-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Θέλαμε να νικήσουμε τον gay_ro με καθαρό 3-0 άλλα τελικά θα το κάνουμε με 3-2.
Μαζι σου. Κοιτα μονο μη γινει καμια στραβη και οι gay αντι για μπροστα, βρεθουν απο πισω σου
με πεθανες ρε μλκ
supreme χωσε και αλλα..
ο νιβο παντως ειναι γτπ φλορακος
τα φιλια μουΓερμαναρά φίλε μου (btw έχεις πάει στο Βottrop?) δεν θα ποστάρω τίποτα άλλο εδώ, διότι αφενός δεν σχολιάζω αγώνες με γαύρους κ αφετέρου δεν μ’άρεσε η τελευταία φράση που χρησιμοποίησε ο Asimov.. οπότε προς αποφυγήν κόντρας αποχωρώ από το συγκεκριμένο θρεντ εως την Τετάρτη..
Όσο για τον Νίβο ούτε εμένα μ’αρέσει αλλά το συγκεκριμένο κομματάκι είναι αφιερωμένο εξαιρετικά σε κάποιους κ γιαυτο υπάρχει στην υπογραφή μου (η οποία διαμορφώνεται πυκνά συχνά)..
sorry για τα off topic παίδες.
συνεχίστε την κουβέντα σας! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Δε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα στο ρόστερ , επειδή εσύ θεωρείς το Χαρίση καλύτερο του Μπετσίροβιτς (τυχαίο παράδειγμα και πάει λέγοντας)Τελικα μαλλον δε διαβαζεις αυτα που γραφω
Επαναλαμβανω: Εμεις παιζουμε με 12 παικτες κι εσεις με 9, αντε με 10. Οπως ειναι το μπασκετ στις μερες μας και ειδικα στο τελος μιας μεγαλης σεζον, οι 2 επιπλεον μετρανε (ασε που το παραδειγμα σου δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, γιατι φυσικα δεν το πιστευω αυτο, αλλα θα μπορουσα να κανω την αντιστοιχη συγκριση με τον Ματσε και τον Βουγιανιτς...). Μη μπερδευεις το συνολο με τα προσωπα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ:βρηκαμε και εμεις τον δικο μας red army
Λιγο ομοφοβικο τον κοβω... μαλλον θα 'χει κακες εμπειριες
Τωρα που ειπες red army, που να βρισκεται αυτη η ψυχη; Τον περιμενα πρωταγωνιστη σημερα
Nα σου πω,και εγω περιμενα επειδη μπηκα τωρα λιγο αργα να δω πολλα συνεχομενα ποστ του αλλα μετα λυπης τιποτα
Μαλλον κραταει δυναμεις ωστε αν γινει η στραβη την τεταρτη(για μας) να μην τον σταματαει τιποτα
Πλακα πλακα αν το παρετε ποιος τον ακουει
θα κανει σε μια βδομαδα 30% αυξηση των ποστ του -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
-
Ναι, ο ΠΑΟ έχει ομαδάρα. Χαίρομαι να τον βλέπω.Ναι μεν ...αλλά καλό μπάσκετ έχουμε να παίξουμε εδώ και 45 περίπου μέρες από τον τελικό της Ευρωλίγκας, πέρα από ένα δυο ημίχρονα
-
Ναι, ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ευρώπης.Ορθόν:lol:
-
Ναι, περίμενα να τον πιούμε 3-0 στους τελικούς. Μάλλον δεν την είχες δει και πολύ την ομαδα σου φέτος για να περιμένεις την 3άρα
-
Όχι μόνο δεν τον ήπιαμε, αλλά για ένα ριμπάουντ ή ένα μη-δωσμένο φάουλ, απόψε θα είχαμε κούπα στο ΣΕΦ.Για ένα φάουλ, το 4ο του Μήτσου στο 2ο παιχνίδι, θα το είχε σηκώσει ο βαζελος πριν 5 μέρες.
-
Θεωρώ πιθανότερο να το πάρει ο ΠΑΟ ακόμα. Όπως και να 'χει, καλύτερη φετινή ομάδα θα είναι όποια κερδίσει την Τετάρτη. Τόσο απλά.
[color=blue]
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα στο ρόστερ , επειδή εσύ θεωρείς το Χαρίση καλύτερο του Μπετσίροβιτς (τυχαίο παράδειγμα και πάει λέγοντας)
Τελικα μαλλον δε διαβαζεις αυτα που γραφω
Επαναλαμβανω: Εμεις παιζουμε με 12 παικτες κι εσεις με 9, αντε με 10. Οπως ειναι το μπασκετ στις μερες μας και ειδικα στο τελος μιας μεγαλης σεζον, οι 2 επιπλεον μετρανε (ασε που το παραδειγμα σου δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, γιατι φυσικα δεν το πιστευω αυτο, αλλα θα μπορουσα να κανω την αντιστοιχη συγκριση με τον Ματσε και τον Βουγιανιτς...). Μη μπερδευεις το συνολο με τα προσωπαΤα διαβάζω με μεγάλη προσήλωση, όση δε φαντάζεσαι
Το παράδειγμα ήταν εντελώς τυχαίο, αυτούς τους δύο θυμήθηκα και αυτούς έγραψα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Όταν λέμε 'κούραση' δεν εννοούμε ότι κουράστηκαν οι παίκτες από δύο παραπάνω παιχνίδια που κάναμε για το FF. Εννοούμε ότι όλη η προετοιμασία έγινε για αυτό το σκοπό, το 'peak' της απόδοσης το πιάσαμε εκεί. ΑΚόμα και ο παραγκωνισμός του Ντελκ, ο περιορισμός του rotation, κλπ σήμαινε ότι ναι μεν πήγαμε με όλα τα όπλα στο FF, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχε και πολύ 'καύσιμο'.+1 ( ο Τομασεβιτς που 'ξεκουράστηκε' είναι πιο σταθερός μας παίχτης)
...αλλά ο Ντελκ, δε μπορούσε να 'κολλήσει' στην ομάδα. Δοκιμάστηκε και απέτυχε και πήρε πάρα πολλές ευκαιρίες. Οι ευθύνες ανήκουν σε αυτούς που τον έφεραν αλλά όχι στον κόουτς.
Π.χ σήμερα κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί. Μετά μίλησε η κούραση και η σαφής έλλειψη καθαρού μυαλού(μαζί με το κακό rotation του Ζοτς).
Είναι και θέμα πώς πάει το παιχνίδι. Ο Μπατιστ που το προχθές μας πήρε το μάτς , σήμερα φορτώθηκε με 2 γρηγορα φάουλ, και βγήκε εκτός παιχνιδιού.Ο Τομασεβιτς ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω κι εδώ ίσως είναι η μοναδική απορία μου κι εμένα : Εάν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί περισσότερο
Η άμυνα στον Μάτσε βγήκε καθώς και ο Νικόλας και ο Σισκάουσκας τον έπαιξαν πολύ καλά. Σήμερα ήταν πολύ καλός ο Σισκάουσκας αμυντικά και έβγαλε και πολλές φάσεις επιθετικά με μοναδικό του μειονέκτημα το ότι τη γκάστρωνε τη μπάλα (ειδικά στο 2ο)
Εκεί που ρίσκαρε ήταν στο PF και θεωρώ ότι καλώς ρίσκαρε σήμερα, διότι με τον Αλβέρτη μέσα και ακροβολισμένο παίρναμε εύκολο καλάθι αλλα βέβαια παίζαμε με 4 στην άμυνα.Είχαμε όμως χοντρό πρόβληαμ στην επίθεση από ένα σημείο και μετά και καλώς ΙΜΗΟ πήρε χρόνο
Τα γκαρντ μας φορτώθηκαν γρήγορα φάουλ όμως και δεν είχαμε την ευχέρεια να παίξουμε την καλή άμυνα του πρώτου μέρους χώρια που είχαμε και σημαντικό επιθετικό πρόβλημα στην 3η περίοδο. Είμαι περίεργος να δω εάν και πότε είχε πάλι ο Παναθηναϊκός 8 πόντους μονο σε μια περίοδο...Τώρα δεν καταλαβαίνω , ειλικρινά, γιατί θεωρείς ότι θα χάσουμε την Τετάρτη
-
Χωρίς πολλά πολλά, αν το παιχνίδι πάει σε πιο βαρύ και πιο μέσα με τους ψηλούς ο Ολυμπιακός έχει πολλές πιθανότητες.
Ο Ματσιγιαουσκας δεν πρέπει να παίρνει τη μπάλα 2 μέτρα μπροστά από το κέντρο και να ψάχνει τι να κάνει
Εγκέφαλος ο Γκερσον (αν και τον πάω)Υ.Γ : αυτός ο Πολίτης ... τι λέγειν ρε παιδί μου ...
-
*'Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι πράγματι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Με μεγαλύτερο βάθος, με περισσότερες μεγάλες προσωπικότητες στο ρόστερ του, με αμέτρητες εμπειρίες από μεγάλα ματς, με τη 'σιγουριά' που του δίνει η αίσθηση ανωτερότητας απέναντι στους αντιπάλους του.
O Παναθηναϊκός είναι ξεφούσκωτος,αλλά έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος
**Ομως, αυτός ο Παναθηναϊκός που παρακολουθούμε μετά τις 6 Μαϊου, όταν και κατέκτησε την Ευρωλίγκα για 4η φορά στην ιστορία του, δεν είναι ο ίδιος με τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι μια 'άλλη' ομάδα με τους ίδιους παίκτες! **
Ο Ομπράντοβιτς, προφανώς υπολογίζοντας πως στην Ελλάδα δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό στο δρόμο για το πρωτάθλημα (ίσως και υποτιμώντας τους αντιπάλους του), φρόντισε η ομάδα του να βρεθεί στη μέγιστη φόρμα της, στο αποκορύφωμα, στις αρχές του Μάη, με προφανή στόχο το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Κι επειδή είναι μεγάλος προπονητής, το πέτυχε!Ομως, έστω κι αν το Μαρούσι και ο Πανιώνιος δεν μπόρεσαν (αν και προσπάθησαν) να κάνουν τη ζημιά στις πρώτες φάσεις των πλέι-οφ, ο Παναθηναϊκός ήταν πια ξεφούσκωτος. Και δεύτερο φορμάρισμα μέσα σε ένα μήνα, ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη για τους τελικούς με τον - σαφώς σκληρότερο από Μαρούσι και Πανιώνιο - Ολυμπιακό, δεν μπορεί να επιτευχθεί, ακόμα κι αν σε λένε Ομπράντοβιτς, Γκαστόνε ή οτιδήποτε άλλο. Προπονητής είναι ο άνθρωπας, όχι φακίρης...
Ντεφορμέ και κουρασμένος είναι ο Παναθηναϊκός στους τελικούς. Δεν έχει ενέργεια, δεν έχει δυνάμεις, δεν έχει αυτοματισμούς, δεν έχει καθαρό μυαλό, αφού το μυαλό των περισσότερων παικτών είναι έτοιμο να πάει διακοπές, μαζί με το κουρασμένο τους κορμί.
**Μόνο με την κλάση του, με την προσωπικότητα των παικτών του και με τον εγωισμό του πρωταθλητή παίζει ο Παναθηναϊκός στους τελικούς *κι αυτό βγάζει μάτι...'
( ta bold einai dika mou)
Den to ksero auto to site, proti fora mpaino kai den ksero poioi grafoun
-
Μερικα ποστς τα εκαν quote να τα ριξω την Τεταρτη...Ρε κοιτα να δεις το βαζελο,στεκεται ακομα ορθιος... Εφταψυχος ειναι τρομαρα του...
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Θέλαμε να νικήσουμε τον gay_ro με καθαρό 3-0 άλλα τελικά θα το κάνουμε με 3-2.
Μαζι σου. Κοιτα μονο μη γινει καμια στραβη και οι gay αντι για μπροστα, βρεθουν απο πισω σου
με πεθανες ρε μλκ
supreme χωσε και αλλα..
ο νιβο παντως ειναι γτπ φλορακος
τα φιλια μουΓερμαναρά φίλε μου (btw έχεις πάει στο Βottrop?) δεν θα ποστάρω τίποτα άλλο εδώ, διότι αφενός δεν σχολιάζω αγώνες με γαύρους κ αφετέρου δεν μ’άρεσε η τελευταία φράση που χρησιμοποίησε ο Asimov.. οπότε προς αποφυγήν κόντρας αποχωρώ από το συγκεκριμένο θρεντ εως την Τετάρτη..
Όσο για τον Νίβο ούτε εμένα μ’αρέσει αλλά το συγκεκριμένο κομματάκι είναι αφιερωμένο εξαιρετικά σε κάποιους κ γιαυτο υπάρχει στην υπογραφή μου (η οποία διαμορφώνεται πυκνά συχνά)..
sorry για τα off topic παίδες.
συνεχίστε την κουβέντα σας!ρε χαβαλε κανουμε
αυτο που δεν μπορω σε σας τα βαζελια ειναι οτι (εκτος του τραβελερ που ειναι γαμω τα παιδια) ειστε παρεξηγησιαρηδεςοφ τοπικ 1:
παντως ο νιβο ειναι ολυμπιακος
(και δε σε χαλασε )οφ τοπικ 2:
δεν εχω παει στο bottropοφ τοπικ 3:
δεν ειμαι γερμαναραςοφ τοπικ 4:
αυτο με τις αφιερωσεις στις υπογραφες ειναι γαματο..
σκεφτομαι και εγω να το υιοθετησω σαν τακτικη
αλλα αν θες να κανεις εντυπωση, προτιμησε τις ραδιοφωνικες αφιερωσεις..
ειναι μακραν πιο cult -
Ρε παιδια εγω παντως πιστευω οτι ο μαματζιολας δεν εκανε βηματα...
Τι πιστευετε? -
[ασόβαρος mode]supreme δεν ξέρω γιατί λες gay τους γαύρους, να υποθέσω οτι κάποιον γούσταρες και δεν σου έκατσε? Μπορεί να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να μπλέξει με βαζελάκι!
Επειδή μάλλον δεν έχεις ασχοληθεί με το μπάσκετ, ο μέγιστος βαζελοφάγος Γιάννης Ιωαννίδης είχε πει 'στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό' και το αποτέλεσμα ήταν ή να σας σπάμε το πλεονέκτημα έδρας και να παίρνουμε την κούπα (αλήθεια, εντύπωσή μου είναι ή είμαστε η μόνη ομάδα που το έχει καταφέρει στην Ελλάδα?) ή αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=PP_tu6yRgbA [/ασόβαρος mode]
Kαι για να σοβαρευτούμε, θυμηθείτε τι έχω πει πολλές φορές ως τώρα και πολλοί δεν το έχουν εμπεδώσει ακόμη. Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Δεν υπάρχουν φαβορί, υπάρχουν οι (κατά κανόνα) 2 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος/κυπέλου και όλα παίζονται μέχρι τελευταία στιγμή.
Αυτή τη στιγμή το κέρδος του γαύρου είνα η ψυχολογία του. Έχει αποδείξει οτι ο βάζελος ΔΕΝ είναι η ομάδα-φόβητρο που έχριζαν ολοι σαν την πιθανότερη πρωταθλήτρια, ΔΕΝ είναι η ομάδα ορχήστρα που παίζει και οι άλλοι χορεύουν, ΔΕΝ είναι κάτι το άφταστο. Μάλιστα έχω την εντύπωση οτι το άγχος θα πρέπει να βαραίνει τους ώμους των παιχτών του ΠΑΟ, καθώς είναι πια με την πλάτη στον τοίχο, αίσθημα που ενισχύεται από το γεγονός οτι ο γαυρος το χτύπησε το ματσάκιον στο ΟΑΚΑ και έδειξε οτι δεν πολυμασάει από έδρες.
Γνώμη μου είναι οτι κακώς πολλοί από εδώ μέσα είναι προδιατεθειμένοι για νίκη του ενός ή του άλλου, εγώ το ματς της Τετάρτης το χαρακτηρίζω 50/50. Αρκεί βέβαια και η διαιτησία να παίξει 50/50, μια και στο τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ έδειξε η ζυγαριά να πηγαίνει λιγουλάκι προς την πλευρά των πράσινων...Για προηγούμενο σχόλιό μου περί κινητών σκριν δε φάνηκε να συγκινείται κανένας. Για προσέξτε το, κανόνας ήταν στις επιθέσεις των βάζελων.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
[ασόβαρος mode]supreme δεν ξέρω γιατί λες gay τους γαύρους, να υποθέσω οτι κάποιον γούσταρες και δεν σου έκατσε? Μπορεί να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να μπλέξει με βαζελάκι!@taurus τι κουλό ποστ είναι αυτο που έκανες?ξεκόλλα ρε συ...
μπάλα είναι,δεν χρειάζεται να βγάζεις κακία επειδή είμαι πράσινη..
Δεν θα σε σχολιάσω διότι ήδη έχεις χαρακτηρίσει το πόστ σου ώς ασόβαρο...κ στην τελική δεν είμαστε εδώ για να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλο αλλά τα δρώμενα... -
Παρακαλώ πολύ τον χρήστη Taurus, ο οποίος, πάνω στον ενθουσιασμό του και την ασυγκράτητο παρόρμησή του, φαίνεται να διολίσθησε εις ακούσιο ή εκκούσιο σφάλμα, να δείξει **τον προσήκοντα σεβασμό **στη χρήστη Supreme, και επιτέλους να αφαιρέσει τις χρυσαφί ζάντες από το πράσινο σαξοειδές κατασκεύασμα.
Τέτοιες κατάπτυστες συμπεριφορές, δεν προάγουν την ομαλή λειτουργία του φόρι. -
Και εσύ τέκνο Pai Mei?
supreme δεν άρχισα εγώ τις κακιες, ούτε τους χαρακτηρισμούς gay-ros. Το θέμα είναι οτι δεν μπήκες καν να κριτικάρεις τα δρώμενα, το θεώρησες ανούσιο, κατά πώς δήλωσες, και έχεις γεμίσει μια σελίδα με άσχετα posts. Κατεβατό βαριέσαι να βάλεις, ειρωνικά ποστς δεν βαριέσαι να γράφεις όμως, ε?
Ένας αγώνας είναι, δε λέω, μαλακία να χολοσκάμε, στο λέει ένας άνθρωπος που στο κάτω-κατω έχει φάει και ψωμί από τα γήπεδα και κάποια στιγμή τα σιχτήρησε όλα και είδε οτι δεν αξίζει να χαλάει την καρδιά του. Στ' @@ μου στην τελική ποιος θα το πάρει. Αλλά όχι και 2 μέτρα - 2 σταθμά, άλλοι ειρωνιούλες και κακιούλες και τα δικά μου 'κουλά ποστς'. Ήηηημαρτον που λέει ο γνωστός και συμπαθής φαφούτης!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και εσύ τέκνο Pai Mei?Σας παρακαλώ πολύ ΚΥΡΙΕ Taurus, σας παρακαλώ πολύ, ΔΕΝ θα μου κάνετε υποδείξεις εμένα ΚΥΡΙΕ Τaurus...
Ας διατηρήσουμε, εντέλει, την ψυχραιμία μας κυρίες και κύριοι...
Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα...
-
+1 στον Ταυρο.(μονο στο ονομα.. )
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
[ασόβαρος mode]supreme δεν ξέρω γιατί λες gay τους γαύρους, να υποθέσω οτι κάποιον γούσταρες και δεν σου έκατσε? Μπορεί να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει από το να μπλέξει με βαζελάκι!
@taurus τι κουλό ποστ είναι αυτο που έκανες?ξεκόλλα ρε συ...
μπάλα είναι,δεν χρειάζεται να βγάζεις κακία επειδή είμαι πράσινη.. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε παιδια εγω παντως πιστευω οτι ο μαματζιολας δεν εκανε βηματα...
Τι πιστευετε?ο μαματζιόλας είχε την ίδια (δυστυχώς) αντιμετώπιση με τον charles barkley πριν γίνουν αστερίες
τους είχανε του κλωτσου και του μπατσου,τους έβριζαν (ειδικά ο τσαρλς το τι κοροιδεία ειχε υποστει δεν περιγράφεται) αλλά τελικα καταφεραν και πηραν το αιμα τους πίσω
NEVER GIVE UP ρε
τελικα για να είσαι κορυφη σε τέτοιες διοργανωσεις μετράει ισως και περισσοτερο η καρδια από το ταλέντο
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Και εσύ τέκνο Pai Mei?
Σας παρακαλώ πολύ ΚΥΡΙΕ Taurus, σας παρακαλώ πολύ, ΔΕΝ θα μου κάνετε υποδείξεις εμένα ΚΥΡΙΕ Τaurus...
Ψιτ! Μουσατε κύριε εξ Ιαπωνίας, εγώ δε σας έβρισα έτσι? Άκου 'ΚΥΡΙΕ taurus'...
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]