-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sony Ericsson S500Ομορφο!
ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (μην με πυροβολήσετε ακόμη!)
Πώς γράφω μήνυμα στα ελληνικά χωρίς Unicode; Με το Unicode πάω στους 70 χαρακτήρες μόνον.. Πώς του λέω να γράφει κανονικό μήνυμα όπως τα κινητά ώστε να χωράει 160 χαρακτήρες; Επίσης, μιας και είναι σχετικό: όταν αλλάζω γλώσσα, γιατί τα αγγλικά τα κρατάει για ένα χαρακτήρα μόνον και πρέπει να ξαναπατάω το κουμπί αλλαγής; -
Λοιπόν, κρατηθείτε, αυτή τη φορά δεν έχω ΝΕΑ ερώτηση (ισχύει βέβαια η προηγούμενη για τα μηνύματα και το unicode!
Κύριοι, τα καταφέραμε!
Συνδέθηκα με WiFi, τελικά ήτο σχετικά απλό, μόλις ξεκλείδωσα τα πάντα (μετατρέποντας την σύνδεσή μου σε...ξέφραγο αμπέλι προφανώς.. ), όλα πήγαν ρολόι!
Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω, μόλις είδα πως έβρισκα πχ δίκτυο στα...Goody's της Silvertown , αλλά όχι στο σπίτι μου! Ε, προφανώς, κάτι είχα κλειδωμένο... Βγήκα στο μπαλκόνι, έπιανα 4, δίκτυα, αλλά όχι το δικό μου... Άλλαξα τις ρυθμίσεις και...ωωωω δούλεψε!Επομένως, έχω WiFi, επιτέλους!
Εχω και GPS, αλλά το Destinator κάνει κάτι περίεργο: θέλει κάθε φορά να ψάχνω τους δορυφόρους για να ξεκινήσει... Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται αυτό; Ή ζητάω πολλά; Δεν είναι τόσο σημαντικό, απλά αν γίνεται με κάποιο τρόπο, καλό είναι να το μάθω! (εμπρός, πείτε τα όλα, ομολογήστε! )
Α, κατάφερα να φτιάξω και shortcut για το Destinator στο StartMenu, ήταν πανεύκολο τελικά, όπως γίνεται και στα κανονικά Windows! Αυτό που μου φαίνεται λίγο χαζό, είναι πως δεν μπορείς να κλείσεις τις εφαρμογές που ανοίγεις αμέσως, αλλά τις κάνεις minimize και μετά τις κλείνεις από το Memory Manager... Χαζό μου φάνηκε, εκτός αν πάλι μου διαφεύγει κάτι! Πάντως μέχρι να το βρω, ό,τι άνοιγα έμενε στην μνήμη οπότε...κολλούσαν τα πάντα! Μόνο την...μπλε οθόνη του θανάτου δεν είδα, αθάνατα Windows!Τέλος, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το car kit του Pioneer BT55 στο αμάξι δουλεύει άψογα! Για κάποιο λόγο είχε....τσακωθεί άσχημα με το Κ750 μου (και μόνον με το δικό μου, με άλλα δούλευε μια χαρά!). Τώρα όλα είναι πρίμα!
Οπότε, μπαίνω στ' αμάξι, ενεργοποιώ το GPS , ενεργοποιώ το bluetooth για το car kit και η...κατανάλωση μπαταρίας είναι....εκπληκτική! ΟΚ, για μέσα στην Αθήνα, δεν έχω πρόβλημα, αλλά σε ταξίδι , ο φορτιστής αυτοκινήτου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος! Θα πάρω στην αρχή μόνον τον φορτιστή, για βάση και βεντούζα θα δούμε αργότερα, μπορώ προς το παρόν να το βάζω στην κονσόλα, δεν χρειάζεται να το έχω μπροστά στο παρμπριζ...
Για browser χρησιμοποιώ τον ΙΕ που έχει πάνω. Ο Opera είναι καλύτερος; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτό που μου φαίνεται λίγο χαζό, είναι πως δεν μπορείς να κλείσεις τις εφαρμογές που ανοίγεις αμέσως, αλλά τις κάνεις minimize και μετά τις κλείνεις από το Memory Manager... Χαζό μου φάνηκε, εκτός αν πάλι μου διαφεύγει κάτι! Πάντως μέχρι να το βρω, ό,τι άνοιγα έμενε στην μνήμη οπότε...κολλούσαν τα πάντα! Μόνο την...μπλε οθόνη του θανάτου δεν είδα, αθάνατα Windows!Μάλλον χρειάζεσαι αυτό.
-
Επειδή εσύ ακόμα βυζαίνεις και έχεις ανάγκη τη μαμάκα σου δε σημαίνει πως έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα....
Αλήθεια για την ποιότητα κατασκευής του Ν95 έχεις να πεις τίποτα;;;
Γιατι,εγω τα κατασκευαζω και πρεπει να απολογηθω???
αν οντως δεν ειχες καμμια προηγουμενη επαφη με WM5 καλο θα ηταν να περασεις καποια βολτα απο τα γνωστα μαγαζακια π.χ ipmart-forum
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό που μου φαίνεται λίγο χαζό, είναι πως δεν μπορείς να κλείσεις τις εφαρμογές που ανοίγεις αμέσως, αλλά τις κάνεις minimize και μετά τις κλείνεις από το Memory Manager... Χαζό μου φάνηκε, εκτός αν πάλι μου διαφεύγει κάτι! Πάντως μέχρι να το βρω, ό,τι άνοιγα έμενε στην μνήμη οπότε...κολλούσαν τα πάντα! Μόνο την...μπλε οθόνη του θανάτου δεν είδα, αθάνατα Windows!
Μάλλον χρειάζεσαι αυτό.
Το εγκατέστησα ήδη, ευχαριστώ Χρήστο! Δουλεύει άψογα, με χαλάει λίγο μόνο το πράσινο κενό τετράγωνο στο taskbar όταν δεν έχω κάτι ανοιχτο (όταν κάτι είναι ανοιχτό, έχει το Χ για το κλείσιμο της εφαρμογής...), αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια, ούτως ή άλλως.
αν οντως δεν ειχες καμμια προηγουμενη επαφη με WM5 καλο θα ηταν να περασεις καποια βολτα απο τα γνωστα μαγαζακια π.χ ipmart-forum
Θα ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ. Το δεν κατάλαβα γιατί μπήκε... Είναι...κακόφημο το μαγαζάκι, ή απλά θα έπρεπε ήδη να το γνωρίζω;
-
Τίποτα. Το προφανώς μπήκε γιατί στο συγκεκριμένο 'μαγαζί' υπάρχουν όλα τα προγράμματα για να τα 'αγοράσεις'.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τίποτα. Το προφανώς μπήκε γιατί στο συγκεκριμένο 'μαγαζί' υπάρχουν όλα τα προγράμματα για να τα 'αγοράσεις'.A, OK , κατάλαβα τώρα! Εντάξει, έχω ένα DVD γεμάτο με εφαρμογές από φίλο, ακόμη δεν έχω ψάξει τίποτε, έχει εκατοντάδες πράγματα μέσα, οπότε δεν καίγομαι και τόσο...
Εψαξα για το μηνύματα με unicode και είδα πως είναι γενικό το πρόβλημα... Επίσης, μου φαίνεται παράξενο που δεν κρατά το πληκτρολόγιο την αγγλική γλώσσα και πρέπει να την επιλέγεις για κάθε νέο χαρακτήρα... Είναι σπαστικό όταν προσπαθείς να γράψεις διεύθυνση! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
..Επίσης, μου φαίνεται παράξενο που δεν κρατά το πληκτρολόγιο την αγγλική γλώσσα και πρέπει να την επιλέγεις για κάθε νέο χαρακτήρα... Είναι σπαστικό όταν προσπαθείς να γράψεις διεύθυνση!
Δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό αυτό.
-
Δεν ξέρω, μήπως κάνω κάτι λάθος; Πατάω το κουμπάκι αλλαγής, κι όταν πατάω ένα αγγλικό χαρακτήρα, επιστρέφει στα ελληνικά!
Μήπως πρέπει να πατάω μαζί κανένα shift, ctrl ή κάτι τέτοιο; -
θα πατησεις 2 φορες (quick tap) au και θα γυρισει μονιμα.σε μενα ετσι δουλευει
Αν ειχες παρει το Ν95,θα πατουσες ενα μολυβακι...κι εγινε...ηθελες ομως WM...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
θα πατησεις 2 φορες (quick tap) au και θα γυρισει μονιμα.σε μενα ετσι δουλευειΑν ειχες παρει το Ν95,θα πατουσες ενα μολυβακι...κι εγινε...ηθελες ομως WM...
ΟΚ, αυτό ήταν, ευχαριστώ! Ε, νομίζω πως είτε μολυβάκι είτε 2 φορές το au, είναι εξίσου εύχρηστο!
Για τα unicode και τα SMS με 160 χαρακτήρες και ελληνικά, να υποθέσω πως δεν γνωρίζεις κάτι... -
για ετεν δεν ξερω κατι .υπαρχουν αρκετες λυσεις
αν παρακολουθησεις εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
η λυση που προτεινεται απο το xda-developers(θα πρεπει να κανεις Register και να 'ζητησεις' καποια αρχεια απο καποιον που τα χει και θελει να τα δωσει) ειναι ικανοποιητικη για το δικο μου
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
για ετεν δεν ξερω κατι .υπαρχουν αρκετες λυσειςαν παρακολουθησεις εδω
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832
η λυση που προτεινεται απο το xda-developers(θα πρεπει να κανεις Register και να 'ζητησεις' καποια αρχεια απο καποιον που τα χει και θελει να τα δωσει) ειναι ικανοποιητικη για το δικο μου
Ευχαριστώ για πολλοστή φορά! Πάλι έδωσες λύση, μόνο που θα τα δοκιμάσω από αύριο, αρκετά έμαθα σε μία μέρα!
-
-
για τα πανηγύρια!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
για τα πανηγύρια!Οριστε?
Αδερφέ...η TIM είχε πουληθεί από την TIM στην Texas Pacific groups και την Apax Partners ( ενα κερδοσκοπικό fund ) συμμαζεύτηκε μεγάλωσε ( εξαγορά της Q ) και άυξησε την κερδοφορία της. Και τότε πουλήθηκε στον γνωστό Αιγύπτιο επιχειρηματία Σαούρις ο οποίος τυχαίνει να είναι και ιδιοκτήτης της ανταγωνιστριας της TIM στην Iταλία Wind...Τι περίμενες, να μην αλλάξει το όνομα...Y.Γ Bασικά τα λέει και στο link του elteo...Αν τώρα από όλα αυτά, αυτό ήταν το συμπέρασμα σου
-
προφανώς δεν το διάβασε...μιραζ2000...
-
Aχ κουνελάκι, κουνελάκι...
Πάντως μια χαρά τα λέει ο Θανάσης, σιγά μην έμενε με το όνομα της ανταγωνίστριας ο Αιγύπτιος (αν και νομίζω πως στη σύμβαση υπήρχε το δικαίωμα να κρατήσει το όνομα, εκτός κι αν διάβασα λάθος...).
Τσάμπα διαφήμιση (ή ..δυσφήμιση, ανάλογα πώς θα το δει κάποιος! )
Πάντως, αν θυμάμαι καλά από την συζήτηση με φίλο που δούλευε εκεί, η Q θα μείνει αυτόνομη , γιατί έχει καλό όνομα σαν οικονομική εταιρεία. Αλλάζει η μητρική και όχι η θυγατρική, συνήθως το αντίθετο συμβαίνει! -
αρ...δια αυτόνομη θα μείνει Γρηγόρη...δεν έχει συμβόλαια πλέον όλους τους έβαλε στο Τim1 ή Wind1 τώρα. Εμειναν μόνο η Qcard...θα γίνει άλλο ένα πακέτο όπως το Momad, Frog κτλ...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]