-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Ε? Τί διαφορά έχει το Ε1 δηλαδή με το Ε2 ή το Ε9?
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Ε? Τί διαφορά έχει το Ε1 δηλαδή με το Ε2 ή το Ε9?
-
-
Ο χρήστης micras έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το Ε? Τί διαφορά έχει το Ε1 δηλαδή με το Ε2 ή το Ε9?καθε Ε αντιπροσωπευει την χωρα παραγωγης του τζαμιου....
-
Κάθε Ε αντιπροσωπεύει την χώρα πιστοποίησης με βάση τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς του τζαμιού. Συνήθως είναι και η χώρα κατασκευής του προϊόντος
-
Εμένα μου είχαν πεί πως το π.χ. Ε1 είναι καλύτερης ποιότητας τζάμι απο το π.χ. Ε6, Ε10, Ε20 κλπ.. Δηλαδή όσο χαμήλωνε το νούμερο απο το 1 και μετά, χειροτέρευε και η ποιότητα. Ισχύει κάτι τέτοιο?
-
Το eΧΧ σε όλα τα προϊόντα ( των τζαμιών αυτοκινήτου ) αφορά την χώρα στην οποία εκδόδηθηκε το πιστοποιητικό συμόρφωσης...Όλα τα άλλα είναι πολύ απλά μπούρδες ενδεικτικές της ασχετοσυνής αυτού που τις λέει και τις θεωρεί εξυπνάδες. To e1 σημαίνει οτι η χώρα αυτή είναι η Γερμανία και τίποτα παραπάνω
http://certification.mira.co.uk/Type_Approval_EMC.htm
http://www.chn.tuv.com/eng/services/pro ... eande.html -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εμένα μου είχαν πεί πως το π.χ. Ε1 είναι καλύτερης ποιότητας τζάμι απο το π.χ. Ε6, Ε10, Ε20 κλπ.. Δηλαδή όσο χαμήλωνε το νούμερο απο το 1 και μετά, χειροτέρευε και η ποιότητα. Ισχύει κάτι τέτοιο?Καμία σχέση. Είναι ο κωδικός της χώρας κατασκευής.
-
Και με κορόιδευε ένας γνωστός μου πως επειδή το Corolla μου έχει E6 και το Golf του έχει Ε1, είναι καλύτερα τα τζάμια του.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Και με κορόιδευε ένας γνωστός μου πως επειδή το Corolla μου έχει E6 και το Golf του έχει Ε1, είναι καλύτερα τα τζάμια του.Για να του κάνεις το χατήρι πές του πως 'ναί' είναι καλύτερα τα τζάμια του δικού του Golf......αλλά χειρότερο το υπόλοιπο αμάξι του!!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Και με κορόιδευε ένας γνωστός μου πως επειδή το Corolla μου έχει E6 και το Golf του έχει Ε1, είναι καλύτερα τα τζάμια του.
Για να του κάνεις το χατήρι πές του πως 'ναί' είναι καλύτερα τα τζάμια του δικού του Golf......αλλά χειρότερο το υπόλοιπο αμάξι του!!!
Τί είναι το Ε στα τζάμια του αυτοκινήτου μας?