-
γυρισα απο το μαυρο ροδο πριν λιγο..
πολυ φτωχο θεαμα εκτος απο τον κλαπετα που δειχνει να ξανανιωνει...
στους τελευταιους 2 αγωνες τον εχω δει οπως ποτε ξανα!!
μαλιστα κλεινωντας το πρωτο λουπ και οντας 4 μπροστα,στην επαναληψη μεγαλωσε την διαφορα στα 12 και στην τελευταια ειχε την στιγμη του ο παναγιωτης(τετ ακε) και τελειωσαν ολα.μπραβο και στον χατζητσοπανη για τα ωραια του περασματα.
απο εκει και περα ......δεν καταλαβα κατι.....
-
VIDEO από το 35ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο - 12-13 Μαίου 2007 ε.δ. Ι Ασέα
-
Ο χρήστης galiandra έγραψε:
Κατι εχει ακουστει οτι θα γινει στον αγωνα για αυτους που εκαναν παρανομες δοκιμες,για να δουμε
Μετα τον αγωνα θα σαs πω και ονοματα.
Ξεκίνα εσύ με τα ονόματα, να συνεχίσει η κα. Κυρίτση με το οπτικό υλικό, γιατί δεν μπορεί... τόσες δίκυκλες (ψηφιακές) μηχανές είχε ο αγώνας, ένα 'λαβράκι' δεν πιάσαμε;;;
-
Ο χρήστης QUEEN έγραψε:
....ένα 'λαβράκι' δεν πιάσαμε;;;ΠΙΑΣΑΜΕ ... ΠΙΑΣΑΜΕ !! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΡΑ. ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ....
-
Για να καταλάβω: πιάσαμε παρανομίες, έχουμε τα στοιχεία, αλλά επειδή οι ποινές κι οι κυρώσεις θα απομακρύνουν συμμετοχές δηλαδή θα απομακρύνουν χιλιάδες ευρώ από τις λέσχες, το περνάμε στο ντούκου και γινόμαστε όλοι ίσα κι όμοια. Και οι ηλίθιοι που δεν παρανόμησαν και οι ευνοημένοι που παρανόμησαν, αλλά θέλουμε τα λεφτά τους και δεν τους τιμωρούμε.
Κατάλαβα καλά; -
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
Κατι εχει ακουστει οτι θα γινει στον αγωνα για αυτους που εκαναν παρανομες δοκιμες,για να δουμεειδαμε δεν ειδαμε?ηρθε το ελικοπτερο και τους πηρε......κοψτε τις παρανομες γιατι δε σας σωζει τιποτα.....
ή ξεκινηστε απο τωρα τις παρανομες για το 36ο.... -
Ο χρήστης dimviii έγραψε:
...απο εκει και περα ......δεν καταλαβα κατι.....Η πορεία των rally στη Ελλάδα δεν είναι απλώς φθίνουσα ,είναι ανελέητο κουτρουβαλητό όπως λέει ένας φίλος μου.
Γιατί δεν καθόσουνα σπίτι σου να κοιμηθείς δύο ωρίτσες παραπάνω χριστιανέ μου, η να πήγαινες και καμία θάλασσα για κανένα μπανάκι που έχει και σίγουρο «θέαμα»;
Την έχασες την Κυριακή σου τζάμπα και βερεσε. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...απο εκει και περα ......δεν καταλαβα κατι.....
Η πορεία των rally στη Ελλάδα δεν είναι απλώς φθίνουσα ,είναι ανελέητο κουτρουβαλητό όπως λέει ένας φίλος μου.
Γιατί δεν καθόσουνα σπίτι σου να κοιμηθείς δύο ωρίτσες παραπάνω χριστιανέ μου, η να πήγαινες και καμία θάλασσα για κανένα μπανάκι που έχει και σίγουρο «θέαμα»;
Την έχασες την Κυριακή σου τζάμπα και βερεσε.Κάτι τέτοιο αισθάνομαι κι εγώ...πήγα στον τερματισμό της 4ης ειδικής και περίμενα να δω καμιά δεκαριά Ν4 αλλά αντί για αυτό μιζέρια.Ο Κύρκος πήγαινε βόλτα,ο Χατζητσοπάνης αν δεν είχε πρόβλημα με την scouba πρέπει να είχε πάθει αγκύλωση και μετά το χάος.Δεν ξέρω αν αξίζει να ξαναπάρω τα βουνά για τέτοιο θέαμα...καλύτερα ύπνος ή παραλία.Μπορεί να ανεβάσω και καμιά φωτο αύριο(μαζί με του Ιστορικού ).
-
Καλησπέρα σας! Με λένε Πάνο, παρεμβαίνω πρώτη φορά στο φόρουμ γιατί θέλω να αναφέρω το εξής: Κανείς δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε ότι ο Βωβός πήγε τον Χατζητσοπάνη καρότσα ενώ είχε πρόβλημα για αρκετή ώρα στην ε.δ.2 με αποτέλεσμα ο Κύρκος να του πάρει 11''?
Επίσης χωρίς να είμαι κακόβουλος, τα 14'' κάτω του Κύρκου στο δεύτερο πέρασμα της Ασσέας δεν είναι πάρα πολλά σε 9.5χλμ?
Υ.Γ.: Οι διαδρομές σπαστήρια βλάπτουν σοβαρά το θέαμα...Λίγο ακόμα και θα κέρδιζε κανένα Α/5 !!!
-
Φίλε Πάνο, ο Χατζητσοπάνης δεν μπόρεσε να καλύψει ούτε 2' από το 10+ χλμ μέχρι το 20+χλμ της ε.δ. Βλαχοκερασιάς...Ήταν στο 10+χλμ 12δλ πίσω από Λεα....Λες να έφταιγε ο Βωβός γι' αυτό; (δεδομένου ότι Αρης-Λώρης έμειναν αρκετά πριν από το 10χλμ..)
Για την 2η Ασέα τι υπονοείς; Έκοψε δρόμο ο Λέας ή μήπως 'έκοψε' κανένα transponder;
Δεν έχεις δει σπαστήρι μου φαίνεται.....
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Καλησπέρα σας! Με λένε Πάνο, παρεμβαίνω πρώτη φορά στο φόρουμ γιατί θέλω να αναφέρω το εξής: Κανείς δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε ότι ο Βωβός πήγε τον Χατζητσοπάνη καρότσα ενώ είχε πρόβλημα για αρκετή ώρα στην ε.δ.2 με αποτέλεσμα ο Κύρκος να του πάρει 11''?Επίσης χωρίς να είμαι κακόβουλος, τα 14'' κάτω του Κύρκου στο δεύτερο πέρασμα της Ασσέας δεν είναι πάρα πολλά σε 9.5χλμ?
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ;
ΤΟΝ ΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ; Ο ΒΟΥΒΟΣ; ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ... ΠΑΡΑΜΤΑΡΑΜ Ο ΚΛΑΠΕΤΑΣ ΠΑΛΙ Ο ΒΟΥΒΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΔΑΓΕ; ΡΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΦΙΝΛΑΜΙΩΤΙΚΟ...
ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΤΑΡΑΜ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΔΑΓΕ; ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΚΑΛΣΚΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΨΗΛΑ ΚΗΝΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΕΓΚΑΛΙ, ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ;...
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ 50ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑ 45ΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ... ΑΥΤΟΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ. -
οντως ο πανος χωρις προβλημα μεχρι την τελευταια δεν μπορουσε να καλυψει ουτε δευτερο..
ο κλαπετας αυξανε την διαφορα ....
δεν ειναι κακο να βλεπεις τον συμπαθη σου οδηγο να χανει...
μαλλον χαθηκε το τρενο για τον πανο...
αν δεν μπορεις να περασεις στα ισια 51 ετων οδηγο με prodrive n12 που θεωρειτε στο χωμα τουλαχιστον κορυφη, μαλλον το τρενο εφυγε....
και εμενα μου εκανε εντυπωση παντως
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φίλε Πάνο, ο Χατζητσοπάνης δεν μπόρεσε να καλύψει ούτε 2' από το 10+ χλμ μέχρι το 20+χλμ της ε.δ. Βλαχοκερασιάς...Ήταν στο 10+χλμ 12δλ πίσω από Λεα....Λες να έφταιγε ο Βωβός γι' αυτό; (δεδομένου ότι Αρης-Λώρης έμειναν αρκετά πριν από το 10χλμ..)Για την 2η Ασέα τι υπονοείς; Έκοψε δρόμο ο Λέας ή μήπως 'έκοψε' κανένα transponder;
Δεν υπονοώ τίποτα και το διευκρίνισα εξ αρχής! Απλά μου φάνηκαν πολλά για μια ε.δ. που δεν είναι 20+ και χωρίς απ'ότι γνωρίζω να έκανε λάθος στο πρώτο πέρασμα. Αυτό και μόνο!
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ;
ΤΟΝ ΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ; Ο ΒΟΥΒΟΣ; ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ... ΠΑΡΑΜΤΑΡΑΜ Ο ΚΛΑΠΕΤΑΣ ΠΑΛΙ Ο ΒΟΥΒΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΔΑΓΕ; ΡΕ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟ ΦΙΝΛΑΜΙΩΤΙΚΟ...
ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΜΤΑΡΑΜ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΔΑΓΕ; ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΟΤΑΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΓΚΑΛΣΚΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΤΑΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΨΗΛΑ ΚΗΝΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΕΓΚΑΛΙ, ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ;...
ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ 50ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΑ 45ΑΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ... ΑΥΤΟΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...
ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ.Το επίπεδό σου είναι προφανές και δυστυχώς πλήρως εναρμονισμένο με την κατάντια των ελληνικών αγώνων ΣΑΣ (sic). Δεν έχω κανέναν λατρεμένο και τουλάχιστον για το Βωβό έχω πανηγυρίσει ουκ ολίγες φορές. Όσο για τις δοκιμές, οι ε.δ. του Φθιώτιδας ήταν παντελώς άγνωστες στους έλληνες αγωνιζόμενους!Πρώτη φορά έγιναν! Κάτι σαν τις χθεσινές!
οντως ο πανος χωρις προβλημα μεχρι την τελευταια δεν μπορουσε να καλυψει ουτε δευτερο..
ο κλαπετας αυξανε την διαφορα ....
δεν ειναι κακο να βλεπεις τον συμπαθη σου οδηγο να χανει...
μαλλον χαθηκε το τρενο για τον πανο...
αν δεν μπορεις να περασεις στα ισια 51 ετων οδηγο με prodrive n12 που θεωρειτε στο χωμα τουλαχιστον κορυφη, μαλλον το τρενο εφυγε....
και εμενα μου εκανε εντυπωση παντως
Ο Χατζητσοπάνης από τη μέση της πρώτης και μέχρι το σέρβις δεν είχε ποδιά. Επίσης δεν κλαίω κιόλας που βγήκε δεύτερος.
Απλώς ανέφερα δύο περιστατικά. [/b]
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Καλησπέρα σας! Με λένε Πάνο, παρεμβαίνω πρώτη φορά στο φόρουμ γιατί θέλω να αναφέρω το εξής: Κανείς δεν είδε, δεν ξέρει, δεν άκουσε ότι ο Βωβός πήγε τον Χατζητσοπάνη καρότσα ενώ είχε πρόβλημα για αρκετή ώρα στην ε.δ.2 με αποτέλεσμα ο Κύρκος να του πάρει 11''?
Επίσης χωρίς να είμαι κακόβουλος, τα 14'' κάτω του Κύρκου στο δεύτερο πέρασμα της Ασσέας δεν είναι πάρα πολλά σε 9.5χλμ?
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ;
ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ.Κύριε Νάσενα,
Ας έρθει ο κουρασμένος 50αρη στο Ακρόπολις που ταλαιπωρεί το Φιλανμιώτη οδηγό που έχασε και το τρένο , .οπως λέτε, που δεν περνάν τα μαιμούλια στο τεχνικό έλεγχο να φάει 15 λεπτά την ημέρα λείαν επιοικώς.
Αν πάλι δεν έχει χορηγό το πλήρωμα για το Ακρόπολις έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η ετιαρεία Chiquita !!!!!!!!!!!!!!!!!A!!!!! Τις 'πετρούλες ' στο ποτάμι στη πρώτη ειδική ποιός τις φύτεψε και έπαθε ζημιά ,όλως τυχαίως, ο Βωβός και οι υπόλοιποι που εγκατέλειψαν???????????Πολλά πληρώματα έπαθαν ζημιά εκτός από τον αυτόν...................που περνούσε πρώτος.!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης θα ήθελα να ξέρετε ότι το Ν12 Β είναι ανίκητο στα N και όχι στα WRC αυτοκίνητα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με εκτίμηση
THAND21 -
αλλά βασικά
-
Ο χρήστης THAND21 έγραψε:
[
Κύριε Νάσενα,
Ας έρθει ο κουρασμένος 50αρη στο Ακρόπολις που ταλαιπωρεί το Φιλανμιώτη οδηγό που έχασε και το τρένο , .οπως λέτε, που δεν περνάν τα μαιμούλια στο τεχνικό έλεγχο να φάει 15 λεπτά την ημέρα λείαν επιοικώς. 1ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ... ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΤΖΗΒΟΣΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΠΑΤΣΟΥ, ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΚΟΝΤΑ 50 ΠΙΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΨΥΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΟΙΚΙ ΑΠΟ ΝΙΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΡΙΜΠΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΜΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ -
Το ερώτημα είναι αν ο Κύρκος θα τρέξει με το ''9άρι'' του ή αν θα το ξανακάνει όπως ήταν... Στην Πορτογαλία τα 7άρια που μεγαλώσανε και γίνανε 9άρια ακυρώθηκαν μετά τον αγώνα Για να δούμε...
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Το ερώτημα είναι αν ο Κύρκος θα τρέξει με το ''9άρι'' του ή αν θα το ξανακάνει όπως ήταν... Στην Πορτογαλία τα 7άρια που μεγαλώσανε και γίνανε 9άρια ακυρώθηκαν μετά τον αγώνα Για να δούμε...ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΟΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ , ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΣΕ 9ΑΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .........
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Το ερώτημα είναι αν ο Κύρκος θα τρέξει με το ''9άρι'' του ή αν θα το ξανακάνει όπως ήταν... Στην Πορτογαλία τα 7άρια που μεγαλώσανε και γίνανε 9άρια ακυρώθηκαν μετά τον αγώνα Για να δούμε...
ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΡΟΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ , ΤΟΤΕ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ 7ΑΡΙΑ ΣΕ 9ΑΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .........
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΑΡΕΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ , ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Αν και είμαστε off topic, η απορία μου δεν αφορά τους έχοντες-συμμετέχοντες κλπ. Για την εφαρμογή των κανόνων μίλησα κ.APR.Τα υπόλοιπα είναι δικά σας συμπεράσματα.
Όσον αφορά τους γάτους μηχανικούς συμφωνώ πως έχουν τη γνώση που λέτε αλλά υπάρχει και μια διαφορά στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα που δεν αλλάζει. Όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ. -
Μήπως χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο;
35o RALLY ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ BLACK ROSE!)