-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ξερω γιατι χτυπιεσαι,το να ερθει ενα αυτοκινητο στην ωρα του ειναι κατι που δεν γινεται ποτέ στην Ελλάδα,αν σου πουν 1 εβδομαδα εννοουν 2, αν σου πουν 3 μηνες εννοουν 4 κ.ο.κ.+1
και εγω το δικό μου το πήρα σε ~4 μήνες απο 2 που έγραφε το συμφωνητικό και μάλιστα απο AUDI DEALER -
μια χαρα σε βρισκω και το χρωματακι σουπερ, να ταν και καλυτερη η φωτογραφια..!
αντε βαλτο μπρος ντεεεε! -
cpp ωραιο χρωμα!
με το καλο να το παραλαβεις επιτελους!!
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Δεν ξερω γιατι χτυπιεσαι,το να ερθει ενα αυτοκινητο στην ωρα του ειναι κατι που δεν γινεται ποτέ στην Ελλάδα,αν σου πουν 1 εβδομαδα εννοουν 2, αν σου πουν 3 μηνες εννοουν 4 κ.ο.κ.
+1
και εγω το δικό μου το πήρα σε ~4 μήνες απο 2 που έγραφε το συμφωνητικό και μάλιστα απο AUDI DEALERΞαφνικά νιώθω πολύ τυχερός υπέγραψα παραγγελία 21/2 και παρέλαβα 15/5...
-
-
-
-
Το TT
Θα ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το TTΘα ρίξω μια ματιά. Ευχαριστώ
Καλοτάξιδο...
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Καλοτάξιδο...Ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
:vava:[URL=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=xyknxlyyizrcd2yzzmtm.jpg]
[/URL]ειναι το αυτ/το ενος βουλγαρο μαφιοζου και αυτο που βλεπεις ειναι πραξη αντιεκδικησης
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
:vava:
[URL=http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=xyknxlyyizrcd2yzzmtm.jpg]
[/URL]ειναι το αυτ/το ενος βουλγαρο μαφιοζου και αυτο που βλεπεις ειναι πραξη αντιεκδικησης
Ήταν και ο Βούλγαρος μέσα άραγε ???????
-
Γεια σας φίλοι
γνωριζει κάποιος από προσωπική πείρα (γιατί στα tests που διάβασα δεν κάνουν σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα) εάν το καινούριο S3 έχει πιό σπόρ στήσιμο από το Golf GTI και τι επίπεδα άνεσης έχει? -
Απο προσωπικη εμπειρια δυσκολο..μιας και καποιοι που τα εχουν παραγγειλει απο το φορουμ δεν τα εχουν παραλαβει ακομα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Απο προσωπικη εμπειρια δυσκολο..μιας και καποιοι που τα εχουν παραγγειλει απο το φορουμ δεν τα εχουν παραλαβει ακομα!Από test drive ίσως??
-
Ο χρήστης Gasman έγραψε:
Γεια σας φίλοι
γνωριζει κάποιος από προσωπική πείρα (γιατί στα tests που διάβασα δεν κάνουν σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα) εάν το καινούριο S3 έχει πιό σπόρ στήσιμο από το Golf GTI και τι επίπεδα άνεσης έχει?Στο πρότελευταίο Drive στο αφιέρωμα με τα 10 GTI το S3 συγκρινόταν μεταξύ άλλων και με τα Golf GTI edition30 και το Golf R32.
Ψάξε το τεύχος και διάβασε εκεί τα αποτελέσματα.
-
Άρχισα να τσουλάω και γω τσούκου - τσούκου...... πατάει πολύ δυνατά στο δρόμο
-έχω ένα θόρυβο κύλισης .......ή τα Potenza που φοράει κάνουν πολύ θόρυβο... ή είναι κάτι άλλο που δεν το έχω βρει.... δεν ξέρω αν προβλέπεται η τετρακίνηση να αυξάνει τα θορύβο κύλισης -
Το πηρες επιτελους?!!!
Καλοταξιδο!!Καλα στριψιματα!!
AUDI FORUM