-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
150-265.
Γενικά πάντως, υπερβολή της υπερβολής το συγκεκριμένο, και δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί ένα τέτοιο concept..
+1
εγώ θα γράψω 200-265
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
το αυτοκινητο καθε αλλο παρα καγκουρικο ειναι. ο,τι υπαρχει πανω του ειναι απαραιτητο για να διαχειριστει 650 ιππους.
καγκουρικο θα ηταν αν με αυτα τα αεροδυναμικα βοηθηματα, ειχε 90 ιππους..το αυτοκινητο ειναι απλα καταπληκτικο. τρελη και υπεροχη ιδεα. τελος.
Καγκουριά είναι και μόνο το γεγονός ότι βγάζει 650 άλογα!
α δικιο εχεις. οποιο αυτοκινητο βγαζει παραπανω αλογα απο το δικο μας ειναι καγκουρικο..
ειλικρινα παντως δεν καταλαβαινω το σκεπτικο ορισμενων.. το αυτοκινητο αυτο ειναι μια φοβερη μελετη και μαλιστα οχι απο οικο βελτιωσης αλλα απο την ιδια τη VW.
αντι να πειτε μπραβο για αυτο το φοβερο supercar, αλλος λεει ειναι καγκουρικο που βγαζει 650 αλογα αλλος αναρωτιεται πού χωραει η μηχανη εκει μεσα αλλος παλι αναρωτιεται πού αποσκοπει ενα τετοιο concept..
στειλτε ενα γραμμα διαμαρτυριας στη VW ρε παιδια που σας σκανδαλιζει επειδη εβγαλε ενα τετοιο απιστευτο μηχανημα.. ελεος.. -
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
το αυτοκινητο καθε αλλο παρα καγκουρικο ειναι. ο,τι υπαρχει πανω του ειναι απαραιτητο για να διαχειριστει 650 ιππους.
καγκουρικο θα ηταν αν με αυτα τα αεροδυναμικα βοηθηματα, ειχε 90 ιππους..το αυτοκινητο ειναι απλα καταπληκτικο. τρελη και υπεροχη ιδεα. τελος.
Σε παρακαλώ αναίρεσε το τέλος του θέματος. Θέλουμε και άλλοι να γράψουμε τη γνώμη μας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σε παρακαλώ αναίρεσε το τέλος του θέματος. Θέλουμε και άλλοι να γράψουμε τη γνώμη μας.
μαλιστα... καλα μου ειχαν πει οτι πεφτει πολυ κομπλεξ εδω μεσα...
μπαινω σε ενα θεμα με ενα υπεροχο αυτοκινητο και αντι να δω ποστς θαυμασμου βλεπω ποστς μεγιστου κομπλεξισμου..
και ερχεσαι κι εσυ στο καπακι να μου πεις και μια εξυπναδα..
δεν αντεχεστε ρε παλικαρια..
χαιρετω.. -
Να' σαι καλά.
Αν σου είπαν ότι πρέπει ντε και καλα να συμφωνούν όλοι μαζί σου, λάθος σου ειπαν! Εδω δεν είναι το σωστό μέρος.
-
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
μπαινω σε ενα θεμα με ενα υπεροχο αυτοκινητο και αντι να δω ποστς θαυμασμου βλεπω ποστς μεγιστου κομπλεξισμου..
χαιρετω..Aφου μπηκες προκατειλημμένος........Αλλωστε δεν ειναι απαραιτητο να εχουμε ολοι την αποψη περι 'θαυμασμου για ενα υπεροχο αυτοκινητο' που εχεις εσυ.Νομιζω;
-
βεβαια. πρεπει ολοι να συμφωνουμε οτι οποιο αυτοκινητο ειναι τοσο καλο οσο αυτο το golf ειναι αυτοματως και καινουριος στοχος για να ικανοποιησουμε τα κομπλεξ μας.
ελατε λοιπον να εκθειασουμε ολοι μαζι την βασικη εκδοση του Fiat Seicento, ενος πραγματικου dreamcar για ολους μας, και αφηστε αυτο το καγκουραμαξο με τους 650 ιππους..
-
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
χαιρετω..Αν δεν έγραφες το 'τέλος' ούτε που θα απαντούσα.
Χαιρέτα μας το πλάτανο λοιπόν κι όταν μάθεις να συνομιλείς και να ακούς τη γνώμη των άλλων, κι ας μη συμφωνείς με αυτή, τα ξαναλέμε.
'Τέλος' και ακραίες απόψεις σε ομοίους σου με παρόμοιες απόψεις.edit Τι έγινε τόσο γρήγορα αναιρείς την απόφασή σου για αποχώρηση;
Για 'ακραίος' είσαι πολύ ελαστικός. -
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
βεβαια. πρεπει ολοι να συμφωνουμε οτι οποιο αυτοκινητο ειναι τοσο καλο οσο αυτο το golf ειναι αυτοματως και καινουριος στοχος για να ικανοποιησουμε τα κομπλεξ μας.ελατε λοιπον να εκθειασουμε ολοι μαζι την βασικη εκδοση του Fiat Seicento, ενος πραγματικου dreamcar για ολους μας, και αφηστε αυτο το καγκουραμαξο με τους 650 ιππους..
βρήκες το φόρουμ να την πεις...εδώ μέσα έχουμε εκθειάσει ουκ ολίγες φορές τα Golf ιδίως με την τιμολογιακή πολιτική τους και τους υπέροχους κινητήρες TSi και για αυτό μας κατηγορούν πολλοί διότι σχεδόν παντού προτείνουμε σε υποψήφιους αγοραστές αυτό...κι έρχεσαι εσύ να μας την πεις;
άσε μας ρε bro...τώρα που απέκτησες και άποψη με λίγες μέρες...
βγάλε τις παρωπίδες σε ενοχλούν...άιντε...
-
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
βεβαια. πρεπει ολοι να συμφωνουμε οτι οποιο αυτοκινητο ειναι τοσο καλο οσο αυτο το golf ειναι αυτοματως και καινουριος στοχος για να ικανοποιησουμε τα κομπλεξ μας.Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις. Κανείς δεν είπε ότι το Golf δεν είναι καλό αυτοκίνητο. Ο δράκος W12 τι δουλειά έχει μέσα σε ένα Golf όμως;
Αν πρόκειται για στοίχημα μηχανολογίας που έβαλε κάποιος, όλα οκ. Προσωπικά το βρίσκω μια ενδιαφέρουσα άσκηση και τίποτα παραπάνω. Όχι, να το οδηγήσω, ούτε να μπω μέσα δεν θα ήθελα.
Τέλος, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο περί Seicento τι σχέση έχει στην κουβέντα. Ο καθένας λέει τη γνώμη του. Αν είσαι οπαδός, να μας το πεις να το ξέρουμε. Γιατί, δυστυχώς, με οπαδούς δεν μπορεί να γίνει συζήτηση σε ένα φόρουμ. Μόνο στα γήπεδα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τέλος, δεν καταλαβαίνω το σχόλιο περί Seicento τι σχέση έχει στην κουβέντα.
Μαλλον η υπογραφη μου τον πειραξε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο δράκος W12 τι δουλειά έχει μέσα σε ένα Golf όμως;Όχι, να το οδηγήσω, ούτε να μπω μέσα δεν θα ήθελα.
καλα ειστε απιστευτοι
δεν λεω τιποτα παραπανω.. παιρνω τις παρωπιδες μου και φευγω.. αφηνω εσας τους ανοιχτομυαλους να συνεχισετε την εποικοδομητικη σας κουβεντα.. καληνυχτα..
-
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
Ο δράκος W12 τι δουλειά έχει μέσα σε ένα Golf όμως;
Όχι, να το οδηγήσω, ούτε να μπω μέσα δεν θα ήθελα.
καλα ειστε απιστευτοι
δεν λεω τιποτα παραπανω.. παιρνω τις παρωπιδες μου και φευγω.. αφηνω εσας τους ανοιχτομυαλους να συνεχισετε την εποικοδομητικη σας κουβεντα.. καληνυχτα..
στο καλό κ να μας γράφεις κλειστόμυαλε...
-
Ο χρήστης Eidur έγραψε:
δεν λεω τιποτα παραπανω.. παιρνω τις παρωπιδες μου και φευγω..
Ένα διαφορετικό GTi V 650HP