-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλού κακού βγάλε τον πρώτο και βάλε και το γερο-Ντούντα στη λίσταΠάντως ο Σοφοκλάκος πρέπει να έχει ένα, έστω και μικρού διαμετρήματος, βλήμα στον εγκέφαλο.
Δικαιολογίες τύπου : 'Κοιμήθηκα, γιατί δεν κατάλαβα τι ώρα είχαμε συνάντηση'...(βάλε ότι θες )Τυχερακια
Φαε τη γλωσσα σου με τον Ντουντα
Δεν εχει να κανει με βληματα κλπ. Αυτα ειναι του Τυπου. Η απλουστατη εξηγηση ειναι οτι ο ενας δε θελει να βλεπει τον αλλον ουτε ζωγραφιστο (το ιδιο ισχυει για ολους τους Ελληνες της ομαδας). Ενα επεισοδιο του δραματος ακομα, μεχρι να φυγει ο καραγκιοζης να ησυχασουμε. Χτες ο Μπουρουσης, που μπηκε ορεξατος, επαιξε 10'....... Η ομαδα παιζει χωρις PM, χωρις σχεδιο, χωρις ηθικο, με 2-3 μισθοφορους της κακιας ωρας και με τοσο ταλεντο ανεκμεταλλευτο (βλ. Σοφο, Βασιλοπουλο, Μπουρουση), με εναν προπονητη(?) που ηρθε για την αρπαχτη και με τον πιο σπουδαιο παικτη της να τον λυπασαι, αφου στο παιχνιδι κανει τον χαμαλη και μπαινοβγαινει χωρις λογικη στο παρκε.....Αυτος ο Κατσικαρης μηπως ειναι πολυ καλος προπονητης;;
Καλος ειναι, και καθε χρονο που περναει γινεται καλυτερος
Τα εχουμε πει σ' αυτο το τοπικ -
Χρήστο, να τον πάρετε στον Ολυμπιακό τότε.
-
Μια χαρα θα ειναι εδω που τα λεμε...
Καποιον θα παρουμε, παντως, μην ανησυχεις -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μια χαρα θα ειναι εδω που τα λεμε...
Καποιον θα παρουμε, παντως, μην ανησυχειςΑυτόν που παίρνετε εδώ και μια 10ετία.
-
Με διαλειμματα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με διαλειμματαΓια το 1 κύπελλο λες?
-
Και νικες στην Ευρωπη και αποκλεισμο στα ημιτελικα των play off (το πηρε η ΑΕΚ)
Ψιλοπραματα βεβαια, αλλα για να ειμαστε ακριβεις -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και νικες στην Ευρωπη και αποκλεισμο στα ημιτελικα των play off (το πηρε η ΑΕΚ)
Ψιλοπραματα βεβαια, αλλα για να ειμαστε ακριβειςΑ, νόμιζα ότι αυτοθεωρούσταν σοβαρή & μεγάλη ομάδα. Αφού όμως αρκείστε σε μερικές νίκες στην Ευρώπη, την προκριση στην φάση των 8 (και εκεί βέβαια μιλάμε για σκούπισμα, όχι ότι κάνατε και τίποτα το σοβαρό) και το ότι φτάσατε στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος, τότε μάλλον είστε πράγματι μικρή ομάδα. Αλλά ντάξει, υπάρχει λύση.. Θυμάσαι που μερικά κορίτσια στο δημοτικό τα ρώταγες τι ομάδα είσαι και σου λέγανε 'Τάδε στο ποδόσφαιρο, τάδε στο μπάσκετ'? Ε ναι, μπορείς να το κάνεις και συ πλέον αυτό άφοβα. 'Γαύρος στην μπάλα, Παναθηναικός στο μπάσκετ'. It's a win/win situation..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
.............Νικες με αντιπαλο ΕΣΑΣ εννοουσα
Τα εγκαθετα τα προσπερνω
Οταν θα εισαι στη θεση μου, να σε δω -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
.............
Νικες με αντιπαλο ΕΣΑΣ εννοουσα
Τα εγκαθετα τα προσπερνω
Οταν θα εισαι στη θεση μου, να σε δωΜα ήταν αλλά δε το ξέρει γιατί ήταν αγέννητος...
Για κάτι 73-38 μιλάμε...
Για κάτι κότες στο γήπεδο μιλάμε...
-
Εκτός από το 73-38 έχεις τίποτα άλλο να θυμηυθείς ταύρε? Επειδή ένα παιχνίδι εμπίπτει στο στατιστικό λάθος..
-
μου μου πειτε τωρα οτι θα τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε και στο μπασκετοθρέντ...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
μου μου πειτε τωρα οτι θα τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε και στο μπασκετοθρέντ...Όχι όχι, πλάκα κάνουμε με τον Χρήστο.
Για να επανέλθουμε, το χουμε σίγουρο ότι θα φύγει ο Γκέρσον?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
μου μου πειτε τωρα οτι θα τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε και στο μπασκετοθρέντ...
Όχι όχι, πλάκα κάνουμε με τον Χρήστο.
Για να επανέλθουμε, το χουμε σίγουρο ότι θα φύγει ο Γκέρσον?
Εγώ πάντως για να το σιγουρέψω, έχω καταφύγει σε ... μεγάλα μεσα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
.............
Νικες με αντιπαλο ΕΣΑΣ εννοουσα
Τα εγκαθετα τα προσπερνω
Οταν θα εισαι στη θεση μου, να σε δωΜα ήταν αλλά δε το ξέρει γιατί ήταν αγέννητος...
Για κάτι 73-38 μιλάμε...
Για κάτι κότες στο γήπεδο μιλάμε...
Μας κερδισατε μια φορα με 35 ποντους διαφορα, περσυ σας πηραμε με 32 διαφορα, εεε και?
4ο Ευρωπαικο αστερι στην φανελα βαλαμε.......εσεις τι θεση πηρατε στο FF???? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εκτός από το 73-38 έχεις τίποτα άλλο να θυμηυθείς ταύρε? Επειδή ένα παιχνίδι εμπίπτει στο στατιστικό λάθος..Αυτο ηταν το '96... Προ δεκαετιας Τοτε ηταν αλλιως τα πραγματα. Μιλουσα για το 2002.
Λεπτομερειες απο κοντα μη μαμησουμε το θρεντ και πεταχτει ο αλλος και καταντησουμε να μιλαμε για 7αρεςΥΓ. Συμφωνω σε ΟΛΑ με τον taurus (και στα περι ηλικιας του kid )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εκτός από το 73-38 έχεις τίποτα άλλο να θυμηυθείς ταύρε? Επειδή ένα παιχνίδι εμπίπτει στο στατιστικό λάθος..
Αυτο ηταν το '96... Προ δεκαετιας Τοτε ηταν αλλιως τα πραγματα. Μιλουσα για το 2002.
Λεπτομερειες απο κοντα μη μαμησουμε το θρεντ και πεταχτει ο αλλος και καταντησουμε να μιλαμε για 7αρεςΥΓ. Συμφωνω σε ΟΛΑ με τον taurus (και στα περι ηλικιας του kid )
Για ποιον να λεει αραγε......
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(και στα περι ηλικιας του kid )Παρακολουθώ μπάσκετ από πολύ μικρός.. Θυμάμαι και τον Έντι Τζόνσον, & τα τρίποντα του..
-
Δε χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας τη στιγμή που υπήρξαν εκείνοι οι καλοί άνθρωποι στη Μεσοποταμία πριν από κάτι χιλιάδες χρονάκια και μας άνοιξαν τα μάτια με τα Μαθηματικούλια τους.
Τα μαθηματικούλια λένε σαφώς ότι : ο Παναθηναϊκός έχει παγιωθεί μέσα στις 3-4 μεγάλες ομάδες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Και όλοι ξέρουμε ότι οι μεγάλες ομάδες καταξιώνονται μέσα από τις διεθνείς διοργανώσεις , τη συνέχεια τους και τη συνέπεια τους μέσα σε αυτές.
Για τις εσωτερικες διοργανώσεις δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε διότι εκεί τα πράγματα είναι , άστα να πάνε.Εάν κάποιος παίχτης έχει φιλοδοξίες να πάρει καμιά κουπίτσα έρχεται στον Ζέλιμιρ παραακλώντας
Είτε είναι παιχταράς λίγο πριν την αποστρατεία του (Ρότζερς Τομάσεβιτς) είτε είναι παιχταράς και δεν το έχει σηκώσει ακόμη (Ντέγιαν) είτε υπήρξε hall of famer και θέλει να δει τι χρώμα έχει η κούπα ανατολικότερα του Ατλαντικού (Ντομινίκ, Σκοτ) είτε είναι παιχτρόνι αλλιώτικο ,τον έχουν κάνει νταφτ αλλά σακατεύτηκε και κινδυνεύει να τελειώσει το μπασκετ (Βούγιανιτς) είτε είναι ανερχόμενη ταλεντάρα (Μήτσος) είτε είναι πρώτος σκόρερ της Α1 αλλά δεν το έχει σηκώσει ακόμη (Νικόλας) είτε έρχεται από το πουθενά , σύμφωνα με δήλωση του ιδίου (Μπατιστ), είτε έχει χάσει βολές στον τελικό και το φέρει βαρέως και θέλει επειγόντως μια κούπα (Μπετσίροβιτς)...Για όλους έχουμεΚουτσοί, στραβοί, καλοί , μέτριοι , ανάπηροι , αστέρες, έρχονται στον Αγιο Παντελεήμονα και βρίσκουν το φως τους
Τα υπόλοιπα είναι για να ...επιβαρύνουμε τον φιλόξενο server μας
Υ.Γ Σαν μπασκετικός βάζελος έχω σχεδόν 'κλείσει' που έλεγε και η Μιμή. Τα έχω δει όλα, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ένα μου μένει ακόμη για να είμαι ...γεμάτος : Από πού ψωνίζει γραβάτες ο Θανάσης??
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φαε τη γλωσσα σου με τον Ντουντα
Εγώ ντάξει αλλά είχε βγει βρώμα στη διάρκεια του F4. Εάν πάρετε Παπαδόπουλο , μην το αποκλείεις πάντως
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: 2006-2007[#2]