-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
:roll: Τι σχέση έχει ο ΑΣΤΕΡΙΞ με το Φόρουμ???
Μήπως να ανοίξουμε και άλλα θρέντς 'Forum +...':
Λούκυ Λούκ, Ραν ταν πλάν, Ιζνογκούντ, Τιραμόλα, Μπλέκ, Τέν-τέν, Superman, Spiderman, Mickey Mouse, Donald Duck
................
Εκτός και αν όπως λέει και η καμήλ ... οι απόκριες είναι πιό κοντά!!!
Μ'αρέσει η ευαισθησία 'κάποιων' σχετικά με τα 'άσχετα' !!!οκ ορίζεσε άτυπος 'ανοιχτής' των ανωτέρω θεμάτων
κοίτα μην τα παρατήσεις
αν και ο αστερίξ έχει μεγαλύτερη γκάμα χαρακτήρων
...........................................................
και για να μην ξεχνιόμαστε, αν δεν μας αρέσει κάτι, μας χαλάει, μας στεναχωρεί, απλά το αγνοούμε
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΙΙΙΡΡΡΡΙΙΙΙΙ
οι Απόκριες είναι μακρυά ακόμα -
Σόρρυ ξέχασα το 'Τρίο Στούτζες'!!!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σόρρυ ξέχασα το 'Τρίο Στούτζες'!!!Καλόοο...τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σόρρυ ξέχασα το 'Τρίο Στούτζες'!!!Ναι, και να πάρω και πρωταγωνιστικό ρόλο...... Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι καλλίτερα, επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουνα πρωταγωνιστής, ίσως να διαλέξω ρόλο κομπάρσου .... Και να αφήσω άλλους να εκτίθενται στη σκηνή και στο χειροκρότημα (ΠΡΟΣΟΧΗ! αν η παράσταση δεν είναι καλή πέφτουν και ζαρζαβατικά)
'διορθώθηκε ορθογραφικό λάθος'Γιάννης
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σόρρυ ξέχασα το 'Τρίο Στούτζες'!!!αχχχχ, θα σε μαλώσω, πάλι αδιάβαστος είσαι
καλέ για κομιξ μιλάμε, το 'τρίο στούτζες' δεν ήταν κομιξ, κωμική σειρά ήταν, κάτι σαν τον χοντρό και το λιγνό ένα πράμα
σπίτι για ιδιαίτερα γρήγορα, μαζί με τον DAP, αλλά ξέχασα εσύ δεν το εγκρίνεις το θέμα...άρα γιατί ασχολήσε -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλόοο...τό άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Όχι ,πολλοί μου υποσχέθηκαν να μου το πούνε αλλά...!!! Μάλλον δεν το ξέρανε!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ναι, και να πάρω και πρωταγωνιστικό ρόλο...... Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι καλλίτερα, επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουνα πρωταγωνιστής, ίσως να διαλέξω ρόλο κομπάρσου .... Και να αφήσω άλλους να εκτίθενται στη σκηνή και στο χειροκρότημα (ΠΡΟΣΟΧΗ! αν η παράσταση δεν είναι καλή πέφτουν και ζαρζαβατικά)
'διορθώθηκε ορθογραφικό λάθος'Γιάννης
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Επίσης:
......Ωκατερίναμπέλατσιτσίξ - HUNTER.....
Ω-ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΜΠΕΛΑ-ΤΣΙΤΣΙΞ!!!!Αυτός δέν είναι από τό διπλανό χωριό;
Πάντως ακούγεται πολύ καλό!!!!Σικελός!!...Με μαχαίρι!!...Κυνηγός ντε!!!
-
Νίκο, ο Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ (όνομα στην αγγλική έκδοση 'Boneywasawarriorwayayix' - στη γαλλική δεν το θυμάμαι) ήταν Κορσικανός. Και το τυρί της Κορσικής είναι πιο φονικό από κάθε μαχαίρι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νίκο, ο Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ (όνομα στην αγγλική έκδοση 'Boneywasawarriorwayayix' - στη γαλλική δεν το θυμάμαι) ήταν Κορσικανός. Και το τυρί της Κορσικής είναι πιο φονικό από κάθε μαχαίρι.Αν είναι έτσι,πρέπει νά αφήσω στήν άκρη τά φυσίγγια,καί νά αγοράσω κανένα 'ντενεκέ' από αυτό τό τυρί!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν είναι έτσι,πρέπει νά αφήσω στήν άκρη τά φυσίγγια,καί νά αγοράσω κανένα 'ντενεκέ' από αυτό τό τυρί!!!HUNTEEEERRR δεν πιστεύω να τον φέρεις στην εκδρομή
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νίκο, ο Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ (όνομα στην αγγλική έκδοση 'Boneywasawarriorwayayix' - στη γαλλική δεν το θυμάμαι) ήταν Κορσικανός. Και το τυρί της Κορσικής είναι πιο φονικό από κάθε μαχαίρι.Σωστός!!!.. Οπότε Αντρέα,ακόμα χειρότερα!! Αλλά οχι μέχρι του΄σημείου να φέρεις ΤΟ τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Νίκο, ο Οκαταρινεταμπελατσιτσίξ (όνομα στην αγγλική έκδοση 'Boneywasawarriorwayayix' - στη γαλλική δεν το θυμάμαι) ήταν Κορσικανός. Και το τυρί της Κορσικής είναι πιο φονικό από κάθε μαχαίρι.
Αν είναι έτσι,πρέπει νά αφήσω στήν άκρη τά φυσίγγια,καί νά αγοράσω κανένα 'ντενεκέ' από αυτό τό τυρί!!!
Πρόσεχε μόνο, γιατί αυτό το τυρί ανατινάζει βαπόρια!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
...Πρότασή μου; Ιζνογκουντ (IsNoGood). Ωραίο κόμικ, το διάβαζα σαν τρελλός μικρός ...Τα 'πρότυπα' παραμένουν!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σωστός!!!.. Οπότε Αντρέα,ακόμα χειρότερα!! Αλλά οχι μέχρι του΄σημείου να φέρεις ΤΟ τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!
Δέν βρίσκω τή 'φατσούλα', εκείνη μέ τό διαβολικό χαμόγελο πού τρίβει τά χέρια τής!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σωστός!!!.. Οπότε Αντρέα,ακόμα χειρότερα!! Αλλά οχι μέχρι του΄σημείου να φέρεις ΤΟ τυριιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!
Δέν βρίσκω τή 'φατσούλα', εκείνη μέ τό διαβολικό χαμόγελο πού τρίβει τά χέρια τής!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Ρε Φίλε...μια κουβέντα είπαμε!! ..αμέσως πιά!!! ..άντε...θα σου δώσουμε διπλή μερίδα αγριογούρουνο!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..άντε...θα σου δώσουμε διπλή μερίδα αγριογούρουνο!!!!κύριε μου, δικό σου είναι το αγριογούρουνο και το μοιράζεις
μα ποιος είσαι επιτέλους? ο αρχηγός του χωριού -
Έννοια σου και θα στον στείλω εγώ στην Αρβέρνη για θεραπεία τον αρχηγό του χωριού! Με ένα νερόβραστο φύλλο μαρουλιού, μια ρώγα σταφυλιού και με νερό ιαματικής πηγής θα τη βγάζει!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
..άντε...θα σου δώσουμε διπλή μερίδα αγριογούρουνο!!!!
κύριε μου, δικό σου είναι το αγριογούρουνο και το μοιράζεις
μα ποιος είσαι επιτέλους? ο αρχηγός του χωριούΛάθη είμαστε...ανθρώπους κάνουμε!!!
-
αρχηγέ 'κουκιξ' σου έχω μια δίαιτα άλλο πράμα...
κατσικίσιο γάλα και κρέας ωμό (χωρίς μπύρες)-απο τον 'αγώνα των αρχηγών'
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ