-
-
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Eιστε ο μαγος ΜΕΡΛΙΝ
Και εχετε την δυνατοτητα να μετατρεψετε ενα αλλο μελος του φορουμ σε κατι αλλο οτι θελετε εσεις!
Ποιος θα ηταν και τι θα τον κανατε???Απλα παντα με χιουμορ (μην γινει πανικος λεμε τωρα!)
Για να δουμε για να δουμε...
Τον Ηλία θα τον μετέτρεπα στη γυναίκα του (και τη γυναίκα του σε Ηλία)...Δεν θα μπορούσα να του στερήσω τη χαρά να δει τι σόι μ@λ....είναι
-
εγώ θα ήθελα ο Thanix να είναι γυναίκα και συγκεκριμένα αυτή που έχει στο avatar του.
-
Εγώ θα έκανα τον koutsan Μέρλιν.
-
SirGus
εγώ θα ήθελα ο Thanix να είναι γυναίκα και συγκεκριμένα αυτή που έχει στο avatar του.
Ωχ SirGus κατι αρχιζει και φουσκωνει στο στηθος μου!
-
εγω θα μετετρεπα τον Ποπολαρο σε ημιακαμπτο αξονα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγω θα μετετρεπα τον Ποπολαρο σε ημιακαμπτο αξοναEγώ θα τον έκανα γάιδαρο για να έχει 4 γονατάκια.
-
Τον Μanosk σε συνδικάλα του κερατά, με αμπέχονο και αρβύλες!
-
Τον manosk σε κουκουλοφορο ταραξια
-
Εγώ θα έκανα τον Krus Opel Vectra.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ θα έκανα τον Krus Opel Vectra....εκτός κι αν σε έβλεπε αυτός πρώτος.
-
Εγώ θα σας έκανα όλους χορτοφάγους (βετζετέριαν στα ελληνικά).
Στην επόμενη συνάντηση να παραγγέλνετε βλήτα και μπρόκολα! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
SirGus
Ωχ SirGus κατι αρχιζει και φουσκωνει στο στηθος μου!
και επίσης αφού γίνεις αυτή..μετά να γίνεις και moderator - administrator - κλπ και να μας κάνεις συνέχεια παρατηρήσεις και υποδείξεις
-
Mηπως θες να σας τιμωρω κιολλας???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Mηπως θες να σας τιμωρω κιολλας???άνετα...
-
Εγω θα σας εκανα ολους κοντρακηδες, να μην μου σπατε αλλο τα @@ .
επισης θα εκανα ολα τα αυτοκινητα πισωκινητα. Γαμω την Citroen μου γαμω...
-
Ολα τα μωβ ........μπλε.
-
Τον **Michael-Amott **μπάτσο με στρουμφάμαξο sunny με μονό καρούμπαλο από πάνω, τον **Kid **πλάτανο, έτσι για να μάθει, και τον **pasxo **Καζανόβα, να τον κυνηγάνε όλες. Ξέρει εκείνος...
Α, και τον **funky **αληθινό παπά/ιεραπόστολο, να πάει στις ΗΠΑ και να τους κάνει κήρυγμα για την ανωτερότητα του κλειώ έναντι των μαούνων τους, τον **kellerman **θα τον έκανα Bellick, και τον popogl@ro πωλητή ειδών προικός.
Ο ΜΑΓΟΣ ΜΕΡΛΙΝ!!!