-
Είμαι ο μόνος που έμεινα ικανοποιημένος από τα Μotorola που είχα;
Καλορίζικο!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είμαι ο μόνος που έμεινα ικανοποιημένος από τα Μotorola που είχα;Καλορίζικο!
Eυχαριστω να εισαι καλα!!
Τωρα λεω να παρω και ενα bluetooth handsfree.
Tι προτεινετε?Να παρω'μανταλακι' με ακουστικο ψειρα ή απο αυτα που ειναι ενα κομματι ??Ακουω γνωμες.Το θελω για χρηση κυριως στο αυτοκινητο. -
πάρε ένα carκit της motorola είναι καλό και δοκιμασμένο, και το συνδέεις με την πηγή να κάνει mute όταν μιλάς. Κάπου στα 60
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σε διαφορετική περίπτωση, θα προτιμούσα μανταλάκι με ακουστικό ψείρα, γιατί το ένα jabra μονοκόμματο που είχα με κούραζε, ενώ το άλλο το φοράς όταν έχεις κλήση
Αυτο σκεφτομαι και εγω Και κλινω προς το μανταλακι...
Αλλος καμια ιδεα?Προτεινετε καποιο συγκεκριμενο ?
-
Το κακό με τα περισσότερα 'μανταλάκια' είναι ότι το ακουστικό κρέμεται. Μόνο ένα παλιό Nokia (το HS-21W, α ρε Νίκο να μου το κλέψουν) είχε μαγνήτη στο 'μανταλάκι', όπου έπιανε το ακουστικό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το κακό με τα περισσότερα 'μανταλάκια' είναι ότι το ακουστικό κρέμεται. Μόνο ένα παλιό Nokia (το HS-21W, α ρε Νίκο να μου το κλέψουν) είχε μαγνήτη στο 'μανταλάκι', όπου έπιανε το ακουστικό.Σωστο και αυτο... Ειδα ενα βεβαια της i-tech,που μπορεις να στηριξεις το ακουστικο στο μανταλακι,αλλα δε μου φανηκε πολυ σταθερο.
Ayto:
http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=145555 -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
**Το SE Μ600 δεν λέει και πολλά αλλά **...αυτό είναι άλλη ιστορία.
Τι παίχτηκε ακριβώς;
(για να μην την πατήσουμε κι εμείς δηλαδή... )δεν παίχτηκε κάτι αλλά έχει ελλείψεις σημαντικές ΙΜΟ για τέτοιου είδους κινητό.
δεν έχει wifi και κάμερα ...πράγμα απαράδεκτο.
μπορεί να κοστίζει φτηνά ΠΛΕΟΝ όμως αυτό δεν αναιρεί τα μειονεκτήματά του.
για αυτό και η SE πήρε το μήνυμα και βγάζει το P1i
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με παρακολουθείς...;;;;;
Πρέπει να δώσω πρώτα το Samsung... Ψήνεσαι;;;
αγοράζω μόνο ιαπωνικά (έστω και κατα το ήμισυ )
πούλα το στον elteo
Καλή ιδέα...
Άσχετο:
Γιατί καθόμαστε και απαντάμε στα θέματα σχετικά με αυτοκίνητα στο Myphone;
Τσάμπα κόπος...δεν αγοράζω κορεάτικα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν παίχτηκε κάτι αλλά έχει ελλείψεις σημαντικές ΙΜΟ για τέτοιου είδους κινητό.δεν έχει wifi και κάμερα ...πράγμα απαράδεκτο.
Ευχαριστώ
Είμαι εντελός άσχετος με αυτή την κατηγορία γιατί δεν μου είχε χρειαστεί κάτι τέτοιο ως τώρα, οπότε καταλαβαίνετε.. -
[quote='Κάβουρας']
Πόσο κάνει το ΕΤΕΝ ως συσκευή?Δε νομίζω ότι έχουν μεγάλη διαφορά με το Ν95 αν αγοράσεις και το destinator.Τουλάχιστον στο Πλαίσιο που ρώτησα η τιμή δεν ήταν αξιοσημείωτα μικρότερη.
Αν θυμάμαι καλά η συσκευή κάνει 599 -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και στα Νοκια λέει ότι έχει Carl Zeiss φακό.... ...δεν σημαίνει ότι έχει. Με CMOS φακό μην περιμένετε θαύματα από ταμπελάκια.
Επειδη ασχολουμαι λιγακι με τη φωτογραφια,σε καμια περιπτωση δε περιμενα θαυματα.Απλως ελπιζα να αφηνω την compact canon 800 IS ,μερικες φορες στο σπιτι...Τελικα ,ειδικα το βραδυ πρεπει να την παιρνω οπωσδηποτε .Χθες πετυχα μια aston martin DBS και το κινητο με πουλησε...
-
την Πέμπτη αγόρασα μία κάρτα μνήμης Sony ΜS duo 4GB για το W700i μου και το έκανα ένα πρώτης τάξεως mp3 player.
κόστος κάρτας : 57 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι παίχτηκε ακριβώς;
(για να μην την πατήσουμε κι εμείς δηλαδή... )δεν παίχτηκε κάτι αλλά έχει ελλείψεις σημαντικές ΙΜΟ για τέτοιου είδους κινητό.
περιεργο.. δεν μου ηρθε ποτε η αναφορα οτι παραδόθηκε!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τι παίχτηκε ακριβώς;
περιεργο.. δεν μου ηρθε ποτε η αναφορα οτι παραδόθηκε!
είναι γιατί έχεις γερμανικό ντόϊτς κινητό...
-
Στο Ε50 που παρέλαβα (μετά από 1,5 μήνα στην ΝΟΚΙΑ!!! ) υπάρχει εφαρμογή Navi (αποστάσεις, landmarks, destination, υψόμετρο κλπ κλπ) που λειτουργεί με Bluetooth GPS.
Ποιό προτείνετε? Αξίζει να πάρω καινούργιο?...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο Ε50 που παρέλαβα (μετά από 1,5 μήνα στην ΝΟΚΙΑ!!! ) υπάρχει εφαρμογή Navi (αποστάσεις, landmarks, destination, υψόμετρο κλπ κλπ) που λειτουργεί με Bluetooth GPS.Ποιό προτείνετε? Αξίζει να πάρω καινούργιο?...
ναι, παρε ενα WM6
-
Ενα τι?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Ενα τι?!
HTC P3300
-
Windows Mobile 6
με ενσωματωμενο GPS και destinator.
-
Αφου σου λέω ότι το Ε50 που πήρα ΕΧΕΙ εφαρμογή Navigation!!!
To GPS BT θέλω να για να βρει σήμα! Η λέω πάλι παπαριές?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#2]