-
σημερα παρελαβα το αυτοκινητο απο το συνεργειο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου...το CIVIC μου εχει γινει ενα αυτοκινητο που μπορει οποιαδηποτε στιγμη να γινει απο αμαξι βολτας απλα πατωντας το γκαζι αμαξι κοντρας...πειτε μου την γνωμη σας!!! υπαρχει αραγε καποιο αντιστοιχο αυτοκινητο με αναλογες επιδοσεις και χωρις μεγαλο κοστος χρησης και συντηρησης?
-
σημερα παρελαβα το αυτοκινητο απο το συνεργειο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου...το CIVIC μου εχει γινει ενα αυτοκινητο που μπορει οποιαδηποτε στιγμη να γινει απο αμαξι βολτας απλα πατωντας το γκαζι αμαξι κοντρας...πειτε μου την γνωμη σας!!! υπαρχει αραγε καποιο αντιστοιχο αυτοκινητο με αναλογες επιδοσεις και χωρις μεγαλο κοστος χρησης και συντηρησης?
-
-
μπορείς να αναφέρεις πλήρης λεπτομέρειες?
'μεγειες' και καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
-
ωχ...να προβλεψω τι θα γινει το thread?
-
ευχαριστω πολυ!!! λεπτομερειες θα σας πω αυριο γιατι αποψε το βραδυ βγαινω για κυνηγι
-
ΣΑΚΗ προσοχή μεγαλη.ειδικά αν είναι το 1ο σου δυνατο αμάξι.
θα εχεις τοσο απειρες περιπτώσεις να το χαρεις στο επακρο στο αμεσο και εμμεσο μελλον που θα το βαρεθεις (οπως γίνεται με όλα τα πραγματα)
βολτουλα βγες,σταμάτα για κανενα παγωτάκι, ζαχαρωσε το σταματημενο και πανω από ολα ηρεμία.φορεσες κινητήρα διαμαντι
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
θα εχεις τοσο απειρες περιπτώσεις να το χαρεις στο επακρο στο αμεσο και εμμεσο μελλον που θα το βαρεθεις (οπως γίνεται με όλα τα πραγματα)
βολτουλα βγες,σταμάτα για κανενα παγωτάκι, ζαχαρωσε το σταματημενο και πανω από ολα ηρεμία.φορεσες κινητήρα διαμαντι
+1
Τα περισσότερα VTEC ερχόντουσαν τρακαρισμένα μέσα στο εξάμηνο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
+1
Τα περισσότερα VTEC ερχόντουσαν τρακαρισμένα μέσα στο εξάμηνο.
ok...
Τους πρωτους 5.9 μηνες το στρωνανε δηλαδη??? -
παιδια το πρωτο μου αμαξι ηταν ενα CIVIC ESI VTEC με τα 125 αλογα και στην δουλεια που ειμαι εχουν περασει αρκετα γρηγορα απο τα χερια μου οποτε ξερω που βαδιζω...ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
υπαρχει αραγε καποιο αντιστοιχο αυτοκινητο με αναλογες επιδοσεις και χωρις μεγαλο κοστος χρησης και συντηρησης?1ον:Ευχομαι να εχεις πολλά ασφαλη και αξιοπιστα χλμ μ αυτο το αμαξι.Πες μας αν θες λεπτομερειες,που εγινε η μετατροπη και ποσο σου κοστισε κομπλέ.
2ον:Οριζεις μερα,ωρα και σημειο και παταμε.2000; -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
υπαρχει αραγε καποιο αντιστοιχο αυτοκινητο με αναλογες επιδοσεις και χωρις μεγαλο κοστος χρησης και συντηρησης?
1ον:Ευχομαι να εχεις πολλά ασφαλη και αξιοπιστα χλμ μ αυτο το αμαξι.Πες μας αν θες λεπτομερειες,που εγινε η μετατροπη και ποσο σου κοστισε κομπλέ.
2ον:Οριζεις μερα,ωρα και σημειο και παταμε.2000;Αμάν ρε Πασχάλη άσε τον άνθρωπο ακόμη δεν το έφτιαξε να το χαρεί
-
1ον η μετατροπη εγινε στην SPEED FACTORY στην ηλιουπολη και κοστισε 7000€
2ον πες μου τι αυτοκινητα περνας να σου πω τι διαφορα θα εχουμε
3ον ποσα ατια ειναι ο ιταλος και τι μετατροπες εχεις κανει?
-
Αστο καλυτερα...ειναι σε αλλη κλαση...
-
2: Evo,Suba,M3,Μ5
3.Μοτερ coupe σχεδον 400ps,40 Κg με τουρμπινα 2840, 1,4 ct , 1,9 οverboost,προγραμμα Παπαηλια,τελειωμενο ομως wastegate το οποιο θελει και αλλη προφορτιση γιατι δεν μπορει να κρατησει παραπανω πιεση απο 1,4.
Μαλλον οχι ε; -
ωπα ρε μαγκακο..
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ωπα ρε μαγκακο..Τον μαγκάκο αυτόν τον έχω στο χαλαρό. Με όπισθεν.
-
Να ρωτήσω φίλε μου απλώς ενημερωτικά, τα 7.000 περιέχουν και αναρτήσεις,φρένα κοινώς διάφορα περιφερειακά η απλώς την μεταμόσχευση;
-
καλημερα σε ολους!!! το μονο που εχω να πω ειναι οτι το αυτοκινητο γ..μ..ει και δερνει...ειναι εκπληκτικο...αφου δεν ηθελα να γυρισω σπιτι γιατι ηθελα να ακουω ξανα και ξανα το vtec που λυσαει σαν τρελο...μεχρι τις 6000 στροφες ειναι τσο αθορυβο οσο ενα συμβατικο αυτοκινητο αλλα απο τις 6000 μεχρι τις 9000!!! στροφες που ειναι ο κοφτης ακουγεται σαν αγωνιστικο...με λιγα αυτοκινητα που ανοιξα ειδα οτι παει πολυ καλα...πρεπει να εχω κατω απο 6 δευτερα για το 0-100... ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση και την ομοιογενεια του αυτοκινητου...
1ον προς pasxo : οντως δεν μπορουμε να τα βαλουμε γιατι εχεις φτιαξει ενα αυτοκινητο πολυ δυνατο και ακουγεται πολυ καλη μετατροπη...ποσο σου εχει κοστισει και το αυτοκινητο,τι καταναλωση εχει και ποσο φιλικο ειναι σε καθημερινη χρηση {ή εχεις δευτερο αυτοκινητο}.ασε που εχεις και τα διπλα ατια απο εμενα... εμενα ειναι 210 ατια εργοστασιακα
2ον προς piii : μεσα στα 7000€ περιεχονται μοτερ-σασμαν με μπλοκε-πλεξουδα-αντιστρεπτικες και μπαρα θολων-ζαντες-ακρα-a/c-φρενα και οτι μηχανικο μερος φοραει το INTEGRA TYPE R συν ελαφρως μεταχειρισμενα αμορτισερ{ΚΟΝΙ}+ελατηρια{H&R} και λαστιχα 195/55/15{YOKOHAMA ADVAN SPORT} η τιμη ειναι πολυ καλη για την συγκεκριμενη μετατροπη.ασε που το μοτερ ειναι απο μοντελο 1999 ιαπωνιας με 35.000χλμ {αστρωτο δηλαδη }
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
1ον προς pasxo : οντως δεν μπορουμε να τα βαλουμε γιατι εχεις φτιαξει ενα αυτοκινητο πολυ δυνατο και ακουγεται πολυ καλη μετατροπη...ποσο σου εχει κοστισει και το αυτοκινητο,τι καταναλωση εχει και ποσο φιλικο ειναι σε καθημερινη χρηση {ή εχεις δευτερο αυτοκινητο}.ασε που εχεις και τα διπλα ατια απο εμενα... εμενα ειναι 210 ατια εργοστασιακα
Δες την υπογραφη του...
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ {CIVIC ME INTEGRA MOTER} ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ!!!