-
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=M3Hi Plr File Editor
δες αυτο , μπορεις να τα κανεις και ετσι που λες παντως.στην εκκινηση φευγουμε ολοι μαζι , οποτε αν φυγει ενας πιο νωρις θα φανει στο replay και απο τα φωτα.
-
OK αν είναι 20:30 Παρασκευή στο 'Νέο' Monaco.
Για όσους δεν κατέβασαν τη νέα πίστα:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Monaco New Layout -
Ο χρήστης patro έγραψε:
οχι Viper ειναι αυτη στο ποστ του cav λιγο πιο κατω, μην ανησυχεις ετσι κι αλλιως το καλυτερο που μπορεις να κανεις στο μονακο ειναι να παρεις τη μπαριερα και να πηγαινεις τερμα γκαζι fastest lap ναουμε.Αυτό είναι ένα θέμα που ήθελα να θίξω. Εννοείται πως όποιος το κάνει, πούλο. Δεν λέμε να ακουμπήσει κάπου λίγο. Εννοώ να κάνει στις στροφές τις μπαριέρες 'σιδηροδρομική γραμμή'.
-
Ε ναί, είναι μ@λακία αυτό..
-
Ξαναθυμιζω η εκδοση της πιστας που θα τρεξουμε ειναι η 1.1
-
Ανοιξε ο server!!!
-
Περιμένε τε κι εμένα!!! Σόρρυ που άργησα!
-
[Μακαριαν mode on]
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΜΑΙ
-
γιατι ρε? ελπιζω να μην αναφέρεσε στα 'εσωαγωνιστικά'.
-
Εχω γραψει σερι 4 γαματους γυρους κατω απο 1.33.4 (μακραν οι ταχυτεροι του αγωνα), και με το Nick να εχει μας εχει δωσει ελπιδες με το ανελπιστο λαθος του, οι 3 πρωτοι βγαινουμε για τελευταια φορα απ'το τουνελ στο ιδιο δευτερολεπτο! Αν και αρκετα πισω καθυστερω καπως το φρεναρισμα μπας και γινει τιποτα, και ξαφνικα βλεπω τους μπροστινους να εχουν επαφη! Χωνομαι προσεκτικα αναμεσα στα συντριμμια και περναω 1ος!!! Δεν πιστευω στην τυχη μου, αλλα ξαφνικα μεσα στους πανηγυρισμους ακουω τον κινητηρα του Nick απο πισω να τσιριζει! Και εκει, αν και μαλλον ειμαι γενικα πιο γρηγορος και εχω και περισσοτερη φόρα μετα το s, ειναι που κανω την ηττοπαθη (=loser) σκεψη οτι αν κλεισω τις εσωτερικες δε θα μπορεσει να βουτηξει...
ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Μιλαμε για τελειως αισχρες γραμμες απο την Tabac μεχρι την Πισινα, και σαν αποτελεσμα καταφερε και χωθηκε στο μονο ισως σημειο που ειναι αδυνατο το προσπερασμα!!! Μετα σοκαρισμενος τα εδωσα ολα για να επανορθωσω στις 2 επομενες στροφες, και ξανακολλωντας πισω του σκεφτηκα οτι η τελευταια ευκαιρια θα ειναι να βουτηξω στην Anthony Noghes...
ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΨΗ ΝΟ.2! Ο Nick υποστρεφει στο μεσο της στροφης, και ισα που μου δινει χωρο να χωθω δεξια. Προσπαθω να κανω fair play και να μην τον κολλησω στην μπαριερα και εχουμε παρατραγουδα, τελικα μπλοκαρουμε διπλα-διπλα και ο χρονος προς στιγμην σα να εχει σταματησει! Ομως εχοντας την εσωτερικη εχει μοιραια το τακτικο πλεονεκτημα, επιταχυνει πιο νωρις και τελικα ενω εχω το slipstreaming τερματιζουμε με 1 δεκατο διαφορα!!! Αν ειχα κρατησει τη γραμμη μου και εκανε το ιδιο λαθος μαλλον θα προλαβαινα να τον περασω στην ευθεια...
ΥΓ Ας ανεβασει καποιος το replay αν υπαρχει...
-
α ... εγω νομιζα οτι ελεγες για τις βλακεις που εκανες
πχ , χτυπας cavallino στην πισινα και με τη στουκα περνας αυτον και τον roman!
μετα ενω ειμαι πισω σου και κανω προσπαθεια για προσπερασμα χανεις τα φρενα στο λεοντα στουκαρεις γυριζεις απότομα και φευγεις.και αυτο που με τσαντισε πολυ εκει που αναφερεσε , στην κοντρα στον τελευταιο γυρο που ο nick το χανει μετα το τουνελ , εγω φυσικά φρενάρω οσο παει και εσυ ερχεσαι με 70! ρολαριστος λες και δεν υπάρχουν αλλοι μπροστα με σπρωχνεις εκτος γραμμης και με περνατε και οι 2.
εκει τα πηρα , αμεσως μετα δε το εκανες εσυ το λαθος , εγω τσαντισμενος παω να περασω τον Nick στην πισινα (να παιξω βρομικα ηθελα εκει και τιποτα αλλο), τον χτυπαω (η ιδια ακριβως φαση που λεω στην αρχη με τον cav) και εντελως απροσδοκητα σε χτυπαει και περναει πρωτος!
Ευτυχως γιατι θα ηταν αδικια.καταταλλα ηταν πολυ ωραιος αγωνας με μαχες και προσπερασματα απο την αρχη μεχρι το τελος , νιωθω και λιγο ριγμενος απο το αποτελεσμα γιατι εκανα μονο ενα λαθος και ολες τις αλλες φορες επεφτα πανω σε αλλους στουκαρισμενους χανοντας πολυ χρονο. ολοι ειμασταν πολυ γρηγοροι. εγω εβγαινα γρηγορα απο το καζινο και προσπαθουσα για προσπερασμα στην κατηφορα.
Anyway, thats Monaco!pics:
τελευταιος γυρος μετα το συμβαν του σικειν
μονομαχια με πινι στην ανηφορα(και δω εχω παραπονο! πιο μπροστα με κλεινεις και ακουμπαμε ενω υπαρχει χωρος και για τους 2 )
ωραιος αγωνας , σε μια βδομαδα καναδα την πιστα που εχει μεσα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
...
Εχεις δικιο και θα το ποσταρα ο ιδιος οτι ακουμπησα 4 φορες, αλλες λιγοτερο αλλες περισσοτερο, πιο αργο μπροστινο μου (νομιζω roman και cavallino, και τους 2 μαζι δε θυμαμαι να τους περασα ποτε). Τις 2 φορες η επαφη ηταν σιγουρα δικια μου απροσεξια και , οι αλλες 2 ηταν σιγουρα λογω lag, δηλαδη απ'τη δικια μου καμερα δε φανηκε να ακουμπαω κανεναν. Παντως τις περισσοτερες φορες προσπαθησα να ειμαι fair και δεν εφυγα αλλα φρεναρισα για να ξαναπερασουν, ελπιζω να το επιβεβαιωσουν οι ιδιοι. Μια φορα μαλιστα που εκοψα με περασαν αλλοι δυο αλλα οχι αυτος που ειχα χτυπησει. 2 φορες ομως με την επαφη εχασε θεσεις ο μπροστινος και τη 1 την πληρωσα κι εγω με τετακε (στην portier νομιζω)
Στα υπολοιπα εισαι λαθος γιατι απ'ο,τι θυμαμαι εσενα δε σε ακουμπησα ποτε. Στην ανηφορα ημουν μπροστα και δεν εκανα κατι 'παρανομο', ουτε καν το θυμαμαι να σε κλεινω. Στη Loews μου φανηκε ωραια και καθαρη η μαχη, σε περασα απ'την εξωτερικη οταν εφυγες λιγο αριστερα στη mirabeau, αμα ηδη ημουνα μπροστα γιατι επρεπε να κοψω? Και ειδικα στον τελευταιο γυρο στο σικαιην δε θυμαμαι να ακουμπησα κανεναν αλλα περασα αναμεσα εκτος αν δεν ειχα απο που να περασω. Αυτο τουλαχιστον καταλαβα τοτε μεσα στην ενταση, μπορει να φανει στο replay οτι ειμαι λαθος.
Τωρα αν με χτυπημα με περασε ο Nick ακομα καλυτερα γιατι τουλαχιστον δε φταιω οσο νομιζω, και παλι ομως δικια μου ειναι η μαλακια γιατι 1ον ενω μαλλον ημουν ο πιο γρηγορος μπλεχτηκα απ'την αρχη στην κινηση και μετα εφαγα και 2 τετακε, και 2ον αν περναγα στρωτα απ'την πισινα οπως στους προηγουμενους γυρους και επιτηδες να προσπαθουσε να με χτυπησει καποιος νομιζω δε θα ειχα προβλημα.
Αν θες ανεβασε το relpay να το δω.
Edit: Αμα τσαντιζεσαι και συμφωνουν και οι αλλοι οτι φταιω τοσο πολυ μηδενιστε με...
-
Καταφερα να κανω πολυ καλη εκκινηση, ουτε σε δοκιμες δεν εχω κανει τετοια, και στη πρωτη στροφη εστριψα πρωτος, και με τον pini κολλημενο πισω μου τραβηξαμε τη ανηφορα και στα φρενα στη παρατεταμενη αριστερη με ακουμπαει o pini, φευγω στον τοιχο και μετα αρχιζει μια απιστευτη καραμπολα και να κοπανιεμαι απο δω και απο κει.
Ενω ο pininfarina με τον cav αλληλοσφαζονταν, αρχισα να τους φτανω και στην tabac ημουν ενα δευτερο πισω τους,
και στις πρωτες στροφες της πισινας οι δυο μπροστινοι τρακαραν, δεν τους ειδα και για να τους αποφυγω πατησα στα κερμπ και σε εκεινα τα βλαμμενα σαμαρακια, η συνεχεια με εικονες:
χωρις ροδες με τα ραδικια αναποδα
Και αφου εκανα 4 πληρεις περιστροφες, οδευα οχι προς τη νικη, αλλα προς τη θαλασσα για μπανιο.
Φτανοντας στον τοιχο,
φωναζα σταματα ρεεεε αλλα σιγα μη με ακουγε, με αποτελεσμα να περασω τη μπαριερα και να κοιταω αναποδα του αλλους να με περνανε ολοι.
Μετα για ενα γυρο ειχα λιωσει στο γελιο απο ολη τη φαση.
Παντως σε μια τετοια ιδιορρυθμη πιστα, ειναι λιγο δυσκολο να μιλαμε για καλο fair play, συν το οτι τρεξαμε τη τελευται στιγμη στη συγκεκριμενη πιστα.
-
pini δε με πειραζει,
το replay το εχεις και εσυ λογικα.
πηγαινε Control->replay fridge->βρες το τελευταιο replay απο το μονακο -
Η αγωνιστική δεοντολογία σε όλα τα σοβαρά leagues προβλέπει πως όποιος κερδίζει θέση ή θέσεις με αθέμιτο τρόπο, έστω και χωρίς να το κάνει επίτηδες, οφείλει να αφήσει αυτόν ή αυτούς που πέρασε να ξαναπεράσουν μπροστά του.
-
δεν ειμαστε σοβαρο league.
2ον τις περισσοτερες φορες δεν ειναι τοσο απλο οπως να κοβεις ενα σικειν.
και κατανταει βλακεια να τσακωνεσε για 2 ποντους παραπανω.Απλα πρεπει να υπαρχει καποια αυτοσυγκράτηση γιατι ειδικα στο μονακο υπαρχουν σημεια που δε μπορεις να περασεις , θελει υπομονη και κινηση την καταλληλη στιγμη οπως στην πραγματικότητα.
γινεται και το μπαχαλο με τα στουκαρισματα που , ενω δε φταις την πληρωνεις και παει last man standing.
-
Δεν είπα πως είστε σοβαρό league
Απλά ενημέρωσα τι ισχύει στα σοβαρά leagues -
Ο χρήστης patro έγραψε:
pini δε με πειραζει,
το replay το εχεις και εσυ λογικα.
πηγαινε Control->replay fridge->βρες το τελευταιο replay απο το μονακοΔυστυχως εχω τη ρυθμιση να σωζει μονο τα hot laps ας το ανεβασει καποιος plz να δω τι εγινε ειδικα στον τελευταιο γυρο αλλα και τις αλλες φορες που λεει ο patro.
Συμφωνω με αυτο που ειπε ο mig, τις 2 φορες φρεναρισα για να με ξαναπερασουν (ετσι νομιζω με περασαν τη 2η φορα ο cavallino και ο Nick), τη μια εφαγα κι εγω τετακε και η αλλη εγινε λογω lag, αλλα μπορει να μη θυμαμαι καλα. Παντως βλεπω στο lap chart οτι στους πρωτους γυρους οι roman & cavallino επεσαν στις θεσεις 5-6, ο roman εφερε τουμπες στα σαμαρακια, του cavallino αν του το προκαλεσα εγω ειναι μαλακια. Το αλλο που μπορει να γινεται ειναι αν καποιος χτυπησει αλλον 2 φορες και πανω να μηδενιζεται τελειως ωστε να το σκεφτεται περισσοτερο, αρκει να εφαρμοζεται για ολους.
Βρηκα και αυτο αν λεει κατι:
Number of contacts/driver (με αλλο αμαξι ή μπαριερα)
56 roman
45 Konnidis
44 cavallino
39 patro
38 Nick-K
**36 ap04 **Τελος παντων ελπιζω ο,τι εγινε να εγινε και λογω της πιστας και να μην επαναληφθει.
-
Συμφωνώ για το ότι έγινε ήταν ένας μεγάλος παράγοντας η συγκεκριμένη πίστα.
-
Σιγουρα η πιστα επαιξε μεγαλο ρολο στις πολλες στουκες.
Ολοι καναμε λαθη (απο τα ποιο ωραια ηταν το παρκαρισμα μου στην rascasse διπλα στον kimi στον πρωτο μου γυρο)
Προσωπικα προτιμησα μετα τα λαθη των πρωτων 2 γυρων να κατσω μακρια απο καθε μονοθεσιο.
Στον τελευταιο γυρο εκανα ενα λαθος κ με εφτασε ο roman αλλα μπορεσα να τον ξαναπερασω στην rascasse πριν το τελος.Ανεβαστε ενα replay γιατι εκανα παπαρια κ εσβησα το δικο μου.
rFactor Round 5 Monaco 28/05