-
Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα :
- Τον διαβαζω τον Παπαδοτζον και σε πολλα συμφωνω, αλλα δεν τον εχω ευαγγελιο. Τον παρεθεσα ως εχοντα αξιολογες θεσεις, γιατι καναμε μια κουβεντα για δημοσιογραφους και 'δημοσιογραφους'. Μπορει να εχει αλλη αποψη (εν αγνοια του, εστω ), αρκει να μη λεει πατατες για να τη στηριξει, οπως ο αλλος που μου βαλες εχτες Περσι, παντως, που ειχαμε φριξει με την προσληψη Γκερσον, αυτος εκανε την παπια.... Δεν του το συγχωρω και με πειθει οτι αν εχεις ασχοληθει λιγο με τα πραγματα, καλο ειναι ν΄ ακους ολες τις αποψεις, να τις λαμβανεις υπ' οψιν, αλλα πανω και πρωτ' απ' ολα να εμπιστευεσαι τ' αυτια, τα ματια και την κριση σου
- Το παω πιο περα. Θα τους εχει και στη δωδεκαδα. Καθορισε εσυ την εννοια του βασικου στελεχους, να δω που (αν) διαφωνουμε!
Παντως, (Γιαννακη παροντος) κανεις δεν ειναι για καφεδες και μπαλες και κανεις δεν εχει εξασφαλισμενη θεση, εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει καλα.... Αρα και η δεκαπενταδα ειναι μεσα στα, εκ του νομου, περιθωρια - Κατ' αρχην Σοφο-Βασιλοπουλος (συνθεση Σαιταμα ) ειναι 2 (δυο) διεθνεις Το δικο μου σατανικο, το δικο σου πονηρο
Τους φοβους σου, παντως, τους συμμεριζομαι απολυτα (ασε που παιζει και το σκηνικο του kantoniou και δε θελω να το σκεφτομαι) - Γηραιέ, εσυ ολο σχολιακια μου εισαι Πες μας και την άποψή σου Μονο μη μου πεις τιποτα για τον Χατζηβρεττα επικαλουμενος τιποτα ερευνες στο Τζιμπουτι σαν τον TRAV γιατι θ' αρχισω τα αντικαταθλιπτικα
-
μπλα μπλα μπλα μπλα, μουμπλε μουμπλε. Πολλα λογακια απο τους γνωστους εγκαθετους. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ. Απο περυσυ τον προσκυναω ,αλλα μυαλο δεν βαζει. Θα μπορουσε να βαζει 40 ποντους σε καθε παιχνιδι,αλλα οταν εισαι 210 κιλα, δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου.
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΙΣΤΕΡ traveller που παρακολουθεις μπασκετ απο τα 2 σου χρονια,ο Σοφοκλης ειναι επιπεδου Σαμπονις στην τεχνικη(γιατι στην δυναμη τον ξεπερναει). Παρακολουθα για μια φορα στην ζωη σου τον τροπο που χειριζεται το σωμα του ο Σοφο και τις κινησεις του. Και ο Γιαφτοκας δυνατος ειναι ,αλλα οι κινησεις του ειναι κινησεις επιπεδου Α2 και η γενικα η τεχνικη του για τον πε@.
Δεν αρκει να εισαι απλα δυνατος. Δες τι καλαθια βαζει ο Σοφο. Οταν δεν καρφωνει δες τι κινηση εκανε για να βαλει το καλαθι. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΑΣ ΗΤΑΝ 140 ΚΙΛΑ Ο ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΜΙΛΑΓΕΣ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
μπλα μπλα μπλα μπλα, μουμπλε μουμπλε. Πολλα λογακια απο τους γνωστους εγκαθετους. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ. Απο περυσυ τον προσκυναω ,αλλα μυαλο δεν βαζει. Θα μπορουσε να βαζει 40 ποντους σε καθε παιχνιδι,αλλα οταν εισαι 210 κιλα, δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου.ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΙΣΤΕΡ traveller που παρακολουθεις μπασκετ απο τα 2 σου χρονια,ο Σοφοκλης ειναι επιπεδου Σαμπονις στην τεχνικη(γιατι στην δυναμη τον ξεπερναει). Παρακολουθα για μια φορα στην ζωη σου τον τροπο που χειριζεται το σωμα του ο Σοφο και τις κινησεις του. Και ο Γιαφτοκας δυνατος ειναι ,αλλα οι κινησεις του ειναι κινησεις επιπεδου Α2 και η γενικα η τεχνικη του για τον πε@.
Δεν αρκει να εισαι απλα δυνατος. Δες τι καλαθια βαζει ο Σοφο. Οταν δεν καρφωνει δες τι κινηση εκανε για να βαλει το καλαθι. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΑΣ ΗΤΑΝ 140 ΚΙΛΑ Ο ΣΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΜΙΛΑΓΕΣ
Tότε τι καθόμαστε και συζητάμε red?
με τα 'αν' και τα 'όταν' δεν κάνουμε δουλειά.Και πέρσι που ήταν 140 red (μη μου πεις ότι ήταν 142!!!) τι 'μου είπες'; Και που έβαλε 18 πόντους στο τελευταίο ματς, τι 'μου είπες';
Ελα ρε ρεντ τώρα. Σοβαροί να είμαστε
-
ξεχασα να αναφερω οτι στον πρωτο αγωνα πηρα τηλ την ερτ και τους ειπα οτι ο σκουντης μου θυμιζει την παροιμια που λεει θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
νταξ ρε φιλε εισαι βαζελος αλλα μην το δειχνεις και τοσο πολυ
η γκομενα μου απαντησε 'σας ευχαριστω κυριε, θα μεταφερω στον κυριο σκουντη οτι εχετε παραπονα απο την αναμεταδοση του'
μπορω να πω οτι με αφησε λιγακι μαλακα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ολα σε ενα νοικοκυρεμενα :- Τον διαβαζω τον Παπαδοτζον και σε πολλα συμφωνω, αλλα δεν τον εχω ευαγγελιο. Τον παρεθεσα ως εχοντα αξιολογες θεσεις, γιατι καναμε μια κουβεντα για δημοσιογραφους και 'δημοσιογραφους'. Μπορει να εχει αλλη αποψη (εν αγνοια του, εστω ), αρκει να μη λεει πατατες για να τη στηριξει, οπως ο αλλος που μου βαλες εχτες Περσι, παντως, που ειχαμε φριξει με την προσληψη Γκερσον, αυτος εκανε την παπια.... Δεν του το συγχωρω και με πειθει οτι αν εχεις ασχοληθει λιγο με τα πραγματα, καλο ειναι ν΄ ακους ολες τις αποψεις, να τις λαμβανεις υπ' οψιν, αλλα πανω και πρωτ' απ' ολα να εμπιστευεσαι τ' αυτια, τα ματια και την κριση σου
- Το παω πιο περα. Θα τους εχει και στη δωδεκαδα. Καθορισε εσυ την εννοια του βασικου στελεχους, να δω που (αν) διαφωνουμε!
Παντως, (Γιαννακη παροντος) κανεις δεν ειναι για καφεδες και μπαλες και κανεις δεν εχει εξασφαλισμενη θεση, εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει καλα.... Αρα και η δεκαπενταδα ειναι μεσα στα, εκ του νομου, περιθωρια - Κατ' αρχην Σοφο-Βασιλοπουλος (συνθεση Σαιταμα ) ειναι 2 (δυο) διεθνεις Το δικο μου σατανικο, το δικο σου πονηρο
Τους φοβους σου, παντως, τους συμμεριζομαι απολυτα (ασε που παιζει και το σκηνικο του kantoniou και δε θελω να το σκεφτομαι) - Γηραιέ, εσυ ολο σχολιακια μου εισαι Πες μας και την άποψή σου Μονο μη μου πεις τιποτα για τον Χατζηβρεττα επικαλουμενος τιποτα ερευνες στο Τζιμπουτι σαν τον TRAV γιατι θ' αρχισω τα αντικαταθλιπτικα
-
Δε νομίζω ότι οι μεγαλοδημοσιογράφοι 'εκτίθενται' σε τέτοια θέματα. Την πάπια κάνουν συνήθως, άσε που μπορεί να παίζει και τίποτα άλλο.
-
Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Θα παίξει φέτος και πολύ περισσότερο χρόνο. Βέβαια στη θέση που παίζει υπάρχει μεγάλος 'συνωστισμός' και μένει να δούμε πώς θα μεταχειριστεί ο Πάνος έναν πιτσιρικά σε σχέση με έναν έμπειρο (π.χ Κακιούζη) ή με έναν λιγότερο έμπειρο αλλά αρκετά ταλαντούχο (Φώτση)
3)Τι δε θες να σκέφτεσαι ; ότι θα πάρετε πρωτάθλημα; Γιατί σε χαλάει; Αύριο τέτοια περίπου τέτοια ώρα θα ξέρουμε περισσότερα. Εάν πάει στα 5 , όχι δεν θα το πάρετε **και **για λόγους που είναι άσχετοι με το αγωνιστικό. Εάν άυριο σπάσετε έδρα αλλάζει το πράμα. Πάντω θεωρώ το πρώτο παιχνίδι σαν ένα από τα βασικα΄της σειράς. Μάλλον το βασικότερο.Μετά το 1-0, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει στα 3 από τα 4 παιχνίδια, πράγμα που φαντάζει δύσκολο ακόμα και σαν στόχος , με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν .
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ξεχασα να αναφερω οτι στον πρωτο αγωνα πηρα τηλ την ερτ και τους ειπα οτι ο σκουντης μου θυμιζει την παροιμια που λεει θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει
νταξ ρε φιλε εισαι βαζελος αλλα μην το δειχνεις και τοσο πολυ
η γκομενα μου απαντησε 'σας ευχαριστω κυριε, θα μεταφερω στον κυριο σκουντη οτι εχετε παραπονα απο την αναμεταδοση του'
μπορω να πω οτι με αφησε λιγακι μαλακαΔε νομίζω να είναι με κάποιον αυτοί οι τύποι. Μάλλον με την τσέπη τους είναι και τη ματαιοδοξία τους
**στα σοβαρά ζητήματα της τρέχουσας περιόδου
**
οι spurs κάναν το 2-0 κ πολύ δύσκολα θα το χάσουν κ το φετινόο james τα έχει βρει σκούρα με όλη την άμυνα προσαρμοσμένη επάνω του κ κανέναν άλλον να του δώσει μια βοηθεια
Καλό!
Δεν έχει τύχη το Κλίβελαντ παιδιά. Είναι πολύ καλύτερη ομάδα τον Σαν Αντόνιο
εγω εμεινα λιγο μαλακας την 4η περιοδο με το κλιβελαντ, αν και δεν απειλησε ουσιαστικα καθολου, σε ολο τον αγωνα..
ωραιος ο gibsonM'αρέσει ο Πάβλοβιτς:iconcool: αλλά είναι λίγο πυροβολημένο
-
Τι σου ειπα? Οτι την επομενη χρονια θα ειναι ασταματητος. Ελα ομως που δεν υπολογιζα οτι θα ετρωγε 100.000 σουβλακια. Στον Ολυμπιακο στο τελος της πρωτης του χρονιας ηταν σχεδον ετοιμος τεχνικα. Λιγα κιλα ακομα επρεπε να χασει(δεν ηταν 140) και να δουλεψει στο μακρινο σουτ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.
Επισης περυσυ δεν ειχε ουτε Ματσε ουτε καν Ακερ. Εναν Ταιους ειχε μονο.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
3)Τι δε θες να σκέφτεσαι ; ότι θα πάρετε πρωτάθλημα; Γιατί σε χαλάει; Αύριο τέτοια περίπου τέτοια ώρα θα ξέρουμε περισσότερα. Εάν πάει στα 5 , όχι δεν θα το πάρετε **και **για λόγους που είναι άσχετοι με το αγωνιστικό. Εάν άυριο σπάσετε έδρα αλλάζει το πράμα. Πάντω θεωρώ το πρώτο παιχνίδι σαν ένα από τα βασικα΄της σειράς. Μάλλον το βασικότερο.Μετά το 1-0, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει στα 3 από τα 4 παιχνίδια, πράγμα που φαντάζει δύσκολο ακόμα και σαν στόχος , με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν .Αφου τα ειπα στον συναδελφο τον kantoniou μωρε
Εννοειται πως το θελω (αλλα να φυγει και ο ασχετος )
Στα αλλα συμφωνω
skye εισαι ο ήρωάς μου
O Αρης ζοριστηκε να κερδισει εναν Πανιωνιο με μισο PM Χλωμος ειναι.....
Ο Καλαϊτζης ειναι απο τα μεγαλυτερα @@@ που κυκλοφορουν στο παρκε. Δεν κοιταει τα χαλια του, που ειναι παλαιμαχος στα 31 -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
3)Τι δε θες να σκέφτεσαι ; ότι θα πάρετε πρωτάθλημα; Γιατί σε χαλάει; Αύριο τέτοια περίπου τέτοια ώρα θα ξέρουμε περισσότερα. Εάν πάει στα 5 , όχι δεν θα το πάρετε **και **για λόγους που είναι άσχετοι με το αγωνιστικό. Εάν άυριο σπάσετε έδρα αλλάζει το πράμα. Πάντω θεωρώ το πρώτο παιχνίδι σαν ένα από τα βασικα΄της σειράς. Μάλλον το βασικότερο.Μετά το 1-0, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει στα 3 από τα 4 παιχνίδια, πράγμα που φαντάζει δύσκολο ακόμα και σαν στόχος , με αυτά τα δεδομένα που υπάρχουν .
Αφου τα ειπα στον συναδελφο τον kantoniou μωρε
Εννοειται πως το θελω (αλλα να φυγει και ο ασχετος )
Στα αλλα συμφωνω
skye εισαι ο ήρωάς μου
O Αρης ζοριστηκε να κερδισει εναν Πανιωνιο με μισο PM Χλωμος ειναι.....
Ο Καλαϊτζης ειναι απο τα μεγαλυτερα @@@ που κυκλοφορουν στο παρκε. Δεν κοιταει τα χαλια του, που ειναι παλαιμαχος στα 31Το είχες πει ε? Εμ που να το θυμάμαι μέσα στην...πλημμύρα
Δυστυχώς ο Καλαϊτζής είναι γνωστό @Δε βλέπω να κινδυνεύει ο Αρης.
Για lookαρε τουτο δω : http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.asp ο τίτλος είναι λίγο 'παραπλανητικός' , μη σε βρει τίποτα νυχτιάτικα
-
Τελικα, μαλλον δε με διαβαζεις προσεκτικα
Ο χρήστης ΤΟ ΠΡΩΙ ο Asimov έγραψε:
Προς το παρον, παντως, εχω ν' ανησυχω για αλλα πιο σοβαρα :
http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.asp -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τελικα, μαλλον δε με διαβαζεις προσεκτικαΠρος το παρον, παντως, εχω ν' ανησυχω για αλλα πιο σοβαρα :
http://www.sport24.gr/html/ent/476/ent.182476.aspΜε την τρίτη καίγομαι, έχω άλλη μία.
Ανοιξα μόνο τον Παπαδογιάννη. Αυτό επειδή ήταν ενδο-γαύρικο, δεν το πρόσεξα. -
Τωρα θα στην πει ο kantoniou που τον ειπες γαυρο
Νομιζω οτι ψηφιζει το ιδιο κομμα με τον γηραιο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα θα στην πει ο kantoniou που τον ειπες γαυρο
Νομιζω οτι ψηφιζει το ιδιο κομμα με τον γηραιοΌχι δεν έχει να κάνει με τον kantoniou.
Εγραψες 'ανησυχώ' , άρα κάτι με τον Ολυμπιακό είχε σχέση. Και εσύ τον τελευταίο καιρό, από τότε που πήρατε το Γκέρσον και δώθε:lol: , περίπου κανά 10μηνο , ανησυχείς μήπως ανανεώσει.
-
Προς το παρον μπορειτε να ανησυχειτε εσεις μη σας κανει κανα περιεργο αυριο ο ασχετος και τρεχετε
Στο μεταξυ η Μπατσα της εκλεισε το σπιτακι της Ταου http://www.acb.com/fichas/LACB51335.php , η οποια απο τοτε που ανελαβε ο Μαλκοβιτς πηρε για τα καλα την κατω βολτα...
Καιρος ολοι αυτοι της παλιας φρουρας να πανε σπιτια τους -
Πάει για sweep το Σαν Αντόνιο, νίκησε και στο 3ο παιχνίδι
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πάει για sweep το Σαν Αντόνιο, νίκησε και στο 3ο παιχνίδιτι σκατά....
πως πήγαν τελικό αυτοί οι cavs......... -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Πάει για sweep το Σαν Αντόνιο, νίκησε και στο 3ο παιχνίδι
τι σκατά....
πως πήγαν τελικό αυτοί οι cavs.........Λόγω Τζέιμς που ...σκίστηκε στα τελευταια ματς με το Ντιτρόιτ:lol: αλλά με τον Ιλγκάουσκας και τον Βαρεχάο δεν πας πολύ μακριά.
ΙΜΗΟ από την Central προς την Pacific συναντούμε σαφώς ποιοτικότερες ομάδες από ότι προς thn Atlantic -
Σημερα ο Παναθηναικος πρεπει επιτελους να παρουσιαστει σοβαρος.
Είνια το 1ο σοβαρο ματς φετος που πρεπει να παιξει και περιμενω να νικησουμε καμια 15αρια ποντους.
Οσο για αγχος, αν ειναι δυνατον. Ολοκληρη ευρωλιγκα πηραμε χωρις να μασαμε απο την πιεση. Νο excuses για σημερα.. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σημερα ο Παναθηναικος πρεπει επιτελους να παρουσιαστει σοβαρος.
Είνια το 1ο σοβαρο ματς φετος που πρεπει να παιξει και περιμενω να νικησουμε καμια 15αρια ποντους.
Οσο για αγχος, αν ειναι δυνατον. Ολοκληρη ευρωλιγκα πηραμε χωρις να μασαμε απο την πιεση. Νο excuses για σημερα.....άσε κι έχω σκάσει από το άγχος γμτ !
-
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#3]