-
http://www.leftlanenews.com/2008-porsch ... uture.html
Το αυτοκίνητο θα παράγει 500-525 άλογα και θα ζυγίζει 100-150 κιλά λιγότερο απο την Turbo
Στο θέμα του ντιζάιν είναι απλά αίσχος. Καμία σχέση με την extreme εμφάνιση των προηγούμενων GT2.
-
http://www.leftlanenews.com/2008-porsch ... uture.html
Το αυτοκίνητο θα παράγει 500-525 άλογα και θα ζυγίζει 100-150 κιλά λιγότερο απο την Turbo
Στο θέμα του ντιζάιν είναι απλά αίσχος. Καμία σχέση με την extreme εμφάνιση των προηγούμενων GT2.
-
997 GT2 Testing at the Nurburgring:
Expected debut at the Frankfurt Auto Show in September.
Video of white 997 GT2 around the Ring:
http://www.autoclips.net/upload/unpacke ... es59k0.avi -
Αδυνατώ να καταλάβω πού τη βρίσκετε την...ασχήμια
Εκτός αν εννοείτε ότι δεν έχει αυτό το κάτι που την ξεχωρίζει από τις άλλες γρήγορες εκδόσεις. Αλλά...τι να το κάνεις; Φαίνεται ότι πρόκειται για special 911, τι άλλο να θέλει κανείς;
-
ειδικά λευκή είναι υπέροχη...!
-
Δεν αντεχω να την βλεπω....
Λιώνωωω!
Θελωωωωωωωωω! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λιώνωωω!
Θελωωωωωωωωω!+1
Την έχω ανάγκη....
-
Οσοι λενε οτι ειναι ασχημη, να υποθεσω οτι αν τους εδιναν μια δεν θα την επαιρναν.
Εμενα μου αρεσει, την θελω την ποθω!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λιώνωωω!
Θελωωωωωωωωω!+1
Την έχω ανάγκη....
Μ' αρέσει τόοοοσο πολύ η 997, ειδικά σε άσπρο... Πρέπει να πάρω οπωσδήποτε μία σε 1/18 για να την χαζεύω! (και να την χαιδεύω )
-
Πλιτς κοινώς...
-
Τέλειο είναι...
+1 στο λευκό χρώμα...
-
Eγώ πιστεύω πως είναι πανέμορφη. Πολύ πιο όμορφη από την παλιά.
-
Ban στον trollino ΤΩΡΑ...
-
Πάντως, αλήθεια μου αρέσει η 997 GT2
Μη βγει παραέξω όμως. -
...ok ότι πεις...
-
Καλά ρε, από τη μύτη θα μου το βγάλεις;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
...Χαλαρά ρίχνει στ'αφτιά σε κάτι καθαρόαιμες κούκλες αλλά αυτό το βόδικιτ είναι απερίγραπτο. Σα να το έχει σχεδιάσει αμερικάνος είναι!
Φαντάζομαι ότι δεν την αγοράζεις για ομορφιά, βέβαια... -
To βόδικιτ είναι φτιαγμένο για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, τον οποίο είμαι σίγουρος πως επιτελεί στο ακέραιο. Αισθητικές αναζητήσεις σε μοντέλα τέτοιας κατηγορίας επιδόσεων, δεν είναι προτεραιότητα. Μια χαρά είναι η GT2, εν κινήσει θα φαίνεται ακόμα πιο όμορφη. Αυτά τα αυτοκίνητα την ομορφιά τους την κατακτάνε στο δρόμο, όχι στα showrooms.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
To βόδικιτ είναι φτιαγμένο για έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, τον οποίο είμαι σίγουρος πως επιτελεί στο ακέραιο. Αισθητικές αναζητήσεις σε μοντέλα τέτοιας κατηγορίας επιδόσεων, δεν είναι προτεραιότητα. Μια χαρά είναι η GT2, εν κινήσει θα φαίνεται ακόμα πιο όμορφη. Αυτά τα αυτοκίνητα την ομορφιά τους την κατακτάνε στο δρόμο, όχι στα showrooms.Συμφωνώ...
Εκτός ίσως από το ότι θα είναι όμορφη... εντυπωσιακή σίγουρα αλλά όχι όμορφη! Μια απλή 997 S είναι πολύ πιο όμορφη! Αλλά είπαμε, μικρό το κακό! Άσπρη γάτα (πόρσε εν προκειμένω) μαύρη γάτα-ποντίκια να πιάνει! -
Θα συμφωνησω με τον D-Jet οσον αφορα στο 'αμερικανικο' bodykit. Ειδικα ο πισω προφυλακτηρας με τα 'βραγχια' μου 8υμισε Saleen S7.
O cavallino τα ειπε ολα περι ομορφιας.
Porsche 997 GT2