-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
gvala για άρχισε να κόβεις πρόστιμα για απόκρυψη πληροφοριών.....εδώ έχουμε καραμπινάτες ομολογίες....
Αρχίζω έρευνες κατευθείαν .... Θα ξεκινήσω με προσωπικά ραντεβού των εμπλεκομένων άμεσα ....
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν δηλαδή είναι όσο τρυφερούδι είναι και η Φαλμπαλλά
εσύ τώρα υπονοείς κάτι για την salome κι εμένα??? -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
gvala για άρχισε να κόβεις πρόστιμα για απόκρυψη πληροφοριών.....εδώ έχουμε καραμπινάτες ομολογίες....
Αρχίζω έρευνες κατευθείαν .... Θα ξεκινήσω με προσωπικά ραντεβού των εμπλεκομένων άμεσα ....
Να υποθέσω ότι η Peugeot1425 θα είναι το πρώτο πρόσωπο που θα κληθεί για κατάθεση???
Γραμματέα για να σου κρατάει τα πρακτικά έχεις??? Αν όχι αυτοδιορίζομαι εθελοντής.... -
Εγώ, ο EMMANOYHL, ο meco και ο cmarin αυτοδιοριζόμαστε (ΟΚ, τους άλλους δεν τους ρώτησα, αλλά άλλο που δε θέλανε) ΚΡΗΤΙΚΗ επιτροπή αξιολόγησης!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Γραμματέα για να σου κρατάει τα πρακτικά έχεις??? Αν όχι αυτοδιορίζομαι εθελοντής....Διορίζεσαι, διορίζεσαι!!!!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εσύ τώρα υπονοείς κάτι για την salome κι εμένα???Αιιιιιτς! Θα πονέσει πολύ, το νοιώθω το κακό να έρχεται!!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Αν δηλαδή είναι όσο τρυφερούδι είναι και η Φαλμπαλλά
εσύ τώρα υπονοείς κάτι για την salome κι εμένα???
Υπονοώ ότι θα αποφανθεί η ΚΡΗΤΙΚΗ επιτροπή με αντικειμενικά κριτήρια και μετά από ενδελεχή έλεγχο από κοντά, ο οποίος θα περιλαμβάνει 69 τομείς!
-
Υπονοώ ότι θα αποφανθεί η ΚΡΗΤΙΚΗ επιτροπή με αντικειμενικά κριτήρια και μετά από ενδελεχή έλεγχο από κοντά, ο οποίος θα περιλαμβάνει 69 τομείς!και μετά έπεσες απο το κρεββάτι και ξύπνησες
κοινώς δεν το σώζεις με τίποτε -
Ξεχνάς όμως πως όποια αρνηθεί να υποβληθεί στον έλεγχο της ΚΡΗΤΙΚΗΣ επιτροπής αποκλείεται αυτόματα!!!
-
Παίδες βλέπω το κακό να έρχεται τρέχοντας......
-
Έλα μωρέ, χαβαλές να γίνεται!
-
Ξεχνάς όμως πως όποια αρνηθεί να υποβληθεί στον έλεγχο της ΚΡΗΤΙΚΗΣ επιτροπής αποκλείεται αυτόματα!!!πρώτα-πρώτα το άν θα είναι ΚΡΗΤΙΚΗ η επιτροπή ή ΚΡΙΤΙΚΗ θα το κρίνει ο Μαθουσαλίξ-κουκ και όχι εσύ καλό μου και μικρό μου αγοράκιιιι-κακοφωνιξ και πρόσεχε τι λές και πως το λές, γιατι πάλι δεμένος στο δέντρο θα βρεθείς
φιλιά στα μούτρα -
Τα μπέρδεψες. Εγώ είμαι ο Ολαστακαρβουνερίξ.
-
καλά ότι πείς εσύ
-
Άρα θα πρέπει στο μπαλ μασκέ να εμφανιστώ και με τα απαραίτητα συμπράγκαλα... Σχάρες, τσιμπίδες, μαγειρική ποδιά κλπ!
-
Κωνσταντίνε ηρέμησεεεεεε!!!!
-
Να ηρεμήσω; Τώρα που άρχισα να όργανώνομαι; Πού να δεις τα κοψίδια που σκέφτομαι να κουβαλήσω στο μπαλ μασκέ! Αγριογούρουνο γεμιστό με γαλοπούλα! Αρνάκι γάλακτος γεμιστό με ψαρονέφρι! Μπιφτέκι με κιμά ανάμικτο (αρνίσιο και μοσχαρίσιο) γεμιστό με χοιρομέρι, προσούτο Πάρμας και φιλέτο κοτόπουλου! Βελγικά σαντουιτσάκια (με βόδια μέσα). Αγριογούρουνο, λουκάνικο, μοσχάρι και κρέμα α λα κρεμ (Νορμανδικά πιάτα - η κρέμα α λα κρεμ είναι ό,τι πιο φίνο διαθέτει η Νορμανδική κουζίνα).
Τώρα νομίζω πέτυχα το σκοπό μου (να σας κάνω όλους να πεινάσετε). Τι λέτε, κάνει μια πείνα ή μου φαίνεται;
-
Κωνσταντίνε,τα όρια της πλάκας με την παρεξήγηση είναι πολύυυυ κοντά!
Και το ξέρεις!!Ειδικά σε ενα Φόρουμ!!! -
Φυσικά Νίκο!
-
Μερικές ατάκες επιπλέον:
-
Πρώτα-πρώτα, δυο αγριογούρουνα.
-
Και για μένα το ίδιο.
-
Η κατάχρηση στη σάλτσα φέρνει στην υγειά στραπάτσα.
-
Για να δεις καλό σαν πίνεις, να σε πίνει μην τ'αφήνεις.
-
Χώνεψε το γευματάκι μ'ένα τόσο δα τυράκι.
-
Όχι επειδή τον βρήκατε μικρό να πάτε να του κλέψετε το κόκκαλο! Άντε, γιατί θα σας δώσω μια γερή δαχτυλιά στο συκώτι!
-
Ακόμα δε χόρτασες; Μόλις έφαγες δυο γλουγλού, εκ των οποίων το ένα μάλιστα γεμιστό με αρκούδα!
-
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ