-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
...
Kύριε ΚΡΟΘΕΝΣΤΕΡΝ είστε κι εσείς στους 15?
Ρε nidosan,μη μου πείς ότι εσύ το παίζεις εσύ σε syth
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:G60, εγώ πάντως είμαι ένας από τους 15. Βλέπεις έχω και Golf (->VW) στο avatar μου...Τι άλλο θες για να πειστείς?
όξω π@υστη απ την παράγκα και συ
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Krusenstern, να σε ρωτήσω κάτι? (απευθύνομαι και προς τους άλλους mods βασικά)
Μετά από 13 σελίδες δεν έχεις πειστεί ότι το topic πρέπει να κλειδωθεί?
Ο.Κ., δε λέω...γέλασα πολύ με τα διάφορα posts που γράφτηκαν ανά τις σελίδες, με έβαλαν σε θετικούς προβληματισμούς κάποια άλλα, αλλά εκτός ίσως από τις 2-3 αρχικές σελίδες, όλο το άλλο τοπικ είναιΚι αν δε θες να το κλειδώσεις, ας αλλάξει ο τίτλος τουλάχιστον για να μην παραπλανά κι τους ανυποψίαστους (όπως ο γράφων) που μπήκαν να δουν μήπως υπήρξε όντως κάποια ιστορία με τον 1.8TFSI και μετά από 2 σελίδες, κατέληξε κους-κους και βρισίδια από τον Χ χρήστη στον Υ και ο Ζ χαρακτηρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις και επαφές του Ω κ.ο.κ.
(προσωπική άποψη πάντα.)ΥΓ:G60, εγώ πάντως είμαι ένας από τους 15. Βλέπεις έχω και Golf (->VW) στο avatar μου...Τι άλλο θες για να πειστείς?
πάντως όπως και να το κάνεις όντως παραπλανά ο τίτλος...κ κακώς δεν έχει γίνει edit έστω και από κάποιο μοντ εφόσον ο συγγραφέας δεν καταλαβαίνει greek.
-
στα γαλλικά εσύ,που θα μας πείς άμα ο τίτλος είναι παραπλανητικός.
Aντε μη βάλω ξάνα τα σήματα και προσκυνάτε.
Μη κοιτάτε που έχω ρίξει στις τέχνες και τα γράμματα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
στα γαλλικά εσύ,που θα μας πείς άμα ο τίτλος είναι παραπλανητικόςάμα σου φέρω στο κεφάλι το synthesizer του Ζαν Μισέλ Ζαρ...θα το ξανασκεφτείς αυτό που είπες;
σκέφτομαι σε κανα 6μηνο για GT και προσπαθώ να μάθω deutch...
-
Λίγα τα λόγια για το Jarre
για το τζι τι βάστα ακόμα λίγο μη βιάζεσε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Λίγα τα λόγια για το Jarreγια το τζι τι βάστα ακόμα λίγο μη βιάζεσε
δεν βιάζομαι...σκέφτομαι είπα...και όταν αγοράζω κάτι το σκέφτομαι πολύ...
*λίγα το λόγια για το Ζαρ ε; θα το έχω υπόψιν...
-
Το θέμα το αφήσαμε, ΜΠΑΣ και έχει κάτι χειροπιαστό να δείξει ο συγγραφέας. Όσο για τον τίτλο, δεν ξέρω αν είναι παραπλανητικός, αλλά δεδομένου ότι ο κινητήρας μόλις παρουσιάστηκε και έχει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ψωμί ακόμη για να αποδείξει την αξιοπιστία/αναξιοπιστία του, κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα πιαστεί από αυτόν τον τίτλο.
Όπως και να 'χει, πάμε γι' άλλα. Lock.
TFSI αξιοπιστία πάπαλα....