-
Σάββα, καλορίζικο!
Μάλλον κι εγώ 6300 θα πάρω (όχι για μένα).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ μείνε με την παντόφλα...(οι διαστάσεις του HTC Touch είναι 99.9 x 58 x 13.9 mm με 2.8 inches οθόνη )
Εεεεεε σεμνά!
Το δικό μου κάτσε να δεις πόσο είναι...
....
.....
.....
.....
...... εεεεε ... 113 x 59,5 x 15,5 mm με οθόνη 2.8 VGA...
Είμαι 1.5 εκατοστό .... μακρύτερος, οι άλλες διαστάσεις είναι πρακτικά ίδιες....
ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΓΙΑ 1.5 ΕΚΑΤΟΣΤΟ
-
εγω εχω το qtek9000 πανω απο 1,5 χρονο εχει φαει πανω απο 10 διαφορετικες ρομ,τωρα του εχω βαλει WM6 παροτι ειναι παντλοφλε δυσκολα θα το αλλαζα γιατι κανει τα παντα.!!!
μου εχουν μπει ιδεες ομως και για αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?pr ... CADVANTAGEαλλα πως το κουβαλας γμτ!! 5' οθονη!!!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το δικό μου κάτσε να δεις πόσο είναι...Είμαι 1.5 εκατοστό .... μακρύτερος, οι άλλες διαστάσεις είναι πρακτικά ίδιες....
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ωραίο είναι το Qtek, αλλά μιας και με το ΕΤΕΝ είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος, με ενδιαφέρει πώς θα αντιγράψουμε την...αρχική οθόνη του! Μ'αρέσει το look Vista που έχει! Λογικά, μιας και μιλάμε για ίδιο λειτουργικό, όλο και κάτι θα βρουν τα παλικάρια και για μας........Αφου τα Χ500+ εχουν το 'Look Vista'
Αυτο που βλεπεις ειναι μαλλον καποιο προγραμμα της HTC για το Today Screen... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ μείνε με την παντόφλα...(οι διαστάσεις του HTC Touch είναι 99.9 x 58 x 13.9 mm με 2.8 inches οθόνη )
Οχι και παντοφλα!!!
Εγω το φωναζο τουβλο!
-
Ο χρήστης lepes έγραψε:
εγω εχω το qtek9000 πανω απο 1,5 χρονο εχει φαει πανω απο 10 διαφορετικες ρομ,τωρα του εχω βαλει WM6 παροτι ειναι παντλοφλε δυσκολα θα το αλλαζα γιατι κανει τα παντα.!!!
μου εχουν μπει ιδεες ομως και για αυτο http://www.pda4u.gr/view_product.php?pr ... CADVANTAGEαλλα πως το κουβαλας γμτ!! 5' οθονη!!!
Ειναι τεραστιο
Το δινουν 1.000Ευρω
Εχει μαπα γραφικα
Και αν το βαλεις διπλα σε πιστωτικη καρτα....
Πας για καινουρια!Ειχα παει να το δω στο πλαισιο οταν βγηκε.
Νωμιζα οτι ειναι νορμαλ στο μεγεθος.... Και... Τρομαξα οταν το δα -
Λοιπόν,έχουμε κ λέμε
W960--->
πανέμορφο
8gb μνημη
wifi
3.2mp camera
symbian λειτουργικό
3g
και την γνωστή καταπληκτική οθονούλα του Μ600-W950το πολυαναμενόμενο 'sofia'
τίποτα το ιδιαίτερο τελικά με 5mpx camera με ένα ερωτηματικό για το video recording -
Το θέλω (το W960)...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το θέλω (το W960)...διάδοχος του ελλειπούς και μετριότατου W950 με το υψηλότατο SAR rate (ακτινοβολία) 1,35 ...από τα μεγαλύτερα της αγοράς.
-
1,35 SAR; Ψηστήρι κανονικό
-
ελεος με αυτα τα SAR... δινετε πολυ μεγαλη βαρυτητα σε κατι κυριολεκτικα ισσονος σημασιας.
To W960 θα ηταν πολυ ωραιο αμα ηταν ολο μια οθονη... case is rested.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραίο είναι το Qtek, αλλά μιας και με το ΕΤΕΝ είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος, με ενδιαφέρει πώς θα αντιγράψουμε την...αρχική οθόνη του! Μ'αρέσει το look Vista που έχει! Λογικά, μιας και μιλάμε για ίδιο λειτουργικό, όλο και κάτι θα βρουν τα παλικάρια και για μας....
....Αφου τα Χ500+ εχουν το 'Look Vista'
Αυτο που βλεπεις ειναι μαλλον καποιο προγραμμα της HTC για το Today Screen...Βοηθήστε (ΞΑΝΑ! ) τον...άχρηστο: έψαξα το κινητούλι, πήγα στο Today, στα Θέματα, όπου έχω τα εξής: 1. Guava Bubbles, 2.OEM, 3.Windows Mobile Green, 4.Προεπιλογή των Windows. Εγώ χρησιμοποιώ το 3, το οποίο και είναι...πράσινο! Θα ήθελα κάτι σε μαύρο, σαν τα Vista! Πρέπει να βάλω κάποιο άλλο theme ή μπορώ ν' αλλάξω το χρώμα;
-
ποσο παει η σοφια?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποσο παει η σοφια?πριν κάτι ώρες παρουσιάστηκε ρε
προσωπική πρόβλεψη 500+ για αρχή κ βλέπουμε
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ποσο παει η σοφια?
πριν κάτι ώρες παρουσιάστηκε ρε
προσωπική πρόβλεψη 500+ για αρχή κ βλέπουμε
ηδη ειναι παλιο αρα...
τωρα πλεον δε λεει το 810...?
-
Καλο που βγηκε
Τωρα θα πεσει κατω απο 300 το 810 και θα ειναι λουκουμι για αποκτηση οταν ερθει η ωρα -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ελεος με αυτα τα SAR... δινετε πολυ μεγαλη βαρυτητα σε κατι κυριολεκτικα ισσονος σημασιας.δεν δίνω σημασία ...αλλά όταν βλέπω 1,35 με όριο το 1,6 ή 2 δεν θυμάμαι...ε είναι λιγάκι too much.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ελεος με αυτα τα SAR... δινετε πολυ μεγαλη βαρυτητα σε κατι κυριολεκτικα ισσονος σημασιας.Ελπίζω να μπορείς να μου πεις το ίδιο και σε 20-30 χρόνια.
-
Πείτε κανένα τηλέφωνο μέχρι 130-150ευρώ!
Κάτι έτσι με καλό value for money...το z530i της S-E είναι καλό;
Ευχαριστώ!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]