-
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τελικά τι ώρα τι Πέμπτη θα γίνει η εκδήλωση?
-
-
-
http://f1.contra.gr/details.php?id=1400
Τα συμπεράσματα δικά σας. Και το τηλέφωνο στη διάθεση σας. Εγώ μια φορά θα πάρω.
Y.Γ. Περιμένω με ανυπομονησία και ένα άρθρο στο rally.gr για το θέμα. Πιστεύω ότι δε πρέπει να αφησουμε να πάει έτσι. Κλείνουμε για άλλη μια φορά τις πόρτες, και γυρνάμε τη πλάτη σε ότι κινείται πιο γρήγορα, και είναι πιο μπροστά από μας. Εμ eurovision είναι θα μου πείτε?
ΣΩΣΤΑ -
ΡΕΖΙΛΙ! Θέλουμε και πίστα F1??? Μήπως να την φτιάξουμε και να βάλουμε και όριο?????
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Καλά κάνουν οι Τούρκοι και είναι ένα βήμα μπροστά μας...
Θα πάρω κι γω τηλέφωνο...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ είναι!!!! Πραγματικά λες και δε θέλουν καν να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις στη χώρα μας...και να μένουμε κολλημένοι στο ποδόσφαιρο, στο μπασκετ και στη eurovision!!
-
ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ ΜΠΑΛΑ
ΕΥΡΟ-ΒΥΖΙΩΝ ΕΥΡΟ-ΒΥΖΙΩΝ ΕΥΡΟ-ΒΥΖΙΩΝ
ΒΑΣ ΒΑΣ ΒΑΣΕΠΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΡΥΘΜΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ 5.000 ΦΟΡΕΣ...
_
-
**Ακούστε, λοιπόν:
- απαγορεύουν ρητά να κινηθεί το μονοθέσιο με ταχύτητα άνω των 80χλμ/ω πάνω στη γέφυρα
- απαγορεύουν κάθε παρέκκλιση από τη θεωρητική πορεία**
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.
Ελπίζω τελικά να καταφέρουν να κάνουν την εκδήλωση της Red Bull.
-
http://youtube.com/watch?v=fU7v9ATXOCM& ... ed&search=
ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ. ΔΙΟΔΙΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
http://www.gefyra.gr/Tolls.asp?P=1&lang=EL
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ F1 ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ?
-
Τηλεφωνα να παιρνουμε οταν η καθε εταιρια Γεφυρα ΑΕ κανει αποικιοκρατικου τυπου συμβασεις με το ελληνικο κρατος (δηλαδη με μας).
Τωρα ειναι αργααααα, αγαπη μου γλυκεια που λεει και το ασμα
-
Εγώ πάλι ελπίζω να τους βρίσει η Red Bull, να τους πει ότι δε θέλει να έρθει και να τους πει ότι ακόμα και στην υποανάπτυκτη (για μερικούς Έλληνες) Τουρκία δέχθηκαν να κάνει κάτι παρόμοιο η Red Bull αλλά εμείς εδώ στο Ελλάντα...την χώρα του βύσματος (που πολλές φορές επιφέρει παρανομία) και της καλής ζωής...δε θέλουμε! Βγάζουμε νόμους από το κεφάλι μας όποτε μας συμφέρει για να απαγορεύσουμε κάτι που απλά δε μας αρέσει και δε γουστάρουμε να γίνει...γιατί έτσι!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!
Εμένα πάλι γιατί μου κάνει ότι κάτι δε συμφώνησαν στα ΛΕΦΤΑ?!!!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλά ο Στεφανής με την Enzo για το Traction δεν πήγε 350χλμ? Το έδειξε και η τηλεόραση.σουυυυυυυυυυυυτ . μη τα λες αυτα εδω. θα τον καψουμε τον ανθρωπο. Αλλαξε και ο κ.ο.κ. .................
-
ας χρεωνουν τα διόδια τα μισά χρηματα από οτι κανουν τώρα κι ας μη σωσει ποτέ να ανεβει πάνω στη γεφυρα ούτε μονοθέσιο ούτε πολυθέσιο ούτε τιποτα.-
σοβαρότατο προβλημα αν πάει με 80 ο webber. ΔΕ ΜΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΟΙ. απεναντίας μου νοιάζει και μου καίει να δίνω 10+ ευρώ για ένα πέρασμα 1 χιλιομέτρου.
-
Ενταξει η πρωτη ειναι ταφόπλακα,ασχετα αν θα μπορουσε καποιος να την γραψει στα χαμηλά
Η δευτερη προϋποθεση γιατι μας χαλαει; -
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
ας χρεωνουν τα διόδια τα μισά χρηματα από οτι κανουν τώρα κι ας μη σωσει ποτέ να ανεβει πάνω στη γεφυρα ούτε μονοθέσιο ούτε πολυθέσιο ούτε τιποτα.-σοβαρότατο προβλημα αν πάει με 80 ο webber. ΔΕ ΜΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΥΡΙΟΙ. απεναντίας μου νοιάζει και μου καίει να δίνω 10+ ευρώ για ένα πέρασμα 1 χιλιομέτρου.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
-
Υπάρχει κάποια επίσημη αιτιολόγηση για την απαγόρευση κίνησης με πάνω από 80km/h ή για την παρέκκλιση από τη θεωρητική πορεία?
Είπαν π.χ. κάτι περί ασφαλείας ή περί φθοράς οδοστρώματος κτλ?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Υπάρχει κάποια επίσημη αιτιολόγηση για την απαγόρευση κίνησης με πάνω από 80km/h ή για την παρέκκλιση από τη θεωρητική πορεία?Είπαν π.χ. κάτι περί ασφαλείας ή περί φθοράς οδοστρώματος κτλ?
Εμένα μου κάνει περισσότερο για το όριο ταχύτητας. Νομίζω πάντως και στη Βραζιλία που είχε κάνει ένα παρόμοιο event η Red Bull και ήταν μέσα στο κέντρο της πόλης πήγαινε με το όριο...αλλά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο...δε μπορείς για παράδειγμα να πας στο Σύνταγμα με 300! Λογικό θα ήταν αυτό...αλλά στην Γέφυρα δε το καταλαβαίνω.
Μακάρι να καεί...να το πληρώνουν να βάλουν μυαλό...
-
ΣΤη γέφυρα του Βοσπόρου πήγαιναν με 300 δηλαδή;
Σε δημόσιο δρόμο γίνεται στο κάτω κάτω ασχέτως αν θα είναι κλειστός ή όχι...
-
Μετά απο τηλέφωνο και ερώτηση, το γεγονός είναι ακόμα στον ΑΕΡΑ...***'Ναι, δυστυχώς δεν γνωρίζουμε, όταν έχουμε νέα θα το ανακοινώσουμε' ***ήταν η απάντηση...Και πότε θα το μάθουν δηλαδή, δεν χρειάζεται κάποιος χρόνος οργάνωσης και μετάβασης της ομάδας..?
Κοινώς μας τελείωσε και αυτό...Εύγε...Το ελληνικό πλέον
¨'Πονάει αυτί κόβει αυτί' για άλλη μια φορά στη πράξη..Και μερικές πρότασεις πρός πάσα κατεύθυνση....Απο εδώ και στο εξής σε όλα τα γεφυράκια που περνάνε ειδικές διαδρομές να μπούν Σαμαράκια έτσι ώστε να πεφτει η ταχύτητα διέλευσης στα 60χλμ/ώρα.
Επίσης προτείνω να μεταφερθεί η εκδήλωση στο φιλόξενο έδαφος είτε του Υμητού είτε του Μαρκόπουλο (απόσταση < 1000m απο τα άλογα)
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
ΣΤη γέφυρα του Βοσπόρου πήγαιναν με 300 δηλαδή;Σε δημόσιο δρόμο γίνεται στο κάτω κάτω ασχέτως αν θα είναι κλειστός ή όχι...
Δεν στεκει αυτη η λογικη. Αφου ο δρομος ειναι κλειστος, δεν ειναι και τοσο 'δημοσιος' για εκεινα τα 1-2 λεπτα. Επισης, αμα εστεκε η λογικη αυτη, δεν θα επρεπε να γινει καθολου το event αφου το συγκεκριμενο οχημα ειναι καραπαρανομο για χρηση σε δρομο.
Δηλαδη επιτρεπουμε στο καραπαρανομο οχημα την παρανομη χρηση του δρομου, αλλα οχι την υπερβαση του οριου ταχυτητας?
-
Αν υπερβει η RBR το οριο ταχυτητας, ας της παρουν την αδεια κυκλοφοριας και τις πινακιδες
REDBULL+WEBBER+F1+BRIDGE RIO-ANTIRIO. "Ειπα και γω"