-
Λοιπον Mercedes clk 200 μοντελο 2003 ή οπως θελει η γυναικα μου καινουργιο Jeep. Τα λεφτα που παιζουν ειναι εως 30-32 χιλιαρικα με αυτοματο κιβωτιο ολες οι επιλογες. Τι μου προτεινετε να κανω.
p.s Μην αρχισετε και φωναζετε α ρε παντοφλακια. Οποιος ειναι παντρεμενος καταλαβαινει απο γυναικεια μουρμουρα.
-
Λοιπον Mercedes clk 200 μοντελο 2003 ή οπως θελει η γυναικα μου καινουργιο Jeep. Τα λεφτα που παιζουν ειναι εως 30-32 χιλιαρικα με αυτοματο κιβωτιο ολες οι επιλογες. Τι μου προτεινετε να κανω.
p.s Μην αρχισετε και φωναζετε α ρε παντοφλακια. Οποιος ειναι παντρεμενος καταλαβαινει απο γυναικεια μουρμουρα.
-
Νορμαλ είναι,εκεί παίζουν οτι τιμές.
-
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που μου δωσατε διοτι με αυτα που διαβασα εδω περα εψαξα καλυτερα και εχω βρει τωρα μοντελο 2004 με 34000 χιλιαρικα.
Αν ολα ειναι οκ μες στην αλλη εβδομαδα θα το χτυπησω.
-
To Qashqai να πάρεις. μέσα σε λίγες μέρες θα το έχεις στα χέρια σου
-
Ο χρήστης matsas2 έγραψε:
Θα ηθελα να σας ευχαριστησω για την βοηθεια που μου δωσατε διοτι με αυτα που διαβασα εδω περα εψαξα καλυτερα και εχω βρει τωρα μοντελο 2004 με 34000 χιλιαρικα.Αν ολα ειναι οκ μες στην αλλη εβδομαδα θα το χτυπησω.
Και καλα θα κανεις
Περιμένουμε εντυπώσεις -
..........................
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ -
Γεια σας!! Ξερει κανεις να μου πει ποσο στοιχιζε καινουρια μια mercedes w209 clk kompressor 163ps 1.8 με ηλιοροφη,δερματινα καθισματα θερμαινομενα,αυτοματο κιβωτιο,αισθητηρες βροχης,παρκτρονικ,cruise control,klima,ηχοσυστημα κτλ μοντελο του 2004. Στο περιπου τι τιμη ειχε καινουριο απο ελληνικη αντιπροσωπεια ενα τετοιο αυτοκινητο?
-
45 χιλιάρικα, τιμοκατάλογος Drive τον Γενάρη του 04. Αυτή είναι η βασική τιμή, οπότε με τα έξτρα που αναφέρεις, να υπολογίζεις 50+ χαλαρά.
Mercedes Clk 200(μεταχειρισμενο) ή Jeep(καινουργιο) [Αγορα]