-
**Επειδή δε θέλω να στεναχωριούνται με το άλλο νήμα οι φίλοι του VW GROUP, ευκαιρία να ευλογήσουν τα γένια τους εδώ...
Αν και δεν έχω γένια οφείλω να πω οτι οι TFSI, TSI και FSI άντε και οι MPI είναι οι καλύτεροι κινητήρες που κατασκευάστηκαν ποτέ και δε πρόκειται κανείς να κατασκευάσει κάτι αντίστοιχο ποτέ στον αιώνα τον άπαντα.
Αξιοπιστία, δύναμη, σιγουριά
Ζήτω το group VW!! **
-
**Επειδή δε θέλω να στεναχωριούνται με το άλλο νήμα οι φίλοι του VW GROUP, ευκαιρία να ευλογήσουν τα γένια τους εδώ...
Αν και δεν έχω γένια οφείλω να πω οτι οι TFSI, TSI και FSI άντε και οι MPI είναι οι καλύτεροι κινητήρες που κατασκευάστηκαν ποτέ και δε πρόκειται κανείς να κατασκευάσει κάτι αντίστοιχο ποτέ στον αιώνα τον άπαντα.
Ζήτω το group VW!! **
-
Ζήτω το group VW!! **
-
**ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΤΕ **ΕΞΩ;
Καλέστε κλειδαρά στο 9011231314, 24 ώρες το 24ωρο, στην υπηρεσία του...λουκέτου! -
Κάνε ένα κρύο ντους, πιες γαλατάκι με μέλι και πεσε για ύπνο. Θα ηρεμήσεις.
-
Ρε τί παθαίνει ο κόσμος...
-
lock ban delete... αντε μας κουρασε με τις %$%#$&^#()#
TFSI αξιοπιστία SUPER....