-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ευχαριστώ, παιδιά!
Θα τα κοιτάξω όλα...δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια οπότε θα δω πιο μου κάθεται καλά στο μάτι και στο χέρι...
Επειδή τα 180 του 750i μάλλον είναι πολλά, το 200 φαίνεται καλή επιλογή αλλά θα πρέπει να πάρω την περίεργη sony-memory και μήπως είναι ακριβή;
Φραγκίσκο, το nokia γιατί δε σου αρέσει;
Συγγνώμη που σας χαλάω το thread με τις ασχετοσύνες μου αλλά πρέπει να το αγοράσω άμεσα...Γενικά τα Nokia δε θα έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου φίρμα.
Για το συγκεκριμένο ειδικά μοντέλο, έχει ένα συγγενικό μου πρόσωπο και στο μήνα επάνω άρχισε τις επισκέψεις στο service κι ακόμη να βγάλει άκρη.
Συγκεκριμένα του λέει ότι δεν έχει sim και μετά από λίγο ή κλείνει μόνο του ή κάνει επανεκκίνηση. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ευχαριστώ, παιδιά!
Θα τα κοιτάξω όλα...δεν έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια οπότε θα δω πιο μου κάθεται καλά στο μάτι και στο χέρι...
Επειδή τα 180 του 750i μάλλον είναι πολλά, το 200 φαίνεται καλή επιλογή αλλά θα πρέπει να πάρω την περίεργη sony-memory και μήπως είναι ακριβή;
Φραγκίσκο, το nokia γιατί δε σου αρέσει;
Συγγνώμη που σας χαλάω το thread με τις ασχετοσύνες μου αλλά πρέπει να το αγοράσω άμεσα...Γενικά τα Nokia δε θα έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου φίρμα.
Για το συγκεκριμένο ειδικά μοντέλο, έχει ένα συγγενικό μου πρόσωπο και στο μήνα επάνω άρχισε τις επισκέψεις στο service κι ακόμη να βγάλει άκρη.
Συγκεκριμένα του λέει ότι δεν έχει sim και μετά από λίγο ή κλείνει μόνο του ή κάνει επανεκκίνηση.Ναι μεν η νοκια εχει καποιες σειρες χαλια....
Αλλα εχει και καποιες που δεν χαλανε με τιποτα....
Ειχα τα
8810 - αποσυρθηκε λογο ξεφλουδισματος του χρωμιου
8850 - αποσυρθηκε λογο αντικαταστασης
8800 - μετα απο 16 μηνες το μονο προβλημα που εχει ειναι η χωριτικοτητα των μυνηματων
6260 - αποσυρθηκε λογο αντικαταστασης μεσα σε 2 χρονια πηγε για σερβις 2 φορες. 1 οθωνη και μια αναβαθμιση
κ αλλα 4 η 5 μοντελα τα οποια δεν εβγαλαν ποτε προβλημα.... -
Kαι οι άλλοι έχουν σκυλιά Alex...δεν είναι προνόμιο της Νοκια αυτό...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαι οι άλλοι έχουν σκυλιά Alex...δεν είναι προνόμιο της Νοκια αυτό...Βεβαιως.... Απλα η Νοκια εχει και καποια μοντελα.... μιας χρισης!
-
Tι λέτε γι αυτό?
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... &pid=10547 -
...για τα βασικά καλό είναι.
Αλλά μέχρι εκεί Θανάση...
-
Για την μάνα μου είναι. Cool Νομίζω οτι θα κάνει μια χαρά την δουλειά της
-
για την μάνα σου;
μια χαρά, μην το συζητάς!
-
ποιό είναι ?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το οτι οταν μιλαω στο κινητο ζεστενεται το αυτι μου.... Δεν πρεπει να ειναι καλο....
To ίδιο πάθαινα οταν μιλαγα με το V3X που ειχα για ενα καλοκαιρι...
εστω και για 2 3 λεπτα...Eγω καμια φορα, νιωθω το κινητο να δονειται..... πιανω το σακακι, τιποτα...βαζω το κινητο...τιποτα...
Δεν παιρνω και ναρκωτικα....
Τι στο διαλο;
Κατι αλλο θα ναι....αυτο το παθαινα και εγω ρε γμτ....και επισης δεν παίρνω ναρκωτικά!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ποιό είναι ?SE Z310i
-
Ώρα ν' αλλάξω κι εγώ κινητό, καθώς το παλιοMotorola το σιχάθηκα, κι η επιδότηση σε ένα μήνα το πολύ θα είναι εδώ.
Δε ζητάω πολλά, αυτό που ουσιαστικά με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή αυτονομία, και να είναι μικρό και βολικό. Το ξέρω πως αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα ως ένα βαθμό, αλλά αν κόψουμε από τ' άλλα χαρακτηριστικά, κάτι μπορεί να γίνει. ΔΕ θέλω κάμερα, τόσα χρόνια την έχω χρησιμοποιήσει το πολύ πέντε φορές, ΔΕ θέλω mp3, έχω ipod για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Α, και ΔΕ θέλω να έχει μενου Vodafone. Μου τη σπάει αφάνταστα.
Μέχρι -
[quote='ast']Ώρα ν' αλλάξω κι εγώ κινητό, καθώς το παλιοMotorola το σιχάθηκα, κι η επιδότηση σε ένα μήνα το πολύ θα είναι εδώ.
Δε ζητάω πολλά, αυτό που ουσιαστικά με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή αυτονομία, και να είναι μικρό και βολικό. Το ξέρω πως αυτά τα δύο είναι ασυμβίβαστα ως ένα βαθμό, αλλά αν κόψουμε από τ' άλλα χαρακτηριστικά, κάτι μπορεί να γίνει. ΔΕ θέλω κάμερα, τόσα χρόνια την έχω χρησιμοποιήσει το πολύ πέντε φορές, ΔΕ θέλω mp3, έχω ipod για αυτόν ακριβώς το λόγο.
Α, και ΔΕ θέλω να έχει μενου Vodafone. Μου τη σπάει αφάνταστα.
Μέχρι -
Σπαστικά καλό ακόμα και σήμερα. Βλέπω τα Κ800 των γνωστών μου και παρόλα αυτά δεν αισθάνομαι οτι υστερεί σε κάτι. Άντε λίγο στο μέγεθος της οθόνης.
-
...και με πολύ καλή αυτονομία.
-
Ευχαριστώ πολύ! (ποιόν κούρασες; )
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! (ποιόν κούρασες; )επειδή προτείνω σε όλους αυτό...
το είχα το 2005...είναι διαμαντάκι. Δεν θα το μετανιώσεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! (ποιόν κούρασες; )
επειδή προτείνω σε όλους αυτό...
το είχα το 2005...είναι διαμαντάκι. Δεν θα το μετανιώσεις.
Ένας ακόμα κουραστικός. Κ750 και από μένα... Έχω το Κ800 και το Κ750 ταυτόχρονα, και ακόμα με εντυπωσιάζει. Συμμαζεμένο σε μέγεθος, πραγματικά κομπλέ από λειτουργίες, καλή αυτονομία. Τι άλλο να θελήσεις;
-
Εγω παντως και να το αλλαζα, παλι το ιδιο θα επαιρνα....
-
εντάξει εντάξει με πείσατε!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]