-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τοτε (γιατι μπερδευεις τις χρονιες) ειχαμε Ηνκραμ, γιατρο, ΛεΚα κλπ Αποτελεσματικοτητα δεν ξερω, αλλα απο θέαμα δεν ειχα παραπονοπου τον θυμηθηκες τον παπαδοπουλο...πω πω...αλλος τζαλαλης απο κει..
ο κληκλης ειχε παντα παραδοση σε καλους γκαρντ, ινγκραμ, μπαρτ, ζντοβτς..
-
Στον τσεκο το ταγαρι πες που πηγε και τρακαρε!Αλλιως...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τη χρονια που το σηκωσαν, μπορει και να επαιζαν το καλυτερο μπασκετ, αλλα οταν προηγηθηκε ο Αρης των 80ς, των 80 σερι νικων, του Μ.Ο πανω απο 100, του 120-95 με Τρεισερ, ειναι τουλαχιστον ιεροσυλο να λεμε για πιο θεαματικη ολων των εποχων....
Και τοτε ακομα (αρχες-μεσα nineties), υπηρχε ενας Νιονιος με Φανη, Χενρι Τερνερ, Γιανκοβιτς κλπ., οι Αμπελοκηποι που λεει κι ο adis με Σταυρακοπουλο, Φλωρο, Φαντεμπεργκ, Ουιλιαμς κλπ., που δεν ηταν για να κερδιζουν αλλα ετρεχαν σα δαιμονισμενοι, αλλα κι αλλοι... Ηταν κι οι εποχες τετοιες....και το 97-98 παιζαμε πολυ καλα..θεαματικα λεω..
-
Οσο θεαματικα μπορουσε να παιξει καποιος στη μετα Λιμοζ και προ Ζαλγκιρις εποχη....
Μονοφθαλμος στους τυφλους λογω Πετζα -
Asimov έγραψε: Τη χρονια που το σηκωσαν, μπορει και να επαιζαν το καλυτερο μπασκετ, αλλα οταν προηγηθηκε ο Αρης των 80ς, των 80 σερι νικων, του Μ.Ο πανω απο 100, του 120-95 με Τρεισερ, ειναι τουλαχιστον ιεροσυλο να λεμε για πιο θεαματικη ολων των εποχων.... Και τοτε ακομα (αρχες-μεσα nineties), υπηρχε ενας Νιονιος με Φανη, Χενρι Τερνερ, Γιανκοβιτς κλπ., οι Αμπελοκηποι που λεει κι ο adis με Σταυρακοπουλο, Φλωρο, Φαντεμπεργκ, Ουιλιαμς κλπ., που δεν ηταν για να κερδιζουν αλλα ετρεχαν σα δαιμονισμενοι, αλλα κι αλλοι... Ηταν κι οι εποχες τετοιες....
Πω πω αλλες εποχες τοτε...βλεπαμε λιγο μπασκετ...
Τωρα αστα και βραστα... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οσο θεαματικα μπορουσε να παιξει καποιος στη μετα Λιμοζ και προ Ζαλγκιρις εποχη....
Μονοφθαλμος στους τυφλους λογω Πετζακαι μακρει...ελαφρυ το χωμα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Τοτε (γιατι μπερδευεις τις χρονιες) ειχαμε Ηνκραμ, γιατρο, ΛεΚα κλπ Αποτελεσματικοτητα δεν ξερω, αλλα απο θέαμα δεν ειχα παραπονο
που τον θυμηθηκες τον παπαδοπουλο...πω πω...αλλος** τζαλαλη**ς απο κει..
Tzaλαλής, για όνομα!!!
Πού τον θυμήθηκες αυτόν;; μεγάαααλο @ , από τα μεγαλύτερα Παγκρατάρα, ανεβήκαμε φέτος -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν ισχυει αυτο που μου σφυριξαν για Αντερσεν και βαζελο, εχουμε θεμα...
(Οχι και πιο θεαματικη ομαδα ο ΠΑΟΚ του Κλιφ Θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει... )Κι εγώ τον ήθελα αλλά τον είδα φέτος μετά από καιρό. 'Λουλού'. Τον περίμενα καλύτερο, είχα δει και τις προάλες τον τελικό της Bolοgna, μικρή η πρόοδος.
Όλα αυτά με επιφύλαξη βεβαίως διότι δεν έχω δει την Ευρωλίγκα από κοντά.
Μπάσκετ ξέρει πάντως και έχει ποιότητα. -
Ετοιμασου να τον υποδεχτεις
-
'He was born to play the ends of games,' said Obradovic. 'In any final, everyone else knew, just as he knew, that he could solve any problem in order to win. He was made like that, with great confidence to decide games, thanks to himself. And not just some games, but many, many games of all types, including the biggest finals anyone could play. I never saw anyone like him. There were similar guys in other generations in the former Yugoslavia - Kicanovic, Cosic, Petrovic, Kukoc, and later Djordjevic and Danilovic - but not in Dejan's generation. There was no one else like him.'
http://www.euroleague.net/news/i/13666/180/item
Y.G Χρήστο, για διαφορετικούς λόγους θα προτιμούσα να υποδεχθώ ή τον Βούισιστς ή τον Σπλίτερ . Αλλά εάν δε μπορέσω δε θα με χαλασει ο Αντερσεν, μην τρελαθούμε
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και το 97-98 παιζαμε πολυ καλα..θεαματικα λεω..Ο ΠΑΟΚ μερικές χρονιές είχε πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, ποτέ υπερβολικά θεαματική. 93, 94, 95, 97, 98 και 99 ήταν για μερικές περιόδους παιχνιδιών χάρμα ιδέσθαι...τύχη δεν υπήρχε αρκετή (βλέπε ότι το 94, το 97 και το 98, θα άλλαζαν πολλά αν δεν τρώγαμε κάτι τρίποντα από διάφορους απίθανους - Μυλωνάς, Γάκης, Ατρούια κλπ.) και επίσης δεν παίρναμε εύκολα σφυρίγματα σε νευραλγικές στιγμές. Η χρονιά ξεκινούσε με τους καλύτερους οιωνούς και στο πρώτο δίμηνο αλλάζαμε προπονητή και ξένους! Στο τέλος όμως, πλησιάζαμε και παραπονεμένοι δεν μέναμε πολύ...Γκαντεμο-ομάδα πάντως...Βιτόρια 96, Αθήνα 93, Ναντ 92...
Υ.Γ. Πετάξαμε 2 αυτοκρατορίες στο καναβάτσο (Άρης - Ολυμπιακός) και αλλάζαμε τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Αν μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις, θα ήταν όνειρο...Το Πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό ΠΑΟΚ και Άρη...Για μένα οι φετινοί τελικοί θα ήταν μακράν πιο ενδιαφέροντες αν περνούσε ο Άρης...
Υ.Γ. 2 Ωραίος ήταν και ο Ήρακλής του Μπέρι το 95-96. Αρκετά θεαματικό παιχνίδι, ακόμα και αμυντικά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τοτε (γιατι μπερδευεις τις χρονιες) ειχαμε Ηνκραμ, γιατρο, ΛεΚα κλπ Αποτελεσματικοτητα δεν ξερω, αλλα απο θέαμα δεν ειχα παραπονο
που τον θυμηθηκες τον παπαδοπουλο...πω πω...αλλος** τζαλαλη**ς απο κει..
Tzaλαλής, για όνομα!!!
Πού τον θυμήθηκες αυτόν;; μεγάαααλο @ , από τα μεγαλύτερα Παγκρατάρα, ανεβήκαμε φέτοςκοκκινο πανι!(γ@μιεται το παγκρατι και η καισαριανη )
θυμαμαι το παραπανω συνθημα να το φωναζουμε σε αγωνα του μιλωνα με νηαρ ηστ
τωρα πως βρεθηκα εγω στο γηπεδο αυτο αλλη ιστορια..
που κολλανε ολα αυτα θα μου πεις τωρα... μαλακιες να περναει η ωρατεσπα.. μιας και λετε για εποχες και @@ μπλε θυμαμαι να εχω παει σε μπασκετακια σε κορυφαιες απ'οτι λενε εποχες του ελληνικου μπασκετ..
εχω παει πατρα, να φωναζει ο κοσμος απολλωναρα ολε και τετοια.
και τιγκα το γηπεδο, οχι μαλακιες.. ο γιαννακης παιχτης ακομα να του φωναζει ολη η εξεδρα κλαααααααααααααψε, κλαααααααααααααψε
γαμω τα γελια!
αλλα γουσταρα με τρελα ολυμπιακο με ιωαννιδη (οχι την τελευταια φορα), με ριβερς, εντι τζονσον.. που οταν εβαζε καλαθι στο σεφ ακουγες απο τα μεγαφωνα εντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τζονσοοοοοοον
σκαγανε και οι μαζορετες που ηταν τρελομουνα και αυτο το λιονταρι που το λεγανε θρυλεων ή καπως ετσι
που ησασταν τοτε ρε βαζελια που σας ειχαμε καλυτερους πελατες;
τρελες μορφες ρε πουστη.. θυμαμαι ζαρκο πασπαλι να χωνει στα βαζελια κατι καλαθακια και να βαραει βολες σαν καθυστερημενος
το βαζελακι (ανυπαρκτο τοτε) επαιρνε κατι παιχτακια τυπου βρανκοβιτς αλλα και παλι το καπελο του ετρωγε ο τραβελερΖΝ.. αισθανομαι τελειως μαλακας που εκατσα και εγραψα ενα απιστευτα αχρηστο και ηλιθιο κατεβατο χωρις κανενα νοημα και ουσια.. δε γαμιεται.. ξεπλενισμος..
Για μένα οι φετινοί τελικοί θα ήταν μακράν πιο ενδιαφέροντες αν περνούσε ο Άρης...
Τόπος: Θεσσαλονίκη
-
Skye, ξεχνάς ότι είμαι ΠΑΟΚ και δεν τρέφω καθόλου συμπάθεια στον Άρη. Να φανταστείς, τον Ολυμπιακό τον πάω με τα χίλια σε σχέση και με Άρη και με ΠΑΟ. Απλά, αν περνούσε ο Άρης στους τελικούς, κατά τη γνώμη μου, θα βλέπαμε 1 ή 2 καταπληκτικά παιχνίδια στο Αλεξάνδρειο, με κρεμασμένους 5500 Αρειανούς. Άσε που θα ήταν και μια ευχάριστη αλλαγή, να φτάνει ως τους τελικούς μια ομάδα διαφορετική.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Skye, ξεχνάς ότι είμαι ΠΑΟΚ και δεν τρέφω καθόλου συμπάθεια στον Άρη. Να φανταστείς, τον Ολυμπιακό τον πάω με τα χίλια σε σχέση και με Άρη και με ΠΑΟ. Απλά, αν περνούσε ο Άρης στους τελικούς, κατά τη γνώμη μου, θα βλέπαμε 1 ή 2 καταπληκτικά παιχνίδια στο Αλεξάνδρειο, με κρεμασμένους 5500 Αρειανούς. Άσε που θα ήταν και μια ευχάριστη αλλαγή, να φτάνει ως τους τελικούς μια ομάδα διαφορετική.πλακα σου εκανα ρε συ!
απλα ειναι βραδακι, εχουμε πιει και καμια μπυριτσα παραπανω και λεμε και καμια βλακεια να περασει η ωρα, εννοειται δεν το εγραψα σοβαρα!
και σας ειχα για πολυ χαλλλλλλλλλλλλλλλλλλαρους εσας και τους λαρισσαιους!
μη μου το χαλας(επι της ουσιας δεν μπορω ουτε ξερω να σου απαντησω με επιχειρηματα αλλα who cares)
-
Δεν έχω πιει μπυρίτσες, για αυτό! Είναι χαΛΛΛαροί και οι ΛΛΛΛαρισαίοι;
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις κάτι, ούτε να ξέρεις! Απλά είπα τη γνώμη μου -επειδή το ελληνικό πρωτάθλημα μου φαίνεται βαρετό εδώ και πολλά χρόνια- ότι θα ήθελα μια ανατροπή. Και ο Άρης θα ήταν ενδιαφέρουσα ανατροπή, άσε που μπορεί να αφυπνιζόταν μόνιμα η μπασκετική Θεσσαλονίκη.
-
Mποντιρομπα ,ο ανθρωπος που εκανε νομιμα τα βηματα. Σε καθε κινηση του προς το καλαθι εκανε το μπασιματακι με τα 3 βηματα και φυσικα οι διαιτητες δεν εδιναν τιποτα.
Και φυσικα δεν ειναι μεγαλος παικτης. Για μενα ο Τομιτς ηταν ανωτερος σαν ποιοτητα παικτη
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Mποντιρομπα ,ο ανθρωπος που εκανε νομιμα τα βηματα. Σε καθε κινηση του προς το καλαθι εκανε το μπασιματακι με τα 3 βηματα και φυσικα οι διαιτητες δεν εδιναν τιποτα.Και φυσικα δεν ειναι μεγαλος παικτης. Για μενα ο Τομιτς ηταν ανωτερος σαν ποιοτητα παικτη
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Mποντιρομπα ,ο ανθρωπος που εκανε νομιμα τα βηματα. Σε καθε κινηση του προς το καλαθι εκανε το μπασιματακι με τα 3 βηματα και φυσικα οι διαιτητες δεν εδιναν τιποτα.Και φυσικα δεν ειναι μεγαλος παικτης. Για μενα ο Τομιτς ηταν ανωτερος σαν ποιοτητα παικτη
Pε συ φιλαράκο. Δεν είμαι ούτε Oλυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός, αλλά με τέτοια σχόλια αυτοξεφτιλίζεσαι. Eσύ και οι όμοιοι σου στρατευμένοι κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι, μπλε κάνετε τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ να αηδιάζουν.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Mποντιρομπα ,ο ανθρωπος που εκανε νομιμα τα βηματα. Σε καθε κινηση του προς το καλαθι εκανε το μπασιματακι με τα 3 βηματα και φυσικα οι διαιτητες δεν εδιναν τιποτα.
Και φυσικα δεν ειναι μεγαλος παικτης. Για μενα ο Τομιτς ηταν ανωτερος σαν ποιοτητα παικτη
Pε συ φιλαράκο. Δεν είμαι ούτε Oλυμπιακός ούτε Παναθηναϊκός, αλλά με τέτοια σχόλια αυτοξεφτιλίζεσαι. Eσύ και οι όμοιοι σου στρατευμένοι κόκκινοι, πράσινοι, κίτρινοι, μπλε κάνετε τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ να αηδιάζουν.
μα και εσυ χαλας ενεργεια τσαμπα τωρα.Ειπαμε οποιος δεν φοραει φανελα ολυμπιακου ειναι ασχετος και μικρος παικτης
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
............h επιτομή του σωστού γαύρου
**
red** : Χρόνια έψαχνα (που λέει ο λόγος) να βρω σε ποιο κεφάλι προσγειώθηκε το μπουκάλι που σας πέταξε κάποτε ο Ντέγιαν... *(κακώς βέβαια αλλά δεν είναι και κανένα αγιόπαιδο, μάλλον κωλόπαιδο θα τον έλεγε κανείς).
*
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]