-
ελεος με τους σκατοφλωρους τους διαιτητές
χάρηκα που έκανε καλό παιχνίδι ο Μπορούσης.τον χρειάζεται η εθνική γιατί ο Λάζος είναι απελπιστικά μόνος (μην ακούσω για τον άμπαλο τον χοντρό...)
-
Καλο. Δεν την κοιταω, οσο νομιζεις Τα λαθη που εκανε ο Βασιλο ηταν στο 90% των περιπτωσεων, οταν του εμενε η μπαλα στα χερια μετα απο κακη κυκλοφορια στην επιθεση Εξαλλου, επειδη περναει πολυ απο τα χερια του η μπαλα, ειναι και λογικο ενα ποσοστο λαθων. Γενικα, ηταν σουπερ και μαζι με τον Μπουρουση κερδισανε το ματς.
-
ας δείξουμε όλοι τον δέοντα σεβασμό στους πρωταθλητές Ευρώπης ,απλά τα παιδιά ήταν λιγάκι κουρασμένα...ένα ματς έμεινε ,υπομονή μέχρι την Τετάρτη,δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα!
-
Στα της κουρασης. Ο ΠΑΟ επαιξε δυο περισσοτερα παιχνιδια στην Ευρωπη (πολυ σημαντικα, του FF) κι εμεις δυο περισσοτερα στην Ελλαδα (οσον αφορα εμας, εξισου σημαντικα, με τον Αρη στον ημιτελικο). Το προβλημα του ΠΑΟ ειναι οι περιορισμενες λυσεις (παιζει με 9, αντε 10) και η τεραστια σημασια του Διαμαντιδη, στον οποιο στηριζεται ΟΛΗ η ομαδα, σε σημειο να αναγκαζεται να παιζει 40' λεπτα, γιατι οι αλλοι κοντοι ειναι απιστευτα χειρότεροί του...
(adis καλα διαβασες τοτε με τα περι υλικου, οπως βλεπεις δε μου ειχε σαλεψει )
Παντως πιστευω οτι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα εκμεταλλευτει την εδρα και την εμπειρια του και θα παρει το πρωταθλημα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως πιστευω οτι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα εκμεταλλευτει την εδρα και την εμπειρια του και θα παρει το πρωταθλημασιγά μας είπες κάτι νέο τώρα...
αυτό έλειπε να το χαρίσουμε στον gay_ro! -
Δε νομίζω ότι έκανε καλό rotation ο Ζοτς. Ο Διαμαντίδης είναι σημαντικός, αλλά 40 λεπτά τον ΞΕΘΕΩΣΑΝ, και στο 2ο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό.
Πιστεύω ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα.
-
Στο 5ο μάτς θα γίνει ντέρπυ. Αν και Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός είναι μάλλον ξεκούραστος και πολύ δυνατός. Θα δούμε...........
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Παντως πιστευω οτι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα εκμεταλλευτει την εδρα και την εμπειρια του και θα παρει το πρωταθλημα
σιγά μας είπες κάτι νέο τώρα...
αυτό έλειπε να το χαρίσουμε στον gay_ro!Βλεπω φιλε μου, οτι εισαι γνωστης της καλαθοσφαιρας και πανω απ' ολα αντικειμενικος και με επιχειρηματα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δε νομίζω ότι έκανε καλό rotation ο Ζοτς. Ο Διαμαντίδης είναι σημαντικός, αλλά 40 λεπτά τον ΞΕΘΕΩΣΑΝ, και στο 2ο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό.Πιστεύω ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα.
Noone like us,Louder than all , PROUDER than all..
την Τετάρτη η Πανάθα θα κάνει τρεμπλ!Αισιοδοξία ρε!Μη μεταφέρετε κλίμα ηττοπάθειας ,δεν αξιζει στους πρωταθλητές Ευρώπης! -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντως πιστευω οτι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα εκμεταλλευτει την εδρα και την εμπειρια του και θα παρει το πρωταθλημα
σιγά μας είπες κάτι νέο τώρα...
αυτό έλειπε να το χαρίσουμε στον gay_ro!Βλεπω φιλε μου, οτι εισαι γνωστης της καλαθοσφαιρας και πανω απ' ολα αντικειμενικος και με επιχειρηματα
Ναι τώρα.. θα γράψω ένα κατεβατό για να κάτσω να σου αναλύσω τα πως κ τα γιατί του αγώνα!
Και μην βγάζεις συμπεράσματα διότι δεν ξέρεις.- -
Εγω τι να ξερω...
Ειναι προφανες οτι εσυ τα ξερεις καλυτερα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω τι να ξερω...
Ειναι προφανες οτι εσυ τα ξερεις καλυτεραΝα που κ σε κάτι έπεσες μέσα!
Τέλος πάντων για να τελειώνουμε,
Θέλαμε να νικήσουμε τον gay_ro με καθαρό 3-0 άλλα τελικά θα το κάνουμε με 3-2.
Δεν σχολιάζω καν τον αγώνα γιατι είναι ανούσιο άλλωστε σε λίγες μέρες έρχονται τα καλά.
Η ΠΑΝΑΘΑ θα έχει κ το πλεονέκτημα της έδρας και το γεγονός οτι είναι πολύ καλύτερη απο όλες τις άλλες Ελληνικές(μέχρι κ ο τελευταίος Έλληνας το γνωρίζει αυτό).Αυτά τα ολίγα κ όπως θα έλεγε κ ένας γείτονας μου που πριν λίγα χρόνια
καθάριζε με την παρκετέζα τα γήπεδα .
Άντε γειά!
-
Τη Τετάρτη Θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα μ' όλους τους μ@λ@κες (πράσινους & κόκκινους) ή θα χρειαστούν 2000-3000 αστυνομικοί και όλοι οι ΕΜΑΚίτες. Όσο για σήμερα πάλι δε μπορώ να πιστέψω τι έχει πάθει αυτή η ομάδα. Τόση ραγδαία πτώση. Που πήγαν όλοι οι γκαρντ: Ένας Σίσκα εντελώς πτώμα. Γιατί γλιστράει ετσι ρε γμτ? Ένας Διαμα με πολλά πολλά λάθη και ένας ψιλοπουθενάς Σάνυ. Το χειρότερο, να μας μένει η μπάλα στα χέρια και να μη ξέρουμε τι να τη κάνουμε. Αυτά που κορόιδευα στους γαύρους πριν 20 ημέρες τα λούζομαι εγώ. Ρε Red army 7 δε μας είπες τίποτα για τον υπερτεράστιο υπέρτατο υπερτέρας υπερτεχνίτη υπερhyper υπερπαίχταρο Σχορτσιανίτη. Σκοτώνονται στο ΝΒΑ ποιοι θα τον πάρουν? Άκου σα το Σαμπόνις. Θαύμα της φύσης ο ένας, τέρας της φύσης ο άλλος.
-
Όταν λέμε 'κούραση' δεν εννοούμε ότι κουράστηκαν οι παίκτες από δύο παραπάνω παιχνίδια που κάναμε για το FF. Εννοούμε ότι όλη η προετοιμασία έγινε για αυτό το σκοπό, το 'peak' της απόδοσης το πιάσαμε εκεί. ΑΚόμα και ο παραγκωνισμός του Ντελκ, ο περιορισμός του rotation, κλπ σήμαινε ότι ναι μεν πήγαμε με όλα τα όπλα στο FF, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχε και πολύ 'καύσιμο'.
Π.χ σήμερα κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά μέχρι εκεί. Μετά μίλησε η κούραση και η σαφής έλλειψη καθαρού μυαλού(μαζί με το κακό rotation του Ζοτς).
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Θέλαμε να νικήσουμε τον gay_ro με καθαρό 3-0 άλλα τελικά θα το κάνουμε με 3-2.Μαζι σου. Κοιτα μονο μη γινει καμια στραβη και οι gay αντι για μπροστα, βρεθουν απο πισω σου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μαζι σου. Κοιτα μονο μη γινει καμια στραβη και οι gay αντι για μπροστα, βρεθουν απο πισω σου
με πεθανες ρε μλκ
supreme χωσε και αλλα..
ο νιβο παντως ειναι γτπ φλορακος
τα φιλια μου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μαζι σου. Κοιτα μονο μη γινει καμια στραβη και οι gay αντι για μπροστα, βρεθουν απο πισω σου
λοιπον την τεταρτη θαμαι μεσα,αλλα δεν κρυβω οτι για πρωτη μου φορα τον φοβαμαι τον αγωνα.Και εξηγουμαι.Η πτωση του παναθηναικου ειναι κατακορυφη και συμφωνω οτι ειναι θεμα κουρασης διοτι δεν ειναι τα 2-3-4 παιχνιδια παραπανω που παιξαμε αλλα οτι οπωε ειπε ο Trav μαλλον ο σχεδιασμος εγινε για να πιασουμε το peak στο FF.Τεσπα ελπιζω οτι για τα σαραντα τελευταια λεπτα να παιξουμε σαν παναθηναικος και τοτε δεν φοβαμαι τιποτα διοτι πολυ απλα αν παιξουμε συμφωνα με τις δυναμεις μας δεν μπορει να μας κοντραρει κανεις
Αν απο την αλλη στα μεσα του 3ου δεκαλεπτου ξαναξεφουσκωσουμε τοτε πολυ απλα παει το triple crownΥΓ:βρηκαμε και εμεις τον δικο μας red army
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ΥΓ:βρηκαμε και εμεις τον δικο μας red army... στο θηλυκό του!
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
-
Ναι, ο ΠΑΟ έχει ομαδάρα. Χαίρομαι να τον βλέπω.
-
Ναι, ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ευρώπης.
-
Ναι, περίμενα να τον πιούμε 3-0 στους τελικούς.
-
Όχι μόνο δεν τον ήπιαμε, αλλά για ένα ριμπάουντ ή ένα μη-δωσμένο φάουλ, απόψε θα είχαμε κούπα στο ΣΕΦ.
-
Θεωρώ πιθανότερο να το πάρει ο ΠΑΟ ακόμα. Όπως και να 'χει, καλύτερη φετινή ομάδα θα είναι όποια κερδίσει την Τετάρτη. Τόσο απλά.
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Στα της κουρασης. Ο ΠΑΟ επαιξε δυο περισσοτερα παιχνιδια στην Ευρωπη (πολυ σημαντικα, του FF) κι εμεις δυο περισσοτερα στην Ελλαδα (οσον αφορα εμας, εξισου σημαντικα, με τον Αρη στον ημιτελικο). Το προβλημα του ΠΑΟ ειναι οι περιορισμενες λυσεις (παιζει με 9, αντε 10) και η τεραστια σημασια του Διαμαντιδη, στον οποιο στηριζεται ΟΛΗ η ομαδα, σε σημειο να αναγκαζεται να παιζει 40' λεπτα, γιατι οι αλλοι κοντοι ειναι απιστευτα χειρότεροί του...
(adis καλα διαβασες τοτε με τα περι υλικου, οπως βλεπεις δε μου ειχε σαλεψει )
Παντως πιστευω οτι στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θα εκμεταλλευτει την εδρα και την εμπειρια του και θα παρει το πρωταθλημαΜισή αλήθεια.
Ο Παναθηναϊκός είχε στόχο (περα από το πρωτάθλημα) την Ευρωλίγκα. Για εκεί φορμάρεται η ομάδα.
Η κούραση του ΠαναθηναΙκού δεν φάνηκε τώρα. Οποιος είχε δει από κοντά τα παιχνίδια με Μαρούσι και Πανιώνιο ήταν εμφανέσταση.Απλώς τότε με μια μετριο-κακή απόδοση και μερικές εκλάμψεις μπορούσαμε και τα παίρναμε τα παιχνίδια, αλλά κάτι το οποίο δε μπορούμε να κάνουμε τωρα με ένα εμφανώς καλύτερο Ολυμπιακό. Κανείς και πουθενά δε μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Στο πρώτο παιχνίδι που η ομάδα ήταν εμφανώς πιο ξεκούραστη, Ολυμπιακός δεν υπήρξε ποτέ στο γήπεδο. Στο δέυτερο που ήταν η μεγάλη μας ευκαιρία το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες αλλά και πάλι γυρίσαμε μια διαφορά +7 στην 4η περίοδο , πράγμα που δεν έγινε σήμερα. (κι εκεί 40 λεπτά είχε παίξει Μήτσος αλλα΄ήταν μια χαρά)
Στο τρίτο παιχνίδι κι ενώ παίρναμε με χαρακτηριστική άνεση διαφορές την χάναμε πάλι το ίδιο άνετα. Ηταν φανερό ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού.
Σήμερα όσο είχαν δυνάμεις έπαιξαν το καλύτερό τους μπάσκετ.Ειδικά στη 2η περίοδο ο Ολυμπιακός δεν πάτησε τη ρακέτα μας και το μπάκσετ που έπαιξε ήταν τουλάχιστο αστείο. Στάθηκε χάρη στα τρίποντα 'προσευχές' που μόνο από plays δεν ήταν βγαλμένα και σε χάρη σε κάτι ανόητα πουλήματα της μπάλας , χωρίς καμια πίεση.
Στη δε επίθεση είμαι περίεργος να δω τι ποοστά είχαμε στα δίποντα. Πρέπει να ήταν πάνω από 70% και όλα έγιναν κάτω από εξαιρετικές προυποθέσεις, τα δε τρίποντα ήταν εντελώς αμαρκάριστα.
Ε, αυτή η εμφάνιση δεν ήταν δυνατό (όπως φάνηκε) να συνεχιστεί. Μηδέν κίνηση στο 2ο , η μπάλα έμενε στα χέρια του Μήτσου από τα 24 δευτ. , τα 22, και καπως έτσι χάσαμε και βέβαια χάσαμε δικαιότατα σήμερα (για αυτό κι εγώ έσκουζα κι έλεγα ότι ευκαιρία σαν το 2ο παιχνίδι δε θα βρούμε)Όλα αυτά δείχνουν όχι απλώς κούραση αλλά και ψυχολογικό στέγνωμα.
Περί ρόστερ: Ενα ρόστερ που δίνει την Ευρωλίγκα, δε μπορεί να δώσει το ελληνικό πρωτάθλημα;; Σοβαροί να είμαστε. Δε σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα στο ρόστερ , επειδή εσύ θεωρείς το Χαρίση καλύτερο του Μπετσίροβιτς (τυχαίο παράδειγμα και πάει λέγοντας)
Μακάρι να μη γίνουν καγκουριές στο 5ο παιχνίδι. Το εύχομαι αλλά δεν το (πολυ) ελπίζω.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ΥΓ:βρηκαμε και εμεις τον δικο μας red armyΛιγο ομοφοβικο τον κοβω... μαλλον θα 'χει κακες εμπειριες
Τωρα που ειπες red army, που να βρισκεται αυτη η ψυχη; Τον περιμενα πρωταγωνιστη σημερα
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]