-
Επόμενη πίστα, στο Montreal του Καναδά.
Η πίστα απ' ότι κοίταξα βρίσκεται στο rFactor, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει από το παιχνίδι η αν την κατέβασα εγώ. Στις ταμπέλες μέσα στην πίστα πάντως σε μένα έχει διαφήμιση Intel Centrino. Για να αποφύγουμε τα προβλήματα του Mismatch όπως στον προηγούμενο αγώνα, πρέπει να δούμε ποια πίστα έχουμε ο καθένας η να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ποιά απο της 4 θα τρέξουμε για να την κατεβάσουμε.
Στο rFactorcentral έχει:
Montreal EMG 2.0
Montreal 2002 1.0
Montreal GP4 1.0
Montreal ISI 1.0Ας γράψει κάποιος τη συνολική βαθμολογία please.[/img]
-
Η πίστα απ' ότι κοίταξα βρίσκεται στο rFactor, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει από το παιχνίδι η αν την κατέβασα εγώ. Στις ταμπέλες μέσα στην πίστα πάντως σε μένα έχει διαφήμιση Intel Centrino. Για να αποφύγουμε τα προβλήματα του Mismatch όπως στον προηγούμενο αγώνα, πρέπει να δούμε ποια πίστα έχουμε ο καθένας η να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ποιά απο της 4 θα τρέξουμε για να την κατεβάσουμε.
Στο rFactorcentral έχει:
Montreal EMG 2.0
Montreal 2002 1.0
Montreal GP4 1.0
-
Στο rFactorcentral έχει:
Montreal EMG 2.0
Montreal 2002 1.0
Montreal GP4 1.0
-
Επειδή θεωρώ πως προσωπικά χαντακώθηκα στο Μονακό όχι μόνο από το χώσιμο στη μπαριέρα που μου έκανε ο pini αλλά κυρίως από την αλλαγή της πίστας, ας τρέχουμε από εδώ και στο εξής στις πίστες της ISI που υπάρχουν μέσα στο rF. Το Montreal υπάρχει.
-
Montreal EMG 2.0 352/500 (608 votes)
Montreal 2002 1.0 380/500 (230 votes)
Montreal GP4 1.0 382/500 (310 votes)
Montreal ISI 1.0 418/500 (871 votes)προσωπικα μου αρεσε η ISI.
αλλα συμφωνω με τον cavalino να τρεχουμε την κανονικη για να μην γινει τιποτα παραξενο παλι. -
της isi θα τρεξουμε , δεν ειναι ετσι κιαλλιως τιποτα το ιδιαιτερο οι αλλες
-
υπάρχει setup γι΄αυτό?
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
υπάρχει setup γι΄αυτό?δυσκολα πραγματα επαιζα μια ωρα τις προαλες και ακομα να καταληξω ή να βρω κατι 'σταθερο' , για μενα ειναι η πιο δυσκολη πιστα του πρωταθληματος ενω η ινδιαναπολη που ειναι και καλα παρομοια μου φαινεται απο τις πιο ευκολες.
κατι θα ανεβασω μολις βρω πως... ΒΑΡΙΕΜΑΙ να ψαχνω
Βαθμολογια.
- Nick-K = 37
- patro = 36
- pininfarina = 36
- cavallino = 31
- roman = 22
- Konnidis = 13
- iron_gr = 6
- Vasilis-Viper = 2
8 ) Vasillakis = 2
We have a nice little championship
-
Εγω προτεινω καθε φορα να παιζουμε την καλυτερη (απο πλευρας rating), οταν υπαρχει isi σχεδον παντα ειναι η καλυτερη!
Για τον Καναδα και για αλλες isi πιστες εχω στησει εδω και καιρο τα SLN Texture Updates, το λεω γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι δε θα βγαλει mismatch αν δεν τα εχετε και δε νομιζω να γινονται ευκολα uninstall. Μπορειτε να τα κατεβασετε αφοβα απο εδω, εχουν αριστο rating.
-
9 η ωρα σημερα... 9 γυρους...
τα graphics update επιρεαζουν ? κατεβαστε τα και αμα εχουμε προβλημα τα βαζουμε( η τα βαζουμε ετσι κι αλλιως).
-
Θα μπω καμιά ώρα νωρίτερα, μιας και έχω τρέξει την πίστα καμιά 10ριά γύρους μόνο. Θα ποστάρω εδώ ώστε να μπούμε μπόλικοι μαζί αν θέλετε για online practice.
Έχω συνηθίσει το LFS τους τελευταίους 2 μήνες και το rFactor μου φαίνεται πάρα πολύ διαφορετικό.. -
ρε παιδια βοηθηστεμε λιγο.
εκανα format κ τωρα δεν βρικω να κατεβασω το map.δωστε κανα link.
-
Ο χρήστης konnidis88 έγραψε:
ρε παιδια βοηθηστεμε λιγο.
εκανα format κ τωρα δεν βρικω να κατεβασω το map.δωστε κανα link.
H πίστα υπάρχει ήδη στο rF. Για καλύτερα graphics όμως μπορείς να ακολουθήσεις το link του pini.
-
Ανοιξα το server!
-
ΝΙΚΗ
αλλα δεν εχει πλακα να εισαι ευκολα πρωτος , οι μαχες ειναι καλυτερες και ας πας τελευταιος.anyway στα δοκιμαστικα εκανα ενα καλο γυρο αλλα ο pini παρατριχα να με φτασει εκει που δε το περιμενα.
στην εκκινηση αργησα να ξεκινησω γιατι ειχα ενα προβλημα και βρεθηκα τριτος. μετα περασα τον cav και μετα τον pini. στη συνεχεια ελεγχα το ρυθμο σχετικα χαλαρα αν και εκανα λαθος αρκετες φορες στη φουρκετα.
το μονο προβλημα ηταν η υπερστροφικη ταση στο φρεναρισμα στο τελυταιο σικειν καθως ελαφραινε το μονοθεσιο.Qualis
patro
pininfarina
Nick-k
cavallino
roman
konnidisRace
patro
pininfarina
roman
konnidis
Nick-k
cavallino -
Ο χρήστης patro έγραψε:
αλλα δεν εχει πλακα να εισαι ευκολα πρωτος , οι μαχες ειναι καλυτερες και ας πας τελευταιος.Αν θες μαχες μη γκρινιαζεις οτι σε χτυπαω
Τελος παντων ο patro απο τις ελευθερες δοκιμες εδειξε οτι θα ειναι σκληρο καρυδι, και στο qualy σε 3 γυρους ειχε γραψει χρονο καλυτερο απο το δικο μου pb. Δεν απελπιστηκα ομως και προς το τελος καταφερα να γραψω σχεδον τελειο γυρο εκτος απο τη φουρκετα οπου εχασα 1-2 δεκατα και ισως μου κοστισε την pole, τελικα ομως δεν ειχε σημασια.
Ο αγωνας ειχε ελαχιστη απο τη δραση και τα συμβαντα του Monaco. Επιτελους εκανα μια καλη εκκινηση και περασα 1ος. Ελπιζα σε καλυτερο race pace αλλα συντομα ειδα τον patro στους καθρεφτες. Το οτι στις στροφες 6-7 δεν εκανα λαθος (απλα δεν παταγα τερμα γκαζι γιατι ειχα φαει απειρα ηλιθια τετακε στις δοκιμες) αλλα ο patro με λιγοτερο φτερο ειχε καλυτερο traction στην εξοδο και στη σχετικα μικρη ευθεια καταφερε ευκολα να με φτασει τα λεει ολα για το ποιος αξιζε. Το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να κρατησω την εσωτερικη αλλα μετα τα συμβαντα του Monaco δεν ειχα καμια ορεξη να ρισκαρω και φρεναρα νωρις. Αμεσως μετα ο patro το εχασε στη φουρκετα, πηρα το slipstreaming αλλα με 10χαω μικροτερη τελικη τζιφος! Η μονη μου ελπιδα ηταν να εχω καλη εξοδο απο το s, αλλα ο βλακας καθυστερησα πολυ το φρεναρισμα και επεσα με το πλαι στον τοιχο... Ε μετα απο αυτο παραδεχτηκα την ηττα, και αφου εκανα σχεδον ταχυτερο γυρο 1.34.7 και δεν πλησιασα (για την ακριβεια ο patro ειχε κανει κατα 1 χιλιοστο ταχυτερο γυρο!!!) μετα ξαναεπεσα σταθερα στο 1.35.5 χωρις να κανω χοντρα λαθη, απλα πηγαινα μαζεμενα. Πιστευω η συγκεκριμενη πιστα μπορει να σε 'δαγκωσει' εκει που δεν το περιμενεις, και ειμαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα Στον επομενο αγωνα οι Nick και cavallino λογικα θα ειναι ανεβασμενοι και θα εχω δυσκολοτερο εργο!
ΥΓ Θα λειπω απο την Κυριακη μεχρι και την επομενη Πεμπτη (21/6), ελπιζω να μην εχετε προβλημα να μη γινει ο αγωνας αυτες τις μερες
-
Εγώ δεν έκανα καθόλου προπόνηση την πίστα. Ευτυχώς την ήξερα απο παλιότερα. Έτρεχα και με το setup της Βαρκελώνης με λίγες αλλαγές στα φτερά και στις σχέσεις το οποίο ήταν χάλια. Στα φρένα μου πετούσε πάρα πολύ τον κώλο και δεν μπορούσα να το συνηθίσω. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου ρε γμτ, ένιωθα πως δεν πίεζα το μονοθέσιο σε σχέση με άλλους αγώνες. Το setup είναι μεγάλο πρόβλημα και στις επόμενες πίστες, μιας και είμαι λίγο άσχετος στην καλή ρύθμιση του μονοθέσιου.
Έκανα βλακεία στην πρώτη στροφή που πάτησα απότομα γκάζι και έκανε τετ α κε. Αυτομάτος βρέθηκα τελευταίος, κέρδισα 2 θέσεις, ξανακάνω τετ α κε, τελευταίος again, και απο λάθος του cavallino τερμάτισα προτελευταίος. -
Ο αγωνας δεν ειχε τις μαχες που περιμεναμε.
Προσωπικα ετρεξα την πιστα 2φορα...
Στα δοκιμαστικα ΔΕΝ μπορεσα να κανω ουτε εναν καθαρο γυρο.
(τον τοιχο των πρωταθλητων βαρεθηκα να τον τιμαω)Στον αγωνα εκανα μια πολυ καλη εκκινηση κ βρεθηκα 3ος.
μη θελοντας να ρισκαρω καμια επαφη φρεναρα ποιο νωρις κ ετσι βρεθηκα 4ος.
σε καποιο σικειν εφυγα ευθεια κ μετα περιμενα να με περασουν ολοι.
απο κει κ περα εκανα μια βολτουλα μεχρι που ο cavallino εκανε ενα τετακε κ στην επομενη στροφη εκανε τετακε κ ο Nick-k.
μετα συνεχισα την βολτουλα μου κ τερματισα 4ος.παντως παιδια η πιστες που ειναι στενες συγχωρουν τα λαθη.
εννοω οτι αν καποιος κανει λαθος σε μια στροφη, χτυπαει στον τοιχο κ ξαναγυρναει στιν πιστα.
Αυτο ειναι καπως αδικο... -
Για μένα παντως που πάτησα λίγο παραπάνω το γκάζι στο πρώτο S στην εκκίνηση δεν μου συγχώρεσε τίποτα...
Δεν πειράζει όμως, έτσι είναι αυτά. -
Εγώ ΟΚ, επέστρεψα από το μαιευτήριο στις 4:30 το απόγευμα της Δευτέρας. Έτρεξα 40 λεπτά και μετά κατευθείαν αγώνα με setup canada_koukouroukou. Δεν ξεκίνησα άσχημα και ευτυχώς πλην patro και pini οι άλλοι δε φάνηκε να έχουν κάνει προπόνηση. Κατά περιόδους όμως εμφανιζόταν κάποιος που κρατούσε αγγαλιά την κόρη μου στο δωμάτιο, εγώ έπαιρνα το βλέμμα μου από την οθόνη (ήταν αδύνατον να μην το κάνω) και όταν 'επέστρεφα' στη δράση, είχα ήδη κοπανήσει σε κάποιον τοίχο και με περνούσε ο επόμενος. Δεν πειράζει, δεν το αλλάζω με τίποτα.
rFactor Round 6 Montreal 11/06