-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Λοιπόν, οι μνήμες είναι σωστά στη θέση τους, τα πινάκια είναι κεντραρισμένα τέλεια, και πάλι ο υπολογιστής δεν παίζει. Η μητρική δέχεται ρεύμα, με το πάτημα του power δίνει ρεύμα σε ανεμιστήρες και δίσκους, αλλά η κάρτα γραφικών δε βγάζει σήμα, χωρίς να ακούγεται μπιπ ή κάτι τέτοιο.
Σκέφτομαι να τον μοντάρω και να τον πάω ολόκληρο πίσω για να δούμε τι από όλα φταίει.
Καλή τύχη!
'Βλάβη εκτός εγγύησης, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας την καλύψουμε, αγοράστε μια καινούρια'.
Προφανώς εννοείς για τη μητρική, έτσι;
Τους είπες ακριβώς τι έγινε; Μάλλον, γιατί πώς αλλιώς να κατάλαβαν ότι η βλάβη είναι 'εκτός εγγύησης'...
Τώρα, ονομάστε με όπως θέλετε, εγώ θα το πήγαινα και θα έλεγα 'δεν παίζει, φτιάξτε το!'
Εξ άλλου, έχει πλέον ψιλογίνει θεσμός για τις μεγάλες εταιρίες hardware απλά να αντικαθιστούν τα ελαττωματικά 'no questions asked'.. δηλώνεις ότι έχεις βλάβη και θες αντικατάσταση και.. σου στέλνουν σπίτι το υλικό! Μου έτυχε εμένα με το ρούτερ μου (3Com)..
Βέβαια, έξω τους νοιάζει περισσότερο η εικόνα που δίνουν στους πελάτες τους από το κόστος, εδώ...
Ναι, εννοώ για τη μητρική. Η αλήθεια είναι πως ενώ τα είχα ισιώσει αρκετά, κάποια είχαν 'λεπτύνει', με αποτέλεσμα όταν βάζεις σωστό φως ακριβώς πάνω από το σημείο να φαίνονται ότι είναι πειραγμένα. Με πήραν τηλέφωνο και με ρώτησαν αν είχα εγκαταστήσει μόνος μου τα πράγματα, δεν μπορούσα να τους πω ψέματα ότι το είχαν κάνει αυτοί (θα το έβλεπαν, έτσι κι αλλιώς).
Είπαμε, να είναι εξυπηρετικοί αλλά ας μη φτάσουμε και στα όρια της απάτης. Κι ας μου κοστίζει.
Τουλάχιστον δε με χρέωσαν την εγκατάσταση, όπως μου είχαν πει. Πλήρωσα μόνο την καινούρια μητρική (deluxe δεν ήθελα? καλά να πάθω ο μαλάκας).
-
ντελαξ και τα μυαλα στα καγκελα!!!
δουλεψε ρε?
-
Φοβάμαι να το βάλω στην πρίζα.
-
Μην φοβάσαι, απλά απομάκρυνε τα πάντα από γύρω γύρω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μην φοβάσαι, απλά απομάκρυνε τα πάντα από γύρω γύρω.Και έχε κι έναν πυροσβεστήρα από κοντά...
-
Λειτουργεί κανονικά.
-
Ελέηcoν.
-
ΦΩΤΙΑ ΦΩΤΙΑ!!!
Φτου φτου.
Από δω και πέρα μόνο με software ασχολούμαστε για το συγκεκριμένο pc. Αντε να δούμε. Αν όλα πάνε καλά, σε λίγες ώρες θα ποστάρω από εκείνον.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άσε το splitter (που μπορεί να χαλάσει και να ψάχνεσαι χωρίς να μπορείς να βρεις τι φταίει, όπως εγώ ) και βάλε 2 φιλτράκια. Στη μια τηλεφωνική μπρίζα να συνδέσεις διακλαδωτήρα τηλεφωνικής γραμμής σαν αυτόν:και να συνδέσεις το τλφ με φιλτράκι και το modem/router με δεύτερο καλώδιο. Στις άλλες γραμμές απλά φιλτράκια και θα είσαι ΟΚ.
ok, thanks...
(φιλτρο θα βρω στο πλαισιο? τιμη περιπου?)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
isdn έχεις?
οχι...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Και εντελώς απλή συσκευή να βάλεις - που έχοντάς την 'κλειστή' (on-hook) δεν τραβάει καθόλου ρεύμα - πάλι όταν θα σηκώνεις το ακουστικό θα πέφτει η ADSL.Το θεμα ειναι οτι γινεται το αναποδο. Δλδ οταν η συσκευη ειναι 'κλειστη' δεν δουλευει η ΔΣΛ ενω οταν την ανοιγεις ειναι ολα μια χαρα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
(φιλτρο θα βρω στο πλαισιο? τιμη περιπου?)
oteshop, μαγαζιά ηλεκτρονικών, ίσως και πληροφορικής. Κόστος 1-2
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άσε το splitter (που μπορεί να χαλάσει και να ψάχνεσαι χωρίς να μπορείς να βρεις τι φταίει, όπως εγώ ) και βάλε 2 φιλτράκια. Στη μια τηλεφωνική μπρίζα να συνδέσεις διακλαδωτήρα τηλεφωνικής γραμμής σαν αυτόν:και να συνδέσεις το τλφ με φιλτράκι και το modem/router με δεύτερο καλώδιο. Στις άλλες γραμμές απλά φιλτράκια και θα είσαι ΟΚ.
Έτσι ακριβώς όπως σου λέει ο manosk.
Γενικά οι διαχωριστές/splitters είναι απαραίτητοι για ISDN γραμμές και προαιρετικοί για PSTN ενώ πάντα εγκαθίσταται ένας και μόνο διαχωριστής/splitter (εκτός αν έχεις δύο ξεχωριστές PSTN ή δύο ξεχωριστές ISDN γραμμές, ή μία και μία αλλά πάντα δύο διαφορετικούς λογαριασμούς).
Στις PSTN προτείνονται τα φίλτρα γιατί και πιο εύκολα τοποθετούνται και δεν σε αναγκάζουν να κάνεις πατέντες ή εγκαταστάσεις νέων καλωδίων.
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έτσι ακριβώς όπως σου λέει ο xenos.
ο manosk μαλλον εννοεις...
-
Aξίζει να δώσω χρήματα σε κάρτα γραφικών agp για το υπάρχον μου σύστημα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aξίζει να δώσω χρήματα σε κάρτα γραφικών agp για το υπάρχον μου σύστημα;πες μας τι σύστημα έχεις
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ο manosk μαλλον εννοεις...Διορθώθηκε...
_
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aξίζει να δώσω χρήματα σε κάρτα γραφικών agp για το υπάρχον μου σύστημα;Ψάχνω κι εγώ κάτι αντίστοιχο σε προσιτή τιμή όσο γίνεται, να παίζει τα Ultimate και να τρέχει χωρίς πολλά ζόρια Autocad.
Εχω Athlon 3700+ με 1GB Ram σύστημα. Επίσης έχω και μια καρτούλα PCI-X με τσιπάκι ΑΤΙ Χ300 και 128ΜΒ (μπορεί και 256, αλλά μάλλον 128) Ram, για πούλημα. Εχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και αλλάχτηκε για κάτι δυνατότερο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με αντίστοιχο για AGP... -
Eγώ τελικά μετά από μαραθώνιο σύσκεψης με τον drdino ( ) πήρα αυτήν:
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510572 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ τελικά μετά από μαραθώνιο σύσκεψης με τον drdino ( ) πήρα αυτήν:
http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510572{ποπολαρος mode on}
μπουρδελο ειναι...
{ποπολαρος mode off}Corsair speaking:
τριμπουρδελο ειναι... που πηγες και την βρηκες?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]