-
Να μη ξεχασουμε εναν ακομα δικο μας,που 'παλευει' κ φερνει καλα αποτελεσματα,στη Ρουμανια,τον Δημητρη Βεργιτση,με Punto Kitcar προετοιμασμενο απο τον Σ.Μαγο ... Συγχαρητηρια.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ).
ΕΣΥ THANOSZIOZIAS ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤ Η ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ PEUGEOT ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΖΕΣ?Ακριβώς αυτός είμαι!!!
Ημουν κότα και παίρναγα μια ταχύτητα κάτω από όλους....
Παρ' όλα αυτά είμαι λιγότερο κότα από κάποιον πού βγαίνει και ρίχνει λάσπη
χωρίς να λέει το ονοματάκι του...(Προσωπική μου γνώμη)η μύτη σου μεγαλώνει άμα λές ψέματα?
Αργό μας τον βγάλανε και το ΘάνοΔημητρη
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[quote='Amaxopoulos
Ο,τι επιπλεον θελετε να ρωτησετε,ευχαριστως να σας απαντησω!ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ....... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , .[/quote] Ναι αλλα εγω ειπα να φερει κανα κυπελο,αρα νεε μου ειμαστε 1-0 ειδες τι κανουν τα αυτοκολλητα μου?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο,τι επιπλεον θελετε να ρωτησετε,ευχαριστως να σας απαντησω!
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ , ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ....... ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΣ ΧΑΛΙΑ , ΘΑ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ **Η ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΑ **ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ , ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ .... ΕΛΑ ΡΕ ΣΙΓΑ , ΠΟΙΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΜΕΤΡΙΟΣ .
ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΣ , ΓΙΑΥΤΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΒΛΑΜΕΝΑ .+++1
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ο,τι επιπλεον θελετε να ρωτησετε,ευχαριστως να σας απαντησω!1.Είχε κόσμο στις ε.δ. και γενικώτερα για την προβολή του αγώνα
2.Μέτρα ασφάλειας του αγώνα?
3.Χώρος του Σέρβις πάρκ
4.Ενημέρωση για χρόνους -
Εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι.
Μπράβο παιδιά!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι.Μπράβο παιδιά!
Eσενα,Θοδωρη, πρεπει να σε παρω για συνοδηγο,να τρεχουμε τα επομενα ΣΚ των αγωνων!
Εισαι δικαιολογημενος,ζαλιστηκες απο τα ατελειωτα φλικ του Λοεμπ!
Ως προς τις ερωτησεις του ροντρανερ,
Ειχε πολυ κοσμο στις ειδικες(ειδικα για βροχη,κλπ)
Ειχε (η μεγαλη διαφορα που εχουμε) κοσμο σε χωρια και στροφες στις απλες που περιμεναν να δουνε ,να χαιρετισουν τα αγωνιστικα,ολων των ηλικιων!
Προβολη δεν μπορω να εκφερω γνωμη ,αλλα ολοι ξερανε τις προηγουμενες μερες το λογο που ημαστε στο Τεραμο (και οχι για τουρισμο,ας πουμε)
Πολυ κοσμο το Σαββατο βραδυ στην πλατεια στο παρκ φερμε και κοσμος πολυς στον Τερματισμο του αγωνα βραδακι Κυριακης,κατι που και λογω καιρου δεν το περιμενα!Μετρα ασφαλειας σε καλο επιπεδο.
Πινακιδες με απαγορευση σημειων για θεατες και κορδελες στα υπολοιπα.
Κριτες πολλοι που τους βλεπαμε (λογω σαλιαρων κιτρινων) ,και ομολογουμενως εδιναν εναν αισθημα ασφαλειας ως προς το οτι ΔΕΝ θα βλεπαμε κατι ανωμαλο στις επερχομενες στροφες.
Λεπτομερειες του ροουν μπουκ,δυστυχως και λογω αγχους-πιεσης χρονου-μυαλου σε αλλα πραγματα δεν εχω δει.*Σερβις παρκ ,χωρος βιομηχανικης ζωνης ,καλος γενικα,τσιμεντο κατω, κλειστος απο ουρανο(τολλ)
Το θετικο ειναι οτι Σαββατο!! και Κυριακη την ωρα του Σερβις ερχοντουσαν κοσμος(οικογενειες!) να χαζεψουν...!!!!4.Ενημερωση για χρονους ΔΕΝ ειχαμε εκτος απο το σερβις.Ισως λογω καιρου.....
Το καλο ομως ειναι οτι βαζουν τα αμαξια ανα κατηγοριες και οχι ανα δυνατοτητες συνδυασμων S1600,N4,KIT KAR,A7,N3,A6,A5,N2,N1κλπ,
οποτε οι εκαστοτε ενδιαφερομενοι ανταλλασουν χρονους μεταξυ τους(τα πληρωματα)*Δυστυχως γενικα σε αυτην την εξορμηση δεν πολυεβλεπα λεπτομερειες τετοιου ειδους ,ειχα επικεντρωθει στα ενδοαγωνιστικα....
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
καλη επιτυχια στο μαριο,και ακομα πιο ψηλα αν και ο συναγωνισμος
θα ειναι εντονος με 24 αντιπαλους στη Ν3... -
o Μαριος ειναι στην Ιταλια απο την Τεταρτη το βραδυ,ολοι οι οδηγοι στην κλαση του τον εχουν υποδεκτει με τον καλυτερο τροπο απο τον πρωτο αγωνα.ενα πραγμα θα πω οτι πηγε ο περσινος πρωταθλητης Ν3 και του εδωσε συμβουλες για τα ελαστικα και γενικα για την αναβαση πραγμα που στην Ελλαδα ειναι σπανιο φαινομενο!!καλη επιτυχια και με μια καλη θεση!!!
-
in bocca al lupo Μαριε!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
in bocca al lupo Μαριε!!!!Από τις πολλές bocces, παντού bocca βλέπεις....
Αλήθεια ο Μάριος με Lupo θα τρέξει;
Υ.Γ. Καλή επιτυχία στα παιδιά...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
in bocca al lupo Μαριε!!!!
Από τις πολλές bocces, παντού bocca βλέπεις....
Αλήθεια ο Μάριος με Lupo θα τρέξει;
Καλή επιτυχία Μάριε!!
-
Θελω να πιστευω οτι θα τρεξει με το χοντα....
(ιν μποκα αλ λουπο='καλη επιτυχια' αλα κονγκολεζικα! μεταφορικα)
-
καλη επιτυχια στον Μαριο και απο εμενα!!!
-
Καλή επιτυχία.
-
καλη επιτυχια μαριε!!!
-
9oς στο πρωτο σκελος το δοκιμων ο Μαριος και στο δευτερο σκελος 8ος στα Ν3 και 12ος στην Ν.
-
http://www.scuderiafriuli.com/verz/2007/results.html
11oς/18 τελικά στην Ν2000 ,90ος/131 στην Γενική και 18ος/46 στην Ν!
Και πάλι ένα ΜΠΡΑΒΟ στον Μάριο για την προσπάθειά του!
-
συγχαρητηρια στο Μαριο που καταφερε και τερματισε,το αυτοκινητο παρουσιασε προβλημα στο δευτερο σκελος το δοκιμων του Σαββατου,ενω μεχρι το 3split ειχε κανει πρωτο χρονο Ν3 απο εκει και πανω το αυτοκινητο ρετιριζε και εχασε χρονο,ετσι εγινε και στον αγωνα,οι προσπαθειες να επισκευαστει το αυτοκινητο κρατησαν μεχρι τις 5 το πρωι της Κυριακης.!!την επομενη φορα ολα θα πανε καλυτερα!!!η επομενη αναβαση ειναι 17 χλμ!!!!
-
Μάριο, Κώστα complimenti !!!!!
Έλληνες στο εξωτερικό