-
-
-
-
-
Το τούνελ στο τέλος μου θυμίζει ένα σημείο της διαδρομής Γιάννενα Συρράκο.Ο δρόμος κάποια στιγμή συναντά...μια τρύπα στο βράχο.Είναι περισσότερο τρύπα παρά τούνελ! (άσχετο:πρώτο ποστ με το κινητό!θέλει το...χρόνο του το πράμα!)
-
1200 μέτρα τούνελ φτιαγμένο από 13 άτομα μόνο με εργαλεία χειρός σε 5 χρόνια;
Δηλαδή αν δούλευαν και τις Κυριακές έσκαβαν 5 πόντους ο καθένας την ημέρα; Ένα κυβικό μέτρο την ημέρα;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το τούνελ στο τέλος μου θυμίζει ένα σημείο της διαδρομής Γιάννενα Συρράκο.Ο δρόμος κάποια στιγμή συναντά...μια τρύπα στο βράχο.Είναι περισσότερο τρύπα παρά τούνελ! (άσχετο:πρώτο ποστ με το κινητό!θέλει το...χρόνο του το πράμα!)Τρομερό έργο απόδειξη της ανάγκης του ανθρώπου για επικοινωνία.
Το κινητό θα σε παιδέψει λίγο. Εγώ με το PDA πάντως ψιλοπαιδεύομαι.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Το τούνελ στο τέλος μου θυμίζει ένα σημείο της διαδρομής Γιάννενα Συρράκο.Ο δρόμος κάποια στιγμή συναντά...μια τρύπα στο βράχο.Είναι περισσότερο τρύπα παρά τούνελ! (άσχετο:πρώτο ποστ με το κινητό!θέλει το...χρόνο του το πράμα!)
Τρομερό έργο απόδειξη της ανάγκης του ανθρώπου για επικοινωνία.
Το κινητό θα σε παιδέψει λίγο. Εγώ με το PDA πάντως ψιλοπαιδεύομαι.
[off topic mode on]
Ασε , έχει τόσα πολλά που θέλει να μάθω, που κάθε μέρα ψάχνομαι σαν χαζός! Ακόμη και απλά πράγματα ΔΕΝ είναι δεδομένα πια! Φαντάζομαι , μόλις λύσω όλα τα θεματάκια όμως, δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς! Είναια απίστευτο το άτιμο, κάνει παπάδες, απλά θέλει τρελό ψάξιμο από την μεριά του χρήστη!
[/off topic mode οff] -
[off topic ]
έχει windows ή κάποιο άλλο λειτουργικό το κινητό ; Γράφεις με ΙΕ ; Έχει wireless ; Στο σπίτι το wireless με έχει εξυπηρετήσει πολύ.
[/off topic]
-
Το δρόμο γιατί δεν τον έφτιαξαν απο πάνω?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το δρόμο γιατί δεν τον έφτιαξαν απο πάνω?Γιατί το χωριό είναι στην κορυφή. Ο δρόμος ανεβαίνει από κάτω στην κορυφή.
Road of Death