμε εμεις.
Δεν ειναι κανα κοροιδο ο Κοκκαλης, επελεξε την καταλληλη στιγμη να αποσυρθει, θυμηθειτε το, ετσι θα γινει, φετος ειναι η χρονια της ΑΕΚ, ο γαυρος θα τα δωσει ολα για Ευρωπη, και εμας θα μας ταραξουν στο παραμυθι οτι φτιαχνουμε ομαδα για το μελλον -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μικρε χαλια ενιωσα γιατι δε νοείται να χανει ο Ολυμπιακος απο τετοια ομαδα... Αλλα ειπαμε.Ο Ολυμπιακος ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα απ τον βαζελο.Ειτε σας αρεσει είτε οχι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Και 17 να φαω απο την οποια Γιουβεντους τον βαζελο μια φορα τον εχω οπως ο Ατζας τον Κυριακο στη Ριζούπολη.Εχει πιαστει η μεση μου ομως τοσα χρονια να ειμαι σ αυτη τη σταση... Τεσπα,νταξ,τωρα για ποδοσφαιρο να μιλανε και οι λαγοι τι να πει κανεις;Χαλασε η κοινωνια.. Οταν φτασετε τα πρωταθληματα μου,και με περασετε στις μεταξυ μας νικες,να ρθετε να μιλησετε για τον Ολυμπιακο και τοτε ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ να απαντησω..
Πεντακόσια πρωταθλήματα να πάρεις στην Ευρώπη δεν μετράς......
Οι ομάδες μετράνε στην Ευρώπη......
Φέτος ούτε στο ΟΥΕΦΑ δεν πέρασες.......
Παίζεις στην Ευρώπη και υπάρχει πολύ γέλιο ....... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μικρε χαλια ενιωσα γιατι δε νοείται να χανει ο Ολυμπιακος απο τετοια ομαδα... Αλλα ειπαμε.Ο Ολυμπιακος ειναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομαδα απ τον βαζελο.Ειτε σας αρεσει είτε οχι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.Και 17 να φαω απο την οποια Γιουβεντους τον βαζελο μια φορα τον εχω οπως ο Ατζας τον Κυριακο στη Ριζούπολη.Εχει πιαστει η μεση μου ομως τοσα χρονια να ειμαι σ αυτη τη σταση... Τεσπα,νταξ,τωρα για ποδοσφαιρο να μιλανε και οι λαγοι τι να πει κανεις;Χαλασε η κοινωνια.. Οταν φτασετε τα πρωταθληματα μου,και με περασετε στις μεταξυ μας νικες,να ρθετε να μιλησετε για τον Ολυμπιακο και τοτε ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ να απαντησω..
Αμα φτασετε ποτε σε τελικο πρωταθλητων Ευρωπης και σε τελικο Κοσμου ελα να μας πεισ πως νοιωθεις.......αλλα δεν θα γινει ΠΟΤΕ , για αυτο απολαυσε οτι μπορεις εντος συνορων
-
Με τι μωρε θα το παρει η Αεκ; Με τις γαρδενιες της Βανδη;Μονο αν το δωσει ο Ολυμπιακος μπορει να το παρει αλλη ομαδα.Αν το καταλαβεις αυτο τοτε θα σαι οκ.
-
Μπλα μπλα μπλα.
Σου χω κλείσει το σπίιιιτι,
σ'εχω κάνει πελάτη
σου χω βάλει φωτιά,
πελάτη αντε γεια. -
Αμα φτασετε ποτε σε τελικο πρωταθλητων Ευρωπης και σε τελικο Κοσμου ελα να μας πεισ πως νοιωθεις.......αλλα δεν θα γινει ΠΟΤΕ , για αυτο απολαυσε οτι μπορεις εντος συνορωνΑμα ξαναγινει χουντα φιλε θα σε πρω τηλεφωνο...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Πεντακόσια πρωταθλήματα να πάρεις στην Ευρώπη δεν μετράς......
Οι ομάδες μετράνε στην Ευρώπη......
Φέτος ούτε στο ΟΥΕΦΑ δεν πέρασες.......
Παίζεις στην Ευρώπη και υπάρχει πολύ γέλιο .......Εμενα παντα μου αρεσαν οι κωμωδιες
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα φτασετε ποτε σε τελικο πρωταθλητων Ευρωπης και σε τελικο Κοσμου ελα να μας πεισ πως νοιωθεις.......αλλα δεν θα γινει ΠΟΤΕ , για αυτο απολαυσε οτι μπορεις εντος συνορων
Αμα ξαναγινει χουντα φιλε θα σε πρω τηλεφωνο...
Χούντα ξε χούντα πήγε τελικό....
Αν μπορείς φτάσε και εσύ..... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Χούντα ξε χούντα πήγε τελικό....
Αν μπορείς φτάσε και εσύ.....Εσυ αν μπορεις φτασε τα πρωταθληματα μου και μετα ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ να σου απαντησω... Μονο αν δεν κατεβασω ομαδα για 25 χρονια θα με φτασεις;Να το αφησω;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το 1996 που φτασαμε μια ανασα απο τον τελικο χουντα ειχαμε?
Αυτα που λες περι χουντας ειναι σαν την μεταγραφη του Μακελελε και Ρομενταλ -
Ξεχασα και του Ρομπερτο Καρλος
-
Καλά βαρεθηκα,δεν την παλευετε.. Θα περιμενω 2-3 μερες να φυγετε και μετα θα μιλησω με τον Asimov και τον taurus.Μεχρι τοτε μονο με πμ...
-
Παντος εγω το ξαναλεω, φετος το ΑΕΚακι θα το παρει, ο γαυρος θα δωσει σημασια στο image και την Ευρωπη, ο μικρος ο Κοκκαλης θα θελει να αποδειξη πως μπορει να προχωρησει τον γαυρο εκτος συνορων, εμεις παλι θα φτιαχνουμε ομαδα για το μελλον, και ο Βαρδινογιαννης θα ειναι ηρεμος διοτι θα εχουμε το basket για να ισοσταθμιζουμε την πικρα μας.
-
Το 1996 που φτασαμε μια ανασα απο τον τελικο χουντα ειχαμε?
Αυτα που λες περι χουντας ειναι σαν την μεταγραφη του Μακελελε και ΡομενταλΕδώ πανιγύριζαν οι γάβροι γιατί χάσαμε από τον Άγιαξ.....Καταλαβαίνεις πόσο κομπλεξικοί είναι.....
-
εμεις παλι θα φτιαχνουμε ομαδα για το μελλον, και ο Βαρδινογιαννης θα ειναι ηρεμος διοτι θα εχουμε το basket για να ισοσταθμιζουμε την πικρα μας.Τοσα χρονια το ιδιο κανετε ρε σεις..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#9]