-
Κορυφαιο με το φρεσκο-φρεσκο 2play της αδερφης μου....
Οταν μιλαει στο τηλεφωνο, εχει internet, οταν το ακουστικο ειναι on the hook.... δεν εχει!
Επεσε και ΣΚ γμτ και δεν μπορω να βαλω τα κονεΕναλλακτικοι my ass
-
με τα φίλτρα σας τι παίζει;
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κορυφαιο με το φρεσκο-φρεσκο 2play της αδερφης μου....
Οταν μιλαει στο τηλεφωνο, εχει internet, οταν το ακουστικο ειναι on the hook.... δεν εχει!
Επεσε και ΣΚ γμτ και δεν μπορω να βαλω τα κονεΕναλλακτικοι my ass
Touς σούταρα κι εγω και από 6/7 αλλάζω πάροχο . Το θέμα είναι να μην πέσω σε καμια ..Χάρυβδη
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλα η ZyXel εχει μια καποια ιστορια στο χωρο, αλλα οχι οτι δεν μπορει να βρει καποιος καλυτερα...
προφανως το linksys 345 πως στα κομματια λεγεται που εδινε η φορθνετ με το adsl in a box+ ειναι λιγο μπαζοκατασταση..Εγώ του είπα και για Cisco, του φάνηκαν όμως ( γιατί άραγε? ) ακριβά
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:hmmm: με τα φίλτρα σας τι παίζει;Για πες...
Εχεις καμια ιδεα τί μπορει να ειναι λαθος;
(παντως δοκιμασα να βγαλω το splitter και το τηλεφωνο και να βαλω το router κατευθειαν στην πριζα αλλα δεν ειδα προκοπη...) -
ISDN έχεις;
-
Οχι, απλη.
-
Άρα δεν έχεις splitter αλλά φίλτρο. Να ξέρεις, σε κάθε τηλεφωνική συσκευή που έχετε, καλό είναι να βάλεις από ένα φίλτρο. Σε εμένα μόνο έτσι έστρωσε, και είχα και 3 τηλεφωνικές συσκευές, εκ των οποίων η μία μοιράζεται γραμμή με το ρούτερ.
-
Οχι ρε συ το splitter ειναι ασχετο με το ISDN... Το splitter ειναι για να μπορεις να βαλεις σε μια τηλεφωνικη πριζα και τηλεφωνικη συσκευη και το router. Η αληθεια ειναι οτι στις υπολοιπες συσκευες του σπιτιου (στα αλλα δωματια) δεν εχει ακομα βαλει φιλτρακια ομως το προβλημα δεν ανακυπτει οταν μιλαει στο τηλεφωνο, αλλα οταν δε μιλαει....
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 376#901376
-
Φίλτρο έχει το τηλέφωνο που μοιράζεται την γραμμή με το ρούτερ;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=901376#901376Κάνε ακριβώς αυτό που λέει ο Μάνος.
-
Δες αν καλύπτεσαι από το ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet πρώτα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=901376#901376Θα το δοκιμασω κι αυτο
edit: σε ιδιοκτητο της forthnet ειμαστε.:hmmm: Φίλτρο έχει το τηλέφωνο που μοιράζεται την γραμμή με το ρούτερ;
Εχει, στις οδηγιες λεει να το χρησιμοποιησεις ( ), ομως δοκιμασα και χωρις, αλλα δεν ελυσα το προβλημα.
Παω να συνεχισω τα πειραματα κι αν δεν το λυσω απο Δευτερα θα βαλω τα μεγαλα μεσα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάνε ακριβώς αυτό που λέει ο Μάνος.
Ναι αλλά αυτό που λέει ο Μάνος δεν αποκλείει την χρήση splitter απο PSTN γραμμή
Άσχετο αλλά χτές το Crypto splitter μου τα τίναξε και δεν έχω τηλ στο δωμάτιο μου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
edit: σε ιδιοκτητο της forthnet ειμαστε.
Η απάντηση περί ιδιόκτητου δικτύου πήγαινε στον 'Ferraristas Στάθης'.
Μόνο που είδα την ερώτηση στην 1η σελίδα του παρόντος νομίζοντας ότι ήταν σημερινή. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εναλλακτικοι my assOΤΕ εννοείς ετσι;
Ποια μεγαλά μεσα θα βαλεις βρε; Να ξερω να στα ακυρωσω..
-
Λοιπον, μετα απο πειραματα , το προβλημα λυθηκε με την τοποθετηση φιλτρων σε ΟΛΕΣ τις τηλεφωνικες συσκευες του σπιτιου. Υπενθυμιζω οτι υπηρχε internet, οταν το ακουστικο της συσκευης που εβλεπε στο splitter ηταν ανοιχτο και δεν υπηρχε, οταν το ακουστικο ηταν κλειστο. Τις αλλες τηλεφωνικες συσκευες ουτε που τις ειχαμε ακουμπησει (εννοειται οτι ηταν, σε καθε περιπτωση, κλειστες). Αν εχει κανεις καποια τεχνικη εξηγηση θα ημουν ευγνωμων να τη μοιραζοταν μαζι μας, μπας και βοηθηθει και κανας αλλος αδαης συμφορουμιτης σαν του λογου μου Ο τεχνικος της forthnet μετα πολυωρης τηλεφωνικης αναμονης, μας ενημερωσε οτι δεν μπορει να βοηθησει λογω βλαβης του εσωτερικου δικτύου τους (προφανως το δικτυο τους εχει 'ευαισθησια' στα προβληματα ). Τεσπα, η αδερφη μου μου χρωσταει ενα κυριλε δειπνο
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποια μεγαλά μεσα θα βαλεις βρε; Να ξερω να στα ακυρωσω..Χλωμος εισαι
Παντως τη Δευτερα θα ενημερωσω τον 'δικο μου' για τις μλκιες που κανουν και δυσαρεστουν τους πελατες (οχι οτι δεν τα ξερει )
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;