-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Gavril,
ΜΕΓΑΛΕΣ εταιρείες, ΜΙΚΡΟΙ άνθρωποι.
Δε δουλεύουν μόνο στο USA άνθρωποι σε πολυεθνικές, αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Με μια μικρή διαφορά μετά τις 8-10-12 ώρες δεν πάμε σε πολυεθνικές βλ. Mc Donalds να φάμε αλλά τσακίζουμε παιδάκια στο ταβερνάκι στη γωνία.Το θεμα δεν ειναι ποσοι Ελληνες δουλευουν για πολυεθνικες, αλλα ποσες Ελληνικες πετυχημενες (πες τες πολυεθνικες) εταιριες υπαρχουν.
-
[list:175673mn]Παντως γαβριλακο πισω απ το ονομα της καθε εταιριας σας κρυβεται μια μεγαλη σκεψη..............[/list:u:175673mn][list:175673mn]Μασκο=μασκοφορος=ληστης=καπιταλιστης=χρηματιστης=ανθρωποκατακτητης [/list:u:175673mn][list:175673mn]Κοκα κολα=κοκαινη=ασπρη=μαυρη=μπιζνες=ντολαρσς=θανατος[/list:u:175673mn][list:175673mn]μακ ντοναλτς=μακ ντοναλ νταγκλας=σε πυροβολω και γελω=σε γ@μω και σε χαιρομαι [/list:u:175673mn][list:175673mn]καρνιβαλ κορπορεισιον=καρναβαλια ειμαστε=τη ζωη σας θελουμε=το τομαρι σας θα φαμε=ζωη δε βλεπετε [/list:u:175673mn][list:175673mn]Ητααααν ενας γααααιδαροοοοοος με μεγαλα αυτιααααα......(δις)[/list:u:175673mn]
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Έτσι απλώς για την Ιστορία, οι Εταιρείες είναι Intralot, Κυριακούλης, Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης.
Όλες μετοχικές εισηγμένες στο ΧΑΑ.Να προσθέσω μερικές ακόμη:
- Δαναός (νομίζω δεν είναι στο ΧΑΑ), μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε ναυτιλιακό software (αυτό είναι όταν λέμε 'target': δεν τους ενδιαφέρει να συγκριθούν με τη Microsoft, αρκεί να είναι καλοί στο συγκεκριμένο, έστω και 'niche' τομέα στον οποίο απευθύνονται)
Βρες εσυ τα νουμερα. Και μετα θα σου δωσω αλλων εγω.
Μην το ψάχνεις Γαβριήλ!!!
Θα είναι και οι τρείς Ελληνικές!!!
Believe me I'm the expert in this one!!!
Δαναός , SES , Vector!!!
Εχουν πάνω από το 50% της αγοράς!
Η SES έχει πελάτη το Π.Ν. της Αγγλίας για το Plan Maintenance!
Η πλάκα είναι ότι δουλεύανε με Oracle αλλά τελευταία σκέφτονται να την καταργήσουν!
-
Ειναι εμφανες οτι το επιπεδο αρχισε και πεφτει εμφανεστατα ακομη και απο αυτους που προσπαθησαν να το κρατησουν σε χαμηλα επιπεδα. ΟΚ Κουκ. Οτι πεις.
Λοιπόν όσο χαμηλότερο το επίπεδο, τόσο περισσότερο θα απαξιεί ο gavriil να μας επισκέπτεται... Τι χαρά!
Άντε παιδιά άλλη μια προσπάθεια να το χαμηλώσουμε τελείως μπας και ξεκουμπιστεί!
Η άλλη λύση είναι όταν ξαναεπισκεφτεί την Ελλάδα να τον πάμε για καφέ, να του εξηγήσουμε την άποψή μας από κοντά και μετά να κάνει post που θα μας ευχαριστεί κιόλας...Άντε στο καλό gavriil και μην μας ξαναγράψεις!!!
Υ.Γ. Υπάρχει ένα ελληνικό τραγούδι που λέει: 'Πατρίδα σου είναι αυτή που μίσησες και σε μισήσαν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού'. Αυτή είναι και η κατάρα σου .... Όσο και να θες δεν μπορείς να της ξεφύγεις .... Δυστυχισμένε ....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επίσης να αναφέρω το παράδειγμα της Easyjet (με Ελληνοκυπριακή διοίκηση και ιδιοκτησία, υπενθυμίζω).
Σύμφωνα με τον gavriil1, η Easyjet είναι τόσο μικρή σε σχέση με τις άλλες αεροπορικές εταιρείες (Delta, BA, Lufthansa κτλ.) που είναι non-player . Και όμως, η Easyjet διδάσκεται σε όλες τις σχολές MBA ως παράδειγμα επιτυχημένης εταιρείας
Οπως σε όλες τις περιπτώσεις, η 'επιτυχία' ορίζεται ανάλογα με τα κριτήρια που θέτεις. Ενα μοναδικό και αλάθητο 'αντικειμενικό' κριτήριο δεν υπάρχει...
Νας, κατ'αρχην πως τολμας να φερνεις την Easy Jet ως παραδειγμα εδω, οταν ειναι ξεκαθαρα 100% Αγγλικη εταιρια?
Και πως τολμας να λες οτι εχει ΕλληνοΚυρπιακη διοικηση? Για να δουμε ποσο ΕλληνοΚυπριοι ειναι οι:
Chairman of Board of Director= Colin Chandler
Chief Executive Officer = Ray Webster
Chief Financial Officer = Chris WaltonΔεν ξερω για σενα ομως τα ονοματα δεν ακουγοντε πολυ Ελληνικα.
Ναι την αρχισε ΕλληνοΚυπριος και δεν ειναι ιδιοκτησια του. Η εταιρια ειναι μετοχικη. Ιως να του ανηκει το περισσοτερο της εταιριας, ομως σιγουρα οχι ολη. Ασε που εκανε συνγχωνευση με την GO πριν ενα χρονο.
Τελος, ναι η περιπτωση της ΙζιΤζετ ειναι case studies σε πολλα καλα χρηματοοικονομικα προγραματα σε διαφορα Πανεπηστημια. Γιατι? Διοτι ειναι ενα καλο παραδειγμα δραστικης και γρηγορης διογκωσης μιας εταιριας που μεχρι τωρα ξεφυγε απο τους καρχαριες.
Εδω εχουμε ενα πολυ καλυτερο παραδειγμα μιας τετοιας εταιριες η οποια λεγετε South West Airlines. Μαλιστα η ΙζιΤζετ βασιστικε στο μοντελο της ΗΠΑμερικανικης Σαουθγουεστ για να χτιστει και να μεγαλωσει. Ασχετο, ομως σημαντικο.
Αυτο τι σημενει ομως? Οτι η εταιρια ειναι πιο πετυχημενη της Delta π.χ.? Σε καμια περιπτωση. Μονο εαν η Ντελτα φαλυτισει και βγει απο τον χαρτη, τοτε μονο εχασε το παιχνιδι. Μεχρι τοτε, η Ντελτα ηταν στην θεση της ΙζιΤζετ, οταν ο ΧατηΙωαννου ηταν στο Γυμνασιο ακομη.
Το να γινεις απο το τιποτε μια μικρη εταιρια ειναι αξιοσεβαστο. Το να γινεις κωλωσος και ο μεγαλυτερος στον τομεα ειναι αθλος. Το να διατηρησεις την θεση σου για πολλα συνεχει χρονια, ειναι το καλυτερο και δυσκολοτερο απο ολα. Ολα τα αλλα ειναι εγωισμοι επηδει ειδες οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ player. ΟΚ ισως να υπαρχει, αλλα για να δουμε ποσο θα μας παρει να τον βρουμε.
-
Επίσης να αναφέρω το παράδειγμα της Easyjet (με Ελληνοκυπριακή διοίκηση και ιδιοκτησία, υπενθυμίζω).
Σύμφωνα με τον gavriil1, η Easyjet είναι τόσο μικρή σε σχέση με τις άλλες αεροπορικές εταιρείες (Delta, BA, Lufthansa κτλ.) που είναι non-player . Και όμως, η Easyjet διδάσκεται σε όλες τις σχολές MBA ως παράδειγμα επιτυχημένης εταιρείας
Οπως σε όλες τις περιπτώσεις, η 'επιτυχία' ορίζεται ανάλογα με τα κριτήρια που θέτεις. Ενα μοναδικό και αλάθητο 'αντικειμενικό' κριτήριο δεν υπάρχει...
Νας, κατ'αρχην πως τολμας να φερνεις την Easy Jet ως παραδειγμα εδω, οταν ειναι ξεκαθαρα 100% Αγγλικη εταιρια?
Και πως τολμας να λες οτι εχει ΕλληνοΚυρπιακη διοικηση? Για να δουμε ποσο ΕλληνοΚυπριοι ειναι οι:
Chief Financial Officer = Chris WaltonΔεν ξερω για σενα ομως τα ονοματα δεν ακουγοντε πολυ Ελληνικα.
Ναι την αρχισε ΕλληνοΚυπριος και δεν ειναι ιδιοκτησια του. Η εταιρια ειναι μετοχικη. Ιως να του ανηκει το περισσοτερο της εταιριας, ομως σιγουρα οχι ολη. Ασε που εκανε συνγχωνευση με την GO πριν ενα χρονο.
Πόσα δεν ξέρεις!!!
Ο Στέλιος γεννήθηκε , πήγε σχολείο στην Ελλάδα! Πανεπιστήμιο πήγε στην Αγγλία στο City με δάσκαλο και μέντωρά του τον Κώστα Γραμμένο OBE - μην με ρωτήσεις τι είναι το ΟΒΕ!!!
Κυπριακή καταγωγή ναί!!!
Και εσύ μπορεί να έχεις καταγωγή από την Ελλάδα !!!
Έλληνας δεν είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
-
Τελος, ναι η περιπτωση της ΙζιΤζετ ειναι case studies σε πολλα καλα χρηματοοικονομικα προγραματα σε διαφορα Πανεπηστημια. Γιατι? Διοτι ειναι ενα καλο παραδειγμα δραστικης και γρηγορης διογκωσης μιας εταιριας που μεχρι τωρα ξεφυγε απο τους καρχαριες.
Εδω εχουμε ενα πολυ καλυτερο παραδειγμα μιας τετοιας εταιριες η οποια λεγετε South West Airlines. Μαλιστα η ΙζιΤζετ βασιστικε στο μοντελο της ΗΠΑμερικανικης Σαουθγουεστ για να χτιστει και να μεγαλωσει. Ασχετο, ομως σημαντικο.
Αυτο τι σημενει ομως? Οτι η εταιρια ειναι πιο πετυχημενη της Delta π.χ.? Σε καμια περιπτωση. Μονο εαν η Ντελτα φαλυτισει και βγει απο τον χαρτη, τοτε μονο εχασε το παιχνιδι. Μεχρι τοτε, η Ντελτα ηταν στην θεση της ΙζιΤζετ, οταν ο ΧατηΙωαννου ηταν στο Γυμνασιο ακομη.
Το να γινεις απο το τιποτε μια μικρη εταιρια ειναι αξιοσεβαστο. Το να γινεις κωλωσος και ο μεγαλυτερος στον τομεα ειναι αθλος. Το να διατηρησεις την θεση σου για πολλα συνεχει χρονια, ειναι το καλυτερο και δυσκολοτερο απο ολα. Ολα τα αλλα ειναι εγωισμοι επηδει ειδες οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ player. ΟΚ ισως να υπαρχει, αλλα για να δουμε ποσο θα μας παρει να τον βρουμε.
By the way, εαν ο Στελιος ΧατζηΙωανου ζουσε στην Ελλαδα και εκανε αυτα που εκανε στην Αγγλια και ΗΠΑ, απο την Ελλαδα (με βαση την Ελλαδα), τοτε θα ηταν σιγουρα ενας απο τους λιγους τυπους ανρθωπου που ειναι ικανοι να μανατζαρουν κωλωσους. Οχι τιποτε ιδιαιτερο σε παγκοσμια βαση, ομως σιγουρα ενας απο αυτους. Και σε Ελληνικη βαση, απο τους καλυτερους σιγουρα.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Πόσα δεν ξέρεις!!!
Ο Στέλιος γεννήθηκε , πήγε σχολείο στην Ελλάδα! Πανεπιστήμιο πήγε στην Αγγλία στο City με δάσκαλο και μέντωρά του τον Κώστα Γραμμένο OBE - μην με ρωτήσεις τι είναι το ΟΒΕ!!!
Κυπριακή καταγωγή ναί!!!
Και εσύ μπορεί να έχεις καταγωγή από την Ελλάδα !!!
Έλληνας δεν είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
Τι σε κανει να νομιζεις οτι δεν τα ξερω αυτα?
http://www.stelios.com/2003/cv.html
Σε προλαβα ομως με το παραπανω ποστ μου.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Και εσύ μπορεί να έχεις καταγωγή από την Ελλάδα !!!Έλληνας δεν είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ!!!
Χει επηδει δεν υπαρχουν Ελληνικες πετυχημενες εταιριες στον χωρο τους και επδηει εχεις εμενα να στο λεω απλως, αυτο δεν σημενει οτι εγω ειμαι ο κακος της υποθεσης και ο οχι-Ελληνας (εχω αποκαλεσθει πολυ χειροτερα, αλλα για χαρι λογου). Οπως ειπα. Εγω ειμαι απλως ο ταχυδρομος. Εαν δε σου αρεσουν τα γραμματα που σου στελνουν, μην τα βαζεις με μενα.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ειναι εμφανες οτι το επιπεδο αρχισε και πεφτει εμφανεστατα ακομη και απο αυτους που προσπαθησαν να το κρατησουν σε χαμηλα επιπεδα. ΟΚ Κουκ. Οτι πεις.
Λοιπόν όσο χαμηλότερο το επίπεδο, τόσο περισσότερο θα απαξιεί ο gavriil να μας επισκέπτεται... Τι χαρά!
Άντε παιδιά άλλη μια προσπάθεια να το χαμηλώσουμε τελείως μπας και ξεκουμπιστεί!
Η άλλη λύση είναι όταν ξαναεπισκεφτεί την Ελλάδα να τον πάμε για καφέ, να του εξηγήσουμε την άποψή μας από κοντά και μετά να κάνει post που θα μας ευχαριστεί κιόλας...Άντε στο καλό gavriil και μην μας ξαναγράψεις!!!
Υ.Γ. Υπάρχει ένα ελληνικό τραγούδι που λέει: 'Πατρίδα σου είναι αυτή που μίσησες και σε μισήσαν περισσότερο από οπουδήποτε αλλού'. Αυτή είναι και η κατάρα σου .... Όσο και να θες δεν μπορείς να της ξεφύγεις .... Δυστυχισμένε ....
Θενκς.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δαναός , SES , Vector!!!
ΟΚ Μιστερ Εξπερτ, για πες μου πρωτα, ποιας αγορας το 50% εχουν. Μετα για πες μου, ποιες ειναι οι πωλησεις, το ενεργητικο και τι πουλαει αυτη η εταιρια?
Η πλάκα είναι ότι δουλεύανε με Oracle αλλά τελευταία σκέφτονται να την καταργήσουν!
Hey, it's just business. That's all. You cant win'em all.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Χαρτοποιϊα Θράκης, Νο. 1 στη Βόρεια Αφρική και την Ανατολική Ευρώπη
Nas μετα απο ολα αυτα τα παραδειγματα και νουμερα που σου εφερα, δεν νομιζω οτι θες παραπδειγματα και σε αυτη την περιπτωση ετσι? Ξερεις οτι θα ειναι δραματικη η κατασταση για την Χαρτοποιϊα Θράκης. Αρα δεν χρειαζεται να κανω τον κοπο, σωστα?
- Και προφανώς όλες οι ναυτιλιακές εταιρείες με Ελληνική διοίκηση που είχε αναφέρει κάποιος
Για φερε ονοματα πλιζ. Να δουμε αυτες τις περιφημες Ελληνικες νατυτιλιακες. Μπορει να ειναι νουμερα 1, 2 και 3. Σαν τα GT40 Μακαρι. Να δω και εγω μια αξιοπρεπει εταιρια στην Ελλαδα. Make my day.
-
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι απάντησες όμως στο δικό μου!
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Tα νεώτερα[?] απο το της κατασκευής της πρώτης[!] ελληνικής πίστας υψηλών προδιαγραφών δηλ.της ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ είναι¨-Εχει συσταθεί η πολυμετοχική εταιρία Α.Ε. στα πρότυπα εταιρίας λαικής βάσης με μετόχους διάφορους φορείς της ευρύτερης περιοχής καθώς και απλούς πολίτες.
-Υπάρχει πλήρης μελέτη κατασκευής και λειτουργίας του έργου με κάθε λεπτομέρεια μέχρι και για τη φιλοξενία αγώνων επιπέδου F1 & GP MOTO.
Δηλαδή υπάρχουν οι μελέτες για την πίστα ,μέτρα ασφαλείας,video walls,πολυόροφο κεντρικό κτίριο [pits,tv-press,εστιατόρια,εμπορικό κέντρο],χώροι στάθμευσης,κερκίδες,camping κλπ
-Eχουν ήδη γίνει τα προπαρασκευαστικά χωματουργικά όπως η χάραξη της βασικής πίστας.
-Εχει δοθεί απο τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΧΩΔΕ η άδεια κατασκευής με βάση την χωροθέτηση και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
-Υπάρχουν τα Τέυχη Δημοπράτησης που σημαίνει ότι το έργο δημοπρατείται άμεσα εφ'όσον εκαταμιευθούν τα απαιτούμενα ποσά.[1,6-2,0 δισ]
-Υπάρχει προέγκριση απο F.I.A. , F.I.M. & ΕΛΠΑ για αγώνες κάθε κατηγορίας [F1 & GP MOTO]
-Εχει υπογραφεί 10ετής σύμβαση συνεργασίας και διαχείρησης με την ΕΠΕ η οποία έχει μεγάλη πείρα στην οργάνωση αυτοκινητοδρομίων στην Ευρώπη.
-Η Α.Ε. > βρίσκεται αυτή την περίοδο σε διαπραγματέυσεις με 3 διαφορετικούς μεγάλους ομίλους σε Ευρώπη και ΗΠΑ με σκοπό την χρηματοδότηση,εκμετάλευση και διαχείρηση του έργου.ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Να και ενα ωραιο ποστ.
-
Επιτέλους, φτάνει ρε παιδιά. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στο 'Γενικώς' με αφορμή τον πόλεμο του Ιράκ. Είναι ανάγκη να το ξαναβλέπουμε; Αφού ο άνθρωπος είναι της αντίληψης 'όποιος δεν είναι με εμάς είναι εναντίον μας' Αφήστε τον να κάνει ρεπορτάζ εκεί στα Νέα Μοντέλα. Είναι ανάγκη να συντηρείτε αυτή τη συζήτηση του κώλ(ωσ)ου;
-
Δαναός , SES , Vector!!!
ΟΚ Μιστερ Εξπερτ, για πες μου πρωτα, ποιας αγορας το 50% εχουν. Μετα για πες μου, ποιες ειναι οι πωλησεις, το ενεργητικο και τι πουλαει αυτη η εταιρια?
Ααα!!! Εσύ είπες ότι θα φέρεις στοιχεία !!!
Φέρτα πρώτα και τα λέμε!!!
Καληνύχτα!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αρχίζουμε και τα ξεχνάμε τα μαύρα μας τα χάλια και βρίσκουμε καταπληκτικές εταιρίες ελληνικές που διαπρέπουν
Τέτοιες εταιρείες υπάρχουν, δεν 'τις βρήκαμε'. Ο λόγος που τις αναφέραμε ήταν για να αποδειχτεί λάθος η άποψη του gavriil1 πως δεν υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, όλοι μας ξέρουμε πως δεν υπάρχουν όσες θα θέλαμε, και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα (αυτοί οι άνθρωποι που ο gavriil1 λέει πως δεν υπάρχουν επίσης).
Νας να στο ρωτησω αλλιως αφου χρειαζεσαι βοηθεια να το καταλαβεις.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως η Σατο ειναι καλυτερη ή πιο πετυχημενη της Μασκο?
Πως η Μαιλης καλυτερη ή πιο πετυχημενη των Avery Dennison Corporation, Amcor Limited και Sealed Air Corporation.
Πως η Δελτα Παγωτου καλυτερη ή πιο πετυχημενη της Dreyer's Grand Ice Cream και οσα αλλα παραδειγματα θες να σου φερω.
Εγω σου απεδηξα το αντιθετο. Αλλα εσυ, λες οτι η αποδειξη μου (αν και απλως μια αρχη), δεν ηταν ικανοποιητικα (μαλλον την πεταξες στα σκουπιδια και με προσβαλες κιολας προσωπικως, αυτο εδειξε το οριο σου βεβαια, αλλα ασχετο αυτο). Τοτε, απεδηξε μου ΕΣΥ, πως οι Ελληνικες αυτες σουπερ εταιριες για σενα ειναι καλυτερες απο τα δικα μου παραδειγματα/εταιριες.
Σε προκαλω και ετσι. Let's go.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Δαναός , SES , Vector!!!
Ααα!!! Εσύ είπες ότι θα φέρεις στοιχεία !!!
Φέρτα πρώτα και τα λέμε!!!
Καληνύχτα!!!
Μεχρι τωρα εγω ειμαι αυτος που φερνει ΟΛΑ τα στοιχεια εξυπνε. Για αυτην και μονο την εταιρια, φερτα εσυ, αφου αυτην υποστιριζεις και εγω θα φερω τα στοιχεια της 'δικης μου'. Τι λες? Κωλωνεις ε?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχει πλακα γιατι ακριβω αυτο σκεφτομουνα και εγω 'απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα'.
Το δευτερο θεμα πως γρφει ο Γαβριηλ βεβαια ειναι θεμα δικο του αλλα νομιζω οτι αν οι υπολοιποι 'τσιμπανε'(ξερω ξερω μπορει μερικες φορες να εχουν δικιο μια και αισθανονται προσβλαλομενοι) και μετα αρχιζουμε τις ατελειωτες απαντησεις και τα 'quote' μεταξυ ατομων που δεν νομιζω οτι θα συμφωνησουν ποτε. Ο λογος που ειμαστε εδω ειναι το 'ψωνιο' με τα αυτοκινητα και δεν αμφιβαλω αυτο ειναι αληθεια για το 99.9% των μελων του φορουμ. Οποτε το καλο ειναι να φιλτραρουμε κατι που δεν μας αρεσει και να προχορουμε προς τα εμπρος. Οπως μας μαθαινουνε τοπικα στις ΗΠΑ μπορουμε να σκιζοματε για χρονια τι εγινε στο παρελθον αλλα στο τελος ολοι λενε 'what's the path forward' τι θα κανουμε απο εδω και εμπρος για να βελτιωσουμε την κατασταση (και δεν το λεω αυτο για να κοκορευτω ουτε για να δειξω πως σκεφτονται τα αμερικανακια).
Φιλικα
Νικος
Οπως πάντα σωστός και νηφάλιος, να 'σαι καλά. Εχεις δίκιο, το 'path forward' πρέπει να μας ενδιαφέρει. Η όλη διαφωνία ήταν στο ό,τι δεν είμαστε στο μηδέν, που υποστήριξε ο gavriil1, αλλά έχουν γίνει κάποια βηματάκια -και μένουν να γίνουν πολλά ακόμη.
ΜΗΔΕΝ? Ρε μανια με το να μου βαζουν λεξεις στο στομα.... ΠΟτε το εγραψα εγω κατι τετοιο Νας? Ειπα εγω οτι οι Ελληνικες εταιριες ειναι ΜΗΔΕΝ?
Non-Players εγραψα, οχι πετυχημενες οσο αλλες, εγραψα...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή το θέμα είναι αν θα βρεθεί να πάρει στους ώμους του την όλη υπόθεση μέχρι τέλους!!!!Και αυτός ο κάποιος να αποφασίσει να δαπανήσει χρόνο και χρήμα προσδοκώντας σε μακροπρόθεσμο [?] κέρδος!!
Σε αυτό έχει δίκιο ο gavriil1, χρειάζονται οι ΚΑΠΟΙΟΙ ικανοί άνθρωποι. Πιστεύω πως υπάρχουν, μακάρι να έχουν βρεθεί (επειδή γνωρίζω μερικούς από αυτούς που εμπλέκονται με τη Χαλανδρίτσα, θεωρώ πως είναι πράγματι άξιοι και έχουν άποψη και όραμα), αλλά, επειδή έχουμε καεί στο χυλό τόσα χρόνια, ας φυσήξουμε λίγο το γιαούρτι προς το παρόν
-
Wow! Εχω δικιο και σε κατι συμφωνα με τον Νας! Απιστευτο.
-
Να σε ρωτησω. Τι σε κανει να νομιζεις οτι ειναι ικανοι αυτοι που παρατηρεις? Ικανοι στο επιπεδο που το εννοω εγω και νομιζω το καταλαβαινεις το επιπεδο. Σωστα?
-
Γιατι δεν φτιαχνονται πιστες?