-
Ο χρήστης mpoulis έγραψε:
ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριος και μολις πατησει το ποδι του στην ιταλια να γινεται οδηγαρα? (τι σου κανουν τα ταξιδια)Φαντάσου να πηγαίνανε οι 'καλοί' τι θα γινότανε!!!!!
-
ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριος και μολις πατησει το ποδι του στην ιταλια να γινεται οδηγαρα? (τι σου κανουν τα ταξιδια)Ξεκινήσαμε.........Νέος έξυπνος μας βρήκε
-
Τι είπε ο Μπούλης ρε παιδιά;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τι είπε ο Μπούλης ρε παιδιά;ο μπουλης εχει ρεντα
-
επειδη ειμαι και μπουλησ και δεν με αφηνει η μαμα μου πολυ στο pc. ενημερωστε με εσεις ποτε ετρεξε,που,σε ποια κατηγορια και με ποιον αντιπαλο, αυτος ο αδικημενος προταθλητης που χρεαστηκε τελικα να ξενητευτει για να ξεδιπλωση το ταλεντο του? εγω παντως το μονο ταλεντο που εχω δει ειναι στο πληκτρολογιο
-
Μάλιστα...
-
επειδη ειμαι και μπουλησ και δεν με αφηνει η μαμα μου πολυ στο pc. ενημερωστε με εσεις ποτε ετρεξε,που,σε ποια κατηγορια και με ποιον αντιπαλο, αυτος ο αδικημενος προταθλητης που χρεαστηκε τελικα να ξενητευτει για να ξεδιπλωση το ταλεντο του? εγω παντως το μονο ταλεντο που εχω δει ειναι στο πληκτρολογιοΕπειδή γράφτηκες σήμερα...πότε ακριβώς πρόλαβες να δεις ότι ο Αμαξόπουλος είναι πρωταθλητής στο πληκτρολόγιο?!
Αλλος ένας που μπήκε για να βγάλει χολή.......
-
ξαναλέω.. Καλωσήρθες!
(στον κόσμο, στην γη κλπ)επειδη ειμαι και μπουλησ και δεν με αφηνει η μαμα μου πολυ στο pc. ενημερωστε με εσεις ποτε ετρεξε,που,σε ποια κατηγορια και με ποιον αντιπαλο, αυτος ο αδικημενος προταθλητης που χρεαστηκε τελικα να ξενητευτει για να ξεδιπλωση το ταλεντο του? εγω παντως το μονο ταλεντο που εχω δει ειναι στο πληκτρολογιο
[Το 'μπούλης' οι άλλοι συνομιλητές φαντάζομαι το έγραψαν επειδή έτσι είναι το όνομα που χρησιμοποιείς στο forum, και όχι επειδή υπονόησαν κάτι.]
Πέραν όλων των αλλων.. Θεωρείς ότι πρέπει κάποιος πρώτα να περάσει το τεστ της Ελλάδας και μετά να πάει έξω?
Τι κι αν κέρδισε στην Ιταλία (ή στην κάθε Ιταλία) ... Πρώτα πρέπει να περάσει από Ελλάδα και μετά όλα τα άλλα εε?Γενικά τα λέω τα παραπάνω, και όχι ειδικά..
Γιατι αν μιλήσουμε ειδικά για την συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έχουν εφαρμογή.τεσπα... Αμα θέλει γράφει και μόνος του ο Δημήτρης.
Μην αφιερvσουμε 5 σελίδες απαντώντας σε τέτοιου είδους posts.
Aς κρατήσουμε το topic ωραίο -
επειδη ειμαι και μπουλησ και δεν με αφηνει η μαμα μου πολυ στο pc. ενημερωστε με εσεις ποτε ετρεξε,που,σε ποια κατηγορια και με ποιον αντιπαλο, αυτος ο αδικημενος προταθλητης που χρεαστηκε τελικα να ξενητευτει για να ξεδιπλωση το ταλεντο του? εγω παντως το μονο ταλεντο που εχω δει ειναι στο πληκτρολογιο
έτσι για να τελειώνουμε, μερικά από αυτά που έχει κάνει και θυμάμαι εγώ (σίγουρα είναι κι' άλλα):
http://www.rally.gr/view04/online/oc.as ... e_cup_id=0
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=185
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=189
http://www.rally.gr/view04/online/oc.as ... e_cup_id=0
και μια λεπτομέρεια: το 106 GrA (ο θεός να το κάνει...) είχε μαμά φρένα...
Αυτό σημάινει τουλάχιστον 0.8s to χλμ όπως φάνηκε στις πίστες... -
πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριοςΓιατί μέτριος;... κακός ή μάλλον ο χειρότερος όλων...
Χίλια μπράβο παιδιά... και εις ανώτερα!!!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριος και μολις πατησει το ποδι του στην ιταλια να γινεται οδηγαρα? (τι σου κανουν τα ταξιδια)
Φαντάσου να πηγαίνανε οι 'καλοί' τι θα γινότανε!!!!!
Είσαι κακός.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Τι είπε ο Μπούλης ρε παιδιά;Μάλιστα...
-
Για το Δημητρό κάθε θετικό σχόλιο είναι περιττό.
Μακάρι να το συνεχίσει και είναι σίγουρο πως θα μας κάνει υπερήφανους.Στα κομπλεξικά κάθε είδους μη δίνετε σημασία. Συνηθισμένο φαινόμενο.
-
Μπραβο και απο εμενα Δημητρη κ Φωτεινη .
εξω παμε καλα,ετσι παιδια.... ...ειναι και 'διπλα' η Ιταλια,για να δουμε τον ...επομενο !.Τωρα για τον mpouli,μην ασχοληθουμε αλλο... αν θελει ας μας πει καποια στιγμη την ιστορια του (ΑΝ εχει κατι να μας πει) και το παλμαρε του (ΑΝ διαθετει).... κ μετα να γραφει εξυπναδες για παιδια που τα καταφερνουν τοσο καλα μακρια απο την ψαροκωσταινα.... αλλιως 'κυριε' (ευγενικα,παντα ).
Β. -
Και από εμένα συγχαρητήρια για αυτό που καταφέρατε.Αντε και την άλλη φορά μία από τα ίδια
-
επειδη ειμαι και μπουλησ και δεν με αφηνει η μαμα μου πολυ στο pc. ενημερωστε με εσεις ποτε ετρεξε,που,σε ποια κατηγορια και με ποιον αντιπαλο, αυτος ο αδικημενος προταθλητης που χρεαστηκε τελικα να ξενητευτει για να ξεδιπλωση το ταλεντο του? εγω παντως το μονο ταλεντο που εχω δει ειναι στο πληκτρολογιοΠεστα ρε φίλε και εγώ τόσο καιρό διάβαζα εδω μέσα που τον λέγανε κουλό κλπ, και ξαφνικά βλέπω ότι βγήκε πρώτος....τι διάολο.....οι Ιταλοι οδηγούν με το ένα χέρι?
Το αποπάνω σχόλιο ηθελα να το κάνω στην πρώτη δημοσίευση αλλά λέω ενταξει μαι διακριση ενος Ελληνα στο εξωτερικό δεν μπορεί να είναι πάτημα για τσακωμούς....μάλλον είχα άδικο!
Δημητρη, ξέρεις.....περιμένουν τον επομενο αγωνα να δουν που θα τερματήσεις....αν είσαι κατω απο την 3δα.....θα αρχησουν οι χωροί, περι τυχης κλπ κλπ....βασικά νταξ....στα @@ σου κιολας, απλα με ενοχλεί που σαν λαος ειμαστε αναδελφος.
-
ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριος και μολις πατησει το ποδι του στην ιταλια να γινεται οδηγαρα? (τι σου κανουν τα ταξιδια)
Φίλε Μπούλη, έχεις αναλογιστεί ότι στην Ελλάδα μπορεί να έκανε μόνο 4 περάσματα;
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
ολα αυτα μου φαινονται περιεργα. πως γινεται ενας οδηγος στην ελλαδα να ειναι μετριος και μολις πατησει το ποδι του στην ιταλια να γινεται οδηγαρα? (τι σου κανουν τα ταξιδια)Φίλε Μπούλη, έχεις αναλογιστεί ότι στην Ελλάδα μπορεί να έκανε μόνο 4 περάσματα;
Λάμπης ΚουρτέσηςΛάμπη ούτως ή άλλως ο Δημήτρης διέπρεψε στο Peugeot Cup...Άρα από ένα θεσμό που μόνο καλό έκανε και που σε αυτόν διακρίθηκε, μόνο μέτριος δεν μπορεί να χρακτηριστεί κάποιος...
Προσφορά από εμένα και την επιχείρησή μου:
Δώρο μια κούτα πάμπερς ομολογκέ για τον Μπούλη, για χρήση σε ένα σεικ ντάουν με τον Δημήτρη.
Πάντα καλοπροαίρετα.
-
Το παράπονο του κ. Μπούλη ( 28-12-1973 )
Τελικά κάποια πράγματα είναι διαχρονικά! Οι κ.κ.Μπούληδες υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα!!!!
-
απο οτι βλεπω στο ενεργητικο του εχει πολλους αγωνες (4) και μαλιστα στον τελευταιο ραλλυ αχαιος ειναι πισω και απο το πρωτο Α5. Δηλαδη ο lourbas τι ειναι ο vatanen.( συγνωμη ξεχασα το αυτοκινητο ηταν ψευτοαλφα,δεν ειχε φρενα)
Έλληνες στο εξωτερικό