-
Συνέχεια στην πίστα της Indianapolis.
Η πίστα υπάρχει νομίζω μέσα στο παιχνίδι, εγώ έχω κατεβάσει και μία άλλη έκδοση.
Απ' ότι βλέπω στο rfactorcentral η Indianapolis 0.99 είναι στο Hall of Fame στην 11η θέση με 3632 votes. Άρα είμαστε για τη συγκεκριμένη.
Για την ημερομηνία να κανονίσουμε μιας και ο pininfarina δεν μπορεί τη Δευτέρα που είναι να τρέξουμε κανονικά. -
Η πίστα υπάρχει νομίζω μέσα στο παιχνίδι, εγώ έχω κατεβάσει και μία άλλη έκδοση.
Απ' ότι βλέπω στο rfactorcentral η Indianapolis 0.99 είναι στο Hall of Fame στην 11η θέση με 3632 votes. Άρα είμαστε για τη συγκεκριμένη.
Για την ημερομηνία να κανονίσουμε μιας και ο pininfarina δεν μπορεί τη Δευτέρα που είναι να τρέξουμε κανονικά. -
Εχετε αντιρρηση για την αλλη Παρασκευη?
-
link της πίστας έχουμε; Μην κατεβάσω άλλα αντί άλλων...
Να κάνουμε καμιά προπονησούλα πιο μετά;
-
-
Δεν έχω πρόβλημα για την επόμενη Παρασκευή.
-
αφου δε θα γιενι σημερα ο αγωνας παμε για παρασκευη ή την αλλη δευτερα
-
τι γινεται παιδια? ποτε θα γινει ο αγωνας? τη δευτερα?
να κανουμε καλοκαιρινο διαλειμμα?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
τι γινεται παιδια? ποτε θα γινει ο αγωνας? τη δευτεραΕγω δεν εχω προβλημα για σημερα ή Δευτερα ή οποτε θελετε, απλα αν παει αποψε καλο ειναι να μην ανακοινωθει τελευταια στιγμη - thx που περιμενατε!
-
Κανενα προβλημα για σημερα.
Βεβαια με τετοια ζεστη σαν ζαλισμενος θα πηγαινω.
-
Επειδη οι μισοι δεν εχουν πει τιποτα, μηπως καλυτερα να μην τρεξουμε σημερα?
-
Η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω να απανταει κανενας.
Ας γινει καλυτερα την επομενη δευτερα που θα μαστε κ ποιο πολυ. -
ναι παιδια και γω δυσκολο τωρα
-
Εγώ νόμιζα πως θα τρέξουμε σήμερα. Μόλις κάθισα στο pc. Δεν μπήκα καθόλου σήμερα στο forum (πήγα για μπανάκι το μεσημέρι.. ). Αν είναι το κάνουμε τη Δευτέρα.
-
Its Race Day
-
Θα γινει τελικα?
-
ναι! στις 9 ειπαμε
θα μου πει καποιος πως να ανεβασω το αρχειο με το setup?
http://www.box.net/shared/pfnl07mit7 thanks Nick-K
οπως ειπα ειναι fundamentaly wrong , αλλα ειναι γρηγορο (μαλλον)
-
Ναι κανονικά θα γίνει, αφού είπαμε σήμερα!
-
http://www.box.net/shared/pfnl07mit7
Ορίστε και ένα setup προσφορά του patro. Μ' αυτό τρέχω κι εγώ σήμερα.
rFactor Round 7 Indianapolis 25/06/07