-
Ξερει κανεις αν ισχυουν αυτα
ΑΥΞΗΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ 5-7% ΚΑΙ ΡΟΠΗΣ 0,50-2,50 Kgr
ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΑΠΟ 40 ΕΩΣ 95%
CO 0.30 0.50* HC 70 120*
CO 0.00 0.50* HC 5 120*
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Designed by PANKOM
Copyright 2005
STORM ELECTRONICS -
CO 0.30 0.50* HC 70 120*
CO 0.00 0.50* HC 5 120*
Designed by PANKOM
Copyright 2005
STORM ELECTRONICS -
CO 0.30 0.50* HC 70 120*
CO 0.00 0.50* HC 5 120*
Designed by PANKOM
Copyright 2005
STORM ELECTRONICS -
φιλε γιωργο (αν μου επιτρεπεις ) το ποστ σου ειναι πολυ απλο και οσοι δεν εχουν δει την εκπομπη του τριανταφυλοπουλου δεν θα καταλαβουν γιατι μιλας....
και γω μπηκα σημερα μηπως εχει ξεκινησει συζητηση για αυτο ....
χωρις να θεωρηθει διαφημηση (δεν εχω καμια σχεση )
σαν απλος καταναλωτης θα ηθελα να κανουμε κουβεντα σχετικα -
Ο χρήστης chrisimone έγραψε:
φιλε γιωργο (αν μου επιτρεπεις ) το ποστ σου ειναι πολυ απλο και οσοι δεν εχουν δει την εκπομπη του τριανταφυλοπουλου δεν θα καταλαβουν γιατι μιλας....και γω μπηκα σημερα μηπως εχει ξεκινησει συζητηση για αυτο ....
σαν απλος καταναλωτης θα ηθελα να κανουμε κουβεντα σχετικαΜου αρεσει πολυ η υπογραφη σου .
Καιγομαι να ανεβασω λιγο την ροπη του αυτοκινητου μου , βλεπεις εφυγα απο τουρμπο και πηγα σε ατμοσφαιρικο με λιγα αλογα και προσπαθω να το βοηθησω . Μου το προτεινε ενας φιλος , αλλα δεν ξερω τιποτα περισσοτερο , γιαυτο απευθυνθηκα στο φορουμ.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Ξερει κανεις αν ισχυουν αυταΚομματάκι δύσκολο...
_
-
Όχι χλωμό, κάτασπρο. Τέτοια πράματα δεν κάνουν δουλειά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Μόνο ως placebo λειτουργούν. Όπως είπα και σε άλλο φόρουμ, καλύτερα κρατείστε τα λεφτά σας για βενζίνες.
-
O Γαλλος εχει επινοησει παρομοια συστηματα πριν απο τον Νεοελληνα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι χλωμό, κάτασπρο. Τέτοια πράματα δεν κάνουν δουλειά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Μόνο ως placebo λειτουργούν. Όπως είπα και σε άλλο φόρουμ, καλύτερα κρατείστε τα λεφτά σας για βενζίνες.Εσυ εισαι , να επισκεπτεσαι ετοιμοθανατους να τους δινεις ελπιδες .
-
Γιαυτό δεν πήγα ιατρική, άφησα τους άλλους χασάπηδες να κάνουν την δουλειά.
Κοίταξε γιώργο, αυτά που υπόσχονται είναι πολύ δελεαστικά, αλλά και αστεία ταυτόχρονα δυστυχώς. Όταν βλέπεις να λένε ότι παίρνεις από 0,5-2,5 κιλά ροπής, τι να πεις;;; Το μισό κιλό ροπής ξέρεις πόσο εύκολα βγαίνει στο δυναμόμετρο;
Εξάλλου, αν ήταν τόσο εύκολο να έχουμε μείωση κατανάλωσης κατά 15-35%, πρώτα από όλους οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα τα έβαζαν, χωρίς να ασχολούνται με έρευνες εξέλιξης (πανάκριβων) τεχνολογιών για να ρίξουν την κατανάλωση.
Αμ το άλλο; Μέχρι 25 χλμ αύξηση τελικής;
Δυστυχώς όλα αυτά δεν γίνονται...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό δεν πήγα ιατρική, άφησα τους άλλους χασάπηδες να κάνουν την δουλειά.Κοίταξε γιώργο, αυτά που υπόσχονται είναι πολύ δελεαστικά, αλλά και αστεία ταυτόχρονα δυστυχώς. Όταν βλέπεις να λένε ότι παίρνεις από 0,5-2,5 κιλά ροπής, τι να πεις;;; Το μισό κιλό ροπής ξέρεις πόσο εύκολα βγαίνει στο δυναμόμετρο;
Εξάλλου, αν ήταν τόσο εύκολο να έχουμε μείωση κατανάλωσης κατά 15-35%, πρώτα από όλους οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα τα έβαζαν, χωρίς να ασχολούνται με έρευνες εξέλιξης (πανάκριβων) τεχνολογιών για να ρίξουν την κατανάλωση.
Δυστυχώς όλα αυτά δεν γίνονται...
θενκς
Τουλαχιστον δεν μας σπρωχνεις στον γκρεμο -
Τι παίχτηκε με τον 30φυλόπουλο;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Όχι χλωμό, κάτασπρο. Τέτοια πράματα δεν κάνουν δουλειά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Μόνο ως placebo λειτουργούν. Όπως είπα και σε άλλο φόρουμ, καλύτερα κρατείστε τα λεφτά σας για βενζίνες.
Εσυ εισαι , να επισκεπτεσαι ετοιμοθανατους να τους δινεις ελπιδες .
ΘΕΟΣ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αφου βελτιωνει και τον αεροδυναμικο σχεδιασμο του αυτ.
-
χθες παντως ο 30φυλλοπουλος ειχε στην εκπομπη του αρκετα περιεργα ...
επισκευη καπο απο χτυπηματακι (χαλαζι κλπ) ,,,,
παρουσιαση του bens (ελεγε οτι το τεσταρανε αυτος και το συνεργιο του ... και κανανε περισσοτερα χιλιομετρα .... τα καλυτερα λογια )
αυτα τα ολιγα
@γιωργος123 thanks .... (και η δικια σου υπογραφη ειναι πολυ καλη)
Οσο για το bens ΜΑΚΑΡΙ να κανει κατι .....εστω και τα μισα απ οτι υποσχεται ... θα δειξει ......
βεβαια ειμαι περιεργος να δω και την τιμη του .... -
Ναι, αφού το είπε ο Μάκης μας, ισχύει.
Και τι δλδ, βάλανε στην καγιέν αυτό το μαραφέτι; Με το κυνήγι του Βαβύλη δεν του έμειναν λεφτά για βενζίνη, ε;
Μην ψαρώνετε ρε παιδιά.
-
Ο χρήστης chrisimone έγραψε:
φιλε γιωργο (αν μου επιτρεπεις ) το ποστ σου ειναι πολυ απλο και οσοι δεν εχουν δει την εκπομπη του τριανταφυλοπουλου δεν θα καταλαβουν γιατι μιλας....και γω μπηκα σημερα μηπως εχει ξεκινησει συζητηση για αυτο ....
σαν απλος καταναλωτης θα ηθελα να κανουμε κουβεντα σχετικαΑυτή η π@π@ριά πουλιέται χρόνια και απορώ πως δεν έχει επέμβει κανένας ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
ΤΟ BENS ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ - ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ.
-
Eίπαμε, το δοκίμασε ο Μάκης, το έχει και το autotriti διαφήμιση. (μας) ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!
-
Αν προσθέσεις το νερό του Καματερού στο παγούρι των υαλοκαθαριστήρων μπορεί να κερδίσεις περισσότερα από ότι με αυτό το ΜΠΕΝΣ
-
ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Βγάζει μια εταιρεία την απάτη με το μαγνήτη στην αγορά, μαδάει αρκετά κορόιδα, γίνεται καταγγελία τους κλείνουν, πληρώνουν ένα πρόστιμο αλλά έχουν βγάλει εκατομμύρια.
Δεν μπορούν να συνεχίσουν να πουλάνε την απάτη με το ίδιο εμπορικό όνομα (έχουν καταδικασθεί), τη βγάζει στην αγορά καινούρια εταιρεία, με νέο εμπορικό όνομα, ισχυριζόμενη ότι ο μαγνήτης δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο μαγνήτη που αποδείχθηκε απατεωνία και συνεχίζουν να μαδάνε κορόιδα μέχρι να τους ξαναπιάσουν.
Ψάξτε για μαγνήτες στο αμερικάνικο Federal Trade Commission για να επιβεβαιώσετε την απατεωνία (ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ).
http://www.ftc.gov/