-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε αυτο που ρωταω δεν το ξερει κανεις?Δεν νομίζω πάντως πως θα τους ...συγκινήσει ιδιαίτερα που έχεις σ'αυτούς απλή 56Κ...
Τώρα για το μόντεμ, αν έχεις πάρει απλό και όχι Wireless πακέτο, τότε μάλλον έχεις απλό USB μόντεμ. Αν έχεις το Wireless, δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι άλλο, είναι μια χαρά, απλά ίσως χρειαστεί μια αναβάθμιση το firmware. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε αυτο που ρωταω δεν το ξερει κανεις?Συνήθως δίνουν απλό crypto USB που είναι μάπα (όχι για άλλο λόγο, αλλά επειδή έιναι USB).
Προσφέρει και άλλες επιλογές κάθε εταιρεία, ρώτα τους. Αυτά αλλάζουν κατά εποχές. -
-
-
Το πακετο που πηρα δεν έλεγε για μοντεμ....πρεπει να στηθω στο τηλεφωνο γμτ
Ευχαριστώ παιδια!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επιστροφή με τηλέφωνο και νετ!!
τώρα θα μπω στο νέο αγώνα, γιατί δεν έχω πιο γρήγορη σύνδεση?
Απέχω πολύ από τα 10 της ForthnetΜπράβο γρήγορος ήσουν!!
Γρήγορη σύνδεση ε; κι εμένα 3800kbps μου βγάζει το speedtest ενώ η σύνδεση internet μου λέει 9,9mbps! Τι γίνεται;εμμμ... έλα ντε!
Τι μπορούμε να κάνουμε?Τηλέφωνο στην Forthnet δεν γίνεται...δεν μπορώ να περιμένω κάθε φορά 20 λεπτά το λιγότερο στην γραμμή
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Επιστροφή με τηλέφωνο και νετ!!
τώρα θα μπω στο νέο αγώνα, γιατί δεν έχω πιο γρήγορη σύνδεση?
Απέχω πολύ από τα 10 της ForthnetΜπράβο γρήγορος ήσουν!!
Γρήγορη σύνδεση ε; κι εμένα 3800kbps μου βγάζει το speedtest ενώ η σύνδεση internet μου λέει 9,9mbps! Τι γίνεται;εμμμ... έλα ντε!
Τι μπορούμε να κάνουμε?
Τηλέφωνο στην Forthnet δεν γίνεται...δεν μπορώ να περιμένω κάθε φορά 20 λεπτά το λιγότερο στην γραμμήΕγώ στο speedtest.net βλέπω από 4,5 μέχρι 5 mb/s (άθροισμα up**+**download ταχύτητας) , αλλά μπαίνω ως επί το πλείστον το βράδυ, που έχω ελεύθερο χρόνο (δεν γνωρίζω αν υπάρχουν 'ώρες αιχμής' στις γραμμές). Το εικονίδιο της σύνδεσής μου αναφέρει 12 mb/s !!! Λέτε να μας προετοιμάζουν για τα 24 mb/s από 1ης Ιουλίου ;
-
Ελαχιστοι χρηστες θα μπορεσουν να πιασουν ταχυτητες μεγαλυτερες απο 15ΜΒ.
Πρακτικα θα πρεπει να απεχεις λιγοτερο απο 500μ απο τον ΟΤΕ και το καλωδιο σου να ειναι πολυ καλης ποιοτητας.
-
Το θέμα είναι ότι μετά 6 εβδομάδες χωρίς Internet στο σπίτι αποτοξινώθηκα και δεν το θέλω πια!!!!!
edit: ε, pasxos, μην το πάρεις τοις μετρητοίς και πας και μου το κόψεις ε;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν είσαι μόνος σου...υπάρχει ακόμη ένας....Πρεπει να βρω τροπονα φορτιζουμε ασυρματα το μηχανακι, γιατι μετα απο 2-3 ωρες η μπαταρια πεφτει στο 0
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το θέμα είναι ότι μετά 6 εβδομάδες χωρίς Internet στο σπίτι αποτοξινώθηκα και δεν το θέλω πια!!!!!edit: ε, pasxos, μην το πάρεις τοις μετρητοίς και πας και μου το κόψεις ε;
Κι εγω δεν ειχα για 3 μηνες παλιοτερα αλλα μια χαρα εξαρτημενος ειμαι και τωρα.
-
αντε και στα δικα μου..
-
τι να σας πω...εγώ μια μέρα χωρίς τηλέφωνο και νετ..
για το τηλέφωνο ούτε που κατάλαβα διαφορά...για το νετ αρρώστησα -
λοιπόν μου ήρθε η ADSL από τη HoL μέσα σε 15 μέρες και όχι 25 που έλεγαν, παίζει άψογα και πιάνει τα 4ΜΒ που υπόσχεται (αυτό δεν το περίμενα). Μοντεμάκι Jetspeed 520 απλό και όμορφο. Κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
αντε και στα δικα μου..Μας, τα δικά μας.
-
μετα απο ολη την ταλαιπωρια μου,3 βδομαδες χωρις internet κλπ κλπ.σημερα με πηραν τηλ απο την ακατανομαστη(tellas) !!!
χαρα εγω!!!χρωστατε 2 λογαριασμους μου λεει η κοπελιτσα!!
φυσικα απαντησα οτι θα παρουν τα γνωστα !!
-
ΟΤΕ ΡΕ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το θέμα είναι ότι μετά 6 εβδομάδες χωρίς Internet στο σπίτι αποτοξινώθηκα και δεν το θέλω πια!!!!!
Ταχύτατη η forthnet.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ταχύτατη η forthnet.
βρε σουργελο,υπολογιστη δεν ειχα τοτενες,οχι ιντερνετ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ταχύτατη η forthnet.
βρε σουργελο,υπολογιστη δεν ειχα τοτενες,οχι ιντερνετ..
Ρε σεις αυτός με βρίζει.
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;