-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει το εμπεδώσαμε.Δε μου αρέσει που μαζί με το καλοκαίρι ήρθαν και τα αριστερά χέρια των οδηγών έξω από το αυτοκίνητο. Εκτός της κουλαμάρας τους που μπορεί να στοιχίσει, έχουν και τη επιπρόσθετη κακή συνήθεια να κουνάνε το ξερό τους όταν μιλάνε και μπερδεύουν όποιον τους ακολουθεί για το τι θέλουν να κάνουν.
Ουφ, και νόμιζα ότι μόνο εμένα ενοχλούσε. Σήμερα 2-3 φορές έπεσα στα φρένα γιατί νόμιζα ότι έκανε με το χέρι του σημάδι ότι έστριβε αριστερά.
-
Εδω δεν αναβουν φλας. θα κουνησουν το ξερο τους;;;
Δε μ'αρεσει που δε μπορω να βρω ενα ρημαδιασμενο ζευγαρι παπουτσια που να μου αρεσει!!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Εδω δεν αναβουν φλας. θα κουνησουν το ξερο τους;;;Δε μ'αρεσει που δε μπορω να βρω ενα ρημαδιασμενο ζευγαρι παπουτσια που να μου αρεσει!!
Πεστα ρε ανθρωπε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εδω δεν αναβουν φλας. θα κουνησουν το ξερο τους;;;
Δε μ'αρεσει που δε μπορω να βρω ενα ρημαδιασμενο ζευγαρι παπουτσια που να μου αρεσει!!
Πεστα ρε ανθρωπε!
+1 κ εγώ
-
Στέλιο αυτά τα είδες?
-
Τα ειδα ρε Μητσο αλλα δεν τα αγοράζω....μην τυχει και καμια φορα που βγουμε εξω φοράμε τα ίδια!
-
μου αρεσει που χτυπησα μια πιτσα και ανεβηκα πολυ ψυχολογικα
γενικα μου αρεσει γιατι τις τελευταιες μερες ειχα ξενερωσει αλλα σημερα πηρα τα πανω μου (ειδικα μετα την πιτσα )
παπουτσια να παρεις αυτα
-
Δεν μου αρεσουν τα συγκεκριμενα γιατι ολοι ξερουν ότι ειναι πράντα, αν ήταν διακριτικά, και δεν ήξερε και η κουτση μαρια τι μαρκα ηταν θα τα χτυπαγα....δεν με τρελαινουν αλλα σε σχεση εμ το τι κυκλοφορει...ειναι ανεκτο!
-
Μου αρέσει που επιτέλους ήρθε η τιμονιέρα που θα αντικαταστήσει την παλιά μου Formula Force (ναι, μερικά παιδιά δε θα μεγαλώσουν ποτέ! ). Δερμάτινο τιμονάκι με αλουμινένιο σκελετό με 2μισι στροφές lock-to-lock, αλουμινένια gear paddles με άψογη εργονομία & αίσθηση, 3 πεντάλ, και ξεχωριστή κεντρική κονσόλα με επιλογέα με το κλασσικό χτένι που μετατρέπεται και σε σειριακός γυρίζοντας ένα διακόπτη!
Δε μου αρέσει... που θα μπω σε έξοδα πάλι για ν'αναβαθμίσω και το υπόλοιπο χρέπι μου!!
-
Δεν μου αρεσουν τα συγκεκριμενα γιατι ολοι ξερουν ότι ειναι πράντα, αν ήταν διακριτικά, και δεν ήξερε και η κουτση μαρια τι μαρκα ηταν θα τα χτυπαγα....δεν με τρελαινουν αλλα σε σχεση εμ το τι κυκλοφορει...ειναι ανεκτο!Σταράκια ρε! Σταθερή αξία...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν μου αρεσουν τα συγκεκριμενα γιατι ολοι ξερουν ότι ειναι πράντα, αν ήταν διακριτικά, και δεν ήξερε και η κουτση μαρια τι μαρκα ηταν θα τα χτυπαγα....δεν με τρελαινουν αλλα σε σχεση εμ το τι κυκλοφορει...ειναι ανεκτο!
Σταράκια ρε! Σταθερή αξία...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
μου αρεσει που χτυπησα μια πιτσα και ανεβηκα πολυ ψυχολογικαγενικα μου αρεσει γιατι τις τελευταιες μερες ειχα ξενερωσει αλλα σημερα πηρα τα πανω μου (ειδικα μετα την πιτσα )
τρώνε τα
...πίτσα;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μου αρέσει που επιτέλους ήρθε η τιμονιέρα που θα αντικαταστήσει την παλιά μου Formula Force (ναι, μερικά παιδιά δε θα μεγαλώσουν ποτέ! ). Δερμάτινο τιμονάκι με αλουμινένιο σκελετό με 2μισι στροφές lock-to-lock, αλουμινένια gear paddles με άψογη εργονομία & αίσθηση, 3 πεντάλ, και ξεχωριστή κεντρική κονσόλα με επιλογέα με το κλασσικό χτένι που μετατρέπεται και σε σειριακός γυρίζοντας ένα διακόπτη!Δε μου αρέσει... που θα μπω σε έξοδα πάλι για ν'αναβαθμίσω και το υπόλοιπο χρέπι μου!!
Logitech G25 ;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μην είναι πράσινα μόνο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην είναι πράσινα μόνο
σταράκια; μπλιαχ! αντιαισθητικά του κερατά!
-
Δεν μου αρεσουν τα συγκεκριμενα γιατι ολοι ξερουν ότι ειναι πράντα, αν ήταν διακριτικά, και δεν ήξερε και η κουτση μαρια τι μαρκα ηταν θα τα χτυπαγα....δεν με τρελαινουν αλλα σε σχεση εμ το τι κυκλοφορει...ειναι ανεκτο!Πολυ διακριτικα:
-
Μ' αρέσει που έκανα πάλι ταξίδι με το αμάξι μου, έβρεχε, και το ευχαριστήθηκα!
Μ' αρέσει που ξαναείδα τον εγκάθετο Πυργιώτη ( ) και φάγαμε κάτι ψαράκια μούρλια!
Σήμερα όλα μ' αρέσουν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που ξαναείδα τον εγκάθετο Πυργιώτη ( ) και φάγαμε κάτι ψαράκια μούρλια!ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
τον ειπε Πυργιωτη....!!!!!!!!!!
-
Μ' αρέσει που και ο φίλος μου ο Λευτεράκης επιβεβαίωσε ότι ένα συγκεκριμένο bmw είναι μωβ.
Κι εμένα σήμερα όλα μ' αρέσουν.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πολυ διακριτικα:
http://www.inside-urban.com/mod_turbole ... _3825.jpeg
και αρκετά συντηρητικά ΙΜΟ.
επίσης πολύ μαυρίλα ...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]