-
Ο χρήστης PID έγραψε:
O Διας σε ποια λιμανια εχει δωσει το ονομα του (θελει φαντασια)
Στη Μαρίνα Ζέας και σε κάποιο άλλο που μου διαφεύγει
Στο Διακόφτι των Κυθήρων! Έπαιρνε μάτι την αφροδίτη να μπανιάρεται και άρχισε να μ@λ@κίζεται....Τότε του φωνάξανε Δίαααα κόφτη!!!!!!! Εξ ου και Διακόφτι.....
Δεν παλεύεσαι!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
O Διας σε ποια λιμανια εχει δωσει το ονομα του (θελει φαντασια)
Στη Μαρίνα Ζέας και σε κάποιο άλλο που μου διαφεύγει
Στο Διακόφτι των Κυθήρων! Έπαιρνε μάτι την αφροδίτη να μπανιάρεται και άρχισε να μ@λ@κίζεται....Τότε του φωνάξανε Δίαααα κόφτη!!!!!!! Εξ ου και Διακόφτι.....
Δεν παλεύεσαι!!!!
Και όμως μου το είχαν πει σαν εκδοχή και γέλαγα τρεις μέρες!!!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Εμεις παιζουμε trivial, αγορια κοριτσια, και παντα χανουν!
Οι σκυλοι πανε με τα αγορια και οι γατες με τα κοριτσια!
-
Πρεπει να φυγω ομως , γιαυτο.
SUEZ = ZEUS
SAID = DIAS
Εχω διαβασει οτι υπηρχαν ναοι αφιερωμενοι στον Δια -Ζευς και επειδη οι Αραβες διαβαζουν αναποδα προεκυψαν αυτα τα ονοματα . -
Να βάλω κι εγώ μία?
Τη φάτσα ποιου Κουβανού επαναστάτη είχε ένα από τα πρώτα χαρτονομίσματα που τύπωσε η Επανάσταση μετά την πτώση του Μπατίστα? Έφερε μάλιστα και την υπογραφή του Τσε (σκέτο che) ως διοικητή της τράπεζας.
-
Λογικά του Χοσέ Μαρτί πρέπει να ήταν:hmmm:
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Λογικά του Χοσέ Μαρτί πρέπει να ήταν:hmmm:Οχι. Δεν το διευκρίνισα αλλά μιλώ για επαναστάτη σύγχρονο και συναγωνιστή του Τσε.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Να βάλω κι εγώ μία?Τη φάτσα ποιου Κουβανού επαναστάτη είχε ένα από τα πρώτα χαρτονομίσματα που τύπωσε η Επανάσταση μετά την πτώση του Μπατίστα? Έφερε μάλιστα και την υπογραφή του Τσε (σκέτο che) ως διοικητή της τράπεζας.
CALIXTO GARCIA INIGUEZ
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Λογικά του Χοσέ Μαρτί πρέπει να ήταν:hmmm:
Οχι. Δεν το διευκρίνισα αλλά μιλώ για επαναστάτη σύγχρονο και συναγωνιστή του Τσε.
Συναγωνιστής του Τσε?
Τότε δεν είναι ο Calixto Garcia...Πάντως αυτός ήταν σε κουβανικό χαρτονόμισμα του 1960... -
Ρε ενταξει πες τωρα δεν γινεται να τα ξερεις ολα αυτα.
Πολλα απο αυτα πρέπει να τα googlιζεις ή να ψάχνεις σε διαφορα βιβλια που εχεις σπιτι σου....ε?
-
Ρ.ΓΚΑΡΣΙΑ
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Να βάλω κι εγώ μία?
Τη φάτσα ποιου Κουβανού επαναστάτη είχε ένα από τα πρώτα χαρτονομίσματα που τύπωσε η Επανάσταση μετά την πτώση του Μπατίστα? Έφερε μάλιστα και την υπογραφή του Τσε (σκέτο che) ως διοικητή της τράπεζας.
CALIXTO GARCIA INIGUEZ
Είπα πως πρόκειται για συναγωνιστή του Τσε. Ο CALIXTO GARCIA INIGUEZ είχε πεθάνει στα τέλη του 19ου αιώνα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε ενταξει πες τωρα δεν γινεται να τα ξερεις ολα αυτα.Πολλα απο αυτα πρέπει να τα googlιζεις ή να ψάχνεις σε διαφορα βιβλια που εχεις σπιτι σου....ε?
Μα φυσικά, αυτονόητο είναι...Ένα 10 % να τα ξέρω χωρίς βοήθεια...
-
Να το πάρει το ποτάμι?
Καμίλο Σιενφουέγκος. Ο τέταρτος πιο γνωστός της Επανάστασης μετά τους Φιντέλ, Τσε και Ραούλ. Σκοτώθηκε το 59 σε αεροπορικό.
Πάντως δεν έψαξα για να τη βάλω. Το θυμάμαι από τη βιογραφία του Τσε από τον Κορμιέ που διάβασα πριν 11 χρόνια.
-
Ε πες το ρε ανθρωπε και μια βδομαδα τωρα ψάχνω να παω να κανω iq test να δω αν ειμαι πολυ κατω απο το μεσο ορο!
-
Camillo Cienfuegos στο Νόμισμα των 20 Πεσος -1961(Συναγωνιστής του ΤΣΕ και του Κάστρο από τους πλεον κοντινους)
Antonio Maceo στο Νόμισμα των 20 PESOS **-1960 **
Maximo Gomez στο Νόμισμα των 5 Πεσος.
Δεν τα googlισα....τα Ε-bay -σα!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ε πες το ρε ανθρωπε και μια βδομαδα τωρα ψάχνω να παω να κανω iq test να δω αν ειμαι πολυ κατω απο το μεσο ορο!Ναι ενώ αν γνώριζες όλες τις απαντήσεις απ'έξω θα είχες εξασφαλισμένα υψηλό IQ ...Καλό
-
Για πείτε μου τώρα σε τι αναφέρεται το 'Υπουργείο αίματος' στην ελληνική πολιτική ιστορία?
-
Για πείτε μου τώρα σε τι αναφέρεται το 'Υπουργείο αίματος' στην ελληνική πολιτική ιστορία?Στο υπουργείο οικονομικών;;;
-
Για πείτε μου τώρα σε τι αναφέρεται το 'Υπουργείο αίματος' στην ελληνική πολιτική ιστορία?Μανιαδάκης;
Quiz γενικών γνώσεων