-
εγω το καταλαβαινω αυτο που λεει ο τραβελερ (και αν το ελεγε ο ασιμοφ παλι θα το καταλαβαινα), φανταζομαι θα ειναι λιγακι σπαστικο για καποιον μπασκετοφιλο να μπαινει εδω μεσα ο καθε αμπαλος και να λεει τις ακυροτητες του μετα απο καθε ντερμπι που θυμαται οτι υπαρχει και το μπασκετ.. δλδ νταξ μεχρι και για τον ηλιοπουλο ακουσαμε..
νταξ και εγω το εχω πει οτι δεν το κατεχω το σπορ καθως τωρα αρχισα να παρακολουθω, αλλα τουλαχιστον προσπαθω να μην γινομαι εριστικος γιατι ξερω οτι θα εκτεθω
παντως οσον αφορα εμενα, και τοτε που ειχε καλη ομαδα ο ολυμπιακος, παλι δεν παρακολουθουσα, ειλικρινα περισσοτερο παρακολουθουσα (και επαιζα αμα λαχει) βολει .. αρχισα να παρακολουθω τον τελευταιο καιρο και ανακαλυψα οτι μου αρεσει (δεν ξερω πως εγινε αυτο το θαυμα, απλα διαπιστωσα οτι ειναι ενα πολυ εξυπνο, ομορφο, και ενιοτε θεαματικο σπορ), και πλεον βλεπω ο,τιδηποτε αγωνα πετυχω, διαβαζω νεα κλπκαι για να επιστρεψουμε ον τοπικ, πιστευω οτι το τελευταιο παιχνιδι οσφπ-παο ηταν καλο οσον αφορα την ομαδα μου απο αποψη αποδοσης, αλλα θα ηθελα να δω περισσοτερο θεαμα, οπως και στον τελευταιο τελικο του nba
ο παναθηναϊκος ειλικρινα μου εδωσε την εντυπωση οτι ηθελε να παει σε 5ο τελικο, σε φαση να αναρωτιεμαι μπας και ολη η ιστορια γινεται για τα εισιτηρια.. βλακεια φυσικα, αλλα μου περασε απ'το μυαλο.. ειδικα στην τεταρτη περιοδο εδειχναν οχι να μην πιστευουν, αλλα να μην θελουν καν τη νικη.. μου εκανε φοβερη εντυπωση αυτο που λεω απο μια πρωταθλητρια ευρωπης.. δεν θελω να υποβιβασω τη σημαντικοτητα του ολυμπιακου στο παιχνιδι, απλα λεω οτι μου φανηκε ο βαζελος να μην το κυνηγαει, να μην το παλευει, σαν να ηξεραν οτι θα χασουν.. δεν ξερω αν μπορω να το εξηγησω καλυτερα
ayta -
Ο χρήστης skye έγραψε:
...............Πες μου ρε skye μπέσα : Υπάρχει τίποτε αλλαζονικό σε αυτά ;
Στα δικα μας τώρα : Μάλλον οι λεβέντες μας δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι οι αθλητές , στην περίπτωσή μας αυτοί του γαύρου και φιλότιμο έχουν και τη φανέλα τους ιδρώνουν και (ειδικά στην περίπτωσή τους) θέλουν κάτι να αποδείξουν , βρισκόμενοι συνεχώς , εδώ και μια δεκαετία, 'στην καρπαζιά'
φυσικα η αποψη μου δεν εχει μαλλον και ιδιαιτερη βαρυτητα και περιμενω κατανοηση αμα πω και καμια μαλακια
To xeiς ξαναπεί αυτό ρε:lol: ενώ εμείς που γράφουμε 5 μαλακίες παραπάνω , ανακαλύψαμε τον τροχό και γίναμε προπονητές ε!
Εκτός πια κι εάν έχω δύο εαυτούς: έναν αλαζονικό προς τους πολλούς κι έναν μη αλαζονικό προς σε 2-3
Μπάι δε γουέι: Ωραίο αβατάρ ρε! Πώς μας βλέπεις του χρόνου με Ριμπερί-Τόνι και Αλντιντοπ;; Θα μας το δώσουν το UEFA ή μας μας βάλουν να παίξουμε κιόλας;;
-
*Αλλαξε και πάει... σφαίρα για τον τίτλο
Ο Γκέρσον άκουσε τις συμβουλές του Ελληνα βοηθού του και ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε στην ομάδα που χτυπάει στα ίσα το πρωτάθλημα.Οταν ο Πίνι Γκέρσον ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, του είχε ξεκαθαρίσει: «Πρώτος βοηθός και με αναβαθμισμένο ρόλο είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος». Ο Ισραηλινός φαίνεται πως... βαριάκουσε τότε. Εκανε ακριβώς το αντίθετο. Περιθωριοποίησε τον Σφαιρόπουλο. Ετσι αναβαθμισμένος ήταν ο -άρτι αφιχθείς- Ελάντ Χασίν. Οι υπερεξουσίες του Χασίν εξόργισαν τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών. Αλλά και τη διοίκηση. Η τελευταία στην προσπάθειά της να στηρίξει τον Γκέρσον στα δύσκολα δεν άφησε να δημοσιοποιηθεί η δυσαρέσκειά της για τον παραγκωνισμό του Ελληνα τεχνικού. Ομως με τον τρόπο της κατάφερε να περάσει το…μήνυμα στον ίδιο τον Γκέρσον. Ο πανούργος «Πίνχας» όχι απλά το έλαβε. Αλλά το εφάρμοσε. Πότε; Στη σειρά των ημιτελικών με τον Αρη. Την ύστατη ώρα ο Γκέρσον έκανε άνοιγμα στον έμπειρο ασίσταντ του.Εξ ου και οι αλλαγές που είδαμε τον τελευταίο μήνα:
- Η ενεργοποίηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Παίζει όσο αντέχει το υπέρβαρο κορμί του.
- Η χρησιμοποίηση των Χρήστου Χαρίση, Μανώλη Παπαμακάριου και Νίκου Μπάρλου. Ως στηρίγματα του Σκούνι Πεν οι δύο πρώτοι. Σαν «κομάντο» στην άμυνα ο τελευταίος.
- Η αναβάθμιση των Γιάννη Μπουρούση και Παναγιώτη Βασιλόπουλου. Οι 2 τους αναδεικνύονται στην ψυχή και την καρδιά του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών με τον ΠΑΟ.
Τα παραπάνω συνέπεσαν με την ολική επαναφορά του Ράιαν Στακ (ξεκινά βασικός). Την αγωνιστική μεταμόρφωση του Σκούνι Πεν. Την επιστροφή του τραυματία Αρβιντας Μασιγιάουσκας. Ο Γκέρσον συζητά -πλέον- τα πάντα με τον Σφαιρόπουλο. Τακτική, σκάουτινγκ, αλλαγές. Σε όλη τη διάρκεια των αγώνων τόσο στη σειρά με τον Αρη όσο και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό οι δυο τους μιλούν συνέχεια. Εχουν ανοιχτή γραμμή, όπως μας μετέφεραν αυτήκοοι μάρτυρες. Κάπως έτσι μπήκαν οι βάσεις για ν’ αλλάξει άρδην η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού. Πλέον ο Ολυμπιακός έχει αρχή, μέση και τέλος. Αρχές. Ρόλους. Ουσία. Πάθος. Ολα αυτά που του έλειπαν στην κανονική περίοδο. Χωρίς αυτά δεν μπορούσε να κοιτάξει τον Παναθηναϊκό στα μάτια.
Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά τον τελευταίο τους τίτλο.
Η συνεργασία Γκέρσον-Σφαιρόπουλου (και όχι μόνο) συσπείρωσε τους παίκτες. Οπως έλεγε προχθές το βράδυ ο Γιάννης Μπουρούσης, λίγο πριν αποχωρήσει από το ΣΕΦ: « Πείσμωσα. Κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά. Από δηλώσεις ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού. Που έλεγαν ότι θα έρθουν στην έδρα μας για να κάνουν το 3-1 και να πάρουν το πρωτάθλημα».
**ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ
Ελεύθερος Τύπος ***Μη μου πειτε, οτι δεν τα ελεγα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αλλαξε και πάει... σφαίρα για τον τίτλο
Ο Γκέρσον άκουσε τις συμβουλές του Ελληνα βοηθού του και ο Ολυμπιακός μεταμορφώθηκε στην ομάδα που χτυπάει στα ίσα το πρωτάθλημα.Μη μου πειτε, οτι δεν τα ελεγα
Για τον Πινει δε θα μας πεις κατι;
Τι να σου πω για τον Πινι; Δεν αλλαξε κατι
Tι έλεγες; Δεν έλεγες. 'Μια από τα ίδια' έλεγες.
-
Για τον Πινι δεν αλλαξε τιποτα Δεν τον εκανε προπονητη της προκοπης το οτι αναγκαστηκε ν' ακουει τον βοηθο του. Διαχειριστικη ειναι η αλλαγη κι οχι τεχνικη.
Αναγκα και θεοι πειθονται
(αμα αξιωθω να βρω τα παλια ποστ θα δεις τι εννοω ) -
Sorry ρε παιδες γιατι μαλλον δεν καταλαβα καλα...Μιλαει κ ο παο για μποασκετ. Η ομαδα που γνωρισε τι θα πει επιτυχια οταν ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ. Ο κλασικος ΑΣΧΕΤΟΣ με το μπασκετ ειναι ο οπαδος του παο. Μια ζωη λεφτα εριχνε ο ο ΝΑΝΟΣ....κ μια ζωη επαιρνε....ξερετε τι, και απορουσατε εσεις οι οπαδοι του παο , μα αφου δωσαμε περισσοτερα για μεταγραφες γιατι παλι χανουμε...ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν γνωρισατε το μπασκετ ουτε κ το αγαπησατε , αποδειξη το μισοαδειο οακα.... Τωρα ομως ειναι διαφορετικα τα πραγματα κ το μονο που μπορει να σας σωσει ειναι οι γκριζοι λυκοι.Εντι τζονσον , μπερι, ριβερς(τι σας θυμησα ε βαζελακια....), μπορει να μην υπαρχουν αλλα εχουμε απλα καλυτερη ομαδα
-
Κάθε μέρα άνοιγα με λαχτάρα το τόπικ να δω τι καινούργιο έχει γραφτεί.
Για ένα περίεργο λόγο τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω ξενερώσει. Τι να φταίει άραγε;
-
Καβαλινε τα βρηκα
Ο χρήστης αρχες Ιουνη Asimov έγραψε:
Ο προπονητης πηρε λαθος παικτες (πχ τραγικο πλει μεικερ, απειρο 'ηγετη' στο προσωπο του Ακερ), εκανε τις απιστευτες μλκιες κατα τη διαρκεια της σεζον (πχ φωναξε Μπουρουση -Χαριση-Μπαρλο-Παπαμακαριο στην αρχη της χρονιας και τους ειπε οτι δεν τους υπολογιζει ), δε δουλεψε την ομαδα στην αμυνα, δουλεψε ενα μονοδιαστατο πλανο στην επιθεση χωρις εναλλακτικες, δεν κρατησε τις ισορροπιες στ' αποδυτηρια και στις σχεσεις του με τους παικτες, εκανε τρελες κωλοτουμπες χανοντας το σεβασμο των παικτων, εκανε κοουτσαρισμα νηπιαγωγειου σε πολλα παιχνιδια, κατεστρεψε στο θεμα Σοφο ο,τι καλο ειχε χτιστει τον προηγουμενο χρονο, παραγκωνισε τον (εξαιρετικα ταλαντουχο) βοηθο Σφαιροπουλο για να φερει κατι κακομοιρηδες δικους του, παραγκωνισε τον γυμναστη που 'εφτιαξε' τον Σοφο για τον ιδιο λογο, εκανε χαζες δηλωσεις και κρατησε πεισματα νηπιου... Πίστεψέ με, δεν ειναι μονο προβλημα χημειας....
Ο Σοφο ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Θελει (καλως ή κακως) ειδικη αντιμετωπιση. Ο Γιαννακης εδειξε το δρομο. Ο ταβερνιαρης γκρεμισε ο,τι χτιστηκε με κοπο και φτου κι απ' την αρχη....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καβαλινε τα βρηκαΟ προπονητης πηρε λαθος παικτες (πχ τραγικο πλει μεικερ, απειρο 'ηγετη' στο προσωπο του Ακερ), εκανε τις απιστευτες μλκιες κατα τη διαρκεια της σεζον (πχ φωναξε Μπουρουση -Χαριση-Μπαρλο-Παπαμακαριο στην αρχη της χρονιας και τους ειπε οτι δεν τους υπολογιζει ), δε δουλεψε την ομαδα στην αμυνα, δουλεψε ενα μονοδιαστατο πλανο στην επιθεση χωρις εναλλακτικες, δεν κρατησε τις ισορροπιες στ' αποδυτηρια και στις σχεσεις του με τους παικτες, εκανε τρελες κωλοτουμπες χανοντας το σεβασμο των παικτων, εκανε κοουτσαρισμα νηπιαγωγειου σε πολλα παιχνιδια, κατεστρεψε στο θεμα Σοφο ο,τι καλο ειχε χτιστει τον προηγουμενο χρονο, παραγκωνισε τον (εξαιρετικα ταλαντουχο) βοηθο Σφαιροπουλο για να φερει κατι κακομοιρηδες δικους του, παραγκωνισε τον γυμναστη που 'εφτιαξε' τον Σοφο για τον ιδιο λογο, εκανε χαζες δηλωσεις και κρατησε πεισματα νηπιου... Πίστεψέ με, δεν ειναι μονο προβλημα χημειας....
Ο Σοφο ειναι ιδιαιτερη περιπτωση. Θελει (καλως ή κακως) ειδικη αντιμετωπιση. Ο Γιαννακης εδειξε το δρομο. Ο ταβερνιαρης γκρεμισε ο,τι χτιστηκε με κοπο και φτου κι απ' την αρχη....
Μωρέ μπράβο!
Βασικά ήμουν σίγουρος πως κάπου θα είχες γράψει κάτι σαν αυτό που βρήκες και παρέθεσες, αλλά βαριόμουν να ψάξω παρά το γεγονός πως ήθελα να το διαβάσω για να εντυπωσιαστώ. -
-
Ας φυγει ο Γκερσον και ο Σφαιροπουλος θα γινει Ζουρος Νο2
Οτι γινεται φετος στο γαβρο ξεπερναει τα ορια της λογικης
-
Για δωσε ενα περιγραμμα της λογικης
Ο Σφαιρο ειναι καλος προπονητης και καμμια σχεση δεν εχει με την περιπτωση Ζουρου (οχι οτι αυτος ειναι κακος).
Ο,τι γινεται φετος στον Ολυμπιακο εντασσεται στα πλαισια της 'πρακτικης ασκησης' των νεων ιδιοκτητων στη διοικηση μιας ΚΑΕ με υψηλους στοχους. -
Ας μην πω τι **ειναι **λογικη.
Ας πω καλυτερα τι **δεν **ειναι λογικη.ΔΕΝ ειναι λογικη, μια ομαδα με αχρηστο προπονητη να φτανει ενα βημα απο το πρωταθλημα, μονο και μονο επειδη εχει καλο ασισταντ
ΔΕΝ ειναι λογικη να παιρνει μια ομαδα εναν διεθνους φημης κοουτς με καποιες ευρωλιγκες στο τσεπακι του και να του υποδεικνυει ποιον να εχει ασσισταντ
ΔΕΝ ειναι λογικη να πληρωνεις (να χρυσοπληρωνεις μαλλον) εναν Γκερσον, οταν ολη η δουλεια ειναι ο Σφαιροπουλος
ΔΕΝ ειναι λογικη να 'ψηνεις' ως ασσισταντ τον Σφαιροπουλο, πλάι σε εναν προπονητη που δεν εχει να του προσφερει κατι
ΔΕΝ ειναι λογικη να θεωρεις οτι ενας κοουτς 'σχολαει' καποιους παικτες και βαζει στην παντα εναν βοηθο του Οκτωβρη μηνα και οι λογοι να ειναι αγωνιστικοι.
ΔΕΝ ειναι λογικη επισης να θεωρεις οτι η αρθρογραφια των διαφορων Παπατετοιων ειναι ασχετη με εσωτερικα παρασκηνια των αποδυτηριων του ΣΕΦ.Εχω κι άλλα, αλλά αυτα φτανουν
-
O greo το κατεχει το μπασκετακι traveller και διαβαζε καμια φορα τι λεει μπας και μαθεις τιποτα. Δεν περιμενω να πιστεψεις εμενα αφου εισαι φανατικος Παο και σε πονανε οι αληθειες που λεω.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΔΕΝ ειναι λογικη, μια ομαδα με αχρηστο προπονητη να φτανει ενα βημα απο το πρωταθλημα, μονο και μονο επειδη εχει καλο ασισταντ
ΔΕΝ ειναι λογικη να παιρνει μια ομαδα εναν διεθνους φημης κοουτς με καποιες ευρωλιγκες στο τσεπακι του και να του υποδεικνυει ποιον να εχει ασσισταντ
ΔΕΝ ειναι λογικη να πληρωνεις (να χρυσοπληρωνεις μαλλον) εναν Γκερσον, οταν ολη η δουλεια ειναι ο Σφαιροπουλος
ΔΕΝ ειναι λογικη να 'ψηνεις' ως ασσισταντ τον Σφαιροπουλο, πλάι σε εναν προπονητη που δεν εχει να του προσφερει κατι
ΔΕΝ ειναι λογικη να θεωρεις οτι ενας κοουτς 'σχολαει' καποιους παικτες και βαζει στην παντα εναν βοηθο του Οκτωβρη μηνα και οι λογοι να ειναι αγωνιστικοι.
ΔΕΝ ειναι λογικη επισης να θεωρεις οτι η αρθρογραφια των διαφορων Παπατετοιων ειναι ασχετη με εσωτερικα παρασκηνια των αποδυτηριων του ΣΕΦ.Εχω κι άλλα, αλλά αυτα φτανουν
Ωραιος
Σειρα μου:- Αν η ομαδα κοστιζει 10-12εκ., ο τριτος Αρης κοστιζει 3 (τρια), η ιδια ομαδα τερματισε τριτη σε ρεγκιουλαρ σιζον που επαιζαν δυο, αποκλειστηκε στους 8, στο χαλαρο, στην Ευρωλιγκα (μεγαλος στοχος με τετοιο μπατζετ και υλικο), εφτασε Ιουνης για να παιξει (κατι απο) το μπασκετ που μπορει και σε αυτο τη μεγαλυτερη συμμετοχη την εχουν οι μεχρι προτινος παραγκωνισμενοι τοτε εχει.
- και 2) Θυμησου τι ελεγες για τον δικο σας τον Νικολαϊδη
- Αν ο ασισταντ προοριζεται μελλοντικα για πρωτος, εχει και παραεχει.
- ΑN ηξερες τί επαιρνες δεν εχει λογικη. Ηξερες; Να στο πω αλλιως. Γιατι κανείς πρεπει να χρυσοπληρωνει τον Αλονσο, οταν ολη τη δουλεια την κανει ο τζαμπα Χαμιλτον;
- Το ιδιο με το αποπανω. Η προσληψη εγινε απο μαθητευομενους μαγους, που δεν εκτιμησαν καλα τα πραγματα. Ειπαμε, το αγροτικο τους κανουνε οι τυποι...
- Ξερεις κατι παραπανω; Εγω που ρωτησα η απαντηση ηταν 'δεν ταιριαζουν στην αγωνιστικη φιλοσοφια' και 'δεν τους πιστευει'. Κι αν το πρωτο ειναι δικαίωμά του, στο δευτερο, οπως εδειξαν τα πραγματα, ηταν τελειως λαθος. Επισης. Αν καποιος δε σου κανει, δε φτανεις να το καταλαβαινεις τον Οκτωβρη (με συνεπεια να παιζεις με μιση ομαδα τη μιση σεζον). Κάνεις τα σχέδιά σου ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ και παιρνεις αλλον απο την αρχη. Αλλιως εκτιθεσαι διπλα και τριπλα, οπως στην περίπτωσή μας.
- Οπως εξηγησα στον TRAV, διαβαζω τα παντα, ρωταω δεξια-αριστερα και κρινω βαζοντας το μυαλο μου να δουλεψει κι εχοντας τα ματια μου ανοιχτα. Αυτα που λεει ο μαγκας τωρα, τα ελεγα εγω μηνες πριν (κι απο περσι). Γι' αυτο και δεν του εχω ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη (οχι για το αλλο που νομιζεις). Μετα Χριστον προφητες. Ολοι τους.
Αν εχεις αλλα, εχω κι εγω, φανταζομαι
εχει να γινει χαμος στο χωριο -
Χεχεχε!!!
Ας μεινουμε σ'αυτα
- Η ομαδα εχασε εναν στοχο που ουδεποτε χτυπησε και εναν που δεν ηταν δυνατον να παει παραπανω (Ευρωλιγκα). Αν παρει το πρωταθλημα θα ειναι σουπερ-πετυχημενη σεζον. Κι εμεις κραζαμε τον κυρ-Αλεκο το Φεβρουαριο οταν ειχε φτασει 4ος, αλλα εσπασε 2 πλεονεκτηματα εδρας και πηρε το πρωταθλημα ανετος.
- Ο Νικολαϊδης ειναι ενας φανταστικος προπονητης προσωπικης βελτιωσης. Μεχρις εκει. Δεν ειπε ποτε κανεις γιατι δεν εγινε χεντ
- Οταν ψηνεις τον ασσισταντ σου παιρνεις χεντ 'δασκαλο και συνεργασιμο' ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ. Αλλιως τον κανεις αυτον χεντ και καθαρισες. Ποιο το ρισκο;
- Υποθετω οτι δεν μπαινεις στο φορουμ της Φ1, γιατι αλλιως δε θα μου εκανες αυτην την ερωτηση Ουτε ο Χαμιλτον ειναι τζαμπα ουτε ο Αλονσο ειναι κουλος. Το κοβω εδω
- Δεν ξερω κατι παραπανω, αν ενοεις τα εσωτερικα σας. Μπορω ομως με την οποια πειρα εχω να ερμηνευσω μερικα πραματα. Και οταν Οκτωβρη μηνα γινονται οσα εγιναν φετος στο γαυρο τοτε ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ το ζητημα δεν ειναι αγωνιστικο. Συνηθως ειναι τελεσιγραφο του στυλ my way or the highway. Για να φωναξαν τοσο οι δημοσιογραφοι τοτε καπου εβαλαν κι αυτοι την ουρα τους
- Μετα Χριστόν τι; Πλακα κανεις ρε Χρηστο; Ειστε ενα βημα πριν απο τον πρωτο σας τιτλο εδω και 10 χρονια (ο Ταρλατς επαιζε τοτε) και αισθανεσαι δικαιωμενος; Σε τι; Αυτο λεω οτι εχετε χασει τη λογικη. Η χρονια σ'αρεσει η οχι ειναι πετυχημενη με προοπτικη να γινει ΣΟΥΠΕΡ πετυχημενη.
Οπως βλεπεις ακομη δεν μπαινω σε πιο ψιλοζητηματα
-
Ο Ισαακ επεσε στη γρανα της τρηφυλοτητας και της χωνεψης και εγω σ'αυτην της πεινας. Επανερχομαι το βραδυ δριμυτερος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
6. Μετα Χριστόν τι; Πλακα κανεις ρε Χρηστο; Ειστε ενα βημα πριν απο τον πρωτο σας τιτλο εδω και 10 χρονια (ο Ταρλατς επαιζε τοτε) και αισθανεσαι δικαιωμενος; Σε τι; Αυτο λεω οτι εχετε χασει τη λογικη. Η χρονια σ'αρεσει η οχι ειναι πετυχημενη με προοπτικη να γινει ΣΟΥΠΕΡ πετυχημενη.Κρινοντας απο το αποτελεσμα, (θα) ειναι πετυχημενη αν παρουμε τον τιτλο. Αν δεν τον παρουμε, θα εχουμε πετυχει ο,τι και περσι που ειχαμε το μισο μπατζετ. Αποφασισε εσυ που θα την καταταξεις Σε καθε περιπτωση αυτο που εσυ πιστωνεις στον Γκερσον (το μεχρι σημερα 2-2 αντι για 0-3 δλδ.), εγω το πιστωνω στο αναβαθμισμενο ροστερ, στην αυξημενη εμπειρια και αναμενομενη βελτιωση 2-3 παικτων (πχ Βασιλοπουλος) και σε εκτος της ομαδας μου παραγοντες, οπως η ελλειψη λυσεων του βασικου αντιπαλου.
Επισης δεν ειδα πιο ομορφο μπασκετ με ο,τι αυτο συνεπαγεται, ενω παει να χαθει το σπουδαιο prospect που λεγεται Σχορτσανιτης, στο οποιο σημαντικη ευθυνη εκτος του ιδίου εχει και ο προπονητης.
Θα στο πω κι αλλιως. Αν μεινει ο Γκερσον (που θα μεινει οπως πανε τα πραγματα), θα εχουμε τα ιδια προβληματα και του χρονου. Το μελλον με ανησυχει πιο πολυ απο το παρον.
Στο κατω-κατω εγω θελω να βλεπω την ομαδα μου να κερδιζει και με τον Γκερσον δεν εχω τιποτα προσωπικα, ουτε σκοπευω να του παρω τη δουλεια. Ποιος ο λογος να μου ξυνιζει, αν την κανει καλα;
Ελπιζω τουλαχιστον να γινει το θαυμα να κερδισουμε το πρωταθλημα (ο TRAV θα κανει να συνελθει καναδυο ακαδημαϊκα ετη ), να μην κλεισουμε δεκαετια χωρις.Ο Ισαακ επεσε στη γρανα της τρηφυλοτητας και της χωνεψης και εγω σ'αυτην της πεινας. Επανερχομαι το βραδυ δριμυτερος
ΥΓ. Αλονζικος, ε; (τα εχω διαβασει, τα εγραψα για να τσιμπησεις )
-
Αφου το μαζευεις ας το μαζεψω κι εγω.
Ο Σχορτσιανιτης εκανε τα ιδια στον Ηρακλη, την Καντου, τον Αρη και τις 2 απο τις 3 χρονιες στον Ολυμπιακο. Θες να το φορτωσεις στον Πινει; Φορτωστο! Εγω οχι.Περσι δεν υπηρχε 3ος, φετος κατι κουνιεται. Περσι χασατε ανευ αγωνος απο τον βαζελο της καρπαζιας (συγκριτικα) στην Ευρωπη, φετος χανετε στον ποντο απο τον Πρωταθλητη Ευρωπης. Αν εσυ δε βλεπεις διαφορα ειναι γιατι τα κοιτας απο πολυ κοντα. Εγω που τα βλεπω απο πολυ μακρια (μια κατηγορία κατω) βλεπω μεγαλη διαφορά.
ΥΓ Οπως βλεπεις δεν τσιμπησα, γιατι αν τσιμπουσα θα σε εβαζα να φωναξεις Πινει-ολε!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αφου το μαζευεις ας το μαζεψω κι εγω.
Ο Σχορτσιανιτης εκανε τα ιδια στον Ηρακλη, την Καντου, τον Αρη και τις 2 απο τις 3 χρονιες στον Ολυμπιακο. Θες να το φορτωσεις στον Πινει; Φορτωστο! Εγω οχι.Δηλαδή θες να πεις οτι ο Σοφο θα έκανε τα ίδια με προπονητές έναν Γιαννάκη ή έναν Ιωαννίδη?
Χλωμό το κόβω...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]