-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το '21 γραμμαρια' ειναι σπουδαια ταινια Το ειχε χτες βραδυ νομιζω. Θελει αντερα για να αντεξεις. Την πρωτη φορα κοντεψα να το βαλω στα ποδιαωχ το είχε στο ΝΕΤ τα μεσάνυχτα...
δεν βαριέσαι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 21 γραμμαρια κορυφη κατα τη γνωμη μου...απλως ειναι βαρυ..
ακριβώς αυτό...είναι πολύ βαρύ.
Τι βαρύ ρε σεις. 21 γραμμάρια μόνο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
21 τόνοι όχι γραμμάρια. Απίστευτη ταινία, απίστευτη μελαγχολιά αλλά και πάλι όπως και να το δεί κανείς ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Δεν είναι για παρέες αλλοπρόσαλες ( ώ ποσο τσαντίζομαι όταν πετυχαίνω παρέες σε multiplex που μπαίνουν όπου να ναι πχ στο Dogville και μετά κάθονται και μαλακίζονται, άει τράβα σπίτι σου ρε βλάκα ) και δεν είναι γι αυτούς που δεν ξέρουν τι θα επακολουθήσει. Ομοίως και το Irreversible αν και το θεωρώ υπερβολικά ωμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Το Sin City μια χαρά ταινία είναι αν σου αρέσει το κομικ, ομοίως και το V for Vendetta για τους fun των πιο ποπ κορν υπάρχει πάντα ο Spiderman που μπαίνει στην λίστα με τα προσωπικά μου βατόμουρα:lol: -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
21 τόνοι όχι γραμμάρια. Απίστευτη ταινία, απίστευτη μελαγχολιά αλλά και πάλι όπως και να το δεί κανείς ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
Δεν είναι για παρέες αλλοπρόσαλες ( ώ ποσο τσαντίζομαι όταν πετυχαίνω παρέες σε multiplex που μπαίνουν όπου να ναι πχ στο Dogville και μετά κάθονται και μαλακίζονται, άει τράβα σπίτι σου ρε βλάκα ) και δεν είναι γι αυτούς που δεν ξέρουν τι θα επακολουθήσει. Ομοίως και το Irreversible αν και το θεωρώ υπερβολικά ωμό χωρίς ιδιαίτερο λόγο.
Το Sin City μια χαρά ταινία είναι αν σου αρέσει το κομικ, ομοίως και το V for Vendetta για τους fun των πιο ποπ κορν υπάρχει πάντα ο Spiderman που μπαίνει στην λίστα με τα προσωπικά μου βατόμουρα:lol:σωστος....επιχης εχουμε να πατε σε πειρατες στην τεταρτη συνεχεια για να βγαλουνε κ αλλα λεφτα,και στο νεο φαστ εντ δε φιουριους τυραννα ντριφτ
-
Χτες βραδυ πετυχα στο Star το 'Out of sight' του Σοντεμπεργκ (Κλουνι, Λοπεζ κλπ.). Η επιτομη του στυλ. Οι σκηνες στο πορτ-μπαγκαζ και στο ξενοδοχειο, με τους δυο πρωταγωνιστες, ειναι για σεμιναριο. Κι αν οι ερμηνευτικες δυνατοτητες του Κλουνι ειναι γνωστες, η Λοπεζ ειναι μια εκπληξη....
Το χαρηκα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο -
Μηπως ειδε κανεις το Αμερικη εναντιον Τζων Λενον
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Χτες βραδυ πετυχα στο Star το 'Out of sight' του Σοντεμπεργκ (Κλουνι, Λοπεζ κλπ.). Η επιτομη του στυλ. Οι σκηνες στο πορτ-μπαγκαζ και στο ξενοδοχειο, με τους δυο πρωταγωνιστες, ειναι για σεμιναριο. Κι αν οι ερμηνευτικες δυνατοτητες του Κλουνι ειναι γνωστες, η Λοπεζ ειναι μια εκπληξη....
Το χαρηκα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτοΗ σκινη οπου ανοιγει η πορτα του ασανσερ και κοιτανε ο ενας τον αλλον....
ειναι απο μονη της για οσκαρ!Τους 13 τους ειδε κανενας χθες??
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το χαρηκα απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτοΤι μου θύμισες τώρα...
Να σου πώ δλδ, τα σχολικά μου χρόνια οταν την είχα δεί. Πολύ ωραία ταινία πάντως. Συμφωνώ για τα περι Λόπεζ. Παίζει να είναι και η καλύτερη ταινία της -
Εντυπωσεις απο το 'Cashback' που θελω να παω σημερα;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το Sin City μια χαρά ταινία είναι αν σου αρέσει το κομικ, ομοίως και το V for Vendetta για τους fun των πιο ποπ κορν υπάρχει πάντα ο Spiderman που μπαίνει στην λίστα με τα προσωπικά μου βατόμουρα:lol:Χιουμοράκι με τον τίτλο της πήγα να κάνω αλλά δε βγήκε.
Αναμφισβήτητα από τις καλύτερες ταινίες ανεξαρτήτως είδους. Εξ αιτίας αυτής της ταινίας ξανά συμπάθησα τον Πεν σαν ηθοποιό. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το Sin City μια χαρά ταινία είναι αν σου αρέσει το κομικ, ομοίως και το V for Vendetta για τους fun των πιο ποπ κορν υπάρχει πάντα ο Spiderman που μπαίνει στην λίστα με τα προσωπικά μου βατόμουρα:lol:Χιουμοράκι με τον τίτλο της πήγα να κάνω αλλά δε βγήκε.
Αναμφισβήτητα από τις καλύτερες ταινίες ανεξαρτήτως είδους. Εξ αιτίας αυτής της ταινίας ξανά συμπάθησα τον Πεν σαν ηθοποιό.και ο θανάσης ακα μιράτζ...χΟΥμορ κάνει...
Θανάση καμία σχέση το καταπληκτικό V for Vendetta με το άθλιο Sin City...
το Irreversible...μπορώ να πω με σόκαρε με την ωμή βία και τον κυνισμό του...γροθιά στο στομάχι for sure. -
Εχει **Το Φαινομενο Της Πεταλουδας **στο STAR τωρα!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια!
Πως απο μικρες κι ασημαντες λεπτομερειες μπορει να αλλαξει ολη μας η ζωη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Irreversible...μπορώ να πω με σόκαρε με την ωμή βία και τον κυνισμό του...γροθιά στο στομάχι for sure.Εμένα πάλι το V μου φάνηκε μια μέτρια, πολύ wannabe ταινία.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχεις 5' προθεσμία για να αναθεωρήσεις κ να ζητήσεις συγγνώμη
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εχει **Το Φαινομενο Της Πεταλουδας **στο STAR τωρα!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια!
σαν ιδεα καλο ειναι....
αλλα η ταινεια μουφα εντελως -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
Εχει **Το Φαινομενο Της Πεταλουδας **στο STAR τωρα!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ταινια!
σαν ιδεα καλο ειναι....
αλλα η ταινεια μουφα εντελωςΣυμφωνώ! Αν αφαιρέσουμε την κεντρική ιδέα, η ταινία δεν λέει τίποτα.
-
Είναι από τις ταινίες που τη βλέπει κάποιος μια φορά και μετά τέλος.
-
Καλα... μη βαρατε ρε...
Απλα εμενα μου αρεσε...δεν ειχε κενα στο σεναριο που εχουν ταινιες του ειδους(βλεπε το αστειο Deja-Vu) και μου αρεσε το παιξιμο του (αγνωστου) ηθοποιου..
Την εχω δει 4 φορες.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εμένα πάλι το V μου φάνηκε μια μέτρια, πολύ wannabe ταινία.
πρέπει να καταλάβουμε όλοι κάτι...το τι μας αρέσει διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τρανό παράδειγμα που μου έβαλε μυαλό: φίλος και συνάδελφος μου όταν μιλάγαμε για ταινίες του είπα ότι σκοπεύω να δω το The departed (ο πληροφοριοδότης). Με πήρε από τα μούτρα...τι βαρετή μου έλεγε τι χάλια σενάριο...απογοητεύτηκα. Εκανα μία απόπειρα να την δω και έμεινα μαλάκας. Μου άρεσε πάρα πολύ, στο τοπ5 των τελευταίων 12 μηνών σίγουρα για μένα. Κοινώς περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εμένα πάλι το V μου φάνηκε μια μέτρια, πολύ wannabe ταινία.
πρέπει να καταλάβουμε όλοι κάτι...το τι μας αρέσει διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τρανό παράδειγμα που μου έβαλε μυαλό: φίλος και συνάδελφος μου όταν μιλάγαμε για ταινίες του είπα ότι σκοπεύω να δω το The departed (ο πληροφοριοδότης). Με πήρε από τα μούτρα...τι βαρετή μου έλεγε τι χάλια σενάριο...απογοητεύτηκα. Εκανα μία απόπειρα να την δω και έμεινα μαλάκας. Μου άρεσε πάρα πολύ, στο τοπ5 των τελευταίων 12 μηνών σίγουρα για μένα. Κοινώς περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.
O καθένας λέει την άποψή του, έτσι για να υπάρχει πολυφωνία.
btw μια χαρά τα λέει ο φίλος σου.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]